BRUYNSEELS/ VIENNE INTERIEUR

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • BRUYNSEELS/ VIENNE INTERIEUR
Private companiesMembership Organizations • BRUYNSEELS/ VIENNE INTERIEUR

Contactgegevens BRUYNSEELS/ VIENNE INTERIEUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRUYNSEELS/ VIENNE INTERIEUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRUYNSEELS/ VIENNE INTERIEUR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grote Markt 38-39; 2500; Lier, België

Telefoon (phone): 03 480 04 53 (+32-03 480 04 53) 03 480 04 53 (+32-03 480 04 53)

Fax (fax): +32 (83) 408-54-45 +32 (83) 408-54-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRUYNSEELS/ VIENNE INTERIEUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRUYNSEELS/ VIENNE INTERIEUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRUYNSEELS/ VIENNE INTERIEUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRUYNSEELS/ VIENNE INTERIEUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRUYNSEELS/ VIENNE INTERIEUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRUYNSEELS/ VIENNE INTERIEUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRUYNSEELS/ VIENNE INTERIEUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRUYNSEELS/ VIENNE INTERIEUR
Products information BRUYNSEELS/ VIENNE INTERIEUR

BTW identificatienummer (tax): BE03993499755
Ondernemingsnummer: 7996643066
Hoofdstad (capital): 240,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 681,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in BRUYNSEELS/ VIENNE INTERIEUR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRUYNSEELS/ VIENNE INTERIEUR
(Get full report from official database of BE for BRUYNSEELS/ VIENNE INTERIEUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRUYNSEELS/ VIENNE INTERIEUR
Addition kinds of activities for BRUYNSEELS/ VIENNE INTERIEUR

514699. Vis en zeevruchten, nec | Fish and seafoods, nec
25110502. Bureaus, huishouden: hout | Desks, household: wood
36259905. Controles voor instelbare snelheid aandrijvingen | Controls for adjustable speed drives
36619904. Berichtconcentratoren | Message concentrators
49310000. Elektrische en andere diensten gecombineerd | Electric and other services combined
50130000. Motorvoertuigbenodigdheden en nieuwe onderdelen | Motor vehicle supplies and new parts
60999900. Functies in verband met depositobanken, nv | Functions related to deposit banking, nec

Werken bij BRUYNSEELS/ VIENNE INTERIEUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRUYNSEELS/ VIENNE INTERIEUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRUYNSEELS/ VIENNE INTERIEUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRUYNSEELS/ VIENNE INTERIEUR. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator Vulbedrijf (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een groeiend bedrijf in Tessenderlo zijn wij op zoek naar verantwoordelijke werkkrachten die het team wensen te versterken! Ben jij iemand die weet van aanpakken maar daarbij altijd zorgt dat er veilig gewerkt wordt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je zal instaan voor het bedienen van installaties in de vulhal en het selecteren + vullen van gasflessen hierbij neem je altijd alle eisen op gebied van veiligheid en kwaliteit in acht! De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: *Bij het uitvoeren van de werkzaamheden: - Werken volgens de veiligheidsrichtlijnen en procedures. - Selecteren van gasflessen volgens de geldende criteria en vullen van deze gasflessen/cilinders met Propaan of Butaan. - Verzegelen en stickers plakken op de flessen. - Kleine reparaties. Verder heb je oog voor orde en netheid op de werkvloer, je zal als medewerker vulbedrijf rapporteren aan de teamleider.Bij deze functie is het erg belangrijk dat je over een grote hoeveelheid verantwoordelijkheidszin beschikt: je zal bij hevig onweer of een onveilige situatie de productie moeten stilleggen door middel van de noodknop in te drukken, correct het Noodplan uitvoeren en altijd zorgen dat de persoonlijke beschermingsmiddelen juist gedragen worden. Kortom een boeiende functie met de nodige verantwoordelijkheid!

