Campens D BVBA

Contactgegevens Campens D BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Campens D BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Campens D BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Groeneweg 129; 9870; Zulte (Olsene), België

Telefoon (phone): 09 388 83 43 (+32-09 388 83 43) 09 388 83 43 (+32-09 388 83 43)

Fax (fax): 09 388 61 16 (+32-09 388 61 16) 09 388 61 16 (+32-09 388 61 16)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Campens D BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Campens D BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Campens D BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Campens D BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Campens D BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Campens D BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Campens D BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Campens D BVBA
Products information Campens D BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08877197265
Ondernemingsnummer: 4492279052
Hoofdstad (capital): 162,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 129,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Kitchen installations; Furniture - Kitchen

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Campens D BVBA
(Get full report from official database of BE for Campens D BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Campens D BVBA
Addition kinds of activities for Campens D BVBA

17999943. Renovatie van vliegtuiginterieurs | Renovation of aircraft interiors
23999901. Schorten, borst (harnas) | Aprons, breast (harness)
24991009. Houtwerk, keuken en huishouden | Woodenware, kitchen and household
32720207. Silo's, geprefabriceerd beton | Silos, prefabricated concrete
35799907. Potlood slijpers | Pencil sharpeners
39910305. Toiletborstels | Toilet brushes
79970404. Voetbalclub, behalve professioneel en semi-professioneel | Soccer club, except professional and semi-professional

Werken bij Campens D BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Campens D BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Campens D BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Campens D BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Enthousiaste Management Assistant - Tijdelijke functie (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: VIO-HR

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als Management Assistant ben jij verantwoordelijk voor volgende taken:  Het administratief ondersteunen van 1-3 directieleden binnen een HR-bedrijf  Het beheren van de agenda's van meerdere managementleden  Het opstellen van documenten, Powerpoints, etc. Het ontvangen van telefonisch- en mailverkeer Bedrijfsprofiel: Voor het bekende SD Worx - ons moederbedrijf - zijn we op zoek naar een enthousiaste Management Assistant die bereid is om voornamelijk vanuit het hoofdkantoor in Antwerpen te werken. Het betreft een tijdelijke opdracht die tot minstens het einde van het jaar zal lopen. Daarna wordt bekeken of de opdracht nog verlengd kan worden.

 • Mecanicien M/V (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal instaan voor de goede werking van het mechanisch gedeelte van de productiemachines Je voert opdrachten uit volgens de aanwijzingen van de onderhoudsverantwoordelijke

 • Salesassistant Pandora Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ASAP OOSTENDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als salesassistant werk je in één van de vestigingen van Pandora . Na een grondige opleiding sta je in voor het adviseren van klanten en hen te begeleiden bij hun aankoop. De winkel is ook af en toe open op zondag.

 • INTERNAL SALES ASSISTANT M/V (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: ADECCO AALST OFFICE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als Internal Sales Assistant ben je verantwoordelijk voor de opmaak en opvolging van de contracten voor de investeringsdossiers. Wanneer het contract getekend is door de klant, geef je de bestelling door, je houdt het overzicht van de bestelbons. Eens het materiaal geleverd is, controleer jij de factuur van de leverancier. Op vraag van de klant verstuur je de technische fiches. De opvolging van de special deals, gratis en extra goederen en klachten gebeurt via SAP. Bij de projecten rond de special deals maak je diverse berekeningen m.b.t. de grossiers, de eindklanten, het gamma. De administratie rond de investeringsdossiers, de technische fiches, de packshots en de rapportering gebeurt via Excel.

 • Magazijniers Diest - snelle opstart! (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: Synergie Genk Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar enthousisaste orderpickers voor een klant in Diest - Halen. Het is een groot distributiecentrum van auto onderdelen. Het bedrijf is een internationale speler, in de automotive sector met als grootste vestiging het distributiecentrum in Diest. In het bedrijf zijn verschillende afdelingen die kunnen gaan van kleine tot grote onderdelen. Voor de grote onderdelen is een hef- of reachtruck attest vereist. Als je voor deze functie in aanmerking wil komen, moet je een test afleggen op de computer. Als je hierop geslaagd bent, wordt er een kort interview afgelegd. Je wordt uitgenodigd bij het bedrijf voor een onthaaldag. Wanneer het bedrijf er een positief gevoel bij heeft, heb je de kans om onmiddellijk op te starten op een afdeling naar keuze. Takenpakket: - klaarmaken bestellingen - orderpicking - binnenkomende onderdelen - intern transport - stockeren van de binnengekomen onderdelen

