CERTA IDEA

Contactgegevens CERTA IDEA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CERTA IDEA: address, phone, fax, email, website, opening hours

CERTA IDEA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Mechelsesteenweg 39; 2220; Heist-op-den-Berg, België

Telefoon (phone): 015 25 08 65 (+32-015 25 08 65) 015 25 08 65 (+32-015 25 08 65)

Fax (fax): 015 25 08 65 (+32-015 25 08 65) 015 25 08 65 (+32-015 25 08 65)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CERTA IDEA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CERTA IDEA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CERTA IDEA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CERTA IDEA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CERTA IDEA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CERTA IDEA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CERTA IDEA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CERTA IDEA
Products information CERTA IDEA

BTW identificatienummer (tax): BE07987579345
Ondernemingsnummer: 8226806640
Hoofdstad (capital): 191,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 629,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Gifts - Retail; Picture framers

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CERTA IDEA
(Get full report from official database of BE for CERTA IDEA)

Aanvulling soorten activiteiten voor CERTA IDEA
Addition kinds of activities for CERTA IDEA

1499. Diverse nonmetallische mijnbouw | Miscellaneous nonmetallic mining
14990503. Steatite mijnbouw | Steatite mining
34110000. Metalen blikjes | Metal cans
35560108. Melkverwerkende machines, niet inbegrepen | Milk processing machinery, nec
37140109. Uitlaat systemen en onderdelen, motorvoertuig | Exhaust systems and parts, motor vehicle
56619904. Mannenschoenen | Men's shoes
59490000. Naaien, naaldwerk en stukgoed | Sewing, needlework, and piece goods
83220000. Individuele en familiale diensten | Individual and family services

Werken bij CERTA IDEA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CERTA IDEA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CERTA IDEA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CERTA IDEA. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator vaste nacht / tijdelijke opdracht (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Rotselaar zijn we op zoek naar 3 machine-operatoren voor in de nachtploeg. Je takenpakket als operator ziet er als volgt uit: bedienen van de machines die yoghurt en andere melkproducten afvullen waken over de kwaliteit van de producten, de verpakkingen en de afvullijn reinigen van de machines en de werkplaats

 • Stockiste M/V (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een kledingwinkel in Turnhout in de Gasthuisstraat zijn we op zoek naar een stockiste M/V die graag deeltijds wilt werken. De winkel biedt u een flexibele en gevarieerde job in een aangename en dynamische omgeving waar u zich verder kan ontplooien dankzij coaching en opleiding met kans op doorgroeimogelijkheden.

 • Customer service medewerker Estée Lauder Oevel (OEVEL)

  Regio: OEVEL

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als Customer service medewerker bied je administratieve en operationele ondersteuning aan een team van Customer service medewerkers Affiliate Benelux. Jouw gevarieerd takenpakket omvat het verwerken van klantenorders en opvolgen van deze bestellingen t.e.m. de levering bij de klanten. Dagelijkse opvolging en behandeling van e-mailverkeer is cruciaal teneinde een vlotte afhandeling te garanderen van de klantenvragen. Daarnaast onderhoud je contacten (zowel via e-mail als telefonisch) met diverse interne en externe partijen.

 • Enthousiaste verpleegkundige Regio Wachtebeke (WACHTEBEKE)

  Regio: WACHTEBEKE

  Bedrijf: Express Medical

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij een verpleegkundige? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging maar weet je nog niet wat? Ben jij daarbij onmiddelijk beschikbaar voor een periode van minstens 3 maanden? Lees dan zeker verder! Voor onze klant in de regio van Wachtebeke zijn we op zoek naar een verpleegkundige om hen team te versterken. Gedurende een periode van 3 maanden kan je voltijds of deeltijds worden ingeschakeld.

 • ONDERHOUDSELEKTRICIEN (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: TecQuality Deinze

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Aalter, zijn wij opzoek naar een ONDERHOUDSELEKTRICIEN. Als ONDERHOUDSELEKTRICIEN behoren volgende taken tot je takenpakket: Samen met je collega’s sta je in voor het preventief onderhoud van het machinepark. Je verhelpt storingen op een definitieve manier en je denkt proactief mee om deze te voorkomen. Zowel elektriciteit, elektronica als mechanica zijn jouw actieterrein. Je wordt begeleid waar nodig. Je helpt mee bij de opstart van nieuwe machines, zowel bij installatie als het opmaken van onderhoudsinstructies en het begeleiden van operatoren. Je bewaakt de veiligheidsvoorschriften en zorgt dat alle medewerkers deze correct naleven.

 • Projectleider (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je garandeert een correcte voorbereiding, organisatie en uitvoering van de projecten, conform plannen en lastenboeken; Je kan hiervoor rekenen op de ondersteuning van een projectteam; Meer concreet sta je in voor de planning en organisatie van de werf en verzeker je een goede continuïteit van de werken. Hiertoe stuur je rechtstreeks de ploegbazen en eventuele onderaannemers aan; Je organiseert de werfvergadering en installeert het nodige overleg met de betrokken stakeholders. Budgetcontrole en bewaking van timing behoren tevens tot jouw verantwoordelijkheden. Op die manier garandeer je een kwaliteitsvolle en tijdige oplevering van jouw projecten; Je rapporteert aan de directeur uitvoering.

