GEERT VANDERHAEGEN

Contactgegevens GEERT VANDERHAEGEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GEERT VANDERHAEGEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

GEERT VANDERHAEGEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSSTRAAT 51; 8790; WAREGEM, België

Telefoon (phone): 56607731 (+32-56607731) 56607731 (+32-56607731)

Fax (fax): +32 (53) 312-28-11 +32 (53) 312-28-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GEERT VANDERHAEGEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GEERT VANDERHAEGEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GEERT VANDERHAEGEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GEERT VANDERHAEGEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GEERT VANDERHAEGEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GEERT VANDERHAEGEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GEERT VANDERHAEGEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GEERT VANDERHAEGEN
Products information GEERT VANDERHAEGEN

BTW identificatienummer (tax): BE02723480224
Ondernemingsnummer: 2349670410
Hoofdstad (capital): 593,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 462,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in GEERT VANDERHAEGEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GEERT VANDERHAEGEN
(Get full report from official database of BE for GEERT VANDERHAEGEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor GEERT VANDERHAEGEN
Addition kinds of activities for GEERT VANDERHAEGEN

451200. Luchtvervoer, gepland | Air transportation, scheduled
14559904. Papier klei mijnbouw | Paper clay mining
35460101. Boor bijlagen, draagbaar | Drill attachments, portable
36340204. Ijsbrekers, elektrisch | Ice crushers, electric
51449904. Pluimvee: levend, gekleed of bevroren (niet verpakt) | Poultry: live, dressed or frozen (unpackaged)
73130202. Koerant reclame vertegenwoordiger | Newspaper advertising representative

Werken bij GEERT VANDERHAEGEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GEERT VANDERHAEGEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GEERT VANDERHAEGEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GEERT VANDERHAEGEN. Looking for open vacancies in other companies

 • TIJDELIJK WERK regio Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor verschillende klanten regio Kortrijk gaan wij op zoek naar tijdelijke werkkrachten. Ben je op zoek naar tijdelijk werk? 1 dag in de week, meerdere dagen of enkele weken? Laat dit dan zeker weten! Zo kunnen wij de mogelijkheden voor jou bekijken.

 • MEDEWERKER RETOUCHEUSE DAG (M/V) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je komt terecht in een mooie herenboetiek. Je past de kleren aan volgens de vraag van de klanten. Je staat in voor de retouches en herstellingen tijdens het passen. De verschillende delen assembleren (voering, kraag, mouw). Extra materialen op het kledingstuk aanbrengen om strak te zitten, te verstevigen of te beschermen (elastiek, elleboogbeschermers, ...).

 • Magazijniers gezocht, twee ploegen, mooie verloning! (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Op zoek naar een boeiende job, waarbij je nauwkeurig kan werken en snel resultaat kan zien? Voor VOLVO LOGISTICS zoeken wij magazijniers , met name orderpickers én heftruckchauffeurs. Orderpicken bij Volvo Logistics gebeurt op basis van het voicepickingsysteem. Via een headset krijg je orders door die volgens vaste precedures afgehandeld worden. Stockeerders/heftruckchauffeurs bergen goederen op volgens de geldende routines en voeren daarbij horende registraties uit. Zij bufferen goederen uit en vullen de picklocaties optimaal aan. Zij kennen adressen toe aan nieuwe stuknummers en zijn ook inzetbaar binnen de andere processen van goederenbehandelaar.

 • Metaalarbeider (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: t-interim Tongeren

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is een metaalverwerkend bedrijf. Voor de afdeling Coil zijn we momenteel op zoek naar kandidaten om de plooibanken te bemannen. Dit is fysiek uitdagend werk, daar er lasten moeten getild worden op de machines.

 • POETSHULP TIELT, OOSTROZEBEKE, RUISELEDE (Regio Tielt)

  Regio: Regio Tielt

  Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. U kiest uw eigen uurrooster en u werkt dichtbij huis. Voor een gemakkelijke verplaatsing beschik je het best over een eigen wagen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Hamont – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAMONT)

  Regio: HAMONT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student klantendienst m/v (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Studentenjob

  Onze klant te Lokeren is op zoek naar een jobstudent die de tanden wilt zetten in dit takenpakket: - Je staat in nauw contact met onze klanten, je zorgt ervoor dat jij de aanvraag voor hun bouw- of verbouwklus verrijkt; - En je zorgt er tevens voor dat je deze zodanig verbetert dat de vakman een duidelijk zicht heeft over wat er van hem verwacht wordt; - De vakman moet na jouw belletje exact weten wat de klant wenst, wanneer het gedaan moet worden en waar het is. Deze vragen dien je dus te stellen aan de particuliere klant; - Je zorgt ervoor dat je alle gegevens correct in de database zet, zodat collega's deze dossiers kunnen overnemen of verder afwerken; - Je functioneert in een team van enthousiaste collega’s waarmee je samen verantwoordelijk bent voor de hele operatie. Er heerst een no-nonsense mentaliteit waarbij iedereen even belangrijk is.

