Salence Deco BVBA

Contactgegevens Salence Deco BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Salence Deco BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Salence Deco BVBA

Regio (region): Boortmeerbeek, België

Adres (address): Zevenbunderweg 20 3191 Hever (Boortmeerbeek), België

Telefoon (phone): +32 (60) 491-43-43 +32 (60) 491-43-43

Fax (fax): +32 (4) 964-23-45 +32 (4) 964-23-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Salence Deco BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Salence Deco BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Salence Deco BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Salence Deco BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Salence Deco BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Salence Deco BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Salence Deco BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Salence Deco BVBA
Products information Salence Deco BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08914550781
Ondernemingsnummer: 5452484130
Hoofdstad (capital): 840,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 135,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Salence Deco BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Painting contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Salence Deco BVBA
(Get full report from official database of BE for Salence Deco BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Salence Deco BVBA
Addition kinds of activities for Salence Deco BVBA

17419909. Installatie van de installatie van een eenheid | Unit paver installation
20529912. Rijstcakes | Rice cakes
27619902. Computervormen, manifold of continu | Computer forms, manifold or continuous
34960111. Screening, geweven draad: gemaakt van aangekochte draad | Screening, woven wire: made from purchased wire
38610500. Reproductie machines en uitrusting | Reproduction machines and equipment
50910501. Oefen materiaal | Exercise equipment
60350000. Federale spaarinstellingen | Federal savings institutions
73810000. Detective en pantser auto diensten | Detective and armored car services

Werken bij Salence Deco BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Salence Deco BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Salence Deco BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Salence Deco BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator fysiek werk (m/v) Tijdelijk (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Zelzate

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een operator (m/v) die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Je bent bereid om te werken in 3 ploegen of volcontinu. Je kan zwaar fysiek werk aan. Je werkt in hoge temperaturen. Ploegenwerk en vuil werk schrikken jou niet af. Interesse? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op!

  • Chauffeur CE (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal rijden met de vrachtwagen - aanhangwagen Je zal werken met de kraan: lossen van bouwmaterialen (stenen, betonplaten, citernes,...)

  • Zaalmedewerk(st)er (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Xtra-interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Xtra is een selectie- en uitzendbedrijf dat bruggen bouwt tussen bedrijven en mensen. Dat doen we door tastbare meerwaarde te bieden bij selectie en retentie van menselijk kapitaal en kandidaten te begeleiden op hun pad naar de juiste job, op de juiste plaats en op het juiste moment. Voor onze klant, een leuke sportgelegenheid in Mechelen, zijn wij op zoek naar een zaalmedewerk(st)er voor een fulltime job. Je voornaamste taken zijn menu's uitdelen, bestellingen opnemen, gerechten en drank opdienen, afruimen en de afwas doen. Het uurrooster is week om week wat anders, maar je hebt wel een vast uurrooster. De uren kunnen uitlopen tot 1u s'nachts.

  • Commerciële binnendienst FRANKRIJK (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt op de Franse markt, in bijzonder FRANKRIJK - Verwerken en opvolgen van orders - Opvolging van problemen + aanreiken van oplossingen. - Offertes opmaken en opvolgen - Klachtenbehandelingen - Contacten met interne afdelingen

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Gent. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Jobstudenten horecaketen - herfstvakantie gezocht! (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant - een zeer gekende voedingsketen- zijn wij op zoek naar verschillende jobstudenten. Wil jij graag een centje bij verdienen en ben je beschikbaar tijdens de herfstvakantie? Solliciteerd dan snel. Er is de mogelijkheid om na de herfstvakantie tijdens de weekends of telkens op vrijdagavond verder te werken. Jouw taken Het leveren van een vlotte service naar de klanten toe Klantvriendelijkheid Hygiënische normen rond voedselveiligheid naleven Alle normen en procedures respecteren

  • Accountancy Medewerker voor modern boekhoudkantoor (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een sterk boekhoudkantoor gelegen in de regio Lokeren, ben ik momenteel op zoek naar een Accountancy Medewerker.  Als Accountancy Medewerker zal je verantwoordelijk zijn voor het beheren van enkele accountancy-dossiers, gaande van het verwerken van documenten, over het voorbereiden van BTW-aangiften en listings tot het voorbereiden van jaarrekeningen en van aangiften vennootschaps- en personenbelasting. Je vormt daarnaast het aanspreekpunt voor de klanten bij verdere vragen over hun boekhouding. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Freelance projectverpleegkundige (VL-B) (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Docent / Auteur cursus 'Uitvaartverzorger' (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: NHA Opleidingen

    Type: Zelfstandige activiteit

    U herwerkt de Nederlandse cursus 'Uitvaarverzorger' tot een Vlaamse variant. Deze Vlaamse versie dient aan te sluiten bij de Vlaams/Belgische regel- en wetgeving, tradities en gebruiken. Hierbij rekening houdend met het feit dat de lessen geschikt zijn voor afstandsonderwijs/e-learning. Deze werkzaamheden kunnen vanuit uw eigen woonplek worden gedaan. Het nadien corrigeren van huiswerk is wenselijk, maar geen verplichting.