 • Student tuinonderhoud (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf actief in tuinonderhoud zijn we op zoek naar een student die 4u per week kan werken vanaf april tot eind september.

 • Jobstudent Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: MS Mode

  Type: Studentenjob

  Looking for a challenge? Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Jobstudent Verkoop, die ervan houdt om de curvy lady te adviseren en ervoor te zorgen dat ze steeds straalt. Ben jij de perfect fit om ons team op regelmatige basis, tijdens het weekend of de vakanties, te vervolledigen? Als verkoopspecialist ben je de ambassadeur van het merk MS Mode en een inspirator voor onze curvy klant. Je bent specialist als het gaat om de perfect fit (perfecte pasvorm) en hebt vakkennis als het gaat om pasvorm en materiaal. Als geen ander weet jij onze klant te enthousiasmeren voor onze collectie. Bovendien ontvang jij de klant met een ‘welkom’ gevoel als zij de winkel binnen stapt. Als mode-expert voorzie je onze klant van vakkundig advies en help je hen met het samenstellen van een totale outfit. Je hebt een enthousiaste en gedreven personality waarmee je de klant voorziet van uitstekende service. Jij kan immers de shopervaring van onze curvy klant rechtstreeks beïnvloeden. Je werkt binnen een hecht verkoopteam en naast het adviseren van de klant, verricht je diverse commerciële activiteiten zoals het bedienen van de kassa en het voorbereiden en presenteren van de collectie door middel van visual merchandise (VM).

 • Bijlesgever Java (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor Java aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Plaatbewerkers 2 ploegen of vaste nacht - Evergem - optie vast (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Zelzate

  Type: Vaste Job

  Konvert is op zoek naar plaatbewerkers voor een bedrijf regio Evergem. * Je staat in voor het plooien van stukken volgens de vooropgestelde normen. * Je bent iemand die graag fijn werkt. * Je werkt steeds aan jouw eigen werkpost.

 • Hoofdboekhouder (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: VISIT BRUSSELS

  Type: Vaste Job

  visit.brussels is het agentschap voor toerisme van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Het heeft tot doel het imago van de hoofdstad van 500 miljoen Europeanen te promoten en te versterken en het aantal bezoekers in de 19 gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest te verhogen. Het Departement: Het Departement Operating & Financial omvat de afdelingen boekhouding, personeelszaken, inkoop, IT, administratie, juridische zaken en gebouwenbeheer. De dienst Boekhouding beheert de algemene, analytische en begrotingsboekhouding van de verschillende diensten met behulp van hetzelfde softwarepakket. Het ontwikkelt een analytische boekhouding per evenement en per actie volgens de behoeften van de organisatie. Het beheert de begrotingsplanning en kwijt zich van de boekhoudkundige verplichtingen eigen aan vzw’s. Het zorgt voor de follow-up van de subsidies en de rechtvaardiging ervan bij de overheid. Plaats in het bedrijf: De Accounting Supervisor is afhankelijk van en werkt actief samen met de CFO. De voornaamste opdracht van deze dienst bestaat erin een volledige boekhouding te voeren overeenkomstig, enerzijds, de wet van 2 mei 2002 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk en, anderzijds, de organieke ordonnantie van 23 februari 2006 houdende de bepalingen die van toepassing zijn op de begroting, de boekhouding en de controle. (OOBBC). Zie volledige functiebeschrijving als bijlage.

 • FLEXI KELNER (M/V) ZEEBRUGGE (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: DAOUST

  Type: Flexijob

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar een flexi kelner. Uren & dagen zijn bespreekbaar.

Zoek naar antwoorden van CERTA IDEA in sociale netwerken
Look for responds of CERTA IDEA in social networks

Lees alle opmerkingen voor CERTA IDEA. Laat een reactie achter voor CERTA IDEA. CERTA IDEA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CERTA IDEA. Leave a respond for CERTA IDEA. CERTA IDEA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CERTA IDEA op de google maps. Adres en contacten CERTA IDEA
Location of CERTA IDEA on the google maps. Address and contacts of CERTA IDEA

Andere gerelateerde bedrijven als come CERTA IDEA CERTA IDEA: LA VIE EN VERT | JOOST DAEL | Declercq Philippe | DE VEILING | Pierret Jean

Other related companies as CERTA IDEA: LA VIE EN VERT | JOOST DAEL | Declercq Philippe | DE VEILING | Pierret Jean

CERTA IDEA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CERTA IDEA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07987579345. Het bedrijf CERTA IDEA bevindt zich op het adres: Mechelsesteenweg 39; 2220; Heist-op-den-Berg. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 191,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 629,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Interior decoration. Lijst met producten zijn Gifts - Retail; Picture framers.
De hoofdactiviteit van CERTA IDEA is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CERTA IDEA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CERTA IDEA, openstaande posities, locatie van CERTA IDEA op de kaart.

CERTA IDEA is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is CERTA IDEA, company assigned to the tax number BE07987579345. The company CERTA IDEA is located at the address: Mechelsesteenweg 39; 2220; Heist-op-den-Berg. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 191,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 629,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Interior decoration. List of products are Gifts - Retail; Picture framers.
The main activity of CERTA IDEA is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CERTA IDEA is not available. You also can look at reviews of CERTA IDEA, open positions, location of CERTA IDEA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CERTA IDEA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CERTA IDEA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CERTA IDEA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CERTA IDEA, employees, financial statistics.