BOUWSTUDIO EDDY TROGH BVBA

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • BOUWSTUDIO EDDY TROGH BVBA
Private companiesMiscellaneous Repair Services • BOUWSTUDIO EDDY TROGH BVBA

Contactgegevens BOUWSTUDIO EDDY TROGH BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOUWSTUDIO EDDY TROGH BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOUWSTUDIO EDDY TROGH BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industrieweg 19; 3190; Boortmeerbeek, België

Telefoon (phone): 016 60 83 00 (+32-016 60 83 00) 016 60 83 00 (+32-016 60 83 00)

Fax (fax): +32 (15) 967-30-39 +32 (15) 967-30-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOUWSTUDIO EDDY TROGH BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOUWSTUDIO EDDY TROGH BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOUWSTUDIO EDDY TROGH BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOUWSTUDIO EDDY TROGH BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOUWSTUDIO EDDY TROGH BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOUWSTUDIO EDDY TROGH BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOUWSTUDIO EDDY TROGH BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOUWSTUDIO EDDY TROGH BVBA
Products information BOUWSTUDIO EDDY TROGH BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08432525634
Ondernemingsnummer: 1135131835
Hoofdstad (capital): 431,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 777,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in BOUWSTUDIO EDDY TROGH BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOUWSTUDIO EDDY TROGH BVBA
(Get full report from official database of BE for BOUWSTUDIO EDDY TROGH BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOUWSTUDIO EDDY TROGH BVBA
Addition kinds of activities for BOUWSTUDIO EDDY TROGH BVBA

251299. Gestoffeerde huishoudelijke meubels, nec | Upholstered household furniture, nec
279601. Gravure platemaking diensten | Gravure platemaking services
653104. Vastgoed leasing en verhuur | Real estate leasing and rentals
09129909. Stralen, vangen van | Rays, catching of
37280203. Apparatuur voor de uitzending van vliegtuigen | Aircraft power transmission equipment

Werken bij BOUWSTUDIO EDDY TROGH BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOUWSTUDIO EDDY TROGH BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOUWSTUDIO EDDY TROGH BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOUWSTUDIO EDDY TROGH BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • TOONZAALVERKOPER (ANZEGEM)

  Regio: ANZEGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een toonzaalverkoper.

 • Automechanieker (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: FORUM JOBS KONTICH

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Herstelt, reviseert en voert periodieke controles uit op personenwagens, lichte bedrijfsvoertuigen. Werkt volgens het onderhoudsschema, de veiligheidsvoorschriften en de regelgeving. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: depannages en testritten op de openbare weg uitvoeren.

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES Aartselaar

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • HUISHOUDHULPEN GALMAARDEN (GALMAARDEN)

  Regio: GALMAARDEN

  Bedrijf: DOMOCURA

  Type: Dienstenchequebaan

  DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

 • Jobstudent helpdeskmedewerker, telecom (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Staffing

  Type: Studentenjob

  Voor een groeiend multimedia-contactcenter in Limburg zijn we op zoek naar helpdeskmedewerkers. Ben je op zoek naar een toffe en uitdagende job, die ook nog eens mooi op je cv staat? Dan ben je aan het juiste adres! Bedrijfsomschrijving Onze klant, gelegen in Limburg, is een groeiend multimedia-contactcenter. Een goed contactcenter hangt af van de kwaliteit van haar medewerkers. Vandaar dat onze klant een degelijke training geeft waarbij je de nodige vaardigheden onder de knie krijgt. Dit, tezamen met een open communicatie en een familiale sfeer, maakt deze klant tot een prima werkgever! Omschrijving Als helpdeskmedewerker telecom, sta jij in voor de kwalitatieve afhandelingen van technische problemen van klanten. Je hebt een luisterend oor en weet met je klantgerichte aanpak steeds de juiste oplossing te bieden. Ondanks dat de klant met een probleem zit, is het aan jou om hen ervan te overtuigen dat ze met hun diensten en producten toch bij de juiste leverancier zitten.

 • Student kerstvakantie regio Ruiselede (RUISELEDE)

  Regio: RUISELEDE

  Bedrijf: SYNERGIE JOBS

  Type: Studentenjob

  Voor een doe-het-zelf zaak te Ruiselede zijn wij op zoek naar een student voor de periode van de kerstvakantie en/of iedere zaterdag tijdens de week om mee te helpen in de zaak. Voor in de kerstvakantie werk je iedere dag van ma - vrij (soms de zaterdag), Je staat in de voor de inventaris van de zaak. Hiervoor werk je met een scanner.