 • Technieker - twee ploegen (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

  Type: Vaste Job

  Voor een gerenommeerde firma in Roeselare zijn wij op zoek naar een preventief technieker. Je bent samen met je team verantwoordelijk voor het vlot draaiende houden van de productiemachines- en installaties overheen de verschillende productielijnen (productie en verpakking).

 • Projectleider Elektriciteit (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een ervaren elektrospecialist regio Mechelen, zijn we op zoek naar een Projectleider. *Je bent contactpersoon en raadgever van de klant. *Je bespreekt de uit te voeren werken met de klant en bereid de offertes voor. *Je volgt de uitvoering mee op en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en stiptheid van uitvoering op de werven. *Daarnaast beheers je de administratie en de bijhorende technische documenten.

 • Technisch administratief bediende (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: SMULDERS PROJECTS BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Doel: Als technisch administratief bediende sta je in voor alle administratieve registraties met betrekking tot onderhoud en herstellingen binnen de onderneming. De rol is zowel controlerend als ondersteunend. Kerntaken Zorgen voor een up to date administratie m.b.t. onderhoud en herstelling. Zorgen dat technische informatie beschikbaar is en blijft voor andere afdelingen en medewerkers binnen de onderneming Inventariseren van de alle uitgevoerde taken van de dienst onderhoud en herstelling. Registratie in het ERP-systeem van keuringen en certificaten van o.a. lasposten, rollend materieel, rollenstellen, e.d. Plaatsten van interne bestellingen voor de technische dienst Administratieve verwerking van werkbonnen van onderaannemers Opstellen van werkvoorbereidingen Inplannen en bijhouden van de diverse afwezigheden van de medewerkers binnen de dienst onderhoud en herstelling.

 • Barmedewerker I Flexi (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

  Type: Flexijob

  Als horecamedewerker bedien jij je gasten en sta je achter de bar. Je benadert gasten altijd op een enthousiaste en positieve manier. Je staat altijd op het juiste moment klaar om ze te helpen. De passievolle uitvoering van jouw functie zorgt er voor dat de klant optimaal van het bezoek kan genieten. Met jouw klantgerichte instelling en enthousiasme verleen jij een uitstekende klantenservice. Jij kent het assortiment en anticipeert op de behoefte van de klant. Vanzelfsprekend zorg jij voor een perfecte presentatie van de producten en een schone, nette werkomgeving. Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om deze over te brengen op onze gasten? Werk je het liefst in teamverband en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

 • Hulp voor broodjes- en saladebar (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: BITE AND RIDE

  Type: Flexijob

  Wij vernieuwden onze shop van ons TOTAL-benzinestation. We zijn gestart met een gezellige eethoek voor slaatjes en broodjes onder de naam Bite and Ride. We zoeken mensen die via een flexijob een paar uur in de week willen meehelpen in de broodjeszaak. Liefst op een maandag-, woensdag- of vrijdagvoormiddag telkens van 9:00 tot 14:00.

Zoek naar antwoorden van GEERT VANDERHAEGEN in sociale netwerken
Look for responds of GEERT VANDERHAEGEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor GEERT VANDERHAEGEN. Laat een reactie achter voor GEERT VANDERHAEGEN. GEERT VANDERHAEGEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GEERT VANDERHAEGEN. Leave a respond for GEERT VANDERHAEGEN. GEERT VANDERHAEGEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GEERT VANDERHAEGEN op de google maps. Adres en contacten GEERT VANDERHAEGEN
Location of GEERT VANDERHAEGEN on the google maps. Address and contacts of GEERT VANDERHAEGEN

Andere gerelateerde bedrijven als come GEERT VANDERHAEGEN GEERT VANDERHAEGEN: EURO LINK | PELZER A (Ets) | ADMINISTRATION COMMUNALE | Dewit W | Gardenia

Other related companies as GEERT VANDERHAEGEN: EURO LINK | PELZER A (Ets) | ADMINISTRATION COMMUNALE | Dewit W | Gardenia

GEERT VANDERHAEGEN is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GEERT VANDERHAEGEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02723480224. Het bedrijf GEERT VANDERHAEGEN bevindt zich op het adres: STATIONSSTRAAT 51; 8790; WAREGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 593,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 462,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Imprimeries and copyshops. Producten gemaakt in GEERT VANDERHAEGEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GEERT VANDERHAEGEN is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GEERT VANDERHAEGEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GEERT VANDERHAEGEN, openstaande posities, locatie van GEERT VANDERHAEGEN op de kaart.

GEERT VANDERHAEGEN is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is GEERT VANDERHAEGEN, company assigned to the tax number BE02723480224. The company GEERT VANDERHAEGEN is located at the address: STATIONSSTRAAT 51; 8790; WAREGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 593,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 462,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Imprimeries and copyshops. Products created in GEERT VANDERHAEGEN were not found.
The main activity of GEERT VANDERHAEGEN is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GEERT VANDERHAEGEN is not available. You also can look at reviews of GEERT VANDERHAEGEN, open positions, location of GEERT VANDERHAEGEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GEERT VANDERHAEGEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GEERT VANDERHAEGEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GEERT VANDERHAEGEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GEERT VANDERHAEGEN, employees, financial statistics.