Busato M

Contactgegevens Busato M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Busato M: address, phone, fax, email, website, opening hours

Busato M

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Guido Gezellelaan 11; 1933; Zaventem (Sterrebeek), België

Telefoon (phone): 02 731 80 61 (+32-02 731 80 61) 02 731 80 61 (+32-02 731 80 61)

Fax (fax): +32 (55) 924-64-23 +32 (55) 924-64-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Busato M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Busato M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Busato M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Busato M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Busato M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Busato M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Busato M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Busato M
Products information Busato M

BTW identificatienummer (tax): BE02568023681
Ondernemingsnummer: 3382934570
Hoofdstad (capital): 207,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 564,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Painting contractors

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Busato M
(Get full report from official database of BE for Busato M)

Aanvulling soorten activiteiten voor Busato M
Addition kinds of activities for Busato M

331699. Koude afwerking van stalen vormen, nec | Cold finishing of steel shapes, nec
769905. Industriële dienstverlening | Industrial equipment services
17999916. Installatie van food service apparatuur | Food service equipment installation
28139906. Neon | Neon
38120111. Vluchtrecorders | Flight recorders
38210123. Shakers en roerders | Shakers and stirrers
67920000. Olie royalty traders | Oil royalty traders
76991203. horseshoeing | Horseshoeing

Werken bij Busato M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Busato M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Busato M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Busato M. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerker (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het plooiwerk van allerhande veren. Je start 12 september 2018 tot 26 september 2018. Er is een grote kans op verlening.

 • Call Agent (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Talentus Herentals

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Olen zijn wij op zoek naar een communicatieve Customer Call Agent voor de Benelux. In deze functie heb je een gevarieerd takenpakket.  Je beantwoordt inkomende telefoons en mailverkeer van klanten. Je keurt inkomende klantenorders goed.  Je geeft klantendossiers in. Je hebt affiniteit met technische producten.

 • Onderhoudstechnieker weekendploeg (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een voedingsbedrij regio Wielsbeke is AGO Jobs & HR op zoek naar een ervaren onderhoudstechnieker. Je bent verantwoordelijk voor het volledige machinepark, waarbij je instaat voor preventief onderhoud, het oplossen van terugkerende problemen en waar je meehelpt met opbouw en opstart van nieuwe lijnen. Daarnaast kan je ingeschakeld worden om elektrische aanpassingen aan te brengen. Je werkt heirvoor steeds in het weekend tussen 5u en 17u.

 • PLANNER TECHNIEKERS (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: Hays Response Antwerpen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Planning medewerker met goede kennis van het Frans Zeer leuke omgeving om in terecht te komen Regio: Wommelgem Onze klant is een producent en distributeur van technische oplossingen. Samen met hen zijn wij vanuit Hays op zoek naar een internal sales medewerker Als medewerker op de planning ben jij verantwoordelijk voor het plaatsen van de juiste technieker bij de juiste klant. Wanneer de aanvraag binnenkomt, sta jij in voor het verwerken van het werkorder. Vervolgens neem je contact op met de klant en plan je een tijdstip voor de technieker in. Ook intern heb je contact met het magazijn en ga je na of alle nodige stukken/producten aanwezig zijn.

 • Calculator deeltijds (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als calculator voer je berekeningen uit van de benodigde materialen en uren. Op basis hiervan stel je dan een begroting op. Die berekening maak je adhv bestekken, tekeningen en prijsgegevens. Naast dit alles maak je ook prijsoffertes,

 • Onderhoudstechnieker (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: T-INTERIM WAREGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - je bent verantwoordelijk voor het optimaal technisch functioneren van de inpaklijnen. - je voorziet in het nodige preventief onderhoud van de installaties, zodat eventuele technische problemen tijdig opgespoord kunnen worden en de continue goede werking van de installatie verzekerd kan worden. Daarnaast worden storingen aan installaties door jou op vakkundige wijze hersteld, zodat inpak-stilstanden tot een minimum herleid kunnen worden. •Een correcte storingsanalyse en adequate herstelling zijn hiertoe cruciaal. Dankzij jouw brede technische kennis zowel op gebied van elektriciteit, elektronica, meet- & regeltechniek, PLC-sturingen, mechanica, … verleen je de nodige technische assistentie aan ploegchefs en inpakoperatoren, zodat onze machines optimaal gebruikt kunnen worden.

