BURGGRAEVE JAN bvba

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • BURGGRAEVE JAN bvba
Private companiesPrimary Metal Industries • BURGGRAEVE JAN bvba

Contactgegevens BURGGRAEVE JAN bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BURGGRAEVE JAN bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

BURGGRAEVE JAN bvba

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ijzerkaai 28; 8500; Kortrijk, België

Telefoon (phone): 056 21 46 66; 0475 26 15 51 (+32-056 21 46 66; 0475 26 15 51) 056 21 46 66; 0475 26 15 51 (+32-056 21 46 66; 0475 26 15 51)

Fax (fax): 056 21 57 57 (+32-056 21 57 57) 056 21 57 57 (+32-056 21 57 57)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BURGGRAEVE JAN bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BURGGRAEVE JAN bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BURGGRAEVE JAN bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BURGGRAEVE JAN bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BURGGRAEVE JAN bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BURGGRAEVE JAN bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BURGGRAEVE JAN bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BURGGRAEVE JAN bvba
Products information BURGGRAEVE JAN bvba

BTW identificatienummer (tax): BE06412414550
Ondernemingsnummer: 1221099853
Hoofdstad (capital): 539,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 492,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Contractors - Alterations; Painting contractors

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BURGGRAEVE JAN bvba
(Get full report from official database of BE for BURGGRAEVE JAN bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor BURGGRAEVE JAN bvba
Addition kinds of activities for BURGGRAEVE JAN bvba

2095. Geroosterde koffie | Roasted coffee
6162. Hypotheekbanken en correspondenten | Mortgage bankers and correspondents
504702. Tandheelkundige apparatuur en benodigdheden | Dental equipment and supplies
22960103. Glasbandkoorden en bandkoordstoffen | Glass tire cords and tire cord fabrics
28990502. Lijmformaten | Glue sizes
31720207. Toilet kits en koffers | Toilet kits and cases
50850201. Lederen riem, verpakking | Leather belting, packing
51910000. Landbouwbenodigdheden | Farm supplies
56320204. Lingerie en korsetten (ondergoed) | Lingerie and corsets (underwear)

Werken bij BURGGRAEVE JAN bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BURGGRAEVE JAN bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BURGGRAEVE JAN bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BURGGRAEVE JAN bvba. Looking for open vacancies in other companies

 • Robotspecialist Body Westerlo (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: Randstad Inhouse DAF Trucks

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als Robotspecialist ben je verantwoordelijk voor het technisch beheer van de robotinstallaties, het minimaliseren van het afbreukrisico en het optimaliseren van deze productiecellen. De Cabinefabriek maakt gebruikt van KUKA en Fanuc robots. Jouw taken: dagelijkse ondersteuning van productie en technische dienst op het gebied van veiligheid, kwaliteit, efficiëntie en uptime organisatie adviseren over het tijdig vervangen van robots en zelfstandig vervangingsprojecten leiden optreden als specialist in de projectgroepen voor toekomstige robotcellen, alsook bij aanpassingsprojecten bewaken van een eenduidige softwarestructuur bij de bestaande en toekomstige robotcellen; je maakt en beheert de back-up software en images onderhouden van contacten met leveranciers om op de hoogte te blijven van de technische evoluties in de robottoepassingen om deze vervolgens te vertalen naar de behoefte van DAF. Als Robotspecialist Body rapporteer je aan Groepshoofd PE Body.

 • National Accountmanager (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als national accountmanager sta je in voor volgende taken: Je bent enerzijds verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van het klantenbestand en hebt ook aandacht voor de bestaande klantrelaties; Dankzij jouw contactvaardigheid weet je vlot nieuwe afspraken te genereren; Je beschikt over sterk technisch inzicht en bent in staat om mee te denken met je klant; Dankzij je productkennis kan je oplossingen op maat aanbieden aan je klanten; Je brengt op gestructureerde wijze verslag uit over de marktsituatie en bepaalt in overleg de verkoopsstrategie; Je behoort tot een salesteam van een 8-tal personen die rechtstreeks onder de directie werken en ook rechtstreeks rapporteren. Samen met dit team en de directie wordt het plan van aanpak opgesteld.

