CALLEWAERT BERNARD BVBA

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • CALLEWAERT BERNARD BVBA
Private companiesApparel and Accessory Stores • CALLEWAERT BERNARD BVBA

Contactgegevens CALLEWAERT BERNARD BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CALLEWAERT BERNARD BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

CALLEWAERT BERNARD BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gasstraat 6A; 8500; Kortrijk, België

Telefoon (phone): 0475 44 95 92; 056 20 33 09 (+32-0475 44 95 92; 056 20 33 09) 0475 44 95 92; 056 20 33 09 (+32-0475 44 95 92; 056 20 33 09)

Fax (fax): 056 52 08 82; 056 20 33 09; 0475 44 95 92 (+32-056 52 08 82; 056 20 33 09; 0475 44 95 92) 056 52 08 82; 056 20 33 09; 0475 44 95 92 (+32-056 52 08 82; 056 20 33 09; 0475 44 95 92)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CALLEWAERT BERNARD BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CALLEWAERT BERNARD BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CALLEWAERT BERNARD BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CALLEWAERT BERNARD BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CALLEWAERT BERNARD BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CALLEWAERT BERNARD BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CALLEWAERT BERNARD BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CALLEWAERT BERNARD BVBA
Products information CALLEWAERT BERNARD BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08815948486
Ondernemingsnummer: 3579589843
Hoofdstad (capital): 294,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 631,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in CALLEWAERT BERNARD BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CALLEWAERT BERNARD BVBA
(Get full report from official database of BE for CALLEWAERT BERNARD BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor CALLEWAERT BERNARD BVBA
Addition kinds of activities for CALLEWAERT BERNARD BVBA

20240303. Ices, gearomatiseerd (bevroren dessert) | Ices, flavored (frozen dessert)
22950201. Hars of plastic beklede stoffen | Resin or plastic coated fabrics
36250105. Starter, elektrische motor | Starter, electric motor
36410211. Ultraviolette lampen | Ultraviolet lamps
36940205. Ontstekingssystemen, hoge frequentie | Ignition systems, high frequency
50460107. Opslagapparatuur | Store equipment
51690204. Gecomprimeerd gas | Compressed gas

Werken bij CALLEWAERT BERNARD BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CALLEWAERT BERNARD BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CALLEWAERT BERNARD BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CALLEWAERT BERNARD BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • zaalmedewerker m/v (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een zeer aangename brasserie zijn wij op zoek naar een zaalmedewerker. - Bestellingen opnemen - Tafels afruimen - Klanten bedienen

 • Technische helpdeskmedewerker vaste nacht (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je volgt de administratieve zorgen van de klanten op. Je staat in contact met zowel klanten, techniekers,operators,... Bij technische problemen help je de klant aan een oplossing. Wanneer je geen oplossing kan bieden bespreek je dit intern en houdt je de klant zo snel mogelijk op de hoogte.

 • Chauffeur CE bijverdiener uit Opglabbeek (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een transportbedrijf in Opglabbeek zijn we op zoek naar meerdere chauffeurs, onder andere bijverdieners met een rijbewijs CE. Je rijdt nationale dagritten. Dit kan distributie zijn met de trekker-opligger, maar ook kiptransport of met de plateauwagen. Je bent bij voorkeur enkele dagen/week beschikbaar, het beginuur is bespreekbaar.

 • Teammember Okay compact Grootserment (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

 • Mechanieker (GRIMBERGEN)

  Regio: GRIMBERGEN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Grimbergen zijn we op zoek naar een MECHANIEKER. Je zal onderhoud en herstellingen uitvoeren op werfmaterieel: graafmachines, trilwalsen, asfaltfinisher, ... 

 • .net developer (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Binnen deze jonge en dynamische onderneming sta je in voor: ontwikkelen van nieuwe tools voor de klanten onderhouden van de bestaande tools en adviseren van klanten je werkt 50% van je tijd vanuit kantoor, 50% bij de klanten (regio Limburg)

 • Gérant in de verzorgingssector - Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jouw verantwoordelijkheden : U staat garant voor een goede service die verleend wordt aan het cliënteel. Samen met uw team geeft U raad aan de klant over het product dat het best bij hem/haar past en begrijpt de behoeften van de klant. U stelt alles in het werk om de klant tevreden te stellen en te behouden. U vergroot uw kennis door U te verdiepen in het productengamma. U verzekert de bevoorrading van de winkel. U organiseert het werk van het verkoopsteam en plant de uren in. U zorgt voor een blijvende motivatie van het team. Als kassabediende houdt u zich bezig met de klantenbetalingen. U houdt van kwaliteit en zorgt dat uw afdeling ordelijk en aantrekkelijk is. Samen met uw team de vooropgestelde doelstellingen behalen.

