Boursie J

Contactgegevens Boursie J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Boursie J: address, phone, fax, email, website, opening hours

Boursie J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Teckenbusch 18; 4720; Kelmis, België

Telefoon (phone): 087 65 91 18 (+32-087 65 91 18) 087 65 91 18 (+32-087 65 91 18)

Fax (fax): 087 65 91 18 (+32-087 65 91 18) 087 65 91 18 (+32-087 65 91 18)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Boursie J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Boursie J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Boursie J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Boursie J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Boursie J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Boursie J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Boursie J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Boursie J
Products information Boursie J

BTW identificatienummer (tax): BE02209045410
Ondernemingsnummer: 6993316650
Hoofdstad (capital): 549,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 190,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Painting contractors; Floor coverings - Retail

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Boursie J
(Get full report from official database of BE for Boursie J)

Aanvulling soorten activiteiten voor Boursie J
Addition kinds of activities for Boursie J

091300. schelpdier | Shellfish
20260103. Room, zoet | Cream, sweet
26210803. Greaseproof verpakkingspapier | Greaseproof wrapping paper
30690205. Matten of mat, rubber, niet | Mats or matting, rubber, nec
34430304. Economizers (ketels) | Economizers (boilers)
38510109. Bril | Spectacles
50239900. Huisinrichting, Nood | Homefurnishings, nec
79220202. Gemeenschapsteaterproductie | Community theater production

Werken bij Boursie J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Boursie J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Boursie J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Boursie J. Looking for open vacancies in other companies

 • Senior GL Accountant - Vilvoorde (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Accountemps is momenteel op zoek naar een Senior GL Accountant (m/v) voor een bedrijf in Vilvoorde. Het bedrijf is gevestigd in Vilvoorde. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Senior GL Accountant zijn: Je bereidt de BTW- en Intrastataangiftes voor; Je bereidt de vennootschapsbelasting voor; Je verzorgt de maandafsluiting: Je voert diverse boekingen uit; Je verzorgt de maandelijkse balansreconciliaties; Je biedt ondersteuning voor jouw andere collega's indien nodig. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • TECHNISCH TEKENAAR (ADEGEM)

  Regio: ADEGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Maldegem gaat AGO Jobs & HR op zoek naar een TECHNISCH TEKENAAR. Bij de opstart van projecten zal je 3D-modellen aanpassen naar wensen van de klant. Hierbij zal je hydraulische en elektrische componenten implementeren op het 3D-model. Vervolgens maak je productietekenen en lasplannen. Graag denk je actief mee met de klant, door oplossingen te creëren via innovatie ontwerpen alsook hoe kraanonderdelen parametrisch te maken.

 • Stagiair(e) HR gezocht te Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Ben je student en op zoek naar een toffe plaats om stage te lopen? Ben je gemotiveerd? Wij zoeken stagiair(e)s voor bij ons op kantoor in Kortrijk. Je taken bestaan uit: -Administratie -Inkomende en uitgaande telefonie -Screenings

 • CHAUFFEUR onmiddellijk (Aalter) (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: INTERGROW NV

  Type: Vaste Job

  - laden en lossen, zelf klaarzetten bestellingen - ingangscontrole - orde en netheid magazijn - orders picken - optie tot vast!

 • Inside Sales medewerker (BONHEIDEN)

  Regio: BONHEIDEN

  Bedrijf: VISTALINK

  Type: Vaste Job

  Je ondersteunt de Sales Manager en zijn accountmanagers in het complete voortraject naar een winnende offerte. Je rapporteert wekelijks aan de Sales Manager. Je bent verantwoordelijk om samen met je collega’s winnende offertes aan te leveren om de vooropgestelde groeidoelstellingen binnen de doelmarkten farma, automotive en distributie te realiseren. Je zorgt voor een intensieve samenwerking tussen je Accountmanagers, de R&D collega's en de externe partners - leveranciers. Je wil mee je schouders zetten onder het volgende groeiplan en je begrijpt dat hiervoor inhoudelijk sterk technische offertes nodig zijn met een duidelijke meerwaarde. Je bent vertrouwd met de automatiseringswereld en de specifieke eigenheden van een KMO in een industriële B2B omgeving. Je hebt ervaring in het opstellen van inhoudelijke complexe en zeer technische aanbiedingen met een ROI karakter en een terugverdientijd. Je communiceert hiervoor vlot met onderleveranciers en de VistaLink technologiepartners voor prijsaanvragen ed. Als administratieve duizendpoot en back-office medewerker hebben de huidige ICT-tools (ERP, CRM, urentracking software, boekhoudsoftware en MS Office) voor jou geen geheimen. Trefwoorden: Communicatief vaardig in de verschillende landstalen, planning en organisatie, oog voor kwaliteit, administratieve duizendpoot, industriële automatisering.

 • VOEGER (INGELMUNSTER)

  Regio: INGELMUNSTER

  Bedrijf: STORME VOEGWERKEN

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het voegen van nieuwbouwwoningen, voornamelijk in de provincie West-Vlaanderen.

 • IT PROGRAMMEUR (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: CAFCA

  Type: Vaste Job

  CAFCA is een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in software voor bouw- en installatiebedrijven. Doorheen de jaren is CAFCA uitgegroeid tot een vertrouwde partner voor installatiebedrijven in België en Nederland. Om onze groei en team te ondersteunen zijn we op zoek naar een programmeur.

 • Ploegbaas metser ( regio Gent) (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: Durabrik Group

  Type: Vaste Job

  Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor de metselwerken in de woningbouw. Je coördineert hierbij de werkzaamheden en volgt hierbij de veiligheidsreglementeringen op. Je engageert je om een gedisciplineerd veiligheidsgedrag uit te dragen. Je hoofdtaken zijn : sturen en begeleiden collega's plannen lezen niveaus uitzetten met behulp van een leaser metsen van een volledige ruwbouw bekisting - en betonwerken

 • ZORGKUNDIGE IN THUISVERPLEGING (ZELFSTANDIG) (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: IEZE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zin om als zelfstandig zorgkundige te werken in thuisverpleging? Ben je een zelfstandig persoon? Regel je graag zelf je werk en wil je goed je boterham verdienen? Droom je er van om in de regio Kortrijk/Menen/Waregem in thuisverpleging te werken? Wil jij ook jouw steentje bijdragen om mensen zo lang mogelijk thuis te helpen wonen? Verzorg je graag mensen met hart en ziel? Solliciteer dan snel op deze vacature.

 • osteopaat (m/v/x) (LEOPOLDSBURG)

  Regio: LEOPOLDSBURG

  Bedrijf: DIETER COUNE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn op zoek naar een sympathieke, gediplomeerde, zelfstandige osteopaat (m/v/x) om ons team te versterken Momenteel bestaat ons team uit 1 osteopaat, 4 kinesitherapeuten en 1 pedriatisch kinesitherapeute. De praktijk is gelegen nabij het centrum van Leopoldsburg en heeft zich 5 jaar geleden gevestigd in een nieuwe accomodatie. In ons werk worden we administratief ondersteund door een medewerker, op die manier kan elke therapeut zich ten volle toeleggen op de behandeling van de patiënt.

 • INDUSTRIEEL INGENIEUR ELEKTROMECHANICA GEZOCHT (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: TecQuality Sint-Niklaas

  Type: Werfreserve

  - Je maakt deel uit van het sales support export team ter ondersteuning van internationale sales managