Bouvier J

Contactgegevens Bouvier J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bouvier J: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bouvier J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Katelijnestraat 126; 2800; Mechelen, België

Telefoon (phone): 015 20 45 64 (+32-015 20 45 64) 015 20 45 64 (+32-015 20 45 64)

Fax (fax): 015 20 45 64; 015 20 15 50 (+32-015 20 45 64; 015 20 15 50) 015 20 45 64; 015 20 15 50 (+32-015 20 45 64; 015 20 15 50)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bouvier J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bouvier J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bouvier J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bouvier J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bouvier J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bouvier J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bouvier J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bouvier J
Products information Bouvier J

BTW identificatienummer (tax): BE03651000976
Ondernemingsnummer: 5677703857
Hoofdstad (capital): 457,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 757,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Beds & mattresses - Retail; Curtains & curtain fixtures - Retail

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bouvier J
(Get full report from official database of BE for Bouvier J)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bouvier J
Addition kinds of activities for Bouvier J

7217. Tapijt en stoffering schoonmaken | Carpet and upholstery cleaning
10440101. Open pit zilveren mijnbouw | Open pit silver mining
20330310. Vruchten: verpakt in blikjes, potten, enz. | Fruits: packaged in cans, jars, etc.
20330401. Artisjokken: verpakt in blikjes, potten, enz. | Artichokes: packaged in cans, jars, etc.
27540502. Kranten: gravure printing, niet gepubliceerd op de site | Newspapers: gravure printing, not published on site
51370302. Badpakken: vrouwen-, kinder- en zuigelingen ' | Swimsuits: women's, children's, and infants'
82310000. bibliotheken | Libraries
87110303. Petroleumtechniek | Petroleum engineering

Werken bij Bouvier J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bouvier J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bouvier J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bouvier J. Looking for open vacancies in other companies

 • Hulp kok (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  UNIEKE KANS Je taak bestaat er in om de kok te assisteren in de grootkeuken. Geen onderbroken dienst maar een full continue systeem. Je bereidt zowel de warme gerechten als de koude gerechten.

 • Chauffeur CE kipvervoer (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een Brugse transportfirma gespecialiseerd in kipvervoer zijn we op zoek naar een chauffeur CE. Je staat in voor vervoer van grond, grind, steenslag, asfalt, .... Je rijdt nationaal, dagwerk. Je moet goed kunnen achteruitrijden, want moeten gaan laden onder machine. Zaterdagwerk enkel op vrijwillige basis, geen nachtwerk.

 • Monteur regio Limburg (OVERIJSE)

  Regio: OVERIJSE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Monteur regio Limburg draag je mede zorg om onze machines in de regio in een optimale technische en optische staat te houden voor onze klanten. Je wordt breed ingezet voor monteurswerkzaamheden aan al onze verhuurartikelen. Je gaat met depots samenwerken om de verhuurvloot in een optimale conditie te houden tevens behoren storingen op verplaatsing bij de klant tot je werkzaamheden. Om deze taken goed uit te kunnen voeren krijg je de beschikking over een goed uitgeruste servicewagen een Ipad en een telefoon.

 • Import - Export bediende (NL/FR) (HAREN (BRUSSEL-STAD))

  Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

  Bedrijf: ASAP JETTE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, actief in de maalderijsector op nationaal en internationaal vlak, zijn wij op zoek naar een polyvalent administratief bediende. Je bent verantwoordelijk voor het ontvangen van de chauffeurs (dwz papieren ontvangen + afdrukken) Je noteert de bestellingen. Je staat in voor de facturatie en het klassement.

 • Huishoudhulp Dienstencheques regio Keerbergen (KEERBERGEN)

  Regio: KEERBERGEN

  Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

  Type: Dienstenchequebaan

  Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

 • Huishoudhulp Destelbergen (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: PUUUR WETTEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren? Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

 • Student verpakking Tienen (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

  Type: Studentenjob

  Studeer je nog en ben je nog op zoek naar een studentenjob in de maand september? Lees dan snel verder want voor onze klant in Tienen zijn wij op zoek naar 10 studenten! Als student ga je instaan op de verpakkingsafdeling.

 • Jobstudent McDonald's Mol weekend en doordeweekse dagen (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: McDONALD'S

  Type: Studentenjob

  Ben jij een jobstudent en wil je graag een centje bijverdienen? Aarzel dan niet om ons jouw CV te sturen. Bij McDonald's Mol kan je als jobstudent zowel door de week als in het weekend aan de slag. Hou er rekening mee dat je minstens 10 uren per week zult werken en dat deze uren zowel in de vakantie, door de week als tijdens de weekends gepland kunnen worden. Oftewel word je ingezet in ons keukenteam en help je ons met de bereiding van de sandwiches, het beheer van de voorraden volgens het FIFO principe, .... Oftewel word je ingezet in ons counterteam en kom je rechtstreeks in contact met onze klanten om hun te helpen met hun bestelling, het onderhouden van de lobby, ... Je draagt een grote verantwoordelijkheid inzake kwaliteit en voedselveiligheid en werkt in een jong en dynamisch team.