 • Projectleider industriële reiniging (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: Konvert Office Aalst

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Functie: • Je maakt en volgt dossiers op en houdt hierbij rekening met de veiligheidsaspecten, tijdsduur, materialen, producten, kostprijs aantal werkkrachten… • Je motiveert alle betrokken medewerkers om de vooropgestelde doelstellingen te behalen • Je neemt deel aan werfvergaderingen en onderhoudt nauwe contacten met klanten en andere contractoren • Je overlegt met de aankoopdienst over de materialen, producten en diensten die aangekocht moeten worden • Je adviseert oplossingsgericht aan klanten, collega's en externe partijen, … • Je onderhoudt duurzame relaties met jouw klanten en benut alle mogelijkheden • Je werkt actief mee met aan de uitbouw van het VKM managementsysteem • Je rapporteert rechtstreeks aan het Afdelingshoofd Industriële Reiniging

 • Huishoudhulp regio Liedekerke (LIEDEKERKE)

  Regio: LIEDEKERKE

  Bedrijf: THUISHULP BRABANT

  Type: Dienstenchequebaan

  U gaat bij cliënten aan huis in regio Liedekerke en staat in voor het onderhoud van de woning, was, strijk, maaltijden bereiden...

 • Zaterdaghulp Bershka Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: BERSHKA

  Type: Studentenjob

  Om ons verkoopsteam tijdens het weekend te versterken (zaterdag) zoeken wij een een jobstudent weekendhulp. Als weekendhulp werk je als sales assistant en heb je als voornaamste taak om onze klanten op een dynamische manier verder te helpen. Verder verwerk je leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

 • ERVAREN DOSSIERBEHEERDER - MOOIE VERLONING EN BALANS - OOSTENDE (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Introductie Dit gezellige Accountantskantoor gelegen in Oostende is momenteel op zoek naar een ervaren Dossierbeheerder om hun 12-koppige team te komen versterken. Ze werken met een mooi klantenportfolio, in een modern kantoor met flexibele werkuren. Jouw verantwoordelijkheden Dossierbeheerder / Boekhouder - taken Je zal binnen dit kantoor de mogelijkheid krijgen om stabiel door te kunnen groeien. Uiteindelijk zal je doorgroeien tot volwaardig Dossierbeheerder met veel klantencontact. Een greep uit jouw takenpakket: Het inboeken van de facturen; De fiscale aangiftes (BTW, vennootschaps- en personenbelasting); Het opstellen van de balansen en jaarrekening; Eindbesprekingen met klanten voeren

 • Business advisor CVBA Leie - Schipdonk (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: CVBA Belfius Leie - Schipdonk

  Type: Vaste Job

  Om onze klanten een goede en gespecialiseerde dienstverlening te kunnen geven zijn we op zoek naar een Business advisor voor de regio Deinze. In deze functie bent u verantwoordelijk voor het beheer van een bestaande klantenportefeuille van ons Business clienteel (zelfstandige, KMO’s …) en anderzijds doet u pro-actief aan klantenwerving. U begeleidt de klanten in al hun financiële projecten- zowel in hun privé als professionele leefwereld - zodat u met overtuiging onze producten kunt verkopen in functie van de behoeften van de klant. Dit zowel naar kredietverstrekking als beleggingen waarbij u de vertrouwensrelatie versterkt en zorgt voor een win-win situatie voor zowel de klant als de bank. Uw commerciële flair wendt u hierbij aan om uw klantenportefeuille verder uit te diepen en commerciële acties uit te werken om met overtuiging uw commerciële verkoopsdoelstellingen te behalen en '100 % te gaan voor 95 % tevreden klanten'. Verder doet u ook aan gerichte prospectie door onder andere deel te nemen aan business events. Ook integratie in lokale verenigingen om uw netwerk uit te breiden is voor u een plezier.

 • Chauffeur CE maritieme container transport (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: TRANSMYL

  Type: Vaste Job

  Heb je een passie voor Transport? Kruip dan bij ons achter de stuur! Je rijdt dan met allerbeste vrachtwagens naar de klanten. Als Chauffeur heb je meer taken dan enkel rijden met de vrachtwagen, je bent verantwoordelijk voor het opzetten en afzetten, het laden of lossen van de container op een vriendelijk en veillig manier. Naast deze verantwoordelijkheden zorg je samen met jouw collega's dat alles vlot loopt. Op alle momenten respecteer je de verkeersregels en je bent stipt. Je hebt minimum 2 jaar ervaring en je hebt minstens lager onderwijs gevolgd. Je beschikt over een rijbewijs CE met code 95. Als vrachtwagen chauffeur werk je voornamelijk in de Benelux en in het noorden van Frankrijk. Tijdens je eerste weken kan je rekenen op de nodige begeleiding. Daarnaast bieden wij een tal van loopbaanmogelijkheden.

