Cafmeyer Ann

Contactgegevens Cafmeyer Ann: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cafmeyer Ann: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cafmeyer Ann

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Paaiestraat 43-45; 2500; Lier, België

Telefoon (phone): 03 489 12 35; 0486 21 21 89 (+32-03 489 12 35; 0486 21 21 89) 03 489 12 35; 0486 21 21 89 (+32-03 489 12 35; 0486 21 21 89)

Fax (fax): +32 (69) 369-86-28 +32 (69) 369-86-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cafmeyer Ann: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cafmeyer Ann"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cafmeyer Ann"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cafmeyer Ann, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cafmeyer Ann. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cafmeyer Ann, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cafmeyer Ann. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cafmeyer Ann
Products information Cafmeyer Ann

BTW identificatienummer (tax): BE08391052246
Ondernemingsnummer: 3907257080
Hoofdstad (capital): 234,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 858,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in Cafmeyer Ann zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cafmeyer Ann
(Get full report from official database of BE for Cafmeyer Ann)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cafmeyer Ann
Addition kinds of activities for Cafmeyer Ann

20110100. Rundvleesproducten, van rundvlees geslacht ter plaatse | Beef products, from beef slaughtered on site
28249904. Caseïnevezels | Casein fibers
45810203. Airconditioning van stoffering | Aircraft upholstery repair
50870402. Schoenreparatie benodigdheden en uitrusting | Shoe repair supplies and equipment
76991706. Machines schoonmaken | Machinery cleaning
79229901. Schoonheidswedstrijd productie | Beauty contest production

Werken bij Cafmeyer Ann: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cafmeyer Ann: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cafmeyer Ann. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cafmeyer Ann. Looking for open vacancies in other companies

 • Winkelmedewerker pralines m/v (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: Start People Menen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zijn voor een pralinewinkel in Menen op zoek naar een winkelmedewerker voor de periode van 12/11 tem de eerste week van januari. Vóór de start van deze periode, krijgt u eerst een interne opleiding in de winkel.

 • Tijdelijke huishoudhulp/verzorgende (M/V) (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zoeken een tijdelijke hulp voor een periode van 3 maanden. Taken : huishoudelijk werk -> koken, poetsen, boodschappen doen, maar ook begeleiding en verzorging van 1 oudere persoon. Werkuren : bespreekbaar Loon : bespreekbaar Opstart voorzien november/december 2018. Kennis Nederlands vereist

 • Inpakker Part-time (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: Xtra Interim Mechelen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant van ons , groothandel in fruit en groenten, zijn we op zoek naar een inpakker van kruiden. Werkdagen: van maandag tot vrijdag van 6u tot 13u. Je zal met 3 andere collega's instaan voor het in zakjes doen van kruiden.

 • Lasser M/V - regio Opglabbeek (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: DAOUST INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Je stelt diverse constructies samen en last ze ook af. Dit kan zowel met halfautomaat, als met TIG gebeuren. Bovendien houden we sterk rekening met jouw competenties en zetten je ook in voor andere taken die aansluiten bij jouw kwaliteiten

 • HUISHOUDHULP KORTRIJK (M/V) deeltijds (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: MAKKIE CITY

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Herselt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERSELT)

  Regio: HERSELT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Technische jobstudent - tekenaar - regio Waregem (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  AGO Technics is voor een klant gelegen in de regio van Waregem op zoek naar een technische jobstudent - tekenaar om het Engineering Team te ondersteunen. Hieronder meer informatie over je takenpakket: - het Engineering Team staat in voor het uittekenen van de opdrachten, hiernaast is het jouw taak op deze tekeningen te controleren en aan te passen waar nodig - je hebt een goede kennis van 3D tekenprogramma\\\'s, zoals Solidworks en Autocad, en je wenst je hierin verder te verdiepen, ongeacht een ultieme job om veel bij te leren

 • Studierelevante bijbaan logistiek - Wielsbeke - min 1 dag per week (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Ben je masterstudent en gebeten door logistiek en supply chain? Wil je graag ervaring opdoen gedurende 1 of meerdere dagen per week? Description of a challenging study relevant student job (incl. estimated duration) Depending on when the SRBB can start one of the below projects will be handled -Build a re-usable template so we know what the drops will be in our finished product range based on the geo information and floor product life (60h) -Improving our forecast quality based on above mentioned template (40h) -WH layout optimalisation (100h) -WH picking costs : split-up between the different S&OP groups (40h)

 • STUDENT marketeer (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: STUSEND

  Type: Studentenjob

  Een innovatief jong bedrijf dat op zoek is naar een hands-on marketing coördinator die de strategie verfijnt alsook operationeel vertaalt. Jouw taak? De marketingstrategie verfijnen alsook deze operationeel vertalen in marketing en communicatie acties. Dit samen met een ervaren en sterk team! - Je ervaring en strategisch inzicht helpen je bij het uitschrijven van de marketingstrategie. Hiervoor sta je ook in nauw contact met het management. - Je staat in voor alle communicatie, zowel intern als extern. Dit houdt in dat je op een enthousiaste en vlotte manier persberichten opmaakt, nieuwsbrieven uitschrijft - Je werkt actief mee om creatieve en innovatieve marketingacties en -concepten uit te werken. Hoe vaak werk ik? Als student(e) marketing werk je minstens 1 dag binnen dit bedrijf van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Meer werken kan uiteraard!

