Bronkart SA

Contactgegevens Bronkart SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bronkart SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bronkart SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Quai de Rome 112; 4000; Liège 1, België

Telefoon (phone): 04 252 97 70 (+32-04 252 97 70) 04 252 97 70 (+32-04 252 97 70)

Fax (fax): 04 252 00 91 (+32-04 252 00 91) 04 252 00 91 (+32-04 252 00 91)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bronkart SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bronkart SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bronkart SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bronkart SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bronkart SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bronkart SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bronkart SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bronkart SA
Products information Bronkart SA

BTW identificatienummer (tax): BE04200592041
Ondernemingsnummer: 4584838867
Hoofdstad (capital): 716,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 281,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Painting contractors

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bronkart SA
(Get full report from official database of BE for Bronkart SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bronkart SA
Addition kinds of activities for Bronkart SA

396500. Bevestigingen, knopen, naalden en spelden | Fasteners, buttons, needles, and pins
26790102. Pallet spacers, vezel: gemaakt van aangekocht materiaal | Pallet spacers, fiber: made from purchased material
32530101. Emalje tegel, vloer of muur: klei | Enamel tile, floor or wall: clay
34669900. Kroon en sluitingen, nec | Crowns and closures, nec
78120201. Muziek video productie | Music video production
97219900. Internationale zaken, nv | International affairs, nec

Werken bij Bronkart SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bronkart SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bronkart SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bronkart SA. Looking for open vacancies in other companies

 • Orderpicker chemie te Geel (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: ADECCO GEEL

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Heb jij ervaring als magazijnier of orderpicker en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de chemiesector? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken. Voor een chemisch bedrijf te Geel, gespecialiseerd in opslag en verdeling van chemicaliën, zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers. Na positieve screening kom je terecht op de poollijst en kan een mogelijke opstart snel verlopen. Als orderpicker chemie zal je aan de hand van bestellijsten en een handscanner de juiste goederen picken en sorteren. Je zal er werken in een 2 ploegen stelsel en dagelijks zo'n 12 km wandelen tijdens de shift.

 • Project- en werfleider infrastructuurwerken (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als project-/werkleider sta je voornamelijk in voor: - projectvoorbereiding - technische en/of administratieve opvolging van projecten - contact onderhouden met leveranciers, studiebureaus, opdrachtgevers en onderaannemers - opmaken van vorderingsstaten - planning van verschillende deelwerven

 • Huishoudhulp met dienstencheques in Melle (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

 • Huishoudhulp Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques St Niklaas

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor de regio Sint-Niklaas Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op!

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS MALDEGEM (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: GREENHOUSE EEKLO

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Maldegem en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Student weekendwerk regio Menen (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

  Type: Studentenjob

  Voor een winkel (superette, tankstation en self carwash) gelegen in Menen zijn wij op zoek naar een student om tijdens het weekend te werken. Opstart vanaf september!

 • Jobstudent carwash- tijdens week (SINT-MICHIELS)

  Regio: SINT-MICHIELS

  Bedrijf: Konvert Interim Brugge

  Type: Studentenjob

  Voor een carwash in de regio van Brugge zijn we dringend op zoek naar jobstudenten (M/V) voor de wasstraat. Je werkt als polyvalente jobstudent mee in de carwash : afspuiten en opblinken van carrosserie, banden, ruiten, ... Je werkt tijdens het schooljaar, tijdens weekdagen. Je hebt dus geen les en kan je de volledige dag vrijmaken. Werkuren: 8u-18u30 Daarnaast ben je bij voorkeur ook beschikbaar tijdens de vakanties, waarbij er gewerkt wordt met een roulerende planning tussen de verschillende jobstudenten !! Voorkeur voor hogeschoolstudenten/uniefstudenten. (of meerdere dagen) Profiel: - Flexibel qua taken en uren - Oog voor detail en nauwkeurigheid. - Gevoel voor verantwoordelijkheid

 • Studenten gezocht om enquêtes af te nemen (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Synergie Gent Careers

