Calico Company

Contactgegevens Calico Company: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Calico Company: address, phone, fax, email, website, opening hours

Calico Company

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Waterloo 1091; 1180; Bruxelles (Uccle), België

Telefoon (phone): 02 374 13 87 (+32-02 374 13 87) 02 374 13 87 (+32-02 374 13 87)

Fax (fax): 02 372 25 66 (+32-02 372 25 66) 02 372 25 66 (+32-02 372 25 66)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Calico Company: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Calico Company"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Calico Company"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Calico Company, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Calico Company. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Calico Company, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Calico Company. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Calico Company
Products information Calico Company

BTW identificatienummer (tax): BE06021850585
Ondernemingsnummer: 9446014404
Hoofdstad (capital): 969,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 790,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in Calico Company zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Calico Company
(Get full report from official database of BE for Calico Company)

Aanvulling soorten activiteiten voor Calico Company
Addition kinds of activities for Calico Company

108101. Metaal mijnen exploratie en ontwikkeling diensten | Metal mining exploration and development services
249909. Voedselverwerking en verwerking van producten, hout | Food handling and processing products, wood
509400. Sieraden en edelstenen | Jewelry and precious stones
22980101. Spuitmatten, touw | Blasting mats, rope
25110603. Rokende stands: hout | Smoking stands: wood
33170203. Pijpen, gesmeerd: gelaste, sluitgewricht of zware klinknagels | Pipes, wrought: welded, lock joint, or heavy riveted
36340502. Sigarettenaanstekers, elektrisch | Cigarette lighters, electric
38250230. Standaardcellen | Standard cells
39110103. Oorbellen, edelmetaal | Earrings, precious metal
50830400. Zuivelindustrie en -apparatuur | Dairy machinery and equipment

Werken bij Calico Company: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Calico Company: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Calico Company. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Calico Company. Looking for open vacancies in other companies

 • Payroll Officer (VORST)

  Regio: VORST

  Bedrijf: Start People Inhouse Audi

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als Payroll Administrator volg je in eerste instantie verschillende administratieve processen op om een goede werking van de personeelsadministratie te garanderen. Dit houdt in dat jij je zal bezig houden met het ondersteunen van jouw collega’s voor het beheren van de tijdsregistratie en de afwezigheden. Het is van zelfsprekend dat je autonoom kan werken en de procedures volgt als geen ander. Kwalitatief en gedetailleerd werk afleveren is voor jou een tweede natuur. Kortom, jij bent de belangrijke schakel die ervoor zorgt dat de werknemers correct worden uitbetaald.

 • Supervisor (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  ? Je hebt de leiding over een team mensen en bent dagelijks bezig met de begeleiding sturing en coaching. ? Als Supervisor ben je verantwoordelijk voor de resultaten van je team voor wat betreft productiviteit kwaliteit en efficiëntie. Je slaagt erin om je eigen targets te vertalen naar concrete doelen voor je team en stuurt je medewerkers in de juiste richting. ? Je informeert over de dagelijkse werking van het project en rapporteert probleemsituaties. ? Je helpt de agents om hun targets te behalen. Je ziet potentieel en haalt het beste uit je mensen naar boven. ? Door je enthousiasmerende en dynamische aanpak slaag je er als Supervisor je team blijvend te motiveren. ? Je houdt op regelmatige basis evaluatie- en functioneringsgesprekken. ? Als Supervisor werk je mee aan en denk je na over de verdere organisatie van de afdeling en de noodzakelijke procesverbeteringen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Heverlee – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor het onderhoud van de woning van onze klanten. Dit varieert van poeten van de woning,ramen poetsen,koken en strijken en af en toe eens boodschappen doen.

 • Student 1 dag/week of herfstvakantie (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor een houtverwerkend bedrijf regio Waregem is AGO Jobs & HR op zoek naar een student. Je zal instaan voor het maken van pakketten van vijzen en bouten.

