Calicots et Organdis Décoration

Particuliere bedrijvenNiet-classificeerbare vestigingen • Calicots et Organdis Décoration
Private companiesNonclassifiable Establishments • Calicots et Organdis Décoration

Contactgegevens Calicots et Organdis Décoration: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Calicots et Organdis Décoration: address, phone, fax, email, website, opening hours

Calicots et Organdis Décoration

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Route de Gembloux 3; 5310; Eghezée, België

Telefoon (phone): 081 81 32 98 (+32-081 81 32 98) 081 81 32 98 (+32-081 81 32 98)

Fax (fax): 081 81 32 98; 081 81 24 85 (+32-081 81 32 98; 081 81 24 85) 081 81 32 98; 081 81 24 85 (+32-081 81 32 98; 081 81 24 85)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Calicots et Organdis Décoration: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Calicots et Organdis Décoration"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Calicots et Organdis Décoration"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Calicots et Organdis Décoration, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Calicots et Organdis Décoration. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Calicots et Organdis Décoration, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Calicots et Organdis Décoration. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Calicots et Organdis Décoration
Products information Calicots et Organdis Décoration

BTW identificatienummer (tax): BE07959838867
Ondernemingsnummer: 1557830810
Hoofdstad (capital): 191,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 418,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Curtains & curtain fixtures - Retail

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Calicots et Organdis Décoration
(Get full report from official database of BE for Calicots et Organdis Décoration)

Aanvulling soorten activiteiten voor Calicots et Organdis Décoration
Addition kinds of activities for Calicots et Organdis Décoration

628299. Beleggingsadvies, nv | Investment advice, nec
679800. Vastgoed beleggingsfondsen | Real estate investment trusts
34790212. Japanering van metaal | Japanning of metal
50150201. Garage service apparatuur, gebruikt | Garage service equipment, used
59410300. Golf, tennis, en skischoenen | Golf, tennis, and ski shops
73839902. Nieuws syndicaat | News feature syndicate
96419900. Regulering van de landbouwmarketing, nv | Regulation of agricultural marketing, nec

Werken bij Calicots et Organdis Décoration: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Calicots et Organdis Décoration: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Calicots et Organdis Décoration. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Calicots et Organdis Décoration. Looking for open vacancies in other companies

 • verantwoordelijke administratie en onthaal (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: OCMW ALGEMEEN BESTUUR

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  De verantwoordelijke administratie en onthaal staat aan het hoofd van het team administratie en onthaal van de sociale dienst van het OCMW. Hij/zij organiseert en coördineert het onthaal van het OCMW en de administratieve ondersteuning van de sociale dienst. Bovendien haalt hij/zij als gedreven coach het beste uit het team teneinde de algemene werking en de kwaliteit van de dienstverlening te optimaliseren.

 • Supervisor productie Volvo Trucs 2 ploegen (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: SYNERGIE JOBS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Toen begin de jaren 70 gezocht moest worden naar een definitieve vestigingsplaats voor de Volvo activiteiten, werd uit vele grootsteden zoals Rotterdam en Hamburg, gekozen voor Gent. Dit niet alleen dankzij de centrale locatie, maar ook vanuit het geloof in de Belgische know-how en competentie. Zo werd met trots in 1975 de nieuwe fabriek ingewijd in Oostakker, initieel met de bedoeling om enkel middelzware series te bouwen. Nog geen jaar later, kwam de beslissing om ook de zware trucks te bouwen in de Gentse binnenstad, wat tot op heden nog steeds onze specialisatie is. Met een productie van meer dan 35.000 trucks/jaar, aan een gemiddelde van 200 trucks per dag, is de fabriek de grootste truckassemblagefabriek in Europa. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele leiding van een deel van het productie proces. Je zorgt voor coachinh, aansturing en motivatie van je medewerkers zodat je samen met hen de vooropgestelde objectieven bereikt. Je coördineert en organiseert de activiteiten op een efficiënte manier zodat Flexibel ingespeeld wordt op wijzigende omstandigheden. Je bent de drijvende kracht voor het continu verbeteren van de processen en de resultaten in je werkgebied. Bij dit alles hou je rekening met de voorschriften op vlak van kwaliteit, veiligheid en milieu.

 • Inpakmedewerker koekjes - 2 ploegen (RUDDERVOORDE)

  Regio: RUDDERVOORDE

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Ruddervoorde zijn wij op zoek naar enthousiaste inpakmedewerkers!

