Celine D (Décoration)

Contactgegevens Celine D (Décoration): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Celine D (Décoration): address, phone, fax, email, website, opening hours

Celine D (Décoration)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Croix 14-16; 5000; Namur, België

Telefoon (phone): 081 22 35 32 (+32-081 22 35 32) 081 22 35 32 (+32-081 22 35 32)

Fax (fax): 081 22 35 32 (+32-081 22 35 32) 081 22 35 32 (+32-081 22 35 32)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Celine D (Décoration): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Celine D (Décoration)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Celine D (Décoration)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Celine D (Décoration), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Celine D (Décoration). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Celine D (Décoration), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Celine D (Décoration). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Celine D (Décoration)
Products information Celine D (Décoration)

BTW identificatienummer (tax): BE06461578369
Ondernemingsnummer: 2881958007
Hoofdstad (capital): 558,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 248,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Celine D (Décoration) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Celine D (Décoration)
(Get full report from official database of BE for Celine D (Décoration))

Aanvulling soorten activiteiten voor Celine D (Décoration)
Addition kinds of activities for Celine D (Décoration)

26210303. Condensator papier | Capacitor paper
28510213. Houtvlekken | Wood stains
34710108. Rechroming auto bumpers | Rechroming auto bumpers
58129906. Voedingsdiensten voor contracten | Contract food services
73610103. Scheepsbureau | Ship crew agency
80519901. Convalescent huis met continue zorgverzorging | Convalescent home with continuous nursing care

Werken bij Celine D (Décoration): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Celine D (Décoration): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Celine D (Décoration). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Celine D (Décoration). Looking for open vacancies in other companies

 • Accounts Payable - regio Nazareth (optie vast) (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Accountemps is momenteel op zoek naar een Accounts Payable (m/v). Onze klant is gevestigd in Nazareth. De verantwoordelijkheden als Accounts Payable: Aankoopfacturen inboeken en verwerken; Controle van aangekochte producten; Onkostennota's opmaken en opvolgen; Ondersteuning bij de maandafsluiting. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Begeleider, OC Alsemberg (Regio Halle)

  Regio: Regio Halle

  Bedrijf: Rode Kruis-Vlaanderen

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Rode Kruis-Vlaanderen biedt asielzoekers een tijdelijke thuis. Een dynamisch team houdt het opvangcentrum draaiend. Onderdak, maaltijden, begeleiding en veiligheid vormen de spil van de werking. Functieomschrijving: Je staat mee in voor de praktische organisatie van het centrum; Je bent aanspreekpunt voor praktische vragen van bewoners; Je onthaalt en oriënteert nieuwe bewoners; Je staat in voor de psychosociale begeleiding van de asielzoekers; Je vervult ad hoc administratieve opdrachten; Je houdt toezicht op de naleving van het huishoudelijk reglement; Je organiseert activiteiten; Je staat mee in voor een goede informatiedoorstroming in het opvangcentrum; Jouw profiel: Je beschikt over een bachelor in een menswetenschappelijke richting; Je hebt reeds ervaring met psychosociale begeleiding en/of crisishulpverlening. Indien je reeds werkte met personen uit verschillende culturen eventueel met migratieachtergrond, is dit een stevige troef; Gezien je deeltaak binnen digitalisering heb je een zeer goede kennis van MS Office en ben je gewend om met meerdere toepassingen aan de slag te gaan. Je slaagt er daarenboven in om anderen voor dit project enthousiast te maken; Je werkt vlot en efficiënt met verschillende toepassingen binnen MS Office: Word, Excel, Outlook, PowerPoint. Tegelijk heb je ervaring met elektronische opvolging van bewonersdossiers. Kennis en/of ervaring met SharePoint is een stevige plus; Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent flexibel; Je communiceert vlot in meerdere talen naast het Nederlands (o.a. Frans, Engels, ...); Je bent een echte groepsspeler; Je bent bereid in een wisselend ploegenstelsel (vroege, late en dagdienst) te werken met regelmatige weekendprestaties; Je bent gemotiveerd en bereid om samen met het team te zorgen voor een goede opvang en organisatie. Ons aanbod: Voltijdse functie (38u/week); Shiftprestaties (vroeg, dag en late shift + weekendprestaties); Vervangingscontract in kader van zwangerschap(srust) - lange looptijd; Startdatum: zo snel mogelijk; Verloning volgens barema 232 in PC 319.00: we nemen de helft van je totaal aantal jaren werkervaring over. Dit barema varieert tussen 2.343,38 euro bruto/maand (0 jaar werkervaring) en 3583,99 euro bruto/maand (31 jaar werkervaring) Maaltijdcheques van 5€/dag; Groeps- en hospitalisatieverzekering; Woon-werkverplaatsing met de trein wordt volledig terugbetaald; fietsvergoeding van 0,23€/km; overige vervoersmiddelen cfr. sectorale en wettelijke vereisten. Plaats van tewerkstelling: Rode Kruis-Vlaanderen, Opvangcentrum Alsemberg - Sanatoriumstraat 165 , 1652 Alsemberg. Interesse Solliciteer online. Stuur samen met je CV een motiverend schrijven mee.   

