Camisa BVBA

Contactgegevens Camisa BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Camisa BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Camisa BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Turnhoutsebaan 302; 2970; Schilde, België

Telefoon (phone): 03 383 50 74 (+32-03 383 50 74) 03 383 50 74 (+32-03 383 50 74)

Fax (fax): 03 385 27 69 (+32-03 385 27 69) 03 385 27 69 (+32-03 385 27 69)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Camisa BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Camisa BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Camisa BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Camisa BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Camisa BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Camisa BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Camisa BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Camisa BVBA
Products information Camisa BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05704345703
Ondernemingsnummer: 1284271240
Hoofdstad (capital): 607,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 335,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Furniture - General; Interior designers; Furniture - Garden

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Camisa BVBA
(Get full report from official database of BE for Camisa BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Camisa BVBA
Addition kinds of activities for Camisa BVBA

142900. Gebroken en gebroken steen, nec | Crushed and broken stone, nec
22990506. Roves, vlas en jute | Roves, flax and jute
24310205. Raamkaders, hout | Window frames, wood
27820200. Scrapbooks, albums en dagboeken | Scrapbooks, albums, and diaries
33390104. Zink smelting (primair), inclusief zinkresidu | Zinc smelting (primary), including zinc residue
38450104. Cardiographs | Cardiographs
39910300. Borstels, behalve verf en lak | Brushes, except paint and varnish
50230203. Linnengoed, tafel | Linens, table
51370602. Jurken | Dresses

Werken bij Camisa BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Camisa BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Camisa BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Camisa BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • 4 accountmanagers (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is ruim 30 jaar actief in de media. Ze zijn van pionier uitgegroeid tot één van de belangrijkste belgische mediabedrijven en bieden met 34 titels in 9 sectoren een uniek platform voor uw campagnes. Als innovatief en toonaangevend uitgever zijn we op zoek naar 4 accountmanagers om ons team te vervolledigen. U verkoopt advertentieruimtes aan klanten en prospecten actief in de B-to-B sector. U informeert en adviseert hen over het huidige aanbod van multimediale uitgaven en hoe ze de rentabiliteit van hun communicatiebudget kunnen verhogen. U zal de eerste 6 maanden hoog opgeleid worden daarin zal je alsook telefonisch klanten benaderen en op termijn de baan opgaan. Stap voor stap maken ze van jou een sterk salesprofiel.

 • Onthaal- en administratieve medewerker Diegem (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: OfficeTeam

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  OfficeTeam Diegem, onderdeel van de groep Robert Half is op zoek naar een onthaal- en administratieve medewerker (m/v) voor een bedrijf gevestigd in Diegem. Het betreft een uitzendopdracht met optie vast. De Onthaal en Administratieve Medewerker maakt deel uit van het office team en rapporteert aan de Human Resource Manager. Je bent verantwoordelijk voor zowel het onthaal als administratieve ondersteunende taken. Omschrijving van het takenpakket: - Klantvriendelijkheid uitstralen binnen de organisatie; - Het eerste aanspreekpunt voor externen. Deze taak omvat het telefonische en persoonlijke onthaal in het Nederlands, Frans en Engels - Professioneel beantwoorden van telefonische oproepen, proactief overnemen van telefoonlijnen van collega's. - Klantgerichte en professionele ontvangst van elke bezoeker naargelang de situatie (klant, leverancier, prospect of juridische instanties). - Houdt permanent toezicht op de orde en netheid op de parkings, in de cosy area, de onthaalruimtes, vergaderzalen, directiekantoor, sanitaire ruimtes (met de ondersteuning van de externe schoonmaakploeg die door de operations assistant wordt aangestuurd). Meldingen aan de gemeente: defecte straatlampen, sluikstorten, etc. - Werkt enthousiast mee aan de safety cultuur van het bedrijf en straalt dit uit. Verantwoordelijk voor een reeks administratieve en praktische taken: - In- en uitgaande post en pakketten. - Assistentie voor het wagenpark. - Voorbereiding van Purchase Orders. - Logistiek beheer van consumables. - Beheer en onderhoud van kantoorapparatuur op alle sites. - Behandeling van de post en de koerierdiensten. - Agendabeheer meetings en vergaderzalen. - Reservatie transport, catering, hotel. - Klassement. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Orderpickers gezocht te Wichelen! opstart november (WICHELEN)

  Regio: WICHELEN

  Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een textiel bedrijf te Wichelen zijn wij op zoek naar orderpickers. Klinken de merken Marie Jo, Prima Donna, Andres Sarda jou gekend in de oren? Deze kwaliteitsvolle lingerie wordt hier ontworpen, verpakt en verstuurd naar de klanten. Het orderpicken heeft drie pijlers: manueel orderpicken, pick-to-light en OSR. Ben je enthousiast en gemotiveerd? Bel ons dan snel op, misschien ben jij de kandidaat die we zoeken!

