CHLEIDE PIERRE

Contactgegevens CHLEIDE PIERRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHLEIDE PIERRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHLEIDE PIERRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Neuve 45; 6810; Chiny (Jamoigne), België

Telefoon (phone): 061 32 90 22; 0495 20 91 98 (+32-061 32 90 22; 0495 20 91 98) 061 32 90 22; 0495 20 91 98 (+32-061 32 90 22; 0495 20 91 98)

Fax (fax): 061 32 90 22 (+32-061 32 90 22) 061 32 90 22 (+32-061 32 90 22)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHLEIDE PIERRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHLEIDE PIERRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHLEIDE PIERRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHLEIDE PIERRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHLEIDE PIERRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHLEIDE PIERRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHLEIDE PIERRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHLEIDE PIERRE
Products information CHLEIDE PIERRE

BTW identificatienummer (tax): BE02083526611
Ondernemingsnummer: 3104980468
Hoofdstad (capital): 627,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 457,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in CHLEIDE PIERRE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHLEIDE PIERRE
(Get full report from official database of BE for CHLEIDE PIERRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHLEIDE PIERRE
Addition kinds of activities for CHLEIDE PIERRE

234100. Ondergoed van vrouwen en kinderen | Women's and children's underwear
17710303. Parkeren bouw | Parking lot construction
22210412. Vinal breedgeweven stoffen | Vinal broadwoven fabrics
23960100. Kleding en andere bekledingen, behalve millinery | Apparel and other linings, except millinery
34430801. Ruiten, metalen plaat | Chutes, metal plate
34960302. Papierklemmen, gemaakt van gekochte draad | Paper clips, made from purchased wire
73730100. Systemen software ontwikkeling diensten | Systems software development services
79970000. Lidmaatsport- en recreatieclubs | Membership sports and recreation clubs

Werken bij CHLEIDE PIERRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHLEIDE PIERRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHLEIDE PIERRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHLEIDE PIERRE. Looking for open vacancies in other companies

 • Commercieel bediende binnendienst (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je neemt zowel contact op met particulieren als met bedrijven. - Je stelt telefonisch producten en/of diensten voor aan potentiële klanten. - Je bespreekt nieuwe campagnes met bestaande klanten. - Je voert enquê;tes uit. - Je plant afspreken in voor de vertegenwoordigers op de baan. - Je bent verantwoordelijk voor het administratieve beheer van je gesprekken en het inloggen van je verkopen in het systeem. - Je stelt de klant centraal door te luisteren, te informeren en te adviseren.

 • Customer Service Representative in Zaventem (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: OfficeTeam

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  OfficeTeam is dringend op zoek naar Customer Service Representative (M/V) voor een internationaal farmaceutisch bedrijf. De firma is gelegen in Zaventem. Het gaan om een uitzendopdracht met mogelijkheid tot een vast contract na de interimperiode. Als Customer Service Representative heb je de volgende verantwoordelijkheden: Je bent het aanspreekpunt voor klanten en staat in voor de follow-up; Je volgt de leveringen op; Je stelt kredietnota's en facturen op; In het databasesysteem geef je de orders in en zorg je voor een correcte opvolging. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Ploegverantwoordelijke technisch onderhoud 2-ploegenstelsel (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Ninove gaan wij op zoek naar een Ploegverantwoordelijke voor het technisch onderhoud in een 2-ploegenstelsel (m/v). Je zal ook operationeel meedraaien. Een greep uit je takenpakket: Je verzekert interventies op de machines van de sector Je analyseert de afwijkingen en zoekt ook naar de oorzaken hiervan Je corrigeert en verifieert de doeltreffendheid en efficiëntie van de acties en documenteert deze vervolgens Je waakt over het goed inzetten van het personeel (inpakkers) in de sector in samenspraak met en in navolging van de instructies van de verantwoordelijke van de ploeg Je verzekert de conformiteit van de geproduceerde producten Je doet voorstellen van alle verbeteringen die nodig zijn voor een betere werking van de afdeling Je verzekert de navolging van de regels met betrekking tot veiligheid en hygiëne Je rapporteert aan de verantwoordelijke blaasafdeling