 • Afdelingshoofd PVT / Hoofdverpleegkundige (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Psychiatrisch Centrum Dr. GUISLAIN

  Type: Vaste Job

  In samenwerking met de zorgmanager, kernteamleden en medewerkers organiseert en leidt u de afdeling Sprank

 • Laborant - 2 ploegen (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: TecQuality Deinze

  Type: Vaste Job

  Als LABORANT voert u op een systematische wijze en volgens voorgeschreven procedures controles uit op grondstoffen, op tussenproducten, het proces en op afgewerkte producten met als doel alle afwijkingen te detecteren. U rapporteert hierbij aan de teamleader labo. Hierbij zijn uw voornaamste taken en verantwoordelijkheden: Uitvoeren van kwaliteitscontroles volgens voorgeschreven methodes en procedures Verwerken, rapporteren en vrijgeven van analyse resultaten (SAP, Excel of Access); Kalibratie van meetapparatuur Sensorische analyses Up-to-date houden van het labohandboek

 • Project Manager Customer Support (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: EVOLTA

  Type: Vaste Job

  Als groeiend multidisciplinair bureau van architecten en ingenieurs bieden wij jou de kans om deel uit te maken van ons Consultancy Team. Vanuit dit team worden onze vakspecialisten ingezet om projecten bij onze klanten te ondersteunen of te trekken, volgens hun expertise en groeipotentieel. Na oplevering van de machine wordt de Customer Service afdeling het eerste aanspreekpunt. Als Project Manager Customer Support, sta je in voor de eerste snelle reactie en hulplijn naar de klanten toe. Daarnaast sta je in voor de interne afname van projecten. Je behartigt hierbij ook het commerciële en financiële luik. Hoofdverantwoordelijkheden en kerntaken: Als Project Manager Customer Support ben je vanaf de oplevering van de machine bij de klant, de spreekbuis tussen de klant en het bedrijf. Je staat de klant te woord. Je verleent advies bij onderhoud en upgrades. Je stelt de offertes op voor service en interventies. Je plant en coördineert service en interventies en volgt de uitvoering hiervan nauwgezet op. Je rapporteert uitgevoerde activiteiten aan de klant. Je stemt met de Accounting Afdeling en de klant de facturatie af, en volgt de betaling op. Je informeert naar en behartigt de klantentevredenheid. Je verwerkt de informatie uit support, service en interventies. Je signaleert door de klant gemelde problemen aan de verantwoordelijke afdelingen, zorgt voor een terugkoppeling naar de klant en stelt een oplossing voor. Daarnaast zorg je voor ondersteuning en verbinding binnen de Customer Service Afdeling. Je ondersteunt Customer Care bij het opstellen van offertes voor wisselstukken en herstellingen. Je helpt Customer Care bij input van klantenorders, inclusief controle van de bestelnummers van de bestelopdrachten. Je staat Customer Care bij voor het opvolgen van het te herstellen materiaal, vanaf de toezending door de klant tot en met de terug-levering naar de klant. Indien noodzakelijk plaats je herstellingsopdrachten bij toeleveranciers.

 • Startend zelfstandig advocaat / kantoorgenoot (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ROKHSCHILD LEGAL SERVICES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een startende zelfstandige advocaat? Moet jij nog je cliëntenbestand uitbouwen? Wil jij je aansluiten bij een betaalbaar kantoor? Dan ben jij misschien wel de collega die wij zoeken! Wij zijn opzoek naar een zelfstandige, ondernemende collega advocaat of jurist die zich als kantoorgenoot bij ons wil aansluiten. Ons kantoor werkt in de cloud en is verder voorzien van alle benodigde infrastructuur, zoals snelle internetverbindingen. Je kunt bij ons als advocaat/jurist meteen ‘plug and play’ op deze werkplek aan de slag. Ons kantoor is collegiaal en informeel. Een advocaat/jurist die zich als kantoorgenoot bij ons wil aansluiten krijgt van ons alle mogelijkheden en ondersteuning om zijn of haar eigen praktijk verder uit te breiden. Wij staan als kantoor voor de volgende waarden: Service; betrouwbaarheid; kwaliteit; betrokkenheid; kostenbeheersing; inhoudelijke samenwerking en verdieping; inspirerende en collegiale werksfeer; ervaren en gedreven kantoorgenoten.

