Cache-Mire Décoration

Contactgegevens Cache-Mire Décoration: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cache-Mire Décoration: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cache-Mire Décoration

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Capucins 40; 7000; Mons, België

Telefoon (phone): 065 34 79 49 (+32-065 34 79 49) 065 34 79 49 (+32-065 34 79 49)

Fax (fax): +32 (3) 976-91-60 +32 (3) 976-91-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cache-Mire Décoration: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cache-Mire Décoration"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cache-Mire Décoration"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cache-Mire Décoration, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cache-Mire Décoration. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cache-Mire Décoration, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cache-Mire Décoration. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cache-Mire Décoration
Products information Cache-Mire Décoration

BTW identificatienummer (tax): BE01175231933
Ondernemingsnummer: 6359405517
Hoofdstad (capital): 317,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 553,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Upholstery fabrics - Retail; Solar protection - Inside

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cache-Mire Décoration
(Get full report from official database of BE for Cache-Mire Décoration)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cache-Mire Décoration
Addition kinds of activities for Cache-Mire Décoration

5146. Vis en zeevruchten | Fish and seafoods
22699902. Afwerking: rauwe voorraad, garen en smalle stoffen | Finishing: raw stock, yarn, and narrow fabrics
28740102. Calciummetafosfaat | Calcium meta-phosphate
50910504. Spa apparatuur en benodigdheden | Spa equipment and supplies
52719903. Mobiele kantoren en commerciële eenheden | Mobile offices and commercial units

Werken bij Cache-Mire Décoration: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cache-Mire Décoration: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cache-Mire Décoration. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cache-Mire Décoration. Looking for open vacancies in other companies

 • Technical Sales Assistant M/V (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in de regio van Asse zijn we momenteel op zoek naar Technical Sales Assitant M/V. Als Technical Sales zal je verantwoordelijk zijn voor de effectieve en margebewuste verkoop en het leveren van technisch advies aan de klant. In communicatie met de klant en in samenwerking met de externe verkopers detecteer je de klantenbehoeften en zoek je samen naar de optimale oplossing. Je staat in voor het opstellen van offertes en de concrete opvolging hiervan. Je maakt duidelijke afspraken met de klant aangaande levertermijnen, aantallen, facturatie, etc. Verder werk je samen met de external sales aan projecten rond specifieke technische oplossingen.

 • Automation engineer (PASSENDALE)

  Regio: PASSENDALE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Functionele analyse opstellen van project. Werkings- en bedieningsprincipe van machinelijn bepalen op basis van de wensen en noden van de eindklant. Bepalen benodigde componenten (sensoren motorsturingen PLC?) ondersteuning bieden aan elektrisch tekenaars installateurs bordenbouwers? Ontwerp en programmatie van software en bedieningsschermen. Opstart van machinelijn binnen het bedrijf. Functionele testen van volledige machinelijn uitvoeren. Opstart en afstelling van de machinelijn bij de eindklant. Opleiding eindgebruiker en opvolging installatie tot oplevering. Service op bestaande installaties.

 • Teamleader nacht (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma regio Waregem is AGO Jobs & HR op zoek naar een teamleader voor in de nacht. Als teamleader sta je in voor het aansturen van een ploeg van 20 à 30 mensen over verschillende afdelingen. Je staat in voor de picking voor te bereiden en aan te sturen. Je gaat hierbij telkens motiverend te werk. Daarnaast zal je ook zelf fysiek werk verrichten. Als teamleader rapporteer je steeds aan de ploegchef

 • Poetsvrouw - poetsman dienstencheques (Regio Tielt)

  Regio: Regio Tielt

  Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF NEMEGHEER

  Type: Dienstenchequebaan

  U poetst graag en wil andere mensen plezieren om te helpen in het huishouden, dan bieden wij u de ideale job aan! U bent een fantastische hulp in het huishouden van de werkende mens (jong en oud). planning van 32 uren/week - woensdagnamiddag thuis en donderdag maar 1 klant van 6 uren waardoor u me-time heeft ! U werkt in het kader van de dienstencheques en poetst in de privewoningen. Poetsen is uw grote passie en mensen helpen ook!. klantvriendelijke mensen waar u gewaardeerd wordt voor het gedane werk ! Kom gerust bij ons firma werken, u krijgt hier zeker geen spijt van!

 • Huishoudhulp Staden (STADEN)

  Regio: STADEN

  Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van een kraaknette omgeving? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon!

 • HUISHOUDHULP KORTRIJK (M/V) (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: YOUR FREETIME

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Your Freetime staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

 • Huishoudhulp regio Aarschot (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: THUISHULP BRABANT

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Aarschot Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

 • Poetshulp parttime regio Zwevegem (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Jobstudent bediende (KORTESSEM)

  Regio: KORTESSEM

  Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor verschillende administratieve taken en ondersteunt verschillende afdelingen.