  Type: Studentenjob

  Voor een marktonderzoeksbureau zijn wij op zoek naar kandidaten die specifiek op zoek zijn naar deeltijds werk of een bijverdienste. Voor projecten gestuurd vanuit de Vlaamse Overheid, wagenmerken, banken, energieleveranciers,... worden enquêtes afgenomen. Na een opleiding zal je ingezet worden, eerst in de avonduren (17-21u), bij voorkeur 3 avonden in de week of op zaterdag (10-16u). Na verloop van tijd zijn ook andere (dag)uren mogelijk. Er is ook de mogelijkheid om na een opleidingsperiode van thuis uit te werken. Deze opleidingsperiode duurt ongeveer enkele maanden, dit om de kwaliteit van de afnames te garanderen. De info-/testsessie vindt elke week plaats op donderdag van 10u-13u (max. 16u). Daar zal je een schriftelijke en mondelinge test moeten afleggen.

 • Uitbater Bed & Breakfast (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: HUIS VAN DIJCK

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een nieuwe kleine B&B / vakantiehuis in de westhoek met 5/7 kamers zijn we op zoek naar een uitbater/beheerder. goedlachs, hands on, gastvrij, gevoel voor lekker eten, poetsgraag, interesse in regio toerisme, zin om gasten een warm onthaal te bieden Je staat in voor het geheel van deze uitbating: ontvangen van de gasten, poetsen van de kamers, was en strijk, reservaties, onderhoud kamers en beheer van het gebouw, serveren van ontbijt.

 • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio MEERDONK (MEERDONK)

  Regio: MEERDONK

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

 • Bijverdienste Eventmedewerkers (Vlaanderen)

  Regio: Vlaanderen

  Bedrijf: Tony Schoukens

  Type: Werfreserve

  Voor onze eventafdeling zijn wij op zoek naar gemotiveerde flexibele medewerkers die op afroep ons willen bijstaan op evenementen, gaande van kassa, onthaal, security, beurzen, standenbouw, ... Dit over Gans Vlaanderen en Brussel. Aanleg databank

 • Flexi winkelmedewerker (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: Carrefour DON BOSCO

  Type: Flexijob

  U werkt op zaterdag (volledige of halve dag) aan de kassa, aan het vers of in de winkel.

Zoek naar antwoorden van Bronkart SA in sociale netwerken
Look for responds of Bronkart SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bronkart SA. Laat een reactie achter voor Bronkart SA. Bronkart SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bronkart SA. Leave a respond for Bronkart SA. Bronkart SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bronkart SA op de google maps. Adres en contacten Bronkart SA
Location of Bronkart SA on the google maps. Address and contacts of Bronkart SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Bronkart SA Bronkart SA: FLTEXTIELINDUSTRIE EN -HANDEL SOLANA NV | MARCEL MAES | SCHWEPPES BELGIUM SA | CAROLINE VILAIN | M. HALLEZ

Other related companies as Bronkart SA: FLTEXTIELINDUSTRIE EN -HANDEL SOLANA NV | MARCEL MAES | SCHWEPPES BELGIUM SA | CAROLINE VILAIN | M. HALLEZ

Bronkart SA is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bronkart SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04200592041. Het bedrijf Bronkart SA bevindt zich op het adres: Quai de Rome 112; 4000; Liège 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 716,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 281,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Interior decoration. Lijst met producten zijn Painting contractors.
De hoofdactiviteit van Bronkart SA is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bronkart SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bronkart SA, openstaande posities, locatie van Bronkart SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bronkart SA is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bronkart SA, company assigned to the tax number BE04200592041. The company Bronkart SA is located at the address: Quai de Rome 112; 4000; Liège 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 716,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 281,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Interior decoration. List of products are Painting contractors.
The main activity of Bronkart SA is Membership Organizations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Bronkart SA is not available. You also can look at reviews of Bronkart SA, open positions, location of Bronkart SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bronkart SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bronkart SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bronkart SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bronkart SA, employees, financial statistics.