CHOPPINET S

Contactgegevens CHOPPINET S: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHOPPINET S: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHOPPINET S

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Pré au Loup 43; 5100; Namur (Naninne), België

Telefoon (phone): 081 40 14 10 (+32-081 40 14 10) 081 40 14 10 (+32-081 40 14 10)

Fax (fax): 081 40 14 10 (+32-081 40 14 10) 081 40 14 10 (+32-081 40 14 10)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHOPPINET S: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHOPPINET S"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHOPPINET S"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHOPPINET S, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHOPPINET S. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHOPPINET S, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHOPPINET S. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHOPPINET S
Products information CHOPPINET S

BTW identificatienummer (tax): BE06612640380
Ondernemingsnummer: 7029846191
Hoofdstad (capital): 917,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 238,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in CHOPPINET S zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHOPPINET S
(Get full report from official database of BE for CHOPPINET S)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHOPPINET S
Addition kinds of activities for CHOPPINET S

3498. Geproduceerde pijp en toebehoren | Fabricated pipe and fittings
24919906. Houtproducten, gecreosoteerd | Wood products, creosoted
35539906. Draaien, houten draaien: inclusief accessoires | Lathes, wood turning: including accessories
38430203. Tandlegeringen voor amalgamen | Dental alloys for amalgams
75390400. Remdiensten | Brake services

Werken bij CHOPPINET S: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHOPPINET S: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHOPPINET S. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHOPPINET S. Looking for open vacancies in other companies

 • Transportplanner Export (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is actief in de logsitieke sector en gevstigd in Wondelgem. Voor de uitbreiding van hun team is men op zoekn aar een logistiek bediende en meer bepaald een Transportplanner. Jouw taken: - Je plant de opdrachten van de klanten, van punt A naar B, van order tot aflevering. - Je doet dit op de meest efficiënte manier binnen aangegeven tijdstippen. - Je houdt rekening met de meest geschikte route, netwerk, transportmiddel én beladingsgraad. - Je stuurt constant bij, bij wijzigingen of onvoorziene omstandigheden.

 • Industrieel elektricien 2 ploegen - Eeklo (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent gespecialiseerd in de installatie, de aansluiting, de herstelling en het onderhoud van elektrische installaties, machines en rolbruggen Je bent in staat om fouten op te sporen in elektrische installaties, machines en rolbruggen In staat om elektrische schema's te lezen en te wijzigen Je hebt een sterk bewustzijn en grote kennis van de veiligheid op de werkplaats Je kunt zowel in team werken als autonoom

 • Tweetalige Customer Service Medewerker - Hoogstraten (HOOGSTRATEN)

  Regio: HOOGSTRATEN

  Bedrijf: Synergie Kempen Careers

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Dit bedrijf is actief op het gebied van integrale logistiek en textielreiniging. Belangrijkste activiteiten zijn de verhuur en reiniging van bed- badgoed en kleding voor de Gezondheidszorg en Horeca. Voor hun team in de site van Hoogstraten te versterken zijn zij op zoek naar een Klantenservice medewerker. De uitdaging als klantendienstmedewerker is een perfecte service te kunnen bieden aan de klanten. Je kerntaken en verantwoordelijkheden: Procesgericht, om de administratie en de service naar de klant op een correcte manier te laten verlopen, zoeken we een medewerker die instaat voor o.a. ingave bestelorders en administratieve taken. Daarnaast verwachten we ook een pro actieve aanpak naar onze klant dmv de juiste analyses. Klachtenopvolging en het meezoeken naar structurele oplossingen maken deel uit van je takenpakket Klantgericht, bij elke handeling stel je de klant op de eerste plaats. Mensgericht, je werkt in tandem met je collega's van de klantendienst. Bovendien werk je nauw samen met de medewerkers van de productie en van andere units.

 • Onderhoudstechnicus (liefst géén vurig type) M/V (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn dringend op zoek naar een onderhoudstechnicus (m/v) Dit keer selecteren we geen 'vurige' types ... want het betreft een gasbottelbedrijf. Je staat als technicus in voor het algemene onderhoud van de vul-afdeling Je doet fysieke controles en periodieke inspecties op de ganse sites Je verleent assistentie aan contractoren die op de site werken komen uitvoeren Je werkt mee aan nieuwe projecten Je houdt de voorraad in stand Je verhelpt mee de storingen en bedenkt langetermijn-oplossingen Je start nieuwe machines en installaties op, en maakt instructies aan Je begeleidt operatoren Je bewaakt de naleving van de veiligheidsinstructies

 • SCHOONMAAKHULP THUISZORG DIENSTENCHEQUES regio Zwijndrecht-Beveren (Regio Waasland)

  Regio: Regio Waasland

  Bedrijf: DIENST VOOR GEZINSZORG DE REGENBOOG VZW

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde schoonmaakhulp die aan de slag wil gaan in de thuiszorg regio Zwijndrecht/Linkeroever/Beveren. U staat in voor het schoonmaken bij gezinnen aan huis, bejaarden en hulpbehoevenden. U bent tewerkgesteld in de afdeling poetsdienst met dienstencheques van de 'Dienst voor Gezinszorg De Regenboog' vzw.