 • Uitzendconsulente (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio groot Gent zijn wij op zoek naar een Recruiter, Uitzendconsulente. U zal starten in Sint-Niklaas en dan over gaan naar Gent. U stelt wervingsteksten, functieprofielen & advertenties op op basis van de informatie die u doorkrijgt U screent de cv's U plaatst advertenties op uw eigen wervingskanalen U zorgt voor een goed imago bij de doelgroepen U houdt de informatie up-to-date in het ERP pakket U neemt deel aan wervingsactiviteiten zoals jobdagen, jobbeurzen, ... U neemt referenties van de kandidaten U zorgt ervoor dat u de juiste informatie krijgt om dan de juiste informatie door te geven Belangrijkste taak : technische profielen rekruteren via verschillende kanalen. Samen met onze planningsverantwoordelijke kijken wie voor welke job het meest geschikt is U ondersteunt onze planningsverantwoordelijke operationeel & bij administratieve taken, je rapporteert ook aan de CEO

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wespelaar – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WESPELAAR)

  Regio: WESPELAAR

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

 • student dierenwinkel (M/V (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

  Type: Studentenjob

  Voor onze zaak te Ekeren zijn wij DRINGEND op zoek naar 18+ studenten voor het ganse jaar. - Je geeft de dieren te eten en poetst de koten (vissen, knaagdieren, ...) - Je vangt de dieren voor de klanten (je bent hier niet bang voor!) - Je helpt de klanten verder aan de kassa - Je vult de producten aan in de winkel - Je zorgt ervoor dat de winkel ten allen tijden proper is

 • HR Business Partner Westerlo (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: Randstad Inhouse DAF Trucks

  Type: Vaste Job

  Als HR Business Partner heb je de volgende verantwoordelijkheden: het ondersteunen van de business bij de dagelijkse werkzaamheden en alle ad-hoc HR gerelateerde vragen en omstandigheden die zich daarbij voordoen binnen de Cabinefabriek het adviseren en ondersteunen van de business bij de uitvoering van HR gerelateerde taken zoals personeelsbegeleiding & ontwikkeling, verzuimbegeleiding, beoordelen, etc je bent sparring partner van het management team en de HR Manager over onderwerpen als organisatiestructuur, duurzame inzetbaarheid, communicatie en stijl van leidinggeven het toezien op een juiste toepassing van arbeidsvoorwaarden, wet-en regelgeving en DAF-regelingen het regelen en organiseren van zaken zoals instroom van nieuwe medewerkers, opleidingsplanning en informatie over gewijzigde regelgeving, etc participeren in projecten die gericht zijn op proces- en kwaliteitsverbetering van de HR organisatie en de business Als HR Business Partner rapporteer je aan de HR Manager Cabinefabriek.

 • Projectleider / Werfleider (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: NOVA Engineering

  Type: Vaste Job

  Opleveren van projecten van A tot Z; Bereidt de werven voor en is verantwoordelijk voor de opmetingen, de opstart, het bestellen van materialen, contact met onderaannemers en de uitvoeringsplanning; Brengt de montageploegen op de hoogte van de werken en stuurt hen aan op de werven; Neemt deel aan werfvergaderingen; Waakt over de veiligheid op de werf; Lost problemen die zich voordoen op de werf onmiddelijk op; Je bent verantwoordelijk voor de nacalculatie van het project i.s.m. calculator. Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd in project sourcing en werving en selectie van technische bedienden en ingenieurs. Onze klant is een bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van specifieke producten die gebruikt worden in de bouwsector. Het evolueerde van een familiebedrijf tot één van de meest toonaangevende fabrikanten in Europa. Voor de uitbreiding van het team zijn wij voor hun op zoek naar een m/v "Projectleider":

Zoek naar antwoorden van CALLEWAERT BERNARD BVBA in sociale netwerken
Look for responds of CALLEWAERT BERNARD BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor CALLEWAERT BERNARD BVBA. Laat een reactie achter voor CALLEWAERT BERNARD BVBA. CALLEWAERT BERNARD BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CALLEWAERT BERNARD BVBA. Leave a respond for CALLEWAERT BERNARD BVBA. CALLEWAERT BERNARD BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CALLEWAERT BERNARD BVBA op de google maps. Adres en contacten CALLEWAERT BERNARD BVBA
Location of CALLEWAERT BERNARD BVBA on the google maps. Address and contacts of CALLEWAERT BERNARD BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come CALLEWAERT BERNARD BVBA CALLEWAERT BERNARD BVBA: PHILIPPE LERMUSIAUX | J.P. BERTRAND | Alfabit | Fiduciaire Hennebert SPRL | Sand D

Other related companies as CALLEWAERT BERNARD BVBA: PHILIPPE LERMUSIAUX | J.P. BERTRAND | Alfabit | Fiduciaire Hennebert SPRL | Sand D

CALLEWAERT BERNARD BVBA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CALLEWAERT BERNARD BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08815948486. Het bedrijf CALLEWAERT BERNARD BVBA bevindt zich op het adres: Gasstraat 6A; 8500; Kortrijk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 294,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 631,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Interior decoration. Producten gemaakt in CALLEWAERT BERNARD BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CALLEWAERT BERNARD BVBA is Kleding en accessoires, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CALLEWAERT BERNARD BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CALLEWAERT BERNARD BVBA, openstaande posities, locatie van CALLEWAERT BERNARD BVBA op de kaart.

CALLEWAERT BERNARD BVBA is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is CALLEWAERT BERNARD BVBA, company assigned to the tax number BE08815948486. The company CALLEWAERT BERNARD BVBA is located at the address: Gasstraat 6A; 8500; Kortrijk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 294,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 631,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Interior decoration. Products created in CALLEWAERT BERNARD BVBA were not found.
The main activity of CALLEWAERT BERNARD BVBA is Apparel and Accessory Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CALLEWAERT BERNARD BVBA is not available. You also can look at reviews of CALLEWAERT BERNARD BVBA, open positions, location of CALLEWAERT BERNARD BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CALLEWAERT BERNARD BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CALLEWAERT BERNARD BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CALLEWAERT BERNARD BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CALLEWAERT BERNARD BVBA, employees, financial statistics.