 • Chauffeur B - CE (LAARNE)

  Regio: LAARNE

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is een groothandel in aardappelen en beleveren de verwerkende industrie, schilbedrijven en kleinhandel. Ze bieden een job aan waarbij je zal instaan voor transport van aardappelen naar hun klanten met oplegger of vrachtwagen + aanhangwagen en ophaling van aardappelen bij hun leveranciers (landbouwers).Ook laden en lossen van deze vrachten dient te gebeuren (via transportband in de oplegger, via kippen van laadbak of manueel met heftruck of transpalet) . Je zal tevens instaan voor een kwaliteitscontrole van het opgehaalde product en te leveren. Verder zal je waar nodig bijspringen voor allerhande arbeiderstaken binnen het bedrijf. Handigheid in besturen van een transpalet, heftruck en verreiker is een pluspunt.

 • ERVAREN PLAATSER RAMEN EN DEUREN - ZEER MOOIE WERKUREN (7u30 - 16u) (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je van nature perfectionistisch? Is jouw motto: 'half werk, is geen werk'? Heb je een passie voor binnenschrijnwerk? Dan hebben wij de ideale job voor jou! Onze klant is een familiebedrijf gespecialiseerd in het plaatsen van ramen en deuren. Ter uitbreiding zijn ze op zoek naar een gemotiveerde plaatser met minstens 2 jaar ervaring. Plaatsen van screens, binnenafwerking behoren ook tot het takenpakket.  Je werkdag begint om 7u30 op het bedrijf. Samen met je 4 collega's zorg je voor het inladen van al het materiaal en vertrek je naar de werven. Deze bevinden zich in een straal van +- 30 minuten rond Ninove. Je bent steeds rond 16u terug op de firma. De uren dat je in de auto zit van en naar de klant, word je ook betaald!

 • student bakkershulp (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Studentenjob

  Voor een grote bakkerij in Oostkamp zoeken wij een student bakkershulp. Taken : brood snijden boterkoeken afwerken (suiker, chocolade, confituur aanbrengen) onderhoud van de werkplaats (tafels, afwasmachine)

 • Jobstudent verkoop bakkerij m/v (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Studentenjob

  Als student help jij klanten verder, je rekent af en vult de winkel verder aan. Je wil graag werken in het weekend of woensdagnamiddag.

 • JOBSTUDENT POLYVALENTE MEDEWERKER (KOKSIJDE)

  Regio: KOKSIJDE

  Bedrijf: DE KELLE

  Type: Studentenjob

  Voor ons gastronomisch restaurant zoeken wij een gemotiveerde en enthousiaste kandidaat voor hulp in de zaal. U staat in voor het bedienen van onze klanten en verder helpt u bij voorbereidende taken, aanvullen frigo's, brood en boter inzetten, bordjes klaarzetten met koekjes voor bij koffie, afwas tussenin,... Je bent beschikbaar één of meerdere dagen in het weekend en/of ook mogelijkheden in de vakantieperiodes. Dit is in onderling overleg af te spreken.

 • Schoonheidsspecialiste (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: SANTE MAGIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  Santé Magic, gelegen in het hartje van Leuven, zoekt nieuwe schoonheidsspecialisten om haar team te versterken. Belangrijkste missies: - Pedicure - Gellak, nailart, enz - Manicure - Gelaatsbehandeling - Ontharing

 • Startend zelfstandig advocaat / kantoorgenoot (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ROKHSCHILD LEGAL SERVICES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een startende zelfstandige advocaat? Moet jij nog je cliëntenbestand uitbouwen? Wil jij je aansluiten bij een betaalbaar kantoor? Dan ben jij misschien wel de collega die wij zoeken! Wij zijn opzoek naar een zelfstandige, ondernemende collega advocaat of jurist die zich als kantoorgenoot bij ons wil aansluiten. Ons kantoor werkt in de cloud en is verder voorzien van alle benodigde infrastructuur, zoals snelle internetverbindingen. Je kunt bij ons als advocaat/jurist meteen ‘plug and play’ op deze werkplek aan de slag. Ons kantoor is collegiaal en informeel. Een advocaat/jurist die zich als kantoorgenoot bij ons wil aansluiten krijgt van ons alle mogelijkheden en ondersteuning om zijn of haar eigen praktijk verder uit te breiden. Wij staan als kantoor voor de volgende waarden: Service; betrouwbaarheid; kwaliteit; betrokkenheid; kostenbeheersing; inhoudelijke samenwerking en verdieping; inspirerende en collegiale werksfeer; ervaren en gedreven kantoorgenoten.