 • Project Managers Bouw (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1672079-inline.html?cid=Partner_VDAB REFERENTIE 2018-293-P-0 Wil je ook je schouders zetten onder tal van grootschalige nieuwbouw- en renovatieprojecten?  In het kader van een langetermijnproject zijn wij op zoek naar meerdere Project Managers Bouw die de verantwoordelijkheid van voorbereiding tot nazorg op zich zullen nemen.  Je bent verantwoordelijk voor het faciliteren van bouwkundige projecten  Je staat in voor het opstarten en begeleiden van studies voor het ontwerp  Je begeleidt en controleert de uitvoering van de projecten met oog voor budget en timing Je leidt vergaderingen in aanwezigheid van de leveranciers Je organiseert aanbestedingen voor studies en uitvoering waarbij je instaat voor de opmaak van offerteaanvragen en aanbestedingsdossiers Je bent het aanspreekpunt voor studiebureau’s en aannemers Je staat in voor de communicatie en correspondentie met interne en externe partijen Je begeleidt de verschillende partijen bij het vergunningstraject voor specifieke bouwprojecten Je bent verantwoordelijk voor de financieel-administratieve projectopvolging

Zoek naar antwoorden van BRUYNSEELS/ VIENNE INTERIEUR in sociale netwerken
Look for responds of BRUYNSEELS/ VIENNE INTERIEUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRUYNSEELS/ VIENNE INTERIEUR. Laat een reactie achter voor BRUYNSEELS/ VIENNE INTERIEUR. BRUYNSEELS/ VIENNE INTERIEUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRUYNSEELS/ VIENNE INTERIEUR. Leave a respond for BRUYNSEELS/ VIENNE INTERIEUR. BRUYNSEELS/ VIENNE INTERIEUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRUYNSEELS/ VIENNE INTERIEUR op de google maps. Adres en contacten BRUYNSEELS/ VIENNE INTERIEUR
Location of BRUYNSEELS/ VIENNE INTERIEUR on the google maps. Address and contacts of BRUYNSEELS/ VIENNE INTERIEUR

Andere gerelateerde bedrijven als come BRUYNSEELS/ VIENNE INTERIEUR BRUYNSEELS/ VIENNE INTERIEUR: EURO-CISCONSULTING | FILIP PATRY | CAPRASSE | Stainier E | Dumay-Canard et Fils SA

Other related companies as BRUYNSEELS/ VIENNE INTERIEUR: EURO-CISCONSULTING | FILIP PATRY | CAPRASSE | Stainier E | Dumay-Canard et Fils SA

BRUYNSEELS/ VIENNE INTERIEUR is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BRUYNSEELS/ VIENNE INTERIEUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03993499755. Het bedrijf BRUYNSEELS/ VIENNE INTERIEUR bevindt zich op het adres: Grote Markt 38-39; 2500; Lier. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 240,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 681,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Interior decoration. Producten gemaakt in BRUYNSEELS/ VIENNE INTERIEUR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BRUYNSEELS/ VIENNE INTERIEUR is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRUYNSEELS/ VIENNE INTERIEUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRUYNSEELS/ VIENNE INTERIEUR, openstaande posities, locatie van BRUYNSEELS/ VIENNE INTERIEUR op de kaart.

BRUYNSEELS/ VIENNE INTERIEUR is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is BRUYNSEELS/ VIENNE INTERIEUR, company assigned to the tax number BE03993499755. The company BRUYNSEELS/ VIENNE INTERIEUR is located at the address: Grote Markt 38-39; 2500; Lier. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 240,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 681,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Interior decoration. Products created in BRUYNSEELS/ VIENNE INTERIEUR were not found.
The main activity of BRUYNSEELS/ VIENNE INTERIEUR is Membership Organizations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BRUYNSEELS/ VIENNE INTERIEUR is not available. You also can look at reviews of BRUYNSEELS/ VIENNE INTERIEUR, open positions, location of BRUYNSEELS/ VIENNE INTERIEUR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRUYNSEELS/ VIENNE INTERIEUR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRUYNSEELS/ VIENNE INTERIEUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRUYNSEELS/ VIENNE INTERIEUR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRUYNSEELS/ VIENNE INTERIEUR, employees, financial statistics.