 • Metselaar (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Q JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, regio Brugge, zijn wij op zoek naar metselaars. Jouw taken: Totaal ruwbouw concept metselen en verlijmen Indien nodig kan je ingezet worden in grondwerken en rioleringswerken (geen ervaring vereist) Je werkt zowel aan moderne als pastorie nieuwbouw

 • Poetshulp 28u wekelijks te Zedelgem (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: AMBY TORHOUT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

 • Jobstudent horeca M/V (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: ADECCO DEINZE

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een bijverdienste in de horeca als student? Wij zijn op zoek naar studenten met een eerdere horecaervaring voor het bijspringen op verschillende soorten evenementen in de regio van Deinze. Jij staat in voor het bedienen en afruimen van gasten tijdens evenementen. Hierbij moet je met een plateau kunnen lopen, met borden kunnen lopen, barwerk verrichten en dit steeds met een glimlach.

 • Logistiek administratief bediende (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Konvert Interim Mechelen

  Type: Vaste Job

  Voor een logistieke speler te Mechelen, zijn we dringend op zoek naar een logistiek administratief bediende 30u/week. Hierbij sta je in voor het efficiënt organiseren van de magazijnactiviteiten, het in - en uitboeken van de goederenstroom, het verzorgen van de interne & externe magazijncommunicatie en de bijhorende administratie. je taken en verantwoordelijkheden bestaan uit het volgende: -controleren van toepassen van interne reglementen en instructies, alsook van het kwaliteitsniveau van de uitgevoerde prestaties -organiseren van de werkregeling -controleren van de werkzaamheden van de magazijnarbeiders -inboeken van binnenkomende goederen in WMS-systeem -bestuderen en rapporteren van de schadegevallen en onregelmatigheden, vastgesteld door magazijniers -opvolgen van de bewegingen naar het magazijn toe -aanmaken van de pickinglijsten voor de magazijniers -uitboeken van de uitgaande goederenstroom + interne verplaatsingen van goederen boeken in het systeem -controleren van de ritten -bepalen van de plaats van goederen in het magazijn -verzorgen van interne en externe communicatie -algemeen magazijnadministratie -aanspreekpunt voor interne afdelingen en klanten m.b.t. vragen over de operationele werkzaamheden in het magazijn Bevoegdheden en rapportage: -back-up persoon van magazijnverantwoordelijke -rapportage aan magazijnverantwoordelijke -rapportage van arbeidsongevallen en andere info i.v.m. loodsmedewerkers aan HR

 • Medewerker beheerscontrole bouwprojecten - Dienst ruimteplanning (100 %) (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: UZ LEUVEN

  Type: Vaste Job

  Als administratief medewerker binnen de stafcel beheerscontrole sta je in voor de opvolging en controlling van financieel-administratieve aspecten, de opmaak van de lange termijn planning en financiële prognose, de rapportering aan de bevoegde beslissingsorganen en ad hoc financiële analyses, in verregaande samenwerking met de projecteigenaars en de projectadministratie (deze laatste als onderdeel van de technische dienst). Het takenpakket omvat: Je analyseert de aangeleverde gegevens van externe partijen (ontwerpers, aannemers) en stemt deze af met de interne projectverantwoordelijken en met de externe partijen. Je coördineert alle selectieprocedures voor de aanstelling van de ontwerpteams en aannemers omtrent de grote bouwprojecten via de toepassing van de wetgeving overheidsopdrachten. Dit omvat o.a. de opmaak van administratieve bestekken, de gunningsverslagen, de gunnings- en toewijzingsbrieven. Je biedt ondersteuning bij de opmaak van de voortgangsrapporten omtrent de lopende bouwdossiers en andere projecten voor de interne besluitvormingsorganen, de subsidiërende overheid of andere stakeholders. Je staat in voor zowel ad hoc als periodieke interne rapportering en cijfermatige analyses.

 • CALCULATOR bouw (Regio Beringen-Tessenderlo)

  Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

  Bedrijf: ANACONDA

  Type: Vaste Job

  Onze opdrachtgever is een groot bouwbedrijf vooral actief in de bouw van appartementen, industriële complexen, kantoorgebouwen en openbare werken Uw functie • Verantwoordelijk voor het uitwerken van offertes en lastenboeken • Opvolging van deze offertes en lastenboeken tijdens de verkoopfase • Opvolging van de verrekeningen en technische besprekingen tijdens de dossiervoorbereiding in overleg met de projectleider

 • Hoofdverantwoordelijke 100% (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: PZ DUFFEL

  Type: Vaste Job

  voor onze academische afdeling van het zorgprogramma stemming Jij - geeft leiding aan een multidisciplinair team - zorgt voor een vlotte organisatie van het dagelijkse werk op de afdeling op vlak van personeel, materieel en logistiek - ontwikkelt samen met het team een coherent afdelingsbeleid - onderschrijft de principes van herstel ondersteunende zorg