 • KOELTECHNIEKER (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: INTEGRAL

  Type: Vaste Job

  Integral is sinds 26 jaar de winkelinrichter voor bakkers en slagers en produceert zelf de koeltoonbanken. Dankzij toenemend succes zijn wij op zoek naar een koeltechnieker die deze koeltoonbanken en airco's installeerd bij onze klanten.

 • Thuisverpleegkundige Oktober Knokke (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Care Talent is nog op zoek naar een thuisverpleegkundige voor de maand oktober. Je komt terecht in een kleine en lokale thuisverplegingsdienst met standplaats te Knokke. Je zal in zeer goed contact moeten staan met de mantelzorgers, de artsen, je collega's... om de best mogelijke zorg voor je patiënten te bekomen. Je zal goed moeten kunnen omgaan met veeleisende, maar dankbare patiënten. De openstaande shiften voor oktober zijn: Dagdiensten op : 4, 5, 7, 11, 18, 19, 20, 21 en 25 oktober Vroegdiensten op: 12, 26, 27, 28 en 29 oktober Niet alle shiften beschikbaar? Geen probleem! Je komt toch in aanmerking om ondersteuning te bieden.

 • FLEXIJOB: HULPKOK (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: RESTAURANT WOODS

  Type: Flexijob

  Wij zijn op zoek naar een flexi job-medewerker voor de keuken van ons nieuw gezellig weekend-restaurant in het centrum van Geel. Het is een totaalconcept waar mensen kunnen genieten van een vernieuwende en eerlijke keuken in een warm, industrieel decor. Het restaurant zal opengaan begin januari 2019. Wil jij graag een centje bijverdienen, zonder extra belastingen te betalen? Wil jij samen met ons een nieuw avontuur beginnen? Wil je werken in een leuke sfeer met toffe collega's? Heb je een passie voor horeca en vind je weekendwerk geen probleem? Vervoeg je dan bij ons jong en dynamisch team! → Wat is een flexi-job? Een vorm van tewerkstelling waarbij een gepensioneerde of een werknemer die minstens 4/5 werkt bij één of meerdere andere werkgevers, aan zeer gunstige voorwaarden kan bijverdienen in bepaalde sectoren. Je krijgt een nettoloon, waarop geen belastingen of sociale bijdragen betaald worden. Er is geen beperking op het aantal uren dat iemand als flexi-werknemer mag presteren. Er is ook geen limiet op wat je mag bijverdienen. Onbeperkt en heel interessant dus. Twijfel je of je in aanmerking komt voor een flexi-job? Neem contact op met de RSZ. Zij kunnen op basis van je rijksregisternummer nakijken of je aan de voorwaarden voldoet. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : Het bijstaan van de chef in de keuken Het maken van voorgerechten en desserts Dresseren van borden Poetsen en afwassen

Zoek naar antwoorden van Cafmeyer Ann in sociale netwerken
Look for responds of Cafmeyer Ann in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cafmeyer Ann. Laat een reactie achter voor Cafmeyer Ann. Cafmeyer Ann bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cafmeyer Ann. Leave a respond for Cafmeyer Ann. Cafmeyer Ann on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cafmeyer Ann op de google maps. Adres en contacten Cafmeyer Ann
Location of Cafmeyer Ann on the google maps. Address and contacts of Cafmeyer Ann

Andere gerelateerde bedrijven als come Cafmeyer Ann Cafmeyer Ann: BRUNO HONNAY | TAMENNE | EXTRAZONE WETTEREN | Accountantskantoor Van de Vyver BVBA | V D V Garage BVBA

Other related companies as Cafmeyer Ann: BRUNO HONNAY | TAMENNE | EXTRAZONE WETTEREN | Accountantskantoor Van de Vyver BVBA | V D V Garage BVBA

Cafmeyer Ann is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cafmeyer Ann, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08391052246. Het bedrijf Cafmeyer Ann bevindt zich op het adres: Paaiestraat 43-45; 2500; Lier. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 234,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 858,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Interior decoration. Producten gemaakt in Cafmeyer Ann zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cafmeyer Ann is Papier en geallieerde producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cafmeyer Ann is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cafmeyer Ann, openstaande posities, locatie van Cafmeyer Ann op de kaart.

Cafmeyer Ann is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cafmeyer Ann, company assigned to the tax number BE08391052246. The company Cafmeyer Ann is located at the address: Paaiestraat 43-45; 2500; Lier. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 234,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 858,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Interior decoration. Products created in Cafmeyer Ann were not found.
The main activity of Cafmeyer Ann is Paper and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Cafmeyer Ann is not available. You also can look at reviews of Cafmeyer Ann, open positions, location of Cafmeyer Ann on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cafmeyer Ann, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cafmeyer Ann, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cafmeyer Ann, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cafmeyer Ann, employees, financial statistics.