Capriges du Temps

Contactgegevens Capriges du Temps: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Capriges du Temps: address, phone, fax, email, website, opening hours

Capriges du Temps

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de la Roseraie 15; 1410; Waterloo, België

Telefoon (phone): 02 354 55 05 (+32-02 354 55 05) 02 354 55 05 (+32-02 354 55 05)

Fax (fax): +32 (61) 870-24-61 +32 (61) 870-24-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Capriges du Temps: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Capriges du Temps"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Capriges du Temps"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Capriges du Temps, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Capriges du Temps. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Capriges du Temps, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Capriges du Temps. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Capriges du Temps
Products information Capriges du Temps

BTW identificatienummer (tax): BE04061065673
Ondernemingsnummer: 2586425781
Hoofdstad (capital): 990,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 846,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in Capriges du Temps zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Capriges du Temps
(Get full report from official database of BE for Capriges du Temps)

Aanvulling soorten activiteiten voor Capriges du Temps
Addition kinds of activities for Capriges du Temps

614100. Persoonlijke kredietinstellingen | Personal credit institutions
22310207. Refinishing doek van wol, haarhaar of soortgelijke stof | Refinishing cloth of wool, mohair or similar fabric
22530403. Rokken, breien | Skirts, knit
24919902. Millwork, behandeld hout | Millwork, treated wood
50469909. Taxi meters | Taxi meters
61629903. Hypotheekbanken | Mortgage bankers
96419903. Commodity exchange authority | Commodity exchange authority

Werken bij Capriges du Temps: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Capriges du Temps: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Capriges du Temps. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Capriges du Temps. Looking for open vacancies in other companies

 • BANDENMONTEUR (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor deze bandencentrale met vestigingen verspreid over gans Vlaanderen zijn we op zoek naar een gemotiveerde bandenmonteur voor Antwerpen. jouw taken -Je staat in voor vriendelijke bediening van onze klanten. -Je monteert, balanceert en herstelt banden van personenwagens en vrachtwagens.

 • Heftruckchauffeur M/V oproepbasis (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een goede klant in Zonhoven zoeken we een heftruckchauffeur met een attest van de heftruck. De klant zoekt iemand die graag op oproepbasis zou willen werken in hun logistieke afdeling. Als het goed gaat zit er een mogelijkheid om vast in dienst te komen. Daarom zoeken we iemand die graag in meerdere ploegen werkt, dit mag dag of weekcontracten

 • Plaatslager (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je maakt deel uit van ons carrosserie-team. Je voert herstellingen professioneel, efficiënt en op een kwalitatieve manier uit volgens je bekwaamheden

 • Carrosserie: Monteerder - Demonteerder (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een belangrijke klant te Genk zijn wij opzoek naar een monteerder/demonteerder met ervaring in de carrosserie. Je taken bestaat uit: - Demonteren van onderdelen van voertuigen, zowel interieur als exterieur. - Monteren van onderdelen. Heb jij ervaring als monteerder/demonteerder in de carrosserie? Stuur dan snel je CV en motivatie naar [email protected]

 • Chauffeur C - Ternat (SINT-KATHERINA-LOMBEEK)

  Regio: SINT-KATHERINA-LOMBEEK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een distributiebedrijf in Ternat zijn wij dringend op zoek naar een chauffeur C. Je levert per dag goederen aan verschillende cafés en brasseries. Je startuur is 7u 's morgens en je werk tot ongeveer 16u in de namiddag. Dagelijks heb je 10 à 12 stops. Je hebt een goede kennis van het Nederlands. Indien je eveneens Frans praat is dit een pluspunt.

 • Jobstudent schoonmaak Herfstvakantie (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

  Type: Studentenjob

  Voor het ziekenhuis zijn we op zoek naar jobstudenten in de schoonmaak. Dit zowel voor de campussen in Roeselare als in Menen. Belangrijk is dat je meerdere dagen beschikbaar bent in de vakantie.

 • Jobstudent Chauffeur (16/8-09/09) (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: t-interim Hasselt

  Type: Studentenjob

  Je levert medisch materiaal richting apothekers (vaste ronde). Bedrijfsprofiel: Voor onze klant te Zolder, een distributiecentrum van medisch materiaal, zoeken wij een jobstudent chauffeur met rijbewijs B. U zorgt door de distributie van medisch materiaal naar apothekers. Duur opdracht : 16/08 - 09/09 Werkuren per dag : 07.21u - 10.15 en 11.39 - 18.15u. (gekapte dienst!)

 • Magazijnier Diepvries (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: ICE RETAIL

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het voorladen en laden van trailers en vrachtwagens.