 • STUDENTEN SEPTEMBER (EKE)

  Regio: EKE

  Bedrijf: Synergie Deinze Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een firma te Nazereth die aperitiefhapjes maakt zijn we nog op zoek naar studenten die kunnen werken in september.

 • Jobstudent verkoper bakkerij (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: ADECCO TORHOUT

  Type: Studentenjob

  Op zoek naar een functie als jobstudent verkoper in een bakkerij in regio Torhout? Lees dan snel verder want wij zijn namelijk op zoek naar een student verkoper om te werken in een bakkerij te Torhout. Taken: bestellen van klanten aan de toonbank aanvullen van het brood en boterkoeken afwegen van chocolade, pralines, wafels,... afrekenen aan de kassa

 • Kick ass Content Editor (Student) (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: BULDIT

  Type: Studentenjob

  Ben jij de Nostradamus onder de copywriters die voorspelt wat onze lezers willen weten? Zit je nog op de schoolbanken en heb je 1 of meerdere dagen vrij om wat extra ervaring op te doen? Kom ons dan helpen met het schrijven van teksten. Zo verdien je nog wat centjes in plaats van ze uit te geven aan tequila, H&M en McDonalds. Buldit is een jonge en dynamische start-up met vernieuwende ideeën in de bouwsector. Wij verbinden particulieren met (ver)bouwplannen met lokale vakmannen. Aangenaam en ontspannen verbouwen voor iedereen, dat is onze missie. Je maakt deel uit van het redactieteam en zorgt voor nieuwe content op onze verschillende websites. Onze unieke bedrijfscultuur maakt ons anders dan eender welk bedrijf. Join us and become famous! Hoe vul je je dag? Je schrijft artikels en blogposts voor onze websites Je herschrijft oude artikels en maakt ze beter op vlak van structuur en SEO Je zoekt passende foto’s die je tekst helemaal af maken Je doet aan keywordanalyse en denkt mee over nieuwe onderwerpen Je helpt mee onze merkidentiteit en -persoonlijkheid uitbouwen Wat wij belangrijk vinden Vlotte pen Brede interesse in diverse onderwerpen Kritische houding ten opzichte van informatiebronnen Perfect Nederlands Creatief / Out-of-the-box-denken Open en leergierige houding Positieve vibe: zelfs de grootste azijnpisser wordt blij als jij er bent

 • Accountmanager werving & selectie (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Continu Carrière

  Type: Vaste Job

  Wat je job werkelijk inhoudt: je inventariseert de wensen van je klanten en geeft daar adequaat invulling aan; je zet succesvolle werving- en selectieprocedures op; je beheert een kwalitatief hoogwaardig kandidatenbestand en breidt deze verder uit; je voert gesprekken met bestaande klanten en prospects om hun capaciteitsbehoeftes en wensen te inventariseren; je brengt de dienstverlening van Continu Carrière met verve onder de aandacht bij opdrachtgevers en kandidaten, zodat zij daar net zo enthousiast over raken als jij; je voert tariefonderhandelingen binnen de geldende kaders, stelt contracten op en zorgt voor een professionele afhandeling; je werft mee potentiële technische en bouwkundige bedienden met de recruiters, onder andere via jobbeurzen, websites en ons eigen kandidatenbestand; je voert (samen met recruitment) wervingsgesprekken met potentiële medewerkers; je achterhaalt de looneisen, extra-legale voordelen, beschikbaarheid, wensen en ambities van kandidaten en legt deze vast in ons systeem; je informeert kandidaten over mogelijke vacatures en peilt hun interesses; je houdt kandidaten op de hoogte over de voortgang van de wervingsprocedure; je verzorgt de verslaglegging van de wervingsgesprekken en de andere contacten met kandidaten. Wij volgen hiervoor speciale interne procedures; je legt persoonlijke dossiers aan en inventariseert veiligheids- en risicoaspecten; je onderhoudt bestaande klantrelaties en bouwt deze uit, zodat je je omzetdoelstellingen behaalt. Bedrijfsprofiel: Continu Carrière Erkenningsnr.: VG/2160/UC Ben je toe aan een volgende stap in je carrière en ben je op zoek naar meer inhoud in je werk? Dan heeft Continu Carrière, dé uitdaging voor jou. Een gezonde mix van commercie en mensgericht werken, écht samen met je opdrachtgever en je team van collega’s op zoek naar de juiste oplossing. Continu Carrière bemiddeld in carrières voor hoger opgeleide bouwkundigen en techneuten (enkel bedienden) voor tijdelijke en vaste jobs. Continu Carrière is dé toonaangevende specialist in de werving & selectie van bedienden binnen de bouw en industrie. En als Accountmanager werving & selectie ben jij ons visitekaartje. Je onderhoudt een waardevol netwerk van opdrachtgevers en kandidaten die je succesvol met elkaar in contact brengt. Je handelsgeest, durf, daadkracht en energie maken jou een echte Continu’er. Continu Carrière maakt onderdeel uit van de groep HR bedrijven House Of HR