 • Garagist (ANZEGEM)

  Regio: ANZEGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Een bedrijf gelegen te Anzegem is op zoek naar een ervaren en enthousiaste garagist.

 • Allround receptionist (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Merksem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zoeken een bedrijvig en fris persoon die de functie van all-round receptioniste wilt combineren met tal van andere taken; facturatie, bestellingen, hotelboekingen van eventuele bezoekers, logistieke opvolging,.. Kennis van Engels en Frans is zeker gewenst, daar u in contact komt met internationale klanten. Altijd al het gezicht willen zijn van een bedrijf? Klanten willen ontvangen en hen meteen een warm gevoel geven? takenpakket: - Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de bezoekers (klanten, sollicitanten, koeriers, leveranciers etc) : correcte registratie in het bezoekersregister, activatie van de badgecontrole, … - Je staat in voor de organisatie en netheid van de vergaderzalen, controle en beheer van de planningsagenda, corrigeert in overleg dubbele boekingen, klaarzetten en opruimen van de zalen, controle op de uitgevoerde schoonmaak. - Je beheert de telefooncentrale, stelt indien nodig het antwoordapparaat in bij vakanties - Het verwerken van orders, het opmaken van facturen en organisatie van de leveringen aan klanten behoort tot je dagelijkse taken, aanleveren van de nodige transportdocumenten, … - Telefonische contacten met klanten met betrekking tot uitlevering van bestelde goederen - Beheren van algemene mailboxen - Verzorgen van de postbedeling en briefwisseling intern en extern. - Een stipte verwerking van de lunchbestellingen en afrekening naar de vaste leverancier, verdeling van de fruitdozen. - Je zorgt dat de receptie er piekfijn uitziet, dit is immers het visitekaartje van de onderneming - Je zorgt samen met de collega's voor orde en netheid in de kantoren en bedrijfskeuken. - Correct en ordelijk klassement van alle documenten

 • PRODUCTIEARBEIDER (CHEMISCHE SECTOR) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: MANPOWER OFFICE PEOPLE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is een groeiend speler in de CHEMIE en gelegen in Gent-Zeehaven. Samen met hen zijn wij op zoek naar ARBEIDERS ZWARE LASTEN in volcontinue. Samen met je team zorg je ervoor dat de roostoven waarin de grondstoffen worden uitgezuiverd optimaal blijft Aan de hand van een zware pook maak je het wiel proper en hou je de oven zuiver Daarnaast sta je in voor het schoonmaken van de werkomgeving etc... Er is geen voorkennis nodig, alles wordt aangeleerd maar een goede fysiek is een strikte voorwaarde. Sowieso wordt er eerst een rondleiding in de oventoren voorzien alvorens het verdere sollicitatieproces plaatsvindt.

 • ONDERHOUDSELEKTRICIEN (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: TecQuality Deinze

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Aalter, zijn wij opzoek naar een ONDERHOUDSELEKTRICIEN. Als ONDERHOUDSELEKTRICIEN behoren volgende taken tot je takenpakket: Samen met je collega’s sta je in voor het preventief onderhoud van het machinepark. Je verhelpt storingen op een definitieve manier en je denkt proactief mee om deze te voorkomen. Zowel elektriciteit, elektronica als mechanica zijn jouw actieterrein. Je wordt begeleid waar nodig. Je helpt mee bij de opstart van nieuwe machines, zowel bij installatie als het opmaken van onderhoudsinstructies en het begeleiden van operatoren. Je bewaakt de veiligheidsvoorschriften en zorgt dat alle medewerkers deze correct naleven.

 • STUDENTEN gezocht voor nachtshift in tankstation (winkel) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

  Type: Studentenjob

  Voor een groot tankstation in regio Gent (Destelbergen) zijn we op zoek naar een gemotiveerde en mature student die vrijdag of zaterdagnacht kan werken. Onze klant is op zoek naar iemand die kan helpen tijdens de nachtshift van 22u-6u. Concreet zal je meewerken in de shop van het tankstation, je taken omvatten kassawerk en het bereiden van belegde broodjes. Er wordt een interne opleiding voorzien, zodat alles in goede banen loopt. Bij rustigere momenten zal je mee instaan voor het aanvullen van de rekken in de shop.