  • afarax - Senior .NET / SharePoint 2016 Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Context of the mission Next to our business applications, we use SharePoint for our public site, our intranet and collaboration sites. We are looking for a developer with experience in SharePoint 2016 On Premise and O365 to strengthen the team. He/She will be responsible of the technical design, the implementation and the delivery of projects/sites with success. Objective of the mission Develop Web applications based on functional input documents Developer new Web projects in SharePoint 2016 and apps for SP online Provide work estimations Write technical design documents and/or technical analyses for other developers Perform pre-integration testing Offer coaching and/or technical support in the team Profile Good analytical skills Work in an organized and structured way Team player Able to work in a large complex organisation Flexible Problem solving attitude Good coaching and communication skills Professional experience in an IT Services environment Technical Skills Advanced knowledge of SharePoint Standard edition 2013/2016 (Content management, Publishing features, Collaboration, Search) Advanced knowledge of developing for SharePoint Online Advanced knowledge of ASP.NET and C# technologies Visual Studio Client side development: JavaScript, JQuery, CSOM, Angular Experience with websites and applications design (CSS) Understanding of relevant technologies and development life cycles Experienced user of MS Office tools Additional Skills (not mandatory) Experience with SPFx Knowledge of the future evolution in the SharePoint Area

  • Bewakingsagent parkeerbeheer M/V (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: P.A.S. Security bvba

    Type: Werfreserve

    Voor een dynamisch, jong en groeiende bewakingsonderneming zijn wij op zoek naar een bewakingsagent(e) voor het parkeerbeheer te Leuven. Uw taken bestaan eruit om te observeren, te controleren en te rapporteren. Je bent verantwoordelijk voor het controleren van de geparkeerde wagens in de betalende parkeerzones of blauwe zones van de Stad Leuven (Leuven, Kessel-Lo, Heverlee). Je stelt de materiële feiten vast en kan in gezet worden in 3 verschillende shiften.

Zoek naar antwoorden van Salence Deco BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Salence Deco BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Salence Deco BVBA. Laat een reactie achter voor Salence Deco BVBA. Salence Deco BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Salence Deco BVBA. Leave a respond for Salence Deco BVBA. Salence Deco BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Salence Deco BVBA op de google maps. Adres en contacten Salence Deco BVBA
Location of Salence Deco BVBA on the google maps. Address and contacts of Salence Deco BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Salence Deco BVBA Salence Deco BVBA: STUDIO MEDIA - D?PARTEMENT DD DESIGN | De Graef-Linsen & Co nv NV | S.D. Services SPRL | RUDY FONDU | BANANA MARKETING BELGIUM

Other related companies as Salence Deco BVBA: STUDIO MEDIA - D?PARTEMENT DD DESIGN | De Graef-Linsen & Co nv NV | S.D. Services SPRL | RUDY FONDU | BANANA MARKETING BELGIUM

Salence Deco BVBA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Boortmeerbeek, België. De volledige naam van het bedrijf is Salence Deco BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08914550781. Het bedrijf Salence Deco BVBA bevindt zich op het adres: Zevenbunderweg 20 3191 Hever (Boortmeerbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 840,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 135,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Painting contractors. Producten gemaakt in Salence Deco BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Salence Deco BVBA is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Salence Deco BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Salence Deco BVBA, openstaande posities, locatie van Salence Deco BVBA op de kaart.

Salence Deco BVBA is a company, that was registered 2015 in Boortmeerbeek region, Belgium. Full name of company is Salence Deco BVBA, company assigned to the tax number BE08914550781. The company Salence Deco BVBA is located at the address: Zevenbunderweg 20 3191 Hever (Boortmeerbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 840,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 135,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Painting contractors. Products created in Salence Deco BVBA were not found.
The main activity of Salence Deco BVBA is Nonclassifiable Establishments, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Salence Deco BVBA is not available. You also can look at reviews of Salence Deco BVBA, open positions, location of Salence Deco BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Salence Deco BVBA, Boortmeerbeek: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Salence Deco BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Salence Deco BVBA, Boortmeerbeek: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Salence Deco BVBA, employees, financial statistics.