 • Customer Service Officer (NL-FR) (VLEZENBEEK)

  Regio: VLEZENBEEK

  Bedrijf: Page Personnel Belgium

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als Customer Service Officer kom je terecht in een interessant bedrijf binnen de FMCG sector. Hier zal je verschillende verantwoordelijkheden en taken krijgen in een dynamische omgeving. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een bekende speler in de FMCG sector. Het bedrijf is gelegen in Sint-Pietersleeuw. Omschrijving Als Customer Service Officer heb je volgende taken: Orders opvolgen van A tot Z In contact staan met klanten (Benelux) Transport documenten opstellen en opvolgen Export documenten opstellen In contact staan met interne en externe partners Nauw samenwerken met supply chain Credit en debit nota's opstellen Klachten behandelen

 • Medewerker tuinaanleg REGIO HERENTALS (HERENTHOUT)

  Regio: HERENTHOUT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  U werkt samen met uw collega's in teams van 2 a 3 personen voor de aanleg van tuinen zowel bij particulieren klanten als bedrijven. klinkers leggen omheiningen plaatsen verhardingen vijvers zwembaden tuinhuizen houtconstructies ..

 • HEFTRUCKCHAUFFEUR (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: DAOUST

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een dynamisch bedrijf regio Gent zoek ik een gemotiveerde heftruckbestuurder

 • huishoudhulpen te Maldegem (deeltijds / voltijds) (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: HOME-SOLUTIONS

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor verschillende gezinnen uit Maldegem en omstreken zijn wij op zoek naar gemotiveerde en gedreven huishoudhulpen. Je staat hun bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen ... kortom een afwisselende job. Home Solutions gaat voor een duurzame tewerkstelling waar zowel de werknemers als de gezinnen wel bij varen. Hiervoor is het noodzakelijk dat de gezinnen en de huishoudhulpen zich goed voelen bij Home Solutions en dat er sprake is van wederzijds respect. Wij ondersteunen jou in de administratie en opvolging van de te ontvangen dienstencheques en beantwoorden al jou vragen. Home Solutions discrimineert niet. 50-plussers, uitkeringsgerechtigde werklozen,... worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Poetshulp Duffel (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: PUUUR HERENTALS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • Bijverdienen als magazijnmedewerk(st)er (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Brabantia produceert huishoudartikelen. Als magazijnmedewerk(st)er doe je allerlei taken zoals orderpicken, inpakken, containers laden en lossen,... . Je kan zelfstandig werken en hebt oog voor detail.

 • Colas Belgium l Stagiair HR l HQ (SINT-AGATHA-BERCHEM)

  Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

  Bedrijf: COLAS BELGIUM

  Type: Studentenjob

  Als administratief HR medewerk(st)er ondersteun je het HR team van onze groep bij hun verschillende administratieve taken. Je takenpakket omvat onder andere : Aanmaak en opvolging van personeelsdossiers, opmaak van arbeidscontracten Ondersteuning bij de organisatie van opleidingen, opmaak van planningen en voorstellen van deelnemerslijsten Hulp bij de rekrutering; kandidaten zoeken, bellen en mee interviewen Assistentie bij de opvolging van de evaluatiegesprekken van het personeel, de loopbanen en de organogrammen Assistentie bij de ontwikkeling en verwezenlijking van diverse HR-projecten Actualisatie van onthaalbrochures en andere HR documenten op internet/intranet. Vertalingen Nederlands/Frans

 • VERKOPER VAN MOTORHOMES AARSCHOT (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: URBANO MOTORHOMES

  Type: Vaste Job

  Als verkoper van hoogkwalitatieve motorhomes zal u vooreerst een grondige kennismaking met het product doorlopen. U wordt een drijvende kracht binnen de toonzaal. U motiveert uw collega's, vooral door te streven naar steeds betere resultaten. U denkt en werkt actief mee aan de commerciële strategie en bijhorende administratie. U wordt een commerciële toeverlaat voor onze talrijke klanten, volgt hen op en speelt alert in op nieuwe aanvragen. Kwaliteit, service en klantentevredenheid zijn voor u sleutelwoorden.

 • Flexi zaalmedewerker - Pizza Hut Wilrijk (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Flexijob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

Zoek naar antwoorden van Camisa BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Camisa BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Camisa BVBA. Laat een reactie achter voor Camisa BVBA. Camisa BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Camisa BVBA. Leave a respond for Camisa BVBA. Camisa BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Camisa BVBA op de google maps. Adres en contacten Camisa BVBA
Location of Camisa BVBA on the google maps. Address and contacts of Camisa BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Camisa BVBA Camisa BVBA: Petrus Neon | OCTOPUS INTERNATIONAL | OBIORA | Oud Gemeentehuis & Pierrot BVBA | PIBC scrl

Other related companies as Camisa BVBA: Petrus Neon | OCTOPUS INTERNATIONAL | OBIORA | Oud Gemeentehuis & Pierrot BVBA | PIBC scrl

Camisa BVBA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Camisa BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05704345703. Het bedrijf Camisa BVBA bevindt zich op het adres: Turnhoutsebaan 302; 2970; Schilde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 607,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 335,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Interior decoration. Lijst met producten zijn Furniture - General; Interior designers; Furniture - Garden.
De hoofdactiviteit van Camisa BVBA is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Camisa BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Camisa BVBA, openstaande posities, locatie van Camisa BVBA op de kaart.

Camisa BVBA is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Camisa BVBA, company assigned to the tax number BE05704345703. The company Camisa BVBA is located at the address: Turnhoutsebaan 302; 2970; Schilde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 607,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 335,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Interior decoration. List of products are Furniture - General; Interior designers; Furniture - Garden.
The main activity of Camisa BVBA is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Camisa BVBA is not available. You also can look at reviews of Camisa BVBA, open positions, location of Camisa BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Camisa BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Camisa BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Camisa BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Camisa BVBA, employees, financial statistics.