 • Logopedist(e) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: THERAPEUTISCH TEAM VOOR KINDEREN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je staat in voor het onderzoek en de logopedische therapie van kinderen tussen de 4 en 16 jaar die leer-, lees-, reken- en/of taalontwikkelingsproblemen hebben. Wij geloven in een holistische benadering waar het samenbrengen van alle betrokkenen in de ontwikkeling van het kind noodzakelijk is. Daarom wordt er op regelmatige basis overlegd met school/CLB, artsen, collega’s, ouders enz. om vanuit een complementariteit van alle partijen te zorgen dat het kind invulling krijgt van zijn ondersteuningsnoden en een behandeling op maat van vervuld worden. Onze groep bestaat uit logopedisten, psychomotorische therapeuten, neuro-motorische therapeuten, een muziektherapeut en een psycholoog, die nauw samenwerken en elkaar op professioneel vlak steunen, aanvullen en laten groeien. Met een wekelijks teamoverleg zorgen we voor peer-review en collegiale planning.

 • Zelfstandig verpleegkundigen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wegens uitbreiding van onze activiteit zoekt OTV HOME CARE verpleegkundigen die op zelfstandige basis kunnen werken in de thuisverpleging.

Zoek naar antwoorden van BOUWSTUDIO EDDY TROGH BVBA in sociale netwerken
Look for responds of BOUWSTUDIO EDDY TROGH BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOUWSTUDIO EDDY TROGH BVBA. Laat een reactie achter voor BOUWSTUDIO EDDY TROGH BVBA. BOUWSTUDIO EDDY TROGH BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOUWSTUDIO EDDY TROGH BVBA. Leave a respond for BOUWSTUDIO EDDY TROGH BVBA. BOUWSTUDIO EDDY TROGH BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOUWSTUDIO EDDY TROGH BVBA op de google maps. Adres en contacten BOUWSTUDIO EDDY TROGH BVBA
Location of BOUWSTUDIO EDDY TROGH BVBA on the google maps. Address and contacts of BOUWSTUDIO EDDY TROGH BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come BOUWSTUDIO EDDY TROGH BVBA BOUWSTUDIO EDDY TROGH BVBA: DEXIA | COIFFURE RHAPSODIE | RESTAURANT YOK THA | R.E.S. TEMPLIERS-NEUPRE | Y. DOHEN

Other related companies as BOUWSTUDIO EDDY TROGH BVBA: DEXIA | COIFFURE RHAPSODIE | RESTAURANT YOK THA | R.E.S. TEMPLIERS-NEUPRE | Y. DOHEN

BOUWSTUDIO EDDY TROGH BVBA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOUWSTUDIO EDDY TROGH BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08432525634. Het bedrijf BOUWSTUDIO EDDY TROGH BVBA bevindt zich op het adres: Industrieweg 19; 3190; Boortmeerbeek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 431,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 777,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Interior decoration. Producten gemaakt in BOUWSTUDIO EDDY TROGH BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOUWSTUDIO EDDY TROGH BVBA is Diverse reparatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOUWSTUDIO EDDY TROGH BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOUWSTUDIO EDDY TROGH BVBA, openstaande posities, locatie van BOUWSTUDIO EDDY TROGH BVBA op de kaart.

BOUWSTUDIO EDDY TROGH BVBA is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOUWSTUDIO EDDY TROGH BVBA, company assigned to the tax number BE08432525634. The company BOUWSTUDIO EDDY TROGH BVBA is located at the address: Industrieweg 19; 3190; Boortmeerbeek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 431,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 777,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Interior decoration. Products created in BOUWSTUDIO EDDY TROGH BVBA were not found.
The main activity of BOUWSTUDIO EDDY TROGH BVBA is Miscellaneous Repair Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BOUWSTUDIO EDDY TROGH BVBA is not available. You also can look at reviews of BOUWSTUDIO EDDY TROGH BVBA, open positions, location of BOUWSTUDIO EDDY TROGH BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOUWSTUDIO EDDY TROGH BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOUWSTUDIO EDDY TROGH BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOUWSTUDIO EDDY TROGH BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOUWSTUDIO EDDY TROGH BVBA, employees, financial statistics.