 • medewerker m/v fruit en groenten (LEDE)

  Regio: LEDE

  Bedrijf: AD DELHAIZE

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor het aanvullen en egaliseren van de afdeling fruit en groenten. Je komt in een tof team terecht waar het een plezier is om in te werken. We zorgen voor een goede werk/prive balans, door zaterdagen en zondagen afwisselend te komen werken.

 • automecanicien (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: vind! Tielt

  Type: Vaste Job

  We zijn op zoek naar een mecanicien voor personenwagens en lichte vrachten. De taken zijn uiteenlopend: groot en klein onderhoud, (de)montage van stukken, diagnoses stellen, kleine herstellingswerken.

 • lesgever EHBO (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: ACT NOW!

  Type: Zelfstandige activiteit

  wegens uitbreiding zijn we op zoek naar freelance lesgevers EHBO. Ben jij zelfstandige, heb je ervaring met lesgeven in deze materie, neem zeker contact op !

 • telecomtechnieker (HEVER)

  Regio: HEVER

  Bedrijf: ABSOTECH

  Type: Zelfstandige activiteit

  Jobaanbieding als telecomtechnieker op zelfstandige basis. Bent u de kandidaat die wij zoeken? Absotech bvba is een jong bedrijf dat sinds 2010 technische interventies uitvoert in onderaanneming van Proximus. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker op zelfstandige basis die de Vlaamse rand rond Brussel kan bedienen. De job bestaat in het uitvoeren van technische installaties voor telefoon, internet en digitale tv bij Proximus klanten alsook het verhelpen van storingen op de telecominstallaties. Het profiel dat wij zoeken heeft een basiskennis elektriciteit en computer en dient in het bezit te zijn van een B-rijbewijs. U moet een BTW-nummer hebben of bereid zijn er één aan te vragen. Het is eveneens belangrijk om autonoom te kunnen werken en werkinstructies te volgen. De geschikte medewerker moet tot slot flexibel, klantgericht en sociaalvaardig zijn, vereiste talenkennis: frans en nederlands. Indien u interesse heeft in deze vacature, dient u eerst deel te nemen aan een screening. Indien u slaagt voor deze screening, kunt u starten aan de opleiding. Bent u de kandidaat die wij zoeken, gelieve dan uw cv met korte motivatie te bezorgen aan Absotech bvba Patrick Van Pestel E-mail: [email protected] Voor extra informatie en ondersteuning bij het opstarten van een zelfstandige activiteit kan u ook bij VDAB terecht, zie http://vdab.be/werkinzicht/zelfstandige.shtml er zijn nu ook ondersteunende maatregelen voor werklozen die een eigen zaak willen starten, meer info: http://www.maakwerkvanjezaak.be/ Bent u 50+? Dan kan u hier ook veel nuttige informatie vinden: http://www.neosvzw.be/page?orl=10171&ssn=&lng=1&pge=4948

Zoek naar antwoorden van Bouvier J in sociale netwerken
Look for responds of Bouvier J in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bouvier J. Laat een reactie achter voor Bouvier J. Bouvier J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bouvier J. Leave a respond for Bouvier J. Bouvier J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bouvier J op de google maps. Adres en contacten Bouvier J
Location of Bouvier J on the google maps. Address and contacts of Bouvier J

Andere gerelateerde bedrijven als come Bouvier J Bouvier J: C.P.A.S. | Translomat sa-Thiebaut | DETHIER MICHEL | BURLET FRERES | Duoprint NV

Other related companies as Bouvier J: C.P.A.S. | Translomat sa-Thiebaut | DETHIER MICHEL | BURLET FRERES | Duoprint NV

Bouvier J is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bouvier J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03651000976. Het bedrijf Bouvier J bevindt zich op het adres: Sint-Katelijnestraat 126; 2800; Mechelen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 457,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 757,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Interior decoration. Lijst met producten zijn Beds & mattresses - Retail; Curtains & curtain fixtures - Retail.
De hoofdactiviteit van Bouvier J is Administratie van economische programma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bouvier J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bouvier J, openstaande posities, locatie van Bouvier J op de kaart.

Bouvier J is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bouvier J, company assigned to the tax number BE03651000976. The company Bouvier J is located at the address: Sint-Katelijnestraat 126; 2800; Mechelen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 457,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 757,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Interior decoration. List of products are Beds & mattresses - Retail; Curtains & curtain fixtures - Retail.
The main activity of Bouvier J is Administration of Economic Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Bouvier J is not available. You also can look at reviews of Bouvier J, open positions, location of Bouvier J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bouvier J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bouvier J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bouvier J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bouvier J, employees, financial statistics.