PHILIPPE LERMUSIAUX

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • PHILIPPE LERMUSIAUX

Contactgegevens PHILIPPE LERMUSIAUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PHILIPPE LERMUSIAUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

PHILIPPE LERMUSIAUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE HENNIN 19; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 26401001 (+32-26401001) 26401001 (+32-26401001)

Fax (fax): +32 (65) 760-89-74 +32 (65) 760-89-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PHILIPPE LERMUSIAUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PHILIPPE LERMUSIAUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PHILIPPE LERMUSIAUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PHILIPPE LERMUSIAUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PHILIPPE LERMUSIAUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PHILIPPE LERMUSIAUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PHILIPPE LERMUSIAUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PHILIPPE LERMUSIAUX
Products information PHILIPPE LERMUSIAUX

BTW identificatienummer (tax): BE05861175537
Ondernemingsnummer: 2006896972
Hoofdstad (capital): 833,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 203,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PHILIPPE LERMUSIAUX
(Get full report from official database of BE for PHILIPPE LERMUSIAUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor PHILIPPE LERMUSIAUX
Addition kinds of activities for PHILIPPE LERMUSIAUX

221106. Tapijtwerk, tapijtwerk en wandbekleding: katoen | Upholstery, tapestry and wall coverings: cotton
35520105. Carding machines, textiel | Carding machines, textile
39990800. Nieuwigheden, bric-a-brac en hobby kits | Novelties, bric-a-brac, and hobby kits
79991512. Waterslide operatie | Waterslide operation
80529902. Persoonlijke verzorging | Personal care facility

Werken bij PHILIPPE LERMUSIAUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PHILIPPE LERMUSIAUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PHILIPPE LERMUSIAUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PHILIPPE LERMUSIAUX. Looking for open vacancies in other companies

 • Ontbramer (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een metaalbedrijf regio Oostkamp zijn wij op zoek naar een gemotiveerde ontbramer. Taken: ontbramen, balanceren en montage van metaalonderdelen.

 • TIG-lasser staal en inox - dag (RUMBEKE)

  Regio: RUMBEKE

  Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een metaalbedrijf te Rumbeke zijn we op zoek naar een ervaren TIG-lasser. Het bedrijf staat voor hoogwaardige afwerking en zoeken iemand met oog voor kwaliteit. Je zal instaan voor het lassen van grote en kleine onderdelen, van verlichting tot afschermingen van machines.

 • Sausbereiders (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

  Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

  Bedrijf: AGO Jobs&HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je speelt een cruciale rol in het productieproces : je gaat immers zelf hemelse sauzen draaien! Je verzekert in eerste instantie een perfect gereinigde en ordelijke werkomgeving. Daarna verzamel je op basis van de dagorders en de receptuur de juiste ingrediënten. Je volgt stipt het voorgeschreven productieproces en voegt tijdig de afgewogen ingrediënten in de juiste volgorde toe. Je kijkt toe op de juiste draaisnelheden en procestijden om zo tot een kwalitatief afgewerkte saus te komen. Verder zorg je voor het uitvoeren van diverse kwaliteitscontroles. Bij al je werkzaamheden heb je steeds oog voor de voedselveiligheid. Je steekt graag de handen uit de mouwen, je houdt van fysiek werk en je bent collegiaal ingesteld. Verder heb je oog voor arbeidsveiligheid en ben je bereid om in 3 ploegen te werken (vroege – late – nacht). Je zorgt ervoor dat je de volgende ploeg correct en duidelijk informeert over je resultaten en ervaringen tijdens je shift.

 • Tankcleaner (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als tankcleaner/heftruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor: cleaning van tanks verplaatsen van container m.b.v. heftruck

 • Monteur/Operator fijn werk regio Aalst - dagwerk (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een toonaangevend bedrijf regio Aalst gaan wij op zoek naar een gemotiveerde Monteur/Operator samenbouw (m/v). Een greep uit jouw takenpakket: Eenvoudige samenbouw, inpakken en verzenden van toestellen Eenvoudige, routinematige samenbouw van de toestellen volgens de genoemde documenten en voorschriften Kableren van de toestellen Computergestuurd testen van afgewerkte toestellen Het verpakken en verzenden van toestellen

 • Onderhoudstechnieker (M/V) dagploeg (GISTEL)

  Regio: GISTEL

  Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een dynamisch familiebedrijf die gespecialiseerd is in de productie van prefab betonproducten zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker:Wat zijn jouw taken? Uitvoeren van preventief en curatief onderhoud, mechanisch als elektrisch, aan ons machinepark. Onderhouden en herstellen van productievormen. Maken van stalen mallen.

 • Machinist (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Lummen, zijn we op zoek naar een machinist met enige arvaring. Je werkt als machinist bandenkraan en werkt ook mee als arbeider in de wegenbouw (borduren plaatsen, bestratingen, ...)

