Brusselaers NV

Contactgegevens Brusselaers NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Brusselaers NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Brusselaers NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Molsekiezel 29-31; 3920; Lommel, België

Telefoon (phone): 011 54 43 72; 011 54 63 22 (+32-011 54 43 72; 011 54 63 22) 011 54 43 72; 011 54 63 22 (+32-011 54 43 72; 011 54 63 22)

Fax (fax): 011 54 54 36 (+32-011 54 54 36) 011 54 54 36 (+32-011 54 54 36)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Brusselaers NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Brusselaers NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Brusselaers NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Brusselaers NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Brusselaers NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Brusselaers NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Brusselaers NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Brusselaers NV
Products information Brusselaers NV

BTW identificatienummer (tax): BE02711120605
Ondernemingsnummer: 4546661376
Hoofdstad (capital): 236,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 725,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in Brusselaers NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Brusselaers NV
(Get full report from official database of BE for Brusselaers NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Brusselaers NV
Addition kinds of activities for Brusselaers NV

478901. Last laad- en losdiensten | Cargo loading and unloading services
24410200. Hoesjes, hout | Cases, wood
33399907. Colombiaanse raffinage (primaire) | Columbian refining (primary)
38410301. Geweren, voor het opdrijven van hypodermica in dieren | Rifles, for propelling hypodermics into animals
50319906. Millwork | Millwork
50510205. Betonversterkende staven | Concrete reinforcing bars
79220106. Talent agent, theatraal | Talent agent, theatrical
86110303. Industriële normen commissie | Industrial standards committee

Werken bij Brusselaers NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Brusselaers NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Brusselaers NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Brusselaers NV. Looking for open vacancies in other companies

 • CHAUFFEUR MET RIJBEWIJS C/CE/D VOOR BIJVERDIENSTE (M/V) (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: EXPERZA TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een professionele sportploeg zijn we op zoek naar een flexibel persoon met rijbewijs C / CE / D. Volgende taken behoren bij jouw functie: - Je verplaatst de bussen - campers - vrachtwagens - Je zorgt dat al materiaal netjes onderhouden wordt. - Je deinst er niet voor achteruit om de vlieger te nemen, de bus in een ander land op te halen en terug te rijden.

 • Administratief Medewerker Verzekeringen (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in de regio van Westmalle zijn wij op zoek naar een deeltijds administratief medewerker. Beschik jij over een PCP-attest? Ben jij een echte administratieve duizendpoot? Bekijk dan zeker onderstaande vacature: Takenpakket: Je zal instaan voor de administratieve afhandeling van polissen; Je verwerkt schadedossiers in een bedrijfseigen systeem; Je helpt klanten verder met hun vragen omtrent verzekeringen; Je helpt bij het opmaken van polissen.

 • Mecanicien (m/v) (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze veevoederfabriek in Izegem zijn we op zoek naar een mechanieker. In deze functie sta je samen met je collega's in voor: - Het curatief en preventief onderhoud van onze machines en installaties in onze productie-afdelingen. - Het vaststellen van knelpunten, het oplossen van problemen en het aanpassen van de machines. - De continue verbetering van het productie- en onderhoudsproces.

 • Allround receptionist (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Merksem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zoeken een bedrijvig en fris persoon die de functie van all-round receptioniste wilt combineren met tal van andere taken; facturatie, bestellingen, hotelboekingen van eventuele bezoekers, logistieke opvolging,.. Kennis van Engels en Frans is zeker gewenst, daar u in contact komt met internationale klanten. Altijd al het gezicht willen zijn van een bedrijf? Klanten willen ontvangen en hen meteen een warm gevoel geven? takenpakket: - Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de bezoekers (klanten, sollicitanten, koeriers, leveranciers etc) : correcte registratie in het bezoekersregister, activatie van de badgecontrole, … - Je staat in voor de organisatie en netheid van de vergaderzalen, controle en beheer van de planningsagenda, corrigeert in overleg dubbele boekingen, klaarzetten en opruimen van de zalen, controle op de uitgevoerde schoonmaak. - Je beheert de telefooncentrale, stelt indien nodig het antwoordapparaat in bij vakanties - Het verwerken van orders, het opmaken van facturen en organisatie van de leveringen aan klanten behoort tot je dagelijkse taken, aanleveren van de nodige transportdocumenten, … - Telefonische contacten met klanten met betrekking tot uitlevering van bestelde goederen - Beheren van algemene mailboxen - Verzorgen van de postbedeling en briefwisseling intern en extern. - Een stipte verwerking van de lunchbestellingen en afrekening naar de vaste leverancier, verdeling van de fruitdozen. - Je zorgt dat de receptie er piekfijn uitziet, dit is immers het visitekaartje van de onderneming - Je zorgt samen met de collega's voor orde en netheid in de kantoren en bedrijfskeuken. - Correct en ordelijk klassement van alle documenten

 • Huishoudhulp / Poetshulp (met dienstencheques) De Pinte (DE PINTE)

  Regio: DE PINTE

  Bedrijf: PUUUR AALTER

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren. Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Poetshulp regio Gent (centrum) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Gent (centrum) Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

 • student- verkoper Gent (M/V) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ACTIEF GENT

  Type: Studentenjob

  Als student-verkoper sta je vooral in voor het contact met de klanten: - Service is bij onze klant een prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden - Je zorgt voor het op orde houden van de winkel en het aanvullen van de stock - Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop

 • Animator om Minecraft spelers te begeleiden - Heist op den Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Zin in een leuke vakantiejob als animator minecraft? Ben je een échte minecraft gamer en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! De minecraft activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend minecraft spelen en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

