Chapel' Déco SPRL

Contactgegevens Chapel' Déco SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Chapel' Déco SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Chapel' Déco SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Solvay 86; 7160; Chapelle-lez-Herlaimont, België

Telefoon (phone): 064 44 18 23 (+32-064 44 18 23) 064 44 18 23 (+32-064 44 18 23)

Fax (fax): +32 (84) 866-39-68 +32 (84) 866-39-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Chapel' Déco SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Chapel' Déco SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Chapel' Déco SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Chapel' Déco SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Chapel' Déco SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Chapel' Déco SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Chapel' Déco SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Chapel' Déco SPRL
Products information Chapel' Déco SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07815917968
Ondernemingsnummer: 4740570068
Hoofdstad (capital): 438,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 275,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Chapel' Déco SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Chapel' Déco SPRL
(Get full report from official database of BE for Chapel' Déco SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Chapel' Déco SPRL
Addition kinds of activities for Chapel' Déco SPRL

602299. Staat commerciële banken, nec | State commercial banks, nec
14299907. Mica schist, verpletterd en gebroken-steengroeven | Mica schist, crushed and broken-quarrying
15419911. Vrachtwagen en auto assemblage fabrieksbouw | Truck and automobile assembly plant construction
16299902. Aardbevingend contractant | Earthmoving contractor
38250324. Permanente golf ratio meetapparatuur | Standing wave ratio measuring equipment
39990305. Veren, struisvogel, krullen en verven | Feathers, ostrich, curling and dyeing
47310201. Binnenlandse goederenvervoer | Domestic freight forwarding
51691200. Alcoholen en anti-vriesverbindingen | Alcohols and anti-freeze compounds
61599903. Kleinschalige beleggingsmaatschappijen | Small business investment companies
73199903. Poster reclame dienst, behalve buiten | Poster advertising service, except outdoor

Werken bij Chapel' Déco SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Chapel' Déco SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Chapel' Déco SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Chapel' Déco SPRL. Looking for open vacancies in other companies

 • Orderpicker chemie te Geel (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: ADECCO GEEL

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Heb jij ervaring als magazijnier of orderpicker en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de chemiesector? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken. Voor een chemisch bedrijf te Geel, gespecialiseerd in opslag en verdeling van chemicaliën, zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers. Na positieve screening kom je terecht op de poollijst en kan een mogelijke opstart snel verlopen. Als orderpicker chemie zal je aan de hand van bestellijsten en een handscanner de juiste goederen picken en sorteren. Je zal er werken in een 2 ploegen stelsel en dagelijks zo'n 12 km wandelen tijdens de shift.

 • Combifunctie Chauffeur CE - Mesttransport + Asvalttransport (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Randstad Transport

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als chauffeur CE wordt er verwacht dat je zowel asvalt als mest vervoert. Bij het mesttransport kom je terecht in boerderijomgevingen. Je moet mestputten leegtrekken, maar fysiek valt dit mee omdat de put meestal dicht bij de vrachtwagen ligt. Voor het asvalttransport rijdt je met een kipwagen waarbij het manoeuvreren belangrijk is. Dit is echter geen fysiek zware taak omdat er een zelflossend systeem voorzien is. Je start tussen 4 en 6 uur 's ochtends. Je rijdt ongeveer 9 tot 10 uur per dag, maar dit kan soms meer zijn..

 • Administratief Bediende (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf werkzaam in fleetmanagement, zijn we een op zoek naar een gemotiveerde Administratief bediende M/V: Indiensttreding: zo snel mogelijk! Functie: Dagelijks contact met klanten (telefoon en mailverkeer) zodat elke opdracht nauwgezet wordt opgevolgd en uitgevoerd. Algemeen administratief werk Gegevensverwerking: input van prestaties en gegevens chauffeurs Klassement Post ophalen en verdelen 

 • Bediende Centraal Magazijn - Herbevoorrading en bestelopvolging (SINT-KRUIS-WINKEL)

  Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE ARCELOR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als bediende herbevoorrading en bestelopvolging in het Centraal Magazijn sta je in voor volgende taken: Borgen van een optimale herbevoorrading van het Centraal Magazijn Ontvangen en verwerken van orderbevestigingen Opvolgen van bestellingen; je communiceert met de verschillende afdelingen en leveranciers Oplossen van problemen met geblokkeerde facturen; je werkt nauw samen met de meestergast en de facturatieafdeling actief deelnemen aan verbeteringsprojecten

 • Technieker databekabeling (geen ervaring vereist) (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: THE LAST MILE