 • Ondernemende hulp in de huishouding (M/V) voor 16u/week bij gezin in Wetteren (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin wonende te Wetteren . De uren zijn te presteren 1x8u/per dag en 2 dagen van 4u/per dag. Je komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken, huishoudelijke taken vervullen. Boodschappen doen en koken behoren ook tot het takenpakket. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp regio Boortmeerbeek (BOORTMEERBEEK)

  Regio: BOORTMEERBEEK

  Bedrijf: THUISHULP BRABANT

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Boortmeerbeek Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

 • Jobstudent zaal- en keukenmedewerker (HOOGSTRATEN)

  Regio: HOOGSTRATEN

  Bedrijf: BRASSERIE SPORTOASE

  Type: Studentenjob

  Je helpt mee in de keuken bij het snijden van groenten, opwarmen van gerechten, afwassen... Je helpt ook mee bij de bediening in de zaal en aan de bar.

 • Administratief bediende technische orderverwerking (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Ter versterking van de operationele dienst zijn we op zoek naar een administratief bediende voor de orderwerking.? Jouw dagelijks takenpakket zal bestaan uit: Het aannemen van nieuwe opdrachten per mail en per telefoon en deze administratief verwerken van A tot Z? Het aanmaken van verwerken van werkbonnen? Het vervullen van algemene administratieve taken? ?

 • Freelance docent 'zakelijk frans' Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

 • Security Reception Officer M/V - Diegem - Voltijds of deeltijds - Werfreserve (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

  Type: Werfreserve

  Je staat in voor het onthaal en de receptie van bezoekers en leveranciers en je bent aldus het eerste aanspreekpunt voor een wereldbefaamd bedrijf. Je bent vooral een host die weet hoe je personen op een zeer klantvriendelijke manier dient aan te spreken maar dit wel met de nodige aandacht voor zowel Safety als Security. Kortom, je bent zichtbaar aanwezig bij onze klant om op een discrete manier de veiligheid te garanderen. Je staat in voor het onthaal van bezoekers in een internationale omgeving. Je bent verantwoordelijk voor allerhande administratieve taken. Je ontvangt de bezoeker, controleert zijn gegevens, je contacteert de lokale contactpersoon, neemt de nodige acties wanneer de bezoeker niet correct is aangemeld in het bezoekerssysteem... Je staat in voor het registreren en aanmelden van bezoekers en het aanmaken van bezoekersbadges Je geeft duidelijke informatie aan bezoekers over de geldende veiligheidsregels op de site en je maakt hen wegwijs Diverse administratieve taken in het kader van onthaal, safety en security

 • bakkershulp (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: RUBEN COOLS

  Type: Flexijob

  Flexijob bakkerij voor het weekend ed. Geen nachtwerk. Geen ervaring vereist. Wel leergierig zijn en intresse voor het product.

Zoek naar antwoorden van CHOPPINET S in sociale netwerken
Look for responds of CHOPPINET S in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHOPPINET S. Laat een reactie achter voor CHOPPINET S. CHOPPINET S bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHOPPINET S. Leave a respond for CHOPPINET S. CHOPPINET S on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHOPPINET S op de google maps. Adres en contacten CHOPPINET S
Location of CHOPPINET S on the google maps. Address and contacts of CHOPPINET S

Andere gerelateerde bedrijven als come CHOPPINET S CHOPPINET S: FLAMINOLABS | FLKATOEN NATIE BULK TERMINALS NV | DE BEEMDEN | New Look & Scooter's | ANDO CONSULT BVBA

Other related companies as CHOPPINET S: FLAMINOLABS | FLKATOEN NATIE BULK TERMINALS NV | DE BEEMDEN | New Look & Scooter's | ANDO CONSULT BVBA

CHOPPINET S is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHOPPINET S, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06612640380. Het bedrijf CHOPPINET S bevindt zich op het adres: Rue du Pré au Loup 43; 5100; Namur (Naninne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 917,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 238,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Interior decoration. Producten gemaakt in CHOPPINET S zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CHOPPINET S is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHOPPINET S is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHOPPINET S, openstaande posities, locatie van CHOPPINET S op de kaart.

CHOPPINET S is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHOPPINET S, company assigned to the tax number BE06612640380. The company CHOPPINET S is located at the address: Rue du Pré au Loup 43; 5100; Namur (Naninne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 917,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 238,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Interior decoration. Products created in CHOPPINET S were not found.
The main activity of CHOPPINET S is Administration of Human Resource Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CHOPPINET S is not available. You also can look at reviews of CHOPPINET S, open positions, location of CHOPPINET S on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHOPPINET S, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHOPPINET S, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHOPPINET S, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHOPPINET S, employees, financial statistics.