IZIZAW NZAMBE

Contactgegevens IZIZAW NZAMBE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IZIZAW NZAMBE: address, phone, fax, email, website, opening hours

IZIZAW NZAMBE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SQUARE DE NOVILLE 3B62; 1081; KOEKELBERG, België

Telefoon (phone): 24142031 (+32-24142031) 24142031 (+32-24142031)

Fax (fax): +32 (51) 713-65-74 +32 (51) 713-65-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IZIZAW NZAMBE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IZIZAW NZAMBE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IZIZAW NZAMBE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IZIZAW NZAMBE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IZIZAW NZAMBE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IZIZAW NZAMBE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IZIZAW NZAMBE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IZIZAW NZAMBE
Products information IZIZAW NZAMBE

BTW identificatienummer (tax): BE06776885986
Ondernemingsnummer: 4634277343
Hoofdstad (capital): 456,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 750,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Produits & Services: Gestion des Sites d'Affiches Publicitaires.. Services: Agents de Fr锚t.

Product categorie (product category): Agences d'exp茅dition. Gestion de media publicitaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IZIZAW NZAMBE
(Get full report from official database of BE for IZIZAW NZAMBE)

Aanvulling soorten activiteiten voor IZIZAW NZAMBE
Addition kinds of activities for IZIZAW NZAMBE

6091. Nondeposit trust faciliteiten | Nondeposit trust facilities
824399. Dataverwerking scholen, nec | Data processing schools, nec
31719900. Handtassen en portemonnees voor vrouwen, nec | Women's handbags and purses, nec
35629903. Rollers en onderdelen | Roller bearings and parts
73830000. Nieuws syndicaten | News syndicates
76991806. Grasmaaier reparatie winkel | Lawn mower repair shop

Werken bij IZIZAW NZAMBE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IZIZAW NZAMBE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IZIZAW NZAMBE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IZIZAW NZAMBE. Looking for open vacancies in other companies

  • Voicepickers / Orderpickers voor Volvo Logistics Oostakker (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Volvo Group Logistics Services, wereldwijd distributiecentrum in Oostakker, zoeken wij magazijnmedewerkers: - Je pickt zorgvuldig onderdelen uit het magazijn met behulp van een headset (= voicepicking) - Je staat in voor het correct verpakken van de gepickte goederen - Je maakt deel uit van een hecht team van orderpickers: dagelijks worden de taken verdeeld - Je bent administratief sterk: je rapporteert en labelt correct en vlot - Je bent flexibel: je wordt ingeschakeld in verschillende picking processen: - herbevoorrading van de VOLVO magazijnen - herbevoorrading van dealers - (dringende) dagorders van dealers

  • Service technieker (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Zandhoven, een bedrijf gespecialiseerd in energiezuinige toepassingen, zijn wij op zoek naar servicetechnieker Als servicetechnieker sta je in voor de dienst na service voor onderhoud en herstellingen aan zonnepanelen, warmteboilers, en andere energiezuinige toepassingen.   

  • Immobilien medewerker M/V (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: ADEQUAT AALST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je neemt de telefoons op - Je bezoekt de panden met de klanten - Je plaatst nieuwe huizen op de site

  • Koeltechnieker (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wie solliciteert voor de job als koeltechnieker krijgt de verantwoordelijkheid over onderstaande taken: als technicus koeltechnieken en klimaatregeling voer je preventief onderhoud uit op technische systemen zoals verwarmingsinstallaties systemen voor klimaatregeling zoals airconditioning of koelsystemen zoals koelkamers of koelkasten. Installeren en aansluiten van enkelfasige en driefasige motoren en hun startunit mechanisch en elektrisch onderhoud van elektrische machines en hun sturingen mechanische en elektronische regelaars installeren en parametreren fouten lokaliseren en verhelpen aanbrengen van de isolatie en de bekleding van de installatie Koperen leidingen bewerken: braseren plooien en flare trekken

  • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Drongen - Nevele (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • JOBSTUDENT Afwasser - Kasteel De Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Kasteel de Paliance (Ieper) is op zoek naar een gemotiveerde afwasser !! Taken: * Borden (machinaal) en pottenwas. * Algemeen onderhoud van het keukengedeelte

  • STOREMANAGER (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: CERAMAT

    Type: Vaste Job

    Voor onze nieuwe zaak in de verkoop van outlet-tegels zijn we op zoek naar een gerant(e), winkelverantwoordelijke. Je opent en sluit elke dag de winkel. Je beheert de winkel van A tot Z. Hieronder verstaan we het verder helpen van de klanten, commerciële acties, verkoop van tegels, ontvangen van betalingen, het tellen van de kassa.