 • Customer Service Officer (NL-FR) (VLEZENBEEK)

  Regio: VLEZENBEEK

  Bedrijf: Page Personnel Belgium

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als Customer Service Officer kom je terecht in een interessant bedrijf binnen de FMCG sector. Hier zal je verschillende verantwoordelijkheden en taken krijgen in een dynamische omgeving. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een bekende speler in de FMCG sector. Het bedrijf is gelegen in Sint-Pietersleeuw. Omschrijving Als Customer Service Officer heb je volgende taken: Orders opvolgen van A tot Z In contact staan met klanten (Benelux) Transport documenten opstellen en opvolgen Export documenten opstellen In contact staan met interne en externe partners Nauw samenwerken met supply chain Credit en debit nota's opstellen Klachten behandelen

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Erwetegem (ERWETEGEM)

  Regio: ERWETEGEM

  Bedrijf: CLEAN INSIDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

 • Werken als huishoudhulp Westmeerbeek (WESTMEERBEEK)

  Regio: WESTMEERBEEK

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Uikhoven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (UIKHOVEN)

  Regio: UIKHOVEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Verkoopsmedewerker Jobstudent Kerstvakantie (SINT-MICHIELS)

  Regio: SINT-MICHIELS

  Bedrijf: Konvert Interim Brugge

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant regio Sint-Michiels zijn we op zoek naar verkoopsmedewerkers jobstudenten kerstvakantie (M/V). De firma situeert zich in de voedingssector. - Uren liggen tussen 9u30 en 18u - Werken in de kerstvakantie - Ook in de weekends! VANAF 18/12/2018!

 • Voorman montage regio Heuvelland (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

  Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

  Bedrijf: ACTUM SERVICES

  Type: Vaste Job

  Actum is een ambitieus en technisch georiënteerd bedrijf met vestigingen in Wetteren, Poperinge en Brugge. Onze expertise is enerzijds gericht op het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden bij productiebedrijven, en anderzijds op het vervaardigen van staalconstructies

 • Textiel: ploegchef 3 ploegen (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: BALTA GROUP - DIVISIE ITC

  Type: Vaste Job

  Je wordt tewerkgesteld bij een producent van kamerbreed designtapijt; afdeling 'Ververij', waar de textiele designvloer geverfd wordt. Functie: je staat in voor de opvolging, aansturing en motivering van je team (6 à 7 mensen), maar werkt zelf niet veel mee in de productie. Je zorgt voro de uitvoering en opvolging van de productieplanning, rendement en kwaliteitscontrole. Je hebt interesse in techniek zodat je kleine technische storingen zo veel mogelijk zelf kan oplossen.

Zoek naar antwoorden van Campens D BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Campens D BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Campens D BVBA. Laat een reactie achter voor Campens D BVBA. Campens D BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Campens D BVBA. Leave a respond for Campens D BVBA. Campens D BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Campens D BVBA op de google maps. Adres en contacten Campens D BVBA
Location of Campens D BVBA on the google maps. Address and contacts of Campens D BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Campens D BVBA Campens D BVBA: Lens Frans & Zn BVBA | COMPUTER ONE | JAN VANTHUYNE | Development Coordination Belgium | FUNDAS FLASH

Other related companies as Campens D BVBA: Lens Frans & Zn BVBA | COMPUTER ONE | JAN VANTHUYNE | Development Coordination Belgium | FUNDAS FLASH

Campens D BVBA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Campens D BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08877197265. Het bedrijf Campens D BVBA bevindt zich op het adres: Groeneweg 129; 9870; Zulte (Olsene). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 162,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 129,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Interior decoration. Lijst met producten zijn Kitchen installations; Furniture - Kitchen.
De hoofdactiviteit van Campens D BVBA is Transportuitrusting, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Campens D BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Campens D BVBA, openstaande posities, locatie van Campens D BVBA op de kaart.

Campens D BVBA is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Campens D BVBA, company assigned to the tax number BE08877197265. The company Campens D BVBA is located at the address: Groeneweg 129; 9870; Zulte (Olsene). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 162,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 129,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Interior decoration. List of products are Kitchen installations; Furniture - Kitchen.
The main activity of Campens D BVBA is Transportation Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Campens D BVBA is not available. You also can look at reviews of Campens D BVBA, open positions, location of Campens D BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Campens D BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Campens D BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Campens D BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Campens D BVBA, employees, financial statistics.