Catoir

Contactgegevens Catoir: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Catoir: address, phone, fax, email, website, opening hours

Catoir

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Weversstraat 34; 1730; Asse, België

Telefoon (phone): 02 452 68 79 (+32-02 452 68 79) 02 452 68 79 (+32-02 452 68 79)

Fax (fax): 02 452 43 34 (+32-02 452 43 34) 02 452 43 34 (+32-02 452 43 34)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Catoir: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Catoir"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Catoir"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Catoir, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Catoir. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Catoir, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Catoir. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Catoir
Products information Catoir

BTW identificatienummer (tax): BE05669464111
Ondernemingsnummer: 5284667968
Hoofdstad (capital): 901,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 276,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Curtains & curtain fixtures - Retail

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Catoir
(Get full report from official database of BE for Catoir)

Aanvulling soorten activiteiten voor Catoir
Addition kinds of activities for Catoir

20519901. Bakkerijproducten, gedeeltelijk gekookt (behalve bevroren) | Bakery products, partially cooked (except frozen)
22820204. Polyesterfilamentgaren: gooien, draaien, kronkelen, enz. | Polyester filament yarn: throwing, twisting, winding, etc.
33690100. Lood, zink en wit metaal | Lead, zinc, and white metal
34329902. Gazonspuitpunten en sprinklers | Lawn hose nozzles and sprinklers
35559904. Stereotyping machines | Stereotyping machines

Werken bij Catoir: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Catoir: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Catoir. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Catoir. Looking for open vacancies in other companies

 • Pistoolschilder (m/v) (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een pistoolschilder. Heb je ervaring als pistoolschilder? Heb je een goede fysieke conditie? (ladder gebruiken om te spuiten) Heb je ervaring in het voorbereiden van de te behandelende onderdelen? Dan is deze job misschien iets voor jou! In een team van 2 spuiters ga je 1 vrachtwagen spuiten. Je voornaamste taak bestaat uit het spuiten van de vrachtwagens af en toe moet je helpen in de voorbereiding: ontvetten van onderdelen, schuren... Je maakt zelf je verf, deze komt wel op kleur binnen maar er dient nog verdunner/verharder toegevoegd te worden. Aangezien een vrachtwagen groot en hoog is moet je telkens een ladder gebruiken en is een zeer goede fysieke conditie nodig.

 • Schrijnwerker (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: Absolute@Construct bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Zedelgem zijn wij op zoek naar een schrijnwerker met een passie voor hout. De klant is gespecialiseerd in onder andere binnen als buiten schrijnwerkerij , houten dakconstructies, ramen en deuren, keukens en meubilair. Je zal op verplaatsing alsook in de atelier werken.

 • Meet- en regeltechnieker (M/V) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM ANTWERPEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Kernverantwoordelijkheden: Het uitvoeren van dagelijkse E&I onderhouds- en inspectietaken, registratie en rapportering Samenwerken met de E&I specialist en de maintenance technicians aan de planning, uitvoering en opvolging van de automatisatie en elektrische instrumentatiewerkzaamheden Helpen in het analyseren en oplossen van processtoringen Het maken van werkinstructies, procedures en records met betrekking tot E&I Implementeren op correcte wijze Preventief onderhoud Het uitvoeren van elektrische aanpassingswerken aan de meetinstrumenten Meettechnieken - Regeltechnieken - E&I - processtoringen - Meetinstrumenten

 • Technieker HVAC (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in regio Aarschot zijn we op zoek naar een gedreven technieker HVAC. Dit takenpakket neem je voor deze vacature voor jou: je werkt zelfstandig naargelang de planning die je iedere ochtend krijgt; je rijdt met de firmawagen naar verschillende particuliere klanten; je voert alle werken uit aan gas- en mazoutketels (programmatie herstelling en volledige afstelling van de toestellen); je voert onderhoud en herstellingen van verwarmingsketels en -installaties uit; je voert (onderhouds)werken uit aan centrale stooktoestellen op gas (aardgas butaan propaan); je voert (onderhouds)werken uit aan centrale stooktoestellen op stookolie (mazout); je schrijft de nodige onderhoudsattesten uit; je bent verantwoordelijk voor het opstarten en afleveren van keuringsattesten; je bent verantwoordelijk voor het elektrisch aansluiten van stuurkasten; je voert depannages uit bij defecten; je voert installaties en onderhouden uit van verschillende meet- en regelelementen; je plaatst ventilatiesystemen C en D; je reinigt ventilatiesystemen; je laat werven bij particulieren proper en netjes achter; je neemt verantwoordelijkheid over de eigen uitgevoerde werken en werven.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Hamme-Waasmunster (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Jobstudent (TERNAT)

  Regio: TERNAT

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Boekhouder - schoolverlater (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: EMD ACCOUNTING & TAX

  Type: Vaste Job

  Als financieel beheerder staat u in voor: - het inboeken van de aan- en verkoopfacturen en het financieel; - het verwerken van de BTW-aangiftes; - het voorbereiden van jaarafsluitingen van vennootschappen; - het voorbereiden van fiscale aangiften (personenbelasting en vennootschapsbelasting).

 • Chauffeur C / CE (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: QJOBS @WORK

  Type: Vaste Job

  Voor verschillende bedrijven zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en ervaren vrachtwagenchauffeur. -ADR attest is een plus -Code 95 is een must Flexibel naar uren ? Dan ben jij de chauffeur die we zoeken!

 • Onderhoudstechnieker M/V (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: LAG TRAILERS

  Type: Vaste Job

  Je voert onderhoudswerken aan installaties uit. Je kan snel en accuraat productiestoringen, zowel mechanisch als elektrisch herstellen en oplossen. Je levert een positieve bijdrage aan het verbeteringsproces. Je voert herstellingen aan de gebouwen en werkplaatsen uit. Rapporteren aan teamleader Onderhoud.

 • Stabiliteitsontwerper (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: Brunel

  Type: Vaste Job

  Ben je iemand die graag stabiliteitsberekeningen maakt? Bekijk dan zeker deze vacature! Als stabiliteitsontwerper wordt er van jou verwacht dat je : In staat bent om stabiliteitsberekeningen te maken en ze achteraf op een heldere manier kan uitleggen aan je BIM-ontwerper. Stabiliteitsplannen opmaakt en deze ook controleert. Op een pro-actieve manier je projectleider op de hoogte houdt van de knelpunten en problemen die je tegenkomt.

 • Zelfstandig Thuisverpleegkundige (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: THUISVERPLEGING MAERTENS CATHERINE

  Type: Zelfstandige activiteit

  We zijn op zoek naar een enthousiaste collega om ons team van vier te versterken. Als thuisverpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de dagdagelijkse verzorging van patiënten aan huis. Je staat enkel in voor het uitvoeren van verpleegkundige taken, geen administratief werk. Je werkterrein is de regio Knokke-Heist. We beogen een professionele en persoonlijke begeleiding van elke patiënt, op basis van discretie, vertrouwen en respect.

 • Flexi-jobs kassamedewerk(st)ers (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Mc Donald's

  Type: Flexijob

  Bijklussen in de horeca? Dit kan ook bij McDonald's!!! We zoeken medewerkers die op vaste basis ons team willen komen versterken. Je staat in voor volgende taken: Bestellingen opnemen Bestellingen verzamelen en afrekenen Afrekenen en betalingen ontvangen Zowel voor de afhaalzone als voor de bestellingen aan de kassa

Zoek naar antwoorden van Catoir in sociale netwerken
Look for responds of Catoir in social networks

Lees alle opmerkingen voor Catoir. Laat een reactie achter voor Catoir. Catoir bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Catoir. Leave a respond for Catoir. Catoir on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Catoir op de google maps. Adres en contacten Catoir
Location of Catoir on the google maps. Address and contacts of Catoir

Andere gerelateerde bedrijven als come Catoir Catoir: LOHISSE NV | HUBO | SWARTENBROEKX | BRUSSELS AIR-VENTOMATIC | Lauwers Wouter

Other related companies as Catoir: LOHISSE NV | HUBO | SWARTENBROEKX | BRUSSELS AIR-VENTOMATIC | Lauwers Wouter

Catoir is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Catoir, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05669464111. Het bedrijf Catoir bevindt zich op het adres: Weversstraat 34; 1730; Asse. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 901,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 276,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Interior decoration. Lijst met producten zijn Curtains & curtain fixtures - Retail.
De hoofdactiviteit van Catoir is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Catoir is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Catoir, openstaande posities, locatie van Catoir op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Catoir is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Catoir, company assigned to the tax number BE05669464111. The company Catoir is located at the address: Weversstraat 34; 1730; Asse. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 901,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 276,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Interior decoration. List of products are Curtains & curtain fixtures - Retail.
The main activity of Catoir is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Catoir is not available. You also can look at reviews of Catoir, open positions, location of Catoir on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Catoir, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Catoir, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Catoir, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Catoir, employees, financial statistics.