 • Onderhoudstechnieker (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: Start People Lommel

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Tot uw taken behoren: U maakt deel uit van een multifunctioneel productieteam U bent verantwoordelijk voor een goede werking de machines en het proces U bent ook verantwoordelijk voor het (preventief) onderhoud aan de verschillende machines U verhelpt verschillende storingen U denkt mee over verbeteringen aan machines en mogelijkheden om te investeren in nieuwe machines of procesverbeteringen U werkt voornamelijk in dagdienst, maar men verwacht enige flexibiliteit om te werken in 2-ploegen en het onderhoud vindt regelmatig plaats op zaterdag

 • Enthousiaste huishoudhulp Hamme/ Moerzeke (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Proces engineer (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Vaste Job

  Functie: Jouw takenpakket bestaat uit de personeelsplanning, de onderhoudsplanning en de opvolging. Daarnaast bepaal je de prioriteiten en kan jouw team steeds bij jou terecht voor vragen of problemen. Je bent vaak op de werkvloer aanwezig en je werkt actief mee aan het verhelpen van storingen. Verder analyseer je de problemen en doe je verbetervoorstellen. Tenslotte werk je mee aan nieuwe automatiseringsprojecten in samenwerking met de verantwoordelijke ingenieur. Werkuren: Maandag tot vrijdag: ploegensysteem - vroeg, dag en laat

 • LEERKRACHTEN BIJLES WISKUNDE (regio MECHELEN/ANTWERPEN) (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: M2018.

 • EMDR Psychotherapeut (MUIZEN)

  Regio: MUIZEN

  Bedrijf: THERAPIE MECHELEN - STEFFIE PEETERS

  Type: Zelfstandige activiteit

  TherapieMechelen is een groeiende psychotherapeutische praktijk in Mechelen (Muizen). Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een psychotherapeut met specialisatie in EMDR voor jongeren en volwassenen. Onze organisatie Therapie Mechelen is een groepspraktijk die staat voor toegankelijke en kwaliteitsvolle zorg. Hiervoor rekenen we op enthousiaste medewerkers. De praktijk richt zich naar jongeren en volwassen voor begeleiding en psychotherapie binnen een ambulante setting. We zijn gespecialiseerd in rouw- en traumaverwerking. Plaats in de organisatie Je werkt op zelfstandige basis (hoofd- of bijberoep) in een multidisciplinair team. Taakomschrijving en verantwoordelijkheden Je zult binnen het team ingezet worden als psychotherapeut. Je werkt individueel met de jongere of volwassene. Indien interesse kan er ook gewerkt worden met het gezin/de ouders/partner/… Verder verwachten we dat je overleg pleegt met externe partners zoals artsen, etc. Je werkt minstens 1 avond per week of op zaterdag. Intervisie woon je regelmatig bij (huidige frequentie: 1x om de 8 weken).

Zoek naar antwoorden van PHILIPPE LERMUSIAUX in sociale netwerken
Look for responds of PHILIPPE LERMUSIAUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor PHILIPPE LERMUSIAUX. Laat een reactie achter voor PHILIPPE LERMUSIAUX. PHILIPPE LERMUSIAUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PHILIPPE LERMUSIAUX. Leave a respond for PHILIPPE LERMUSIAUX. PHILIPPE LERMUSIAUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PHILIPPE LERMUSIAUX op de google maps. Adres en contacten PHILIPPE LERMUSIAUX
Location of PHILIPPE LERMUSIAUX on the google maps. Address and contacts of PHILIPPE LERMUSIAUX

Andere gerelateerde bedrijven als come PHILIPPE LERMUSIAUX PHILIPPE LERMUSIAUX: LE RELAIS DU MOULIN | H. Brachfeld & Sons NV | MAVERCA | IZIZAW NZAMBE | JEAN-LUC VERWEYEN

Other related companies as PHILIPPE LERMUSIAUX: LE RELAIS DU MOULIN | H. Brachfeld & Sons NV | MAVERCA | IZIZAW NZAMBE | JEAN-LUC VERWEYEN

PHILIPPE LERMUSIAUX is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PHILIPPE LERMUSIAUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05861175537. Het bedrijf PHILIPPE LERMUSIAUX bevindt zich op het adres: RUE DE HENNIN 19; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 833,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 203,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van PHILIPPE LERMUSIAUX is Kleding en accessoires, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PHILIPPE LERMUSIAUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PHILIPPE LERMUSIAUX, openstaande posities, locatie van PHILIPPE LERMUSIAUX op de kaart.

PHILIPPE LERMUSIAUX is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is PHILIPPE LERMUSIAUX, company assigned to the tax number BE05861175537. The company PHILIPPE LERMUSIAUX is located at the address: RUE DE HENNIN 19; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 833,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 203,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of PHILIPPE LERMUSIAUX is Apparel and Accessory Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PHILIPPE LERMUSIAUX is not available. You also can look at reviews of PHILIPPE LERMUSIAUX, open positions, location of PHILIPPE LERMUSIAUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PHILIPPE LERMUSIAUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PHILIPPE LERMUSIAUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PHILIPPE LERMUSIAUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PHILIPPE LERMUSIAUX, employees, financial statistics.