 • Teamleader - Zelfstandig Accountant voor kwaliteitsvol kantoor (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Heeft u al een stevige ervaring opgedaan in een accountants - of boekhoudkantoor, maar bent u er klaar voor om uw kennis en ervaring naar een nieuw niveau te brengen? Heeft u hiernaast ook ervaring opgedaan met het aansturen van een team? Dan is deze accountants groep met een vestiging in regio Turnhout mogelijk een interessante optie! In dit accountantskantoor ligt de standaard op een kwalitatieve dienstverlening naar het cliënteel toe. Dit reflecteert zich dan ook in de medewerkers die deel uitmaken van de groep, een team van ± 100 experts die verspreid zijn over de verschillende vestigingen. Waar ze in dit kantoor op inzetten? Deze mensen naar een nieuw niveau brengen met behulp van ondersteuning en opleidingen. Lijkt het u interessant om een deel uit te maken van het team in dit kantoor? Lees hier dan zeker even verder over de functie details en het aanbod! Teamleader / Zelfstandig Accountant in dit Accountantskantoor - De verantwoordelijkheden U zult in deze functie de kans krijgen om aansturing te geven aan een team. U zult zowel zicht houden op de planning en deadlines van deze medewerkers, en hun voorbereidingswerk controleren. Ook houdt u duidelijk zicht op het rendement van het team en stuurt bij waar nodig. Hiernaast bent u verantwoordelijk voor het bespreken van de jaarrekeningen met de klant, evenals het formuleren van de nodige adviezen en ook deze bediscussiëren met de klanten. U zult deze ook bijstaan met de fiscale controles.

 • Technieker elektrisch - Storingstechnieker (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: United Contractors Team

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar technisch onderlegde mensen die sterk zijn in industriële elektriciteit of mechanica of beide. U bent gemotiveerd en kan zelfstandig uw mannetje/vrouwtje staan. Wij zijn een service bedrijf dat verscheidene takken van de industrie bedient. Wij zijn actief in onderhoud, storingstechnieken, bijstand bij stilstanden, bouwen van metalen constructies, ondersteuning in productie, revisie van machines en constructies, piping zowel metaal als kunststof, montage en demontage, PLC, bordenbouw... kortom alles technisch wat onze klanten wensen daar proberen wij in tegemoet te komen. Contacteer ons vrijblijvend!

 • Chauffeur CE Walking Floor DAG met camionnette (m/v) (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: TECJOBZ

  Type: Vaste Job

  Voor deze functie kijken we uit naar een ervaren chauffeur CE walking floor. Qua werkuren zijn dit dagritten. Je vertrekt tussen 5u30 en 7u30 's morgens.

 • Psychomotorisch Kinesitherapeut - Groepspraktijk K-fit (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: K-FIT

  Type: Zelfstandige activiteit

  We zijn een multidisciplinaire praktijk waar iedere therapeut de kans krijgt om zijn eigen specialisaties (verder) te ontwikkelen. We streven ernaar om iedere persoon, zowel volwassenen als kinderen, binnen hun eigen fysieke mogelijkheden te begeleiden en te stimuleren tot een zo actief mogelijk leven. Hierbij willen we gezondheidszorg aanbieden op een toegankelijke manier waarbij de patiënt centraal staat. Wij zijn op dit moment op zoek naar een gemotiveerde en gedreven collega om ons team van pediatrische collega’s te vervoegen. Op termijn kan dit uitgebouwd worden naar een halftijdse betrekking. Interesse in neurologische revalidatie bij kinderen hierbij is een pluspunt. Je wordt verloond op zelfstandige basis. De therapie wordt zowel in de praktijk als op school gegeven dus het bezit van een wagen is vereist. Belangrijke waarden voor ons zijn : open communicatie (naar collega’s, ouders, leerkrachten), collegiaal, flexibel en stiptheid. Wij zijn allemaal gedeconventioneerde kinesitherapeuten.

Zoek naar antwoorden van Brusselaers NV in sociale netwerken
Look for responds of Brusselaers NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Brusselaers NV. Laat een reactie achter voor Brusselaers NV. Brusselaers NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Brusselaers NV. Leave a respond for Brusselaers NV. Brusselaers NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Brusselaers NV op de google maps. Adres en contacten Brusselaers NV
Location of Brusselaers NV on the google maps. Address and contacts of Brusselaers NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Brusselaers NV Brusselaers NV: Morici Concept | GARAGE VAN DER VOORDE | Vieruurtje ('t) | ARRAKIS MODELS | Schram Joelle

Other related companies as Brusselaers NV: Morici Concept | GARAGE VAN DER VOORDE | Vieruurtje ('t) | ARRAKIS MODELS | Schram Joelle

Brusselaers NV is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Brusselaers NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02711120605. Het bedrijf Brusselaers NV bevindt zich op het adres: Molsekiezel 29-31; 3920; Lommel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 236,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 725,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Interior decoration. Producten gemaakt in Brusselaers NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Brusselaers NV is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Brusselaers NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Brusselaers NV, openstaande posities, locatie van Brusselaers NV op de kaart.

Brusselaers NV is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Brusselaers NV, company assigned to the tax number BE02711120605. The company Brusselaers NV is located at the address: Molsekiezel 29-31; 3920; Lommel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 236,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 725,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Interior decoration. Products created in Brusselaers NV were not found.
The main activity of Brusselaers NV is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Brusselaers NV is not available. You also can look at reviews of Brusselaers NV, open positions, location of Brusselaers NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Brusselaers NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Brusselaers NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Brusselaers NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Brusselaers NV, employees, financial statistics.