Brys Karel BVBA

Contactgegevens Brys Karel BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Brys Karel BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Brys Karel BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ringlaan 85; 2610; Antwerpen (Wilrijk), België

Telefoon (phone): 03 239 74 40 (+32-03 239 74 40) 03 239 74 40 (+32-03 239 74 40)

Fax (fax): 03 239 74 40 (+32-03 239 74 40) 03 239 74 40 (+32-03 239 74 40)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Brys Karel BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Brys Karel BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Brys Karel BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Brys Karel BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Brys Karel BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Brys Karel BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Brys Karel BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Brys Karel BVBA
Products information Brys Karel BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01042022705
Ondernemingsnummer: 7038085937
Hoofdstad (capital): 574,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 183,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Interior designers; Curtains & curtain fixtures - Retail; Painting contractors

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Brys Karel BVBA
(Get full report from official database of BE for Brys Karel BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Brys Karel BVBA
Addition kinds of activities for Brys Karel BVBA

02790301. Alligator boerderij | Alligator farm
23950100. Quilt- en quiltbenodigdheden | Quilting and quilting supplies
25150300. Slaapmeubilair | Sleep furniture
33130102. Mangaanmetaal, niet in hoogovens gemaakt | Manganese metal, not made in blast furnaces
39440303. Bingo boards (games) | Bingo boards (games)
79990705. Trapshooting faciliteit, niet-lidmaatschap | Trapshooting facility, non-membership

Werken bij Brys Karel BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Brys Karel BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Brys Karel BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Brys Karel BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Tijdelijk Logistiek & Customer Care Medewerker (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zorgt voor een algemene ondersteuning van de transportadministratie. Je staat in voor het inboeken van de transporten rechtstreeks op het extranet van de betrokken klanten. Je analyseert en registreert binnengekomen klachten (cfr productie, tranport, verlies,...), je bespreekt deze met de betrokken interne diensten en werkt hiervoor oplossingen uit. Je behandelt deze dossiers van A tot Z. Je staat in voor het opmaken van tapijtetiketten : het verzamelen van de nodige data en het ontwerpen op een etiket.

 • Sales Support Medewerker regio Hamme (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een Sales Support Medewerker zal zich vooral richten op het ondersteunen van de basis taken van het Sales Support Team : Order intake order bevestigen. Facturatie en transport. Aankoop en inboeken goederen. Rapportering. Kwaliteitscertificaten. Voorraadbeheer. Aanmaken van artikelcodes routings in het bedrijfsysteem (ERP) Ondersteuning bij planning. Ondersteuning bij het maken van offertes. Beantwoorden van mails/telefoons van klanten ivm logistiek levertermijnen prijsaanvragen.

 • Sanitair installateur (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als sanitair installateur voor een bedrijf in regio Aalter zal je verschillende werkzaamheden uitvoeren. Een overzicht voor deze vacature: plaatsen regelen en herstellen van installaties voor centrale verwarming en sanitair kappen slijpen en leggen van leidingen plaatsen en aansluiten van verwarmingsketels/mazoutketels en radiatoren aansluiten van allerlei soorten kranen gebruiksklaar maken van alle elektrische installaties

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Sint-Blasius-Boekel (SINT-BLASIUS-BOEKEL)

  Regio: SINT-BLASIUS-BOEKEL

  Bedrijf: CLEAN INSIDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Uikhoven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (UIKHOVEN)

  Regio: UIKHOVEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Persoonlijk assistent (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een jongeman met autisme zijn we op zoek naar persoonlijke assistenten die hem willen begeleiden tijdens weekend of vakanties. Je zal sporadisch in het weekend worden ingepland of gevraagd worden om tijdens vakanties activiteiten te doen. Het is voor hem belangrijk dat zijn netwerk een beetje groter kan worden. Studenten komen zeker ook in aanmerking.

 • Verkoopmedewerk(st)er Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: DSE International

  Type: Vaste Job

  Sollicitaties gepland: Oktober - Septembet Verkoopmedewerk(st)er Oostende (±38u) (vliegende) Als verkoopmedewerker ben je het visitekaartje van Dampshop. Adviseren en begeleiden van klanten tijdens het aankoopproces is wat jij doet. Dampshop is gespecialiseerd in e-sigaretten, e-liquids en accessoires. DIT BEN JIJ Jouw interesse en enthousiasme met betrekking tot elektronische sigaretten, e-liquids en toebehoren is groot. Daarnaast heb je een representatief uiterlijk en ben je bereid te werken in een flexibel en gedreven team. Werken in het weekend is voor jou geen probleem. Je hebt een druk sociaal leven, je gaat graag uit, hebt een grote vriendenkring WAT VERWACHTEN WIJ - Vertalen van de wensen van een klant in de aanschaf van de juiste producten - Het oplossen van problemen die klanten met hun aankoop ondervinden. - Samen zorg je voor een nette, uitnodigende winkel. - Verlenen van service aan klanten. - Ervaring is een plus.