 • Kwaliteitscontroleur - 2 ploegen - voeding (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Kwaliteitscontroles uitvoeren over het volledige proces - Opvolging van de kwaliteitscontroles in samenwerking met de permanentiedienst - Je voert hygiëne- en veiligheidsinspecties uit, verwerkt de gegevens en volgt de actiepunten op. - Opvolging en uitvoering van het volledige analyseplan (personeel, producten, materialen, gebouwen,...) - Opvolging van de analyses (grondstoffen en eindproducten): voorbereiden stalen, nazicht resultaten,... - Opvolging van FIFO grondstoffen en traceability - Beheer dagstalen - Assisteren van de kwaliteitsmanager in alle uitvoerende taken - Assisteren van de klachtenbehandeling, incidenten en recalls - Assistentie verlenen bij interne opleidingen inzake kwaliteit, hygiëne en kwaliteitssysteem - Lid van het HACCP-team en de Food Defense werkgroep Bedrijfsprofiel: Als Quality Control een boontje voor chocolade en kwaliteit ? Pralinart nv te Lokeren is een innovatief en snelgroeiend chocolade bedrijf, met export over de hele wereld. We maken zowel speciale assortimenten voor de seizoenen als assortimenten die het hele jaar rond verkocht worden

 • Onderhoudstechnieker (Regio Waasland)

  Regio: Regio Waasland

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Waasland zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. U zal instaan voor het preventief onderhoud en het oplossen van pannes en problemen aan de machines/machinepark.

 • Poetshulp Huldenberg (HULDENBERG)

  Regio: HULDENBERG

  Bedrijf: PUUUR HAACHT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • Bijrijder m/v (HUMBEEK)

  Regio: HUMBEEK

  Bedrijf: Start People Mechelen

  Type: Studentenjob

  Samen met de vrachtwagenchauffeur zal je instaan om de bestellingen van huishoudelektro bij de klanten thuis te gaan leveren en plaatsen. Je hoeft zelf niet te rijden.

 • TRANSPORTPLANNER ENGELAND (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: DE VREESE LOGISTIC

  Type: Vaste Job

  Voor de Engelse markt zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je takenpakket zal bestaan uit: aanmaken van de orders opvolgen van de ritten opvolgen van het wagenpark contacten onderhouden met zowel klanten als chauffeurs ... Bij de uitvoering van je taken heb je nauwe contacten met de collega's van het departement Frankrijk.

 • Winkelverantwoordelijke colora gent (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: BOSS paints

  Type: Vaste Job

  Breng kleur in je job bij colora! Je bent gebeten door winkelverkoop of winkelmanagement? Maar je wil niet eender wat verkopen? Maak kennis met c olora, dé verfwinkel. Bij Colora verkoop je niet zomaar verf. Je helpt de dromen van onze klanten te verwezenlijken, met duurzame verf, maar vooral met heel veel passie en persoonlijk advies. Als winkelverantwoordelijke sta je in voor allerhande taken: Je staat samen met jouw team in voor een actieve verkoop naar de verschillende klantengroepn. Je zorgt ervoor dat elke klant met de juiste technische oplossing, producten en een goed gevoel van vertrouwen zijn/haar project kan starten. Je adviseert klanten op technisch en esthetisch vlak. Je haalt het beste uit jouw team. Je coacht en begeleid jouw medewerkers, stuurt en evalueert hen. Administratief help je de winkel optimaal runnen. Je zorgt voor een efficiënte stock- en assortiment opvolging.

 • combinatiejob verzorgkundige -werken in het WZC en de Thuiszorg (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: ZORGBEDRIJF LEUVEN

  Type: Vaste Job

  Wil je deeltijds of voltijds werken en ben je gepassioneerd door de zorg voor ouderen en hulpbehoevenden? Heb je zin in een uitdagende job waar je alle zorgaspecten combineert en toch met een vast uurrooster werkt? Zorg Leuven gaat de zorguitdaging verder aan en gaat op zoek naar de perfecte mix van verzorgenden en zorgkundigen. ‘Verzorgkundigen’, zeg maar, gemotiveerde en flexibele medewerkers gebeten door zorg, die de functies van verzorgende en zorgkundige willen combineren. Je zal dus zowel in de thuiszorg als in de woonzorgcentra tewerkgesteld worden. Zo draai je je hand er niet voor om, om bijvoorbeeld ’s morgens de bewoners van een woonzorgcentrum bij te staan en in de namiddag mensen thuis te begeleiden. Mogelijke vaste uurroosters: WZC 7u15-10u15 en Thuiszorg van 16u30-20u30 = 7u/dag WZC 7u15-10u15 en Thuiszorg van 11:00-15u00 = 7u/dag WZC 7u15-12u51 en Thuiszorg van 13u30-15u30 = 7u36/dag = voltijdse tewerkstelling Thuiszorg 11u45-15u45 en WZC van 16u30-20u06 = 7u36/dag = voltijdse tewerkstelling

 • Commercieel bediende (m/v) met kennis van Duits (1291904) (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

  Type: Vaste Job

  oor een innovatief en internationaal bedrijf, in de regio van Dendermonde, zijn wij op zoek een commercieel bediende (m/v) die beschikt over een grote dosis communicatieve vaardigheden. Als commercieel bediende zal je instaan voor de volgende zaken: Je maakt de offertes op Je staat in voor de orderverwerking Je beheert de voorraad Je stel verkoopcontracten op (administratief) Je bent de interface tussen de klant en de dienst productie Je hebt dagelijks klantencontacten i.v.m. tarieven, leveringstermijnen, leveringsvoorwaarden,... Je zorgt ervoor dat problemen worden opgelost Je bent een administratieve duizendpoot

 • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Herentals-Westerlo)

  Regio: Regio Herentals-Westerlo

  Bedrijf: DE VOORZORG

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

 • iOS Developer - tijdelijk (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: V-IT

  Type: Zelfstandige activiteit

  V-IT is op zoek naar meerdere Senior Developers iOS en Android voor onze klant in Antwerpen. Omschrijving Ervaring met het bouwen van een mobile banking app is een voordeel. Je moet een echt native developer zijn die de nodige ervaring heeft in complexere omgevingen. vb Security (Vasco of Gemalto) Je komt in het grote team. Bij de klantwerken ze vandaag via de SAFE methodologie voor ontwikkeling.

Zoek naar antwoorden van BURGGRAEVE JAN bvba in sociale netwerken
Look for responds of BURGGRAEVE JAN bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor BURGGRAEVE JAN bvba. Laat een reactie achter voor BURGGRAEVE JAN bvba. BURGGRAEVE JAN bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BURGGRAEVE JAN bvba. Leave a respond for BURGGRAEVE JAN bvba. BURGGRAEVE JAN bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BURGGRAEVE JAN bvba op de google maps. Adres en contacten BURGGRAEVE JAN bvba
Location of BURGGRAEVE JAN bvba on the google maps. Address and contacts of BURGGRAEVE JAN bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come BURGGRAEVE JAN bvba BURGGRAEVE JAN bvba: BOUDEWIJN VERHOFSTEDE | 7M Systems | N. BINART | PAUL DONNEAUX | HUIS TWINS

Other related companies as BURGGRAEVE JAN bvba: BOUDEWIJN VERHOFSTEDE | 7M Systems | N. BINART | PAUL DONNEAUX | HUIS TWINS

BURGGRAEVE JAN bvba is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BURGGRAEVE JAN bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06412414550. Het bedrijf BURGGRAEVE JAN bvba bevindt zich op het adres: Ijzerkaai 28; 8500; Kortrijk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 539,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 492,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Interior decoration. Lijst met producten zijn Contractors - Alterations; Painting contractors.
De hoofdactiviteit van BURGGRAEVE JAN bvba is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BURGGRAEVE JAN bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BURGGRAEVE JAN bvba, openstaande posities, locatie van BURGGRAEVE JAN bvba op de kaart.

BURGGRAEVE JAN bvba is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is BURGGRAEVE JAN bvba, company assigned to the tax number BE06412414550. The company BURGGRAEVE JAN bvba is located at the address: Ijzerkaai 28; 8500; Kortrijk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 539,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 492,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Interior decoration. List of products are Contractors - Alterations; Painting contractors.
The main activity of BURGGRAEVE JAN bvba is Primary Metal Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BURGGRAEVE JAN bvba is not available. You also can look at reviews of BURGGRAEVE JAN bvba, open positions, location of BURGGRAEVE JAN bvba on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BURGGRAEVE JAN bvba, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BURGGRAEVE JAN bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BURGGRAEVE JAN bvba, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BURGGRAEVE JAN bvba, employees, financial statistics.