 • Huishoudhulp (M/V) regio Varsenare (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

  Type: Dienstenchequebaan

  Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

 • Jobstudent winkels (m/v) Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Lidl Belgium

  Type: Studentenjob

  Sta elke klant vriendelijk te woord. Zorg mee voor een nette winkel. Bedien klanten vlot en vriendelijk aan de kassa. Vul de winkelrekken aan. Rangschik de producten netjes. Vervang minder verse producten. Je ziet er samen met je collega’s op toe dat jouw Lidl-Winkel er altijd tip-top uitziet. Een klant kan met elke vraag bij jou terecht. Zo stimuleer je elke dag de verkoop in onze winkels.

 • Assistent Monteur Ventilatiesystemen (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: HOOYBERGHS HVAC

  Type: Vaste Job

  Als assistent monteur van ventilatiesystemen vervul je een veelzijdige vacature: Je helpt bij het monteren van luchtkanalen, roosters, brandkleppen en het aansluiten van luchtgroepen en andere ventilatiesystemen. Je werkt projecten mee af van begin tot einde.

 • HR medewerker met payroll ervaring (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Voor een dynamisch bedrijf, actief in de bouwsector, zijn wij op zoek naar een HR medewerker met payroll ervaring. Dit ter uitbreiding van hun team:  Loonadministratie van PC 124 in samenwerking met het sociaal secretariaat  Je bent het aanspreekpunt voor vragen van de personeelsleden: Sociale wetgeving, salarisadministratie, verlof, afwezigheden Je volgt alles op betreffende dimona, contracten, aanvraag groeps en hospitalisatieverzekering, opvolging documenten, outsourcing.. Opleidingen opvolgen  Nieuwe werknemers verwelkomen Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

 • Freelance projectverpleegkundige (A) (Regio Lier-Heist o/d Berg)

  Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

  Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg , en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

 • Flexi Keuken -en zaalmedewerker - Pizza Hut Edegem (EDEGEM)

  Regio: EDEGEM

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Flexijob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken. Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal

Zoek naar antwoorden van Busato M in sociale netwerken
Look for responds of Busato M in social networks

Lees alle opmerkingen voor Busato M. Laat een reactie achter voor Busato M. Busato M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Busato M. Leave a respond for Busato M. Busato M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Busato M op de google maps. Adres en contacten Busato M
Location of Busato M on the google maps. Address and contacts of Busato M

Andere gerelateerde bedrijven als come Busato M Busato M: Van De Sanden A | SASSEN KAPPERSTEAM | S.T.R.8 | Sportvriend | PAUL DANNEELS

Other related companies as Busato M: Van De Sanden A | SASSEN KAPPERSTEAM | S.T.R.8 | Sportvriend | PAUL DANNEELS

Busato M is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Busato M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02568023681. Het bedrijf Busato M bevindt zich op het adres: Guido Gezellelaan 11; 1933; Zaventem (Sterrebeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 207,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 564,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Interior decoration. Lijst met producten zijn Painting contractors.
De hoofdactiviteit van Busato M is Watervervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Busato M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Busato M, openstaande posities, locatie van Busato M op de kaart.

Busato M is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Busato M, company assigned to the tax number BE02568023681. The company Busato M is located at the address: Guido Gezellelaan 11; 1933; Zaventem (Sterrebeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 207,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 564,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Interior decoration. List of products are Painting contractors.
The main activity of Busato M is Water Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Busato M is not available. You also can look at reviews of Busato M, open positions, location of Busato M on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Busato M, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Busato M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Busato M, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Busato M, employees, financial statistics.