 • Jobstudent maart en april Mystery Shopping (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Konvert Office Gent

  Type: Studentenjob

  Ben jij 15 of 16 jaar in 2018 en wil je graag werken in de periode van maandag 04/02/19 tot en met zaterdag 02/03/19. De tweede periode zal lopen van maandag 01/04/19 tot en met zaterdag 27/04/19. Kan je af en toe op woensdagnamiddag of zaterdag werken? Dan hebben wij DE studentenjob voor jou! Als mystery shopper zal je aan de hand van een voorgeschreven scenario een bezoek moeten brengen aan bepaalde winkelpunten. Je zal dit op een anonieme manier moeten doen en niet te opvallend. Dit alles gebeurt in het bijzijn van een meerderjarige mystery shopper die met jou naar winkelpunten rijdt. Voor de ouders is er ook een brief voorzien met enkele richtlijnen in. Het is wel belangrijk dat je als student beschikbaar bent in de tweede week van januari (namiddag) om naar een (betaald) infomoment te gaan. De winkelpunten die je zal bezoeken bevinden zich in de regio Gent. Wij zijn op zoek naar 4 gemotiveerde jobstudenten.

 • KANTOORVERANTWOORDELIJKE kantoor MECHELEN (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: HEYLEN JOHAN

  Type: Vaste Job

  Heylen Vastgoed, met 9 vestigingen te Turnhout - Malle - Antwerpen - Herentals - Geel - Lier - Heist op den Berg - Ekeren en Mechelen, is wegens succes en groei op zoek naar een COMMERCIEEL VASTGOEDTALENT voor het kantoor te MECHELEN/LIER. Wij zijn op zoek naar collega’s die willen groeien, gemotiveerd zijn en geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Jouw belangrijkste taak bestaat uit de verdere uitbouw van onze pandenportefeuille door actief op zoek te gaan naar eigendommen. De focus ligt hierbij op prospectie en inkoop. Je bent het gezicht van Heylen Vastgoed, die de eerste contacten legt met opdrachtgevers, en de klantenrelaties onderhoudt. Je verzorgt daarnaast de administratie van uw dossiers en voert onderhandelingen. Verder stuur je jouw kantoor aan.

 • Teammanager Inbound met Ervaring (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een contactcenter gelegen in Berchem, zijn wij op zoek naar een ervaren Teamleader Inbound. Een greep uit het takenpakket: - Je leidt jouw team zowel taak- als mensgericht. - Je staat in voor de ondersteuning, coaching en ontwikkeling van je team. - Je bewaakt de resultaten van het team en zorgt dat deze in lijn zijn met de doelstellingen van het bedrijf. - Je bent mede verantwoordelijk voor voor het volledige proces van people management: van rekrutering en aanwerving tot opleiding en opvolging. - Samen met je collega's teammanagers ben je het aanspreekpunt voor opdrachtgevers. - Samen met je collega's teamleaders werk je aan de overkoepelende doelstellingen van de afdeling. - Je werkt actief mee aan de realisatie van overkoepelende doelen.

Zoek naar antwoorden van Cache-Mire Décoration in sociale netwerken
Look for responds of Cache-Mire Décoration in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cache-Mire Décoration. Laat een reactie achter voor Cache-Mire Décoration. Cache-Mire Décoration bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cache-Mire Décoration. Leave a respond for Cache-Mire Décoration. Cache-Mire Décoration on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cache-Mire Décoration op de google maps. Adres en contacten Cache-Mire Décoration
Location of Cache-Mire Décoration on the google maps. Address and contacts of Cache-Mire Décoration

Andere gerelateerde bedrijven als come Cache-Mire Décoration Cache-Mire Décoration: BiteStrike BVBA | Lathouwers F | Modave L | MESSIAEN | Beauty Home

Other related companies as Cache-Mire Décoration: BiteStrike BVBA | Lathouwers F | Modave L | MESSIAEN | Beauty Home

Cache-Mire Décoration is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cache-Mire Décoration, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01175231933. Het bedrijf Cache-Mire Décoration bevindt zich op het adres: Rue des Capucins 40; 7000; Mons. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 317,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 553,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Interior decoration. Lijst met producten zijn Upholstery fabrics - Retail; Solar protection - Inside.
De hoofdactiviteit van Cache-Mire Décoration is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cache-Mire Décoration is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cache-Mire Décoration, openstaande posities, locatie van Cache-Mire Décoration op de kaart.

Cache-Mire Décoration is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cache-Mire Décoration, company assigned to the tax number BE01175231933. The company Cache-Mire Décoration is located at the address: Rue des Capucins 40; 7000; Mons. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 317,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 553,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Interior decoration. List of products are Upholstery fabrics - Retail; Solar protection - Inside.
The main activity of Cache-Mire Décoration is Administration of Human Resource Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Cache-Mire Décoration is not available. You also can look at reviews of Cache-Mire Décoration, open positions, location of Cache-Mire Décoration on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cache-Mire Décoration, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cache-Mire Décoration, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cache-Mire Décoration, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cache-Mire Décoration, employees, financial statistics.