 • Technisch Manager HVAC regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: People 4 Projects

  Type: Vaste Job

  P4P zoekt een Technisch Manager HVAC regio Antwerpen. FUNCTIEBESCHRIJVING Als Technisch Manager HVAC stuur je de projectmanagers en -ingenieurs aan en indien nodig, ondersteun je hen in het uitwerken van projecten en offertes. Type projecten: kantoorgebouwen, scholen, zwembaden, ziekenhuizen, … Je analyseert het lastenboek en de voorstellen van technische oplossingen/optimalisaties die aan de eisen van de klant voldoen. Je vraagt materiaalprijzen op en vergelijkt deze, schat de installatietijden in en bepaalt de prijszetting mee. Je stelt offertes op, documenteert deze en gaat deze mee toelichten aan de klant. Je interpreteert en implementeert de noden van klanten. Je volgt de engineeringsplanning van een project op. Je stuurt en volgt de projectingenieurs en tekenaars, en begeleidt nieuwe projectingenieurs en tekenaars. Je ziet erop toe dat er gewerkt wordt volgens de laatste normering en eigen standaards.

 • Voltijdse Receptionist(e) te Zaventem (ZAVENTEM (CORPORATE VILLAGE))

  Regio: ZAVENTEM (CORPORATE VILLAGE)

  Bedrijf: ELIGIO

  Type: Vaste Job

  Voor één van onze klanten in Zaventem (Leonardo Da Vincilaan) zijn we op zoek naar een receptionist(e) die op een professionele manier de volgende klassieke receptietaken beheert: ontvangst van bezoekers telefonische communicaties (in en out) beheer en reservatie van vergaderzalen beheer van post (frankeren, verzenden, inkomende pakjes registreren) beheer van DHL-zendingen aanmaken van badges bestellen van catering (broodjes, dranken) facility coördinatie allerlei administratieve taken Er wordt gemiddeld 38 u per week gewerkt, in vast uurrooster: van 08u30 tot 17:00 u met een middagpauze en op vrijdag tot 16 u.

 • IT Project Manager (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: STREAMOVATIONS

  Type: Vaste Job

  Streamovations is een jong en dynamisch bedrijf in Veurne. Wij focussen ons op het ontwikkelen van streaming applicaties en in het bijzonder in meertalige omgevingen. Ondertussen werken tal van klanten zoals de Europese Commissie, het Europese Parlement, de Raad van de Europese Gemeenschap, Belgacom, BNP Paribas en VRT met onze toepassingen. Om de groei van het bedrijf te ondersteunen zijn wij op zoek naar een Project manager die een hart heeft voor streaming media en innovatie. - Als project manager ben je verantwoordelijk voor het succes van de projecten in al zijn dimensies (planning, scope, budget, kwaliteit, afstemming op Business en ICT architectuur). - Je vertaalt de zakelijke en technische vereisten naar een projectplan om een onwtikkelde strategie te implementeren. - Planning voor projectuitvoering en toewijzing van middelen. - Afstemming van de actuele status van het project op het gebied van planning. - Corrigerende acties ondernemen om het project op de goede weg te houden. - Vergaderingen houden om projectvoortgang te rapporteren aan alle projectbetrokkenen. - Je draagt actief bij aan de voortdurende verbetering van processen en efficiëntie binnen het team.

 • Piping/Mechanical Designer (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: Solid Talent nv

  Type: Vaste Job

  Zijn piping, equipment en machinebouw jouw passie? Zie je kwaliteit en planning als voorwaarden voor succesvolle projecten? Heb je een goed inzicht en de gedrevenheid om op detailniveau tot resultaten te komen? Dan ben jij de designer die we zoeken! Je draagt bij tot aan het opzetten en ontwikkelen van onder andere processchema’s en 3D lay-outs (piping, equipment en machinebouw) ten behoeve van proces- en productie-installaties? Je werkzaamheden lopen uiteen van het maken van conceptuele studies tot het participeren in het opstellen van detail engineeringspakketten. Je realiseert uiteindelijk een ontwerp voor de vervolgfase van een project. Je ontwerpt opstellingstekeningen, leidingplannen en isometrieën. Je vervaardigt leiding- en equipmentspecificaties en staat in voor de berekeningen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van moderne computersoftware waaronder 3-dimensionale modellering van installaties. Je maakt werkomschrijvingen en specificaties voor de uitvoering.