  • JUICE BAR ZOEKT ENTHOUSIASTE SUPERVISOR IN BRUGGE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BVBA

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een enthousiaste en dynamische persoon voor het organiseren, onderhouden en managen van een juice bar. - Bereiden en bedienen van verse sappen, smoothies en gezonde snacks - De klant hartelijk verwelkomen & bedienen - Zorgen voor het goede beheer van de winkel - Samenstellen, supervisie en training van een team - Voorraad-, bestellingen en administratie beheren Dit alles in een dagelijkse dialoog met het kader.

  • Teamcoördinator - payroll services (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Vaste Job

    Als adjunct kantoordirecteur stuur je een team van klantenadviseurs payroll aan. Samen met je team sta je garant voor een correcte en vlotte service met een tevreden klant als resultaat. Je waakt erover dat de principes van Partners for Life “Ken je klant” worden toegepast om zo een goede klantenrelatie op te bouwen, te behouden en te verbeteren. Je voert centraal aangestuurde commerciële acties in samenwerking met de kantoordirecteur uit. Je ondersteunt de kantoordirecteur bij de praktische organisatie van het kantoor. Aan de functie van adjunct kantoordirecteur worden specialisaties toegewezen. Je neemt de verantwoordelijkheid van minstens één onderwerp en bent hiervoor het aanspreekpunt in de zone.

  • Mobiele verkoopmedewerker Buurtslagers regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Ondersteun je graag in verschillende filialen? Een mobiele verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal (VVP) is verantwoordelijk voor volgende taken: Je ondersteunt verschillende VV¨P filialen in jouw regio Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden en broodjes, indien nodig help je mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Consolidation Manager (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    The Consolidation Manager's key responsibilities will include: In charge of the consolidation of about 30 subsidiaries with a turnover of 400 Mio Eur Preparation of monthly consolidation in IFRS Preparation of the annual consolidated accounts and annexes in IFRS using Sigma software Preparation of the external audit Reporting to the Group Controller

  • Onderhoud en verpakking (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: VINCENT

    Type: Flexijob

    Verpakken van vlees en vleeswaren Reiniging en ontsmetten van ruimtes en machines en tafels.

Zoek naar antwoorden van IZIZAW NZAMBE in sociale netwerken
Look for responds of IZIZAW NZAMBE in social networks

Lees alle opmerkingen voor IZIZAW NZAMBE. Laat een reactie achter voor IZIZAW NZAMBE. IZIZAW NZAMBE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IZIZAW NZAMBE. Leave a respond for IZIZAW NZAMBE. IZIZAW NZAMBE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IZIZAW NZAMBE op de google maps. Adres en contacten IZIZAW NZAMBE
Location of IZIZAW NZAMBE on the google maps. Address and contacts of IZIZAW NZAMBE

Andere gerelateerde bedrijven als come IZIZAW NZAMBE IZIZAW NZAMBE: FLAIR CHARTER CENTER SA | Vosschemie Brugge | Lou Pahou (Hostellerie) | GALANTE & BONALDO | BUSINESS COMPUTERS & CONSULTANCY

Other related companies as IZIZAW NZAMBE: FLAIR CHARTER CENTER SA | Vosschemie Brugge | Lou Pahou (Hostellerie) | GALANTE & BONALDO | BUSINESS COMPUTERS & CONSULTANCY

IZIZAW NZAMBE is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IZIZAW NZAMBE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06776885986. Het bedrijf IZIZAW NZAMBE bevindt zich op het adres: SQUARE DE NOVILLE 3B62; 1081; KOEKELBERG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 456,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 750,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Agences d'exp茅dition. Gestion de media publicitaires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Gestion des Sites d'Affiches Publicitaires.. Services: Agents de Fr锚t..
De hoofdactiviteit van IZIZAW NZAMBE is Kleding en accessoires, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IZIZAW NZAMBE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IZIZAW NZAMBE, openstaande posities, locatie van IZIZAW NZAMBE op de kaart.

IZIZAW NZAMBE is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is IZIZAW NZAMBE, company assigned to the tax number BE06776885986. The company IZIZAW NZAMBE is located at the address: SQUARE DE NOVILLE 3B62; 1081; KOEKELBERG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 456,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 750,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Agences d'exp茅dition. Gestion de media publicitaires. List of products are Produits & Services: Gestion des Sites d'Affiches Publicitaires.. Services: Agents de Fr锚t..
The main activity of IZIZAW NZAMBE is Apparel and Accessory Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of IZIZAW NZAMBE is not available. You also can look at reviews of IZIZAW NZAMBE, open positions, location of IZIZAW NZAMBE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IZIZAW NZAMBE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IZIZAW NZAMBE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IZIZAW NZAMBE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IZIZAW NZAMBE, employees, financial statistics.