Caby J-P

Contactgegevens Caby J-P: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Caby J-P: address, phone, fax, email, website, opening hours

Caby J-P

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Mail 8 Box 12; 1083; Bruxelles (Ganshoren), België

Telefoon (phone): 02 465 61 42 (+32-02 465 61 42) 02 465 61 42 (+32-02 465 61 42)

Fax (fax): 02 465 96 81 (+32-02 465 96 81) 02 465 96 81 (+32-02 465 96 81)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Caby J-P: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Caby J-P"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Caby J-P"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Caby J-P, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Caby J-P. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Caby J-P, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Caby J-P. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Caby J-P
Products information Caby J-P

BTW identificatienummer (tax): BE04475524902
Ondernemingsnummer: 3313995361
Hoofdstad (capital): 649,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 841,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Caby J-P zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Caby J-P
(Get full report from official database of BE for Caby J-P)

Aanvulling soorten activiteiten voor Caby J-P
Addition kinds of activities for Caby J-P

239100. Gordijnen en gordijnen | Curtains and draperies
07820200. Grasdiensten | Lawn services
23919901. Cottage sets (gordijnen), gemaakt van aangekochte materialen | Cottage sets (curtains), made from purchased materials
25419901. Partities voor vloerbevestiging, geprefabriceerd: hout | Partitions for floor attachment, prefabricated: wood
27820103. Grootboeken en grootboekbladen | Ledgers and ledger sheets

Werken bij Caby J-P: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Caby J-P: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Caby J-P. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Caby J-P. Looking for open vacancies in other companies

 • Elektromechanieker torenkranen (PAAL)

  Regio: PAAL

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Paal zijn wij opzoek naar een Elektomechanieker torenkranen: - Je staat in voor zowel het mechanische als het elektrische onderhoud van torenkraanonderdelen. Taken: - Onderhoud en herstellingen uitvoeren aan kraanonderdelen in het atelier - Preventieve onderhoud van mechanische uitrustingen uitvoeren - Defecte stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen - De conformiteit van de werking van de installaties verzekeren - Opsporen van elektronische storingen en zorgen voor een oplossing - Herstellingen zelfstandig of in team uitvoeren - ...

 • LABORANT VOEDINGSBEDRIJF (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: TecQuality Deinze

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor één van onze klanten, een vleeswarenfabrikant in het Gentse, zijn we op zoek naar een laborant. Ben je in het bezit van een bachelor of master diploma in de chemie of biochemie? Heb je minstens twee jaar ervaring in een voedingslaboratorium? Spreek je naast Nederlands ook goed Engels en Frans? Dan is deze job zeker iets voor jou! Als laborant zal je takenpakket voornamelijk bestaan uit: je neemt de verantwoordelijkheid over het uitvoeren van standaardanalysen je bewaakt de kwaliteit van het eindproduct je voert standaard analysen op monsters van grondstoffen, hulpgrondstoffen, eindproducten, ... uit je geeft en verstrekt informatie ivm de analyseresultaten je reinigt de hulpmiddelen en labo apparatuur je houdt de labovoorraad bij je vult keurringskaarten in je helpt bij het uittesten van nieuwe toestellen enzovoort Je werkt van maandag tot en met vrijdag binnen daguren.

 • Tuinaanlegger - Tuinonderhoud (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in de regio van Heusden-Zolder zijn we op zoek naar een gemotiveerde tuinaanlegger. Je zal werken op diverse werven in de regio van Limburg en Brussel. Tuinaanleg: klinkers leggen vloeren zaaien ... Tuinonderhoud: snoeien bijwerken schuppen ... Bij voorkeur heb je al een eerste ervaring in deze functie.

 • Gemotiveerde huishoudhulp voor regio Oedelem (deeltijds of voltijds) (OEDELEM)

  Regio: OEDELEM

  Bedrijf: TRIXXO HOME OEDELEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij van poetsen en wil jij er ook jouw job van maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden jou een aangename werkomgeving met leuke klanten en een consulente die jou respectvol en correct behandelt. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer... jij bent onze grootste troef! Jouw taak bestaat hoofdzakelijk uit het onderhoud/schoonmaken van de woning van onze particulieren maar kan aangevuld worden met volgende taken: wassen en strijken, boodschappen doen en koken. Werken met dienstencheques kan zowel deeltijds als voltijds. Je spreekt met jouw consulent af welke dagen en uren jij wenst te werken. Een rooster op maat voor een perfect evenwicht tussen werk en privé! Werk je momenteel al als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

 • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Mariakerke - Wondelgem (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Enthousiaste student(e), weekendwerker- Regio Evergem (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij gelegen in Evergem ben ik op zoek naar een vlotte student(e)/ weekendwerker voor de verkoop van voedingswaren. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud ervan. Klanten bedienen en met een kassasysteem werken zijn jouw ding! Werkuren: Weekendwerk, vakantiewerk en eventueel woensdagnamiddag De opening van de winkel in voorzien vanaf eind oktober - begin november.