 • JR / SR Dossierbeheerder die veel verantwoordelijkheid wilt (SINT-MARTENS-LATEM)

  Regio: SINT-MARTENS-LATEM

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Ben je op zoek naar een nieuwe functie? Dit kan je hier verwachten: Je komt terecht in een grotere structuur dat het persoonlijke aspect naar klanten en medewerkers toe, niet uit het oog verloren is. Medewerkers kunnen rekenen op constante opleiding van het kantoor uit en dit in verschillende vormen: interne opleidingen, externe opleidingen, discussiegroepen, etc. Ze doen hun best om elk niveau dossierbeheerder verder op te leiden zodat je je professionele carrière kan optimaliseren. Er zijn verschillende opties om door te groeien: van Junior tot Senior, naar Manager, naar Vennoot, noem maar op. Indien je de juiste ingesteldheid en ambitie hebt, kan je het hier ver schoppen. Naast de opleidingen en doorgroeimogelijkheden zijn ook de meer persoonlijke aspecten van belang. Je wordt hier omringd door een dynamisch team van jonge mensen waarmee je al snel een band zal opbouwen. De aangename werksfeer en -omgeving zijn een extra stimulatie die ervoor zorgen dat je elke dag graag gaat werken. JR / SR Dossierbeheerder: functie Als dossierbeheerder, junior of senior, zal je je niet veel moeten bezig houden met het basis inputwerk. Dankzij de moderne aanpak van dit kantoor en de softwarepakketten die ze ter beschikking hebben, verlies je dus geen tijd aan inboekwerk, maar kan je je effectief bezighouden met de core business van dossiers (op boekhoudkundig & fiscaal vlak). Afhankelijk van je ervaring zal je vooral bezig zijn met de voorbereiding en / of afsluiting van dossiers. Ook adviezen en optimalisaties kunnen tot je takenpakket behoren. Het is dus uiteindelijk wel de bedoeling dat je doorgroeit tot A-Z dossierbeheerder. Ben je dit al? Dan staan er andere titels op jou te wachten wanneer je stijgt in je functie.

 • RESERVE Reinigers chocoladefabriek Dendermonde 2018 (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers in een chocoladefabriek uit de regio Dendermonde en Aalst zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. Je gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Maandag tem donderdag: van 7u30u tot 16u30 Vrijdag: van 7u tot 11u30 (37u/week)

Zoek naar antwoorden van Calicots et Organdis Décoration in sociale netwerken
Look for responds of Calicots et Organdis Décoration in social networks

Lees alle opmerkingen voor Calicots et Organdis Décoration. Laat een reactie achter voor Calicots et Organdis Décoration. Calicots et Organdis Décoration bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Calicots et Organdis Décoration. Leave a respond for Calicots et Organdis Décoration. Calicots et Organdis Décoration on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Calicots et Organdis Décoration op de google maps. Adres en contacten Calicots et Organdis Décoration
Location of Calicots et Organdis Décoration on the google maps. Address and contacts of Calicots et Organdis Décoration

Andere gerelateerde bedrijven als come Calicots et Organdis Décoration Calicots et Organdis Décoration: Salence Deco BVBA | Van der Elst K | GARAGE LACROIX | ALBERT DAELEMANS | KEUKENCENTRUM

Other related companies as Calicots et Organdis Décoration: Salence Deco BVBA | Van der Elst K | GARAGE LACROIX | ALBERT DAELEMANS | KEUKENCENTRUM

Calicots et Organdis Décoration is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Calicots et Organdis Décoration, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07959838867. Het bedrijf Calicots et Organdis Décoration bevindt zich op het adres: Route de Gembloux 3; 5310; Eghezée. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 191,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 418,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Interior decoration. Lijst met producten zijn Curtains & curtain fixtures - Retail.
De hoofdactiviteit van Calicots et Organdis Décoration is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Calicots et Organdis Décoration is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Calicots et Organdis Décoration, openstaande posities, locatie van Calicots et Organdis Décoration op de kaart.

Calicots et Organdis Décoration is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Calicots et Organdis Décoration, company assigned to the tax number BE07959838867. The company Calicots et Organdis Décoration is located at the address: Route de Gembloux 3; 5310; Eghezée. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 191,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 418,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Interior decoration. List of products are Curtains & curtain fixtures - Retail.
The main activity of Calicots et Organdis Décoration is Nonclassifiable Establishments, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Calicots et Organdis Décoration is not available. You also can look at reviews of Calicots et Organdis Décoration, open positions, location of Calicots et Organdis Décoration on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Calicots et Organdis Décoration, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Calicots et Organdis Décoration, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Calicots et Organdis Décoration, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Calicots et Organdis Décoration, employees, financial statistics.