 • REDDER (M/V) (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een reddersopdracht op 28 december 2018 (09:00-12:00/12:30-16:30) in Merelbeke zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

 • Studentenjob sportbegeleider (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: SILHOUELLE

  Type: Studentenjob

  Silhouelle in Nazareth is een centrum die werkt naar versteviging en afslanking van het lichaam. We werken met het principe High intensity training in een TFM (Termische Fysische Methode) warmte cabine. Deze cabines worden verwarmd tot ongeveer 35 C met infraroodlampen en de oefeningen voer je uit met riemen aan handen of voeten met weerstand (rekkers) met gewichtjes van +/- 2 kilo. De groepslessen zijn telkens 25 min en dit 2x per week. Het zijn telkens kleine groepslessen van max 6 dames. De reeksen die in september starten duren 6 weken, dus 12 lessen. Het is de bedoeling dat er lessen samengesteld worden (normaal doe ik dit) maar als dit deel is van je opleiding, kan jij dit ook wel doen (of samen). Je legt de oefengen aan de groep uit (+voortonen) en zij voeren de oefeningen uit op leuke muziek, terwijl dat jij rondgaat en corrigeert waar nodig. We werken een programma af in die 6 weken, we proberen telkens de grenzen te verleggen. Na deze reeks volgen er nog, als het klikt doen we verder! :)

 • Support assistant IT te Heusden Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

  Type: Vaste Job

  Je zal de technische binnendienst (service center) assisteren inzake volgende zaken: -Het helpen van klanten betreffende technische vragen via mail (incoming mail) en telefoon (incoming call). De meeste contacten zijn echter per mail. Klanten zijn IT distributeurs/IT installateurs en bedrijven. -Registreren van deze vragen in onze online help-desktool (e-Support); -E-Support opvolgen; -Testen van onze produkten; -Rapporten opstellen over e-Support, geteste produkten, gemelde kwaliteitsproblemen, ... (reporting system); -G-RMA: opvolging van defecte producten die binnenkomen voor reparatie nadat het service center eerst technische ondersteuning heeft geboden via mail of e-support;

 • Dierenarts (WILSELE)

  Regio: WILSELE

  Bedrijf: ABARIS DIERENARTSENPRAKTIJK

  Type: Zelfstandige activiteit

  Dierenartsenpraktijk Abaris te Wilsele (Leuven) zoekt een enthousiaste en gemotiveerde collega dierenarts met zelfstandig statuut voor onmiddellijke langdurig samenwerking.

 • VERKOPER / VERKOOPSTER SLAGERIJ (Flexi) (KORTENAKEN)

  Regio: KORTENAKEN

  Bedrijf: KEURSLAGERIJ NIJNS

  Type: Flexijob

  Voor onze moderne, ambachtelijke keurslagerij zijn we op zoek naar een verkoper. Je hebt volgende taken: Bedienen van onze klanten; Kassawerk; Aanvullen van toonbank. ...

Zoek naar antwoorden van Celine D (Décoration) in sociale netwerken
Look for responds of Celine D (Décoration) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Celine D (Décoration). Laat een reactie achter voor Celine D (Décoration). Celine D (Décoration) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Celine D (Décoration). Leave a respond for Celine D (Décoration). Celine D (Décoration) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Celine D (Décoration) op de google maps. Adres en contacten Celine D (Décoration)
Location of Celine D (Décoration) on the google maps. Address and contacts of Celine D (Décoration)

Andere gerelateerde bedrijven als come Celine D (Décoration) Celine D (Décoration): BBL | ORDIMAX | Evelette Fabienne | DE SCHRIJVER ELECTRO | ANDR? MAECKELBERGH

Other related companies as Celine D (Décoration): BBL | ORDIMAX | Evelette Fabienne | DE SCHRIJVER ELECTRO | ANDR? MAECKELBERGH

Celine D (Décoration) is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Celine D (Décoration), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06461578369. Het bedrijf Celine D (Décoration) bevindt zich op het adres: Rue de la Croix 14-16; 5000; Namur. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 558,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 248,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Interior decoration. Producten gemaakt in Celine D (Décoration) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Celine D (Décoration) is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Celine D (Décoration) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Celine D (Décoration), openstaande posities, locatie van Celine D (Décoration) op de kaart.

Celine D (Décoration) is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Celine D (Décoration), company assigned to the tax number BE06461578369. The company Celine D (Décoration) is located at the address: Rue de la Croix 14-16; 5000; Namur. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 558,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 248,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Interior decoration. Products created in Celine D (Décoration) were not found.
The main activity of Celine D (Décoration) is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Celine D (Décoration) is not available. You also can look at reviews of Celine D (Décoration), open positions, location of Celine D (Décoration) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Celine D (Décoration), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Celine D (Décoration), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Celine D (Décoration), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Celine D (Décoration), employees, financial statistics.