 • Afwasser (SINT-MICHIELS)

  Regio: SINT-MICHIELS

  Bedrijf: DE TRUTSELAAR

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor de afwas en opkuis keuken, indien nodig help je mee met kleine keukentaken

 • Young Starter (M/V) (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Studentenjob

  www.stepstone.be/vacatures----1673241-inline.html?cid=Partner_VDAB Heb je zopas een bachelor- of masterdiploma in elektriciteit, elektromechanica, automatisering en/of bouw behaald? Ben je op zoek naar een eerste professionele ervaring en wens je je technische kennis en vaardigheden te ontwikkelen bij de MIVB? Aarzel dan niet langer en neem deel aan ons programma voor Young Starters! Wat is het Young Starter programma? Dit programma is specifiek bestemd voor pas afgestudeerde bachelors en/of masters en biedt je de kans om je talenten te ontwikkelen, een eerste ervaring op te doen en kennis te maken met de MIVB. Het doel? Je de mogelijkheid bieden een definitieve functie te bekomen aan het einde van dit traject. Met het Young Starter Programma krijg je de kans om: • een individueel traject van 2 jaar te volgen bestaande uit 12 opleidingsdagen • 3 opdrachten van 8 maanden te vervullen in verschillende afdelingen van de onderneming. De opdrachten zullen gekozen worden in functie van je profiel en je vaardigheden, maar ook van de behoeften van de MIVB. • begeleid, opgevolgd en opgeleid te worden door een mentor en de dienst human resources.

 • Postbode Temse (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

  Type: Vaste Job

  Voor bpost regio Temse zijn we op zoek naar een postbode. Als postbode sorteer en verdeel je zowel brieven, pakketten, kranten, aangetekende zendingen en reclamefolders. De verdeling gebeurt zowel met de fiets, elektrische fiets en de wagen. En dit met zorg en oog voor kwaliteit. Bpost biedt jou een zeer gevarieerde job waarbij je zowel een stuk binnen werkt als buiten aan de slag gaat. Slechte weersomstandigheden mogen je dus niet afschrikken. Je start tussen 4u en 7u 's morgens en werkt gemiddeld 7u36 per dag. Vroege uren kunnen werken is dus een must. Zaterdagwerk hoort ook bij deze job.

 • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Maaseik-Bree)

  Regio: Regio Maaseik-Bree

  Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

  Type: Zelfstandige activiteit

  Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

 • Sportieve Promotors van Voedingssuplementen (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

  Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

  Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn natuurlijk meegenomen. Verder heb je eenstevige portie interesse in een gezonde en actieve levensstijl, waar voeding en voedingssuplementen een plaats kunnen hebben. Mogelijke verdere specialisatiekeuze: - beweging, sport & fitness - gewichtsbeheersing - huidverzorging - teamleader van promotors GROOT VOORDEEL: Je kan in vrije uren werken en zelf jouw uren bepalen, van thuis uit of van op verplaatsing. Ook voor vijftigplus. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding & voedingssuplementen, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

 • Mystery Shopper (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: M-Eye

  Type: Werfreserve

  Als Mystery shopper ga je voor ons de service evalueren bij onze klanten. Dit doe je aan de hand van een specifiek scenario en op een specifieke dag. Na jouw bezoek dien je online een checklist in te vullen.

Zoek naar antwoorden van Caby J-P in sociale netwerken
Look for responds of Caby J-P in social networks

Lees alle opmerkingen voor Caby J-P. Laat een reactie achter voor Caby J-P. Caby J-P bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Caby J-P. Leave a respond for Caby J-P. Caby J-P on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Caby J-P op de google maps. Adres en contacten Caby J-P
Location of Caby J-P on the google maps. Address and contacts of Caby J-P

Andere gerelateerde bedrijven als come Caby J-P Caby J-P: FLFLEXA NV | GEERT VANDERHAEGEN | ANDR? DUFRANE | OPENBARE BIBLIOTHEEK | GARAGE PACQUE

Other related companies as Caby J-P: FLFLEXA NV | GEERT VANDERHAEGEN | ANDR? DUFRANE | OPENBARE BIBLIOTHEEK | GARAGE PACQUE

Caby J-P is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Caby J-P, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04475524902. Het bedrijf Caby J-P bevindt zich op het adres: Mail 8 Box 12; 1083; Bruxelles (Ganshoren). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 649,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 841,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Interior decoration. Producten gemaakt in Caby J-P zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Caby J-P is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Caby J-P is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Caby J-P, openstaande posities, locatie van Caby J-P op de kaart.

Caby J-P is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Caby J-P, company assigned to the tax number BE04475524902. The company Caby J-P is located at the address: Mail 8 Box 12; 1083; Bruxelles (Ganshoren). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 649,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 841,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Interior decoration. Products created in Caby J-P were not found.
The main activity of Caby J-P is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Caby J-P is not available. You also can look at reviews of Caby J-P, open positions, location of Caby J-P on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Caby J-P, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Caby J-P, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Caby J-P, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Caby J-P, employees, financial statistics.