 • Elektricien regio Bilzen/Hoeselt (HOESELT)

  Regio: HOESELT

  Bedrijf: NEA JOBS

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf in Hoeselt zijn we momenteel op zoek een elektricien met passie voor het vak. Functie: • Installeren van nieuwe elektrische (residentiële) installaties • Renovatie en/of uitbreiding van bestaande elektrische installaties volgens plan of schema • Uitvoeren van de nodige slijp- en kapwerken om de juiste sleuven te voorzien • Leggen van kanalisatie, kabels en buizen en monteren van rails • Plaatsen van inbouw- en opbouwmateriaal en verdeeldozen • Installatie, aansluiten, opstarten en herstellen of onderhouden van toestellen, bijvoorbeeld schakelaars, …

 • Recruiter - Intelect Berchem (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: Intelect

  Type: Vaste Job

  Intelect is de partner van KMO's op het vlak van selectie, uitzend, advies en consultancy met als geheime wapens doorzettingsvermogen, humor, ons motto: "No Guts No Glory" en een passie voor talent en groei. Omdat we staan te popelen om uit te breiden zoeken we gepassioneerde Consultants die mee willen bouwen aan onze groei. Jouw taken: • Als Consultant is het jouw verantwoordelijkheid om onze klanten te voorzien van een kandidaat die een perfecte fit is met de bedrijfscultuur. • Je denkt voortdurend na over hoe je die persoon zo snel mogelijk kan vinden en gaat proactief, doelgericht en creatief op zoek naar potentiële kandidaten. • Vervolgens neem je als ambassadeur van Intelect contact op met interessante kandidaten. Je screent hen telefonisch en nodigt hen uit voor een interview bij jou op kantoor. • Indien je een match ziet, adviseer je de klant om een gesprek in te plannen met jouw kandidaat. • Wanneer je kandidaat mag opstarten volgt er een periode van opvolging waarin je tussendoor contact opneemt met zowel klant als kandidaat. • Iedere dag vorm je de belangrijkste schakel tussen klant en kandidaat en leer je mensen kennen uit tal van sectoren, met telkens een andere achtergrond en een ander verhaal.

 • Thuisverpleegkundige (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

  Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

  Bedrijf: THUISVERPLEEGKUNDE MARTINE & PARTNERS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij hebben een boeiende job voor jou! Bij ons team kan je als verpleegkundige een boeiende werkervaring opdoen. Nauw contact met je patiënten, goede begeleiding door ervaren collega’s, rustige verplaatsingen op landelijke wegen, een leuke sfeer … Misschien wordt dit wel jouw eerste stap naar een carrière in de thuisverpleging! We bieden jou: · Een aantrekkelijk, uiterst competitief loon. · Een boeiende job in een dynamisch en professioneel team. De eerste 2 dagen gaat een verpleegkundige met jou mee op dienst. Zij blijft jouw eerste aanspreekpunt.

 • Thuisverpleegkundige in eigen regio (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Werfreserve

  ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

Zoek naar antwoorden van Capriges du Temps in sociale netwerken
Look for responds of Capriges du Temps in social networks

Lees alle opmerkingen voor Capriges du Temps. Laat een reactie achter voor Capriges du Temps. Capriges du Temps bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Capriges du Temps. Leave a respond for Capriges du Temps. Capriges du Temps on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Capriges du Temps op de google maps. Adres en contacten Capriges du Temps
Location of Capriges du Temps on the google maps. Address and contacts of Capriges du Temps

Andere gerelateerde bedrijven als come Capriges du Temps Capriges du Temps: SERVICE SOCIAL C.P.A.S. | Loeckx | J.C. KUATSU WESTERLO | PAUL DE MEESTER | Terlet F

Other related companies as Capriges du Temps: SERVICE SOCIAL C.P.A.S. | Loeckx | J.C. KUATSU WESTERLO | PAUL DE MEESTER | Terlet F

Capriges du Temps is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Capriges du Temps, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04061065673. Het bedrijf Capriges du Temps bevindt zich op het adres: Avenue de la Roseraie 15; 1410; Waterloo. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 990,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 846,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Interior decoration. Producten gemaakt in Capriges du Temps zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Capriges du Temps is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Capriges du Temps is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Capriges du Temps, openstaande posities, locatie van Capriges du Temps op de kaart.

Capriges du Temps is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Capriges du Temps, company assigned to the tax number BE04061065673. The company Capriges du Temps is located at the address: Avenue de la Roseraie 15; 1410; Waterloo. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 990,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 846,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Interior decoration. Products created in Capriges du Temps were not found.
The main activity of Capriges du Temps is National Security and International Affairs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Capriges du Temps is not available. You also can look at reviews of Capriges du Temps, open positions, location of Capriges du Temps on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Capriges du Temps, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Capriges du Temps, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Capriges du Temps, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Capriges du Temps, employees, financial statistics.