  Type: Studentenjob

  Ben je een échte werker en steek je graag de handen uit de mouwen? Ben je geïnteresseerd in nieuwe technologieën, heb je groot technisch inzicht en kan je out-of-the-box denken? Dan is deze vacature misschien wel een match! Je job bestaat voornamelijk uit: Leggen van glasvezelkabels op gevels Spannen van glasvezelkabels aan palen Trekken van buizen in sleuven Doorblazen van kabels in buizen Regelmatig werk je ook mee aan projecten binnen gebouwen (leggen van buizen, kabels) Af en toe dien je ook: Kleinere grondwerken uit te voeren, zoals buizen opsporen, trekputten en straatkasten plaatsen en funderen Werken uit te voeren op ons terrein ((her)ordenen van haspels, overhaspelen van kabels/buis, kleine onderhoudswerken, ...) Mee te werken aan de opbouw en inrichting van ons datacenter De glasvezeltechnieken zullen je aangeleerd worden (verwerken, afmonteren in lades en domes, lassen, ...) en afhankelijk van je enthousiasme, inzet en verworven ervaring op bepaalde vlakken kan je jobinhoud in overleg veranderen naar meer van dit laatste

 • JOBSTUDENT catering (horeca) (OOSTDUINKERKE)

  Regio: OOSTDUINKERKE

  Bedrijf: SUNPARKS LEISURE

  Type: Studentenjob

  Beste student, Ben jij 16 jaar en nog op zoek naar een leuke, interessante en veelzijdige studentenjob? Dan ben je bij Sunparks Oostduinkerke aan het juiste adres! Wij zijn namelijk op zoek naar jobstudenten voor de weekends en/of vakanties voor zowel onze taverne, ons hamburgerrestaurant als voor de afwas.

 • Zaterdaghulp Bershka Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: BERSHKA

  Type: Studentenjob

  Om ons verkoopsteam tijdens het weekend te versterken (zaterdag) zoeken wij een een jobstudent weekendhulp. Als weekendhulp werk je als sales assistant en heb je als voornaamste taak om onze klanten op een dynamische manier verder te helpen. Verder verwerk je leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

 • Filiaal Manager M/V - HEMA Regio Ninove (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: HEMA

  Type: Vaste Job

  HEMA is een hedendaagse winkelketen, met 97 vestigingen in België en 4 in Luxemburg, waar medewerkers samenwerken aan één doel : tevredenheid van de klanten. Daarvoor worden producten met zorg ontwikkeld, is de service klantvriendelijk, verloopt de communicatie open en eerlijk, zijn de winkels aantrekkelijk ingericht en is de prijs/kwaliteit-verhouding van het aanbod optimaal. Medewerkers werken met plezier bij HEMA. Teamwerk is er een dagelijkse realiteit. Terwijl een aanstekelijk enthousiasme ook het goed gevoel bij onze klanten bevordert. Vandaag zijn we op zoek naar een Storemanager voor Regio Ninove Functie-inhoud Een HEMA filiaal leiden is topsport ! Je hebt de eindverantwoordelijkheid over een goed functionerende winkel. Je realiseert de doelstellingen op vlak van omzet, rentabiliteit en loonkost. Als coach zal je het winkelteam leiden en motiveren. Je bent zowel commercieel als administratief onderlegd. Maar ook financieel en analytisch sta je sterk. Je zorgt ervoor dat de winkel er altijd aantrekkelijk uitziet. Je plant het werk zodat je team weet wat je van ze verwacht. Daarnaast ben je voortdurend bezig met de commerciële mogelijkheden op de werkvloer op korte en langere termijn. Je bent een doener die graag zijn handen uit de mouwen steekt en het team het juiste voorbeeld geeft. Je vindt het heerlijk om je voor 70% tussen je team en je klanten te bevinden en dit combineert met 30% werkzaamheden op kantoor. Profiel Je bent een geboren verkoper en je zet jouw klant steeds op nummer 1. Je valt op door je ondernemingszin, verantwoordelijkheidsgevoel en voorbeeldgedrag. Je bent verder een uitstekende coach die zijn medewerkers motiveert en inspireert. Je zorgt voor een productieve, plezierige werksfeer. Je hebt enkele jaren ervaring in een eindverantwoordelijke functie in de retail waarin je leiding hebt gegeven. Je staat stevig in je schoenen en kan met weerstanden omgaan. Natuurlijk houdt je rekening met wat klanten willen en ben je gericht op commerciële kansen en verbeteringen. Je bent flexibel : bereid te werken op zaterdag en zondag en inzetbaar in de winkels van de regio. Je kan communicatief en planmatig werken. Wat biedt HEMA? Een boeiende professionele uitdaging in een groeiende, hedendaagse werkomgeving, waar medewerkers samenwerken aan één doel. Daarnaast bieden wij u een contract onbepaalde duur, in voltijds dienstverband (36u/wk). Uw salaris wordt aangevuld met extra legale voordelen zoals maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, personeelskorting,... Een opleidingstraject wordt voorzien. Solliciteert Nu ! Hebben we u enthousiast gemaakt? Reageer dan via onderstaande link of stuur uw sollicitatiebrief en CV naar [email protected].