 • BIJVERDIENSTE Nachtverpleegkundige (Halle) - Zelfstandige basis (Regio Halle)

  Regio: Regio Halle

  Bedrijf: X-Care

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een woonzorgcentrum en een ziekenhuis in Halle zoeken wij gemotiveerde verpleegkundigen, die regelmatig nachten willen bijwerken. Spreekt dit jou aan, neem dan zeker contact met ons op! Zowel interimverpleegkundigen als freelancers komen in aanmerking!

 • Hulpkok / Kok (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: KITCHENSTAFF

  Type: Werfreserve

  Voor een Brasserie regio Hove / Lint zijn wij opzoek naar een Hulpkok. De keuken is een klassieke keuken met hedendaagse invloeden er wordt gewerkt met verse producten en wisselende suggesties afhankelijk van het seizoen. Je komt terecht in een vast keukenteam waar je kan groeien en mee inspraak krijgt in het bedenken van nieuwe gerechten. Taken Je zorgt voor warme en koude voorbereidingen aan de hand van recepturen Vlot meedraaien tijdens de dienst in warme en koude kant Begeleiden en opleiden van nieuwe medewerkers In samenspraak met de chef bedenken van nieuwe gerechten Chef vervangen bij afwezigheid (keukenwerkzaamheden, personeelsplanning,…) Controle op geleverde goederen Onderhouden van u werkplek

Zoek naar antwoorden van CHLEIDE PIERRE in sociale netwerken
Look for responds of CHLEIDE PIERRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHLEIDE PIERRE. Laat een reactie achter voor CHLEIDE PIERRE. CHLEIDE PIERRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHLEIDE PIERRE. Leave a respond for CHLEIDE PIERRE. CHLEIDE PIERRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHLEIDE PIERRE op de google maps. Adres en contacten CHLEIDE PIERRE
Location of CHLEIDE PIERRE on the google maps. Address and contacts of CHLEIDE PIERRE

Andere gerelateerde bedrijven als come CHLEIDE PIERRE CHLEIDE PIERRE: KBC | H & L CENTRE COMMERCIAL VILLE 2 | PROSERVICES NAMUR | Laboury Serge | Alvan

Other related companies as CHLEIDE PIERRE: KBC | H & L CENTRE COMMERCIAL VILLE 2 | PROSERVICES NAMUR | Laboury Serge | Alvan

CHLEIDE PIERRE is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHLEIDE PIERRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02083526611. Het bedrijf CHLEIDE PIERRE bevindt zich op het adres: Rue Neuve 45; 6810; Chiny (Jamoigne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 627,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 457,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Interior decoration. Producten gemaakt in CHLEIDE PIERRE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CHLEIDE PIERRE is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHLEIDE PIERRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHLEIDE PIERRE, openstaande posities, locatie van CHLEIDE PIERRE op de kaart.

CHLEIDE PIERRE is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHLEIDE PIERRE, company assigned to the tax number BE02083526611. The company CHLEIDE PIERRE is located at the address: Rue Neuve 45; 6810; Chiny (Jamoigne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 627,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 457,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Interior decoration. Products created in CHLEIDE PIERRE were not found.
The main activity of CHLEIDE PIERRE is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CHLEIDE PIERRE is not available. You also can look at reviews of CHLEIDE PIERRE, open positions, location of CHLEIDE PIERRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHLEIDE PIERRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHLEIDE PIERRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHLEIDE PIERRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHLEIDE PIERRE, employees, financial statistics.