 • vertegenwoordiger buitendienst west vlaanderen (STENE)

  Regio: STENE

  Bedrijf: Vochtbestrijding TIBAS

  Type: Zelfstandige activiteit

  U bent woonachtig in West-Vlaanderen en werkt in onder het statuut van zelfstandige. U heeft ervaring in vochtbestrijding en bent in staat om zelfstandig een diagnose te stellen en onze klant een passende oplossing aan te bieden. Tibas verzorgt de adressen, U hoeft dus niet zelf op zoek te gaan. U bent sterk in het overtuigen en het enthousiasmeren van anderen. WIj bieden U een aantrekkelijke commissievergoeding.

 • Flexijob keukenmedewerker (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: HARTE TROEF

  Type: Flexijob

  Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in een jong en dynamisch team? Dan is een flexijob in onze horecazaak misschien iets voor U! Harte Troef is ontstaan vanuit een droom. Een droom dat alle mensen, eender wie of hoe ze zijn, de kans krijgen om te tonen welke troeven zij in handen hebben. In onze bistro bouwen wij, samen en inclusief, aan deze droom. Het is een bistro waar het gezellig toeven is, een plek om je heerlijk thuis te voelen en zeker naar terug te komen.Om ons keukenteam te versterken zijn wij nog op zoek naar enthousiaste medewerkers.

 • FRITUURHULP (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FRIETROOM POTTELBERG

  Type: Flexijob

  In onze frituur zal je instaan voor volgende taken: opnemen van de bestellingen en bedienen van de klanten bakken van frietjes en snacks aanvullen van de toonbank bij met etenswaren en de frigo's met gekoelde dranken helpen bij het schoonmaken van de werkplaats en het onderhoud van de zaak.

Zoek naar antwoorden van Calico Company in sociale netwerken
Look for responds of Calico Company in social networks

Lees alle opmerkingen voor Calico Company. Laat een reactie achter voor Calico Company. Calico Company bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Calico Company. Leave a respond for Calico Company. Calico Company on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Calico Company op de google maps. Adres en contacten Calico Company
Location of Calico Company on the google maps. Address and contacts of Calico Company

Andere gerelateerde bedrijven als come Calico Company Calico Company: KBC | MURIEL BAUDOIN | VAN DE KERKHOVE | Hollevoet N | Ultima Vez

Other related companies as Calico Company: KBC | MURIEL BAUDOIN | VAN DE KERKHOVE | Hollevoet N | Ultima Vez

Calico Company is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Calico Company, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06021850585. Het bedrijf Calico Company bevindt zich op het adres: Chaussée de Waterloo 1091; 1180; Bruxelles (Uccle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 969,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 790,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Interior decoration. Producten gemaakt in Calico Company zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Calico Company is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Calico Company is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Calico Company, openstaande posities, locatie van Calico Company op de kaart.

Calico Company is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Calico Company, company assigned to the tax number BE06021850585. The company Calico Company is located at the address: Chaussée de Waterloo 1091; 1180; Bruxelles (Uccle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 969,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 790,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Interior decoration. Products created in Calico Company were not found.
The main activity of Calico Company is Wholesale Trade - Durable Goods, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Calico Company is not available. You also can look at reviews of Calico Company, open positions, location of Calico Company on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Calico Company, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Calico Company, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Calico Company, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Calico Company, employees, financial statistics.