 • Validation Engineer (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: AKKA BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Je stelt validatiedocumenten en testprotocollen op in een farmaceutische productieomgeving, je staat in voor de goedkeuring van deze documenten. Je behandelt niet-conformiteiten, je staat in voor de analyse van deze afwijkingen. Je werkt mee aan de implementatie van CAPA’s. Je communiceert vlot met andere afdelingen, en biedt waar nodig de nodige ondersteuning binnen jouw expertise.

 • Customer Service Quality Advisor (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

  Type: Vaste Job

  Als Customer Service Quality Advisor: Adviseer en ondersteun je de rekruteringscampagnes van jouw klanten tijdens de volledige loopduur van hun contract Hou je proactief en regelmatig contact de klanten uit je eigen portefeuille Waak je erover dat onze klanten de best mogelijke resultaten boeken Geef je jouw klanten efficiënt en proactief raad Vind je een passend antwoord op al hun vragen Organiseer en geef je online of ter plaatse bij klanten opleidingen over de tools zodat ze perfect vertrouwd zijn met onze producten. Wat maakt deze job zo boeiend? Je beheert samen met de Key Account Manager jouw klanten en bouwt een echte vertrouwensrelatie op met hen Je maakt optimaal gebruik van jouw communicatievaardigheden en jouw analytische geest Je werkt samen met de verschillende afdelingen Je wordt een expert Je woont onze legendarische bedrijfsavonden bij!

 • PRODUCT ONTWIKKELAAR INDUCTIVE SENSING (m/v) (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: USG Professionals

  Type: Werfreserve

  • Je werkt in nauw teamverband samen met de procesingenieur, de kwaliteitsingenieur en de klant • Je werkt verschillende concepten voor het mechanisch ontwerp uit • De product ontwikkelaar is verantwoordelijk voor zijn design waarbij hij/zij zich zal steunen op technische benaderingen zoals DFMEA, tolerantierekeningen, FEM, beoordeling meetrapport, prototypes, … • De product engineer moet kwaliteitsbewust werken in een TS16949 omgeving

 • Flexijob Restaurantmedewerker (ZEPPEREN)

  Regio: ZEPPEREN

  Bedrijf: COLLAZZONE

  Type: Flexijob

  Mensen vriendelijk verwelkomen en ontvangen. Oog hebben voor detail wanneer ze aan tafel zitten. Uitserveren van gastronomische gerechten en passende dranken. We zoeken een teamplayer voor minimaal 1 dag per week. Het mogen meerdere dagen zijn. Eventueel 1 vaste dag of variabel. Dit kan samen besproken worden.

Zoek naar antwoorden van Chapel' Déco SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Chapel' Déco SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Chapel' Déco SPRL. Laat een reactie achter voor Chapel' Déco SPRL. Chapel' Déco SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Chapel' Déco SPRL. Leave a respond for Chapel' Déco SPRL. Chapel' Déco SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Chapel' Déco SPRL op de google maps. Adres en contacten Chapel' Déco SPRL
Location of Chapel' Déco SPRL on the google maps. Address and contacts of Chapel' Déco SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Chapel' Déco SPRL Chapel' Déco SPRL: FA. GENTEN | Fertons Toitures SC | RAPHAEL VANDENBERGHE | AUXILIAIRE ACOUSTIQUE/ VERANNEMAN | FOTOSTUDIO CONTRAST CPB

Other related companies as Chapel' Déco SPRL: FA. GENTEN | Fertons Toitures SC | RAPHAEL VANDENBERGHE | AUXILIAIRE ACOUSTIQUE/ VERANNEMAN | FOTOSTUDIO CONTRAST CPB

Chapel' Déco SPRL is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Chapel' Déco SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07815917968. Het bedrijf Chapel' Déco SPRL bevindt zich op het adres: Rue Solvay 86; 7160; Chapelle-lez-Herlaimont. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 438,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 275,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Interior decoration. Producten gemaakt in Chapel' Déco SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Chapel' Déco SPRL is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Chapel' Déco SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Chapel' Déco SPRL, openstaande posities, locatie van Chapel' Déco SPRL op de kaart.

Chapel' Déco SPRL is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Chapel' Déco SPRL, company assigned to the tax number BE07815917968. The company Chapel' Déco SPRL is located at the address: Rue Solvay 86; 7160; Chapelle-lez-Herlaimont. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 438,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 275,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Interior decoration. Products created in Chapel' Déco SPRL were not found.
The main activity of Chapel' Déco SPRL is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Chapel' Déco SPRL is not available. You also can look at reviews of Chapel' Déco SPRL, open positions, location of Chapel' Déco SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Chapel' Déco SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Chapel' Déco SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Chapel' Déco SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Chapel' Déco SPRL, employees, financial statistics.