 • BIM Modelleur (Cad operator) regio Zele (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: PELEMAN & PEETERS CONSULTING

  Type: Vaste Job

  Vanuit deze functie zal je instaan voor het opzetten van een BIM-model op basis van een schets of ontwerp. Tevens zal je mee sturing geven aan de verdere uitbouw ervan wat je functie uitdagend en dynamisch maakt ! Hiervoor werk je nauw samen met verschillende teamleden en projectingenieurs.

 • Winkelverantwoordelijke colora Dendermonde (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: BOSS paints

  Type: Vaste Job

  De zelfstandig zaakvoerder/eigenaar van colora Dendermonde is op zoek naar een winkelverantwoordelijke om haar winkel te leiden en haar team aan te sturen. Je neemt operationeel leiding over de winkel: Je coacht en begeleidt je medewerkers en evalueert hen zodat zij zich optimaal ontwikkelen, zowel professioneel als persoonlijk. 50% van de tijd ben je commercieel bezig met het bedienen van de klanten

 • Medior .NET Developer (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: Akkoo

  Type: Vaste Job

  Wat verwachten wij van jou? Als .NET developer wil je je kennis verder ontwikkelen tot een professionele .NET developer. Je kan er ook nog steeds van genieten om de moeilijkste uitdagingen samen met je team te herleiden tot eenvoudige oplossingen. Bijkomend vind je dat het tijd is om je kennis uitgebreid te delen met anderen, je kent je vak tenslotte door en door. De lifecycle van software is helemaal jouw ding van het opzetten van omgevingen, het ontwikkelen van de oplossing tot het continuous deployment en alles wat ertussen of -naast gebeurt. Test-driven development en clean code helpen je in deze van begin tot einde. Terwijl je coachende skills, creatieve aanpak en je oplossing gedreven mentaliteit elke uitdaging herleiden tot een succes.

 • Diagnosetechnieker / Mecanicien bestel- en vrachtwagens (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ANACONDA

  Type: Vaste Job

  Werkzaamheden aan bestel- en vrachtwagens uitvoeren en ervoor zorgen dat de werkprocessen en resultaten beantwoorden aan de kwaliteits- veiligheids- en milieunormen

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van Brys Karel BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Brys Karel BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Brys Karel BVBA. Laat een reactie achter voor Brys Karel BVBA. Brys Karel BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Brys Karel BVBA. Leave a respond for Brys Karel BVBA. Brys Karel BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Brys Karel BVBA op de google maps. Adres en contacten Brys Karel BVBA
Location of Brys Karel BVBA on the google maps. Address and contacts of Brys Karel BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Brys Karel BVBA Brys Karel BVBA: ALPHA-TENNISSCHOOL | MONIQUE SAELENS | BAKKERY VAN DE VELOE | Servais E | Transmar Logistics

Other related companies as Brys Karel BVBA: ALPHA-TENNISSCHOOL | MONIQUE SAELENS | BAKKERY VAN DE VELOE | Servais E | Transmar Logistics

Brys Karel BVBA is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Brys Karel BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01042022705. Het bedrijf Brys Karel BVBA bevindt zich op het adres: Ringlaan 85; 2610; Antwerpen (Wilrijk). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 574,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 183,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Interior decoration. Lijst met producten zijn Interior designers; Curtains & curtain fixtures - Retail; Painting contractors.
De hoofdactiviteit van Brys Karel BVBA is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Brys Karel BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Brys Karel BVBA, openstaande posities, locatie van Brys Karel BVBA op de kaart.

Brys Karel BVBA is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Brys Karel BVBA, company assigned to the tax number BE01042022705. The company Brys Karel BVBA is located at the address: Ringlaan 85; 2610; Antwerpen (Wilrijk). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 574,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 183,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Interior decoration. List of products are Interior designers; Curtains & curtain fixtures - Retail; Painting contractors.
The main activity of Brys Karel BVBA is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Brys Karel BVBA is not available. You also can look at reviews of Brys Karel BVBA, open positions, location of Brys Karel BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Brys Karel BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Brys Karel BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Brys Karel BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Brys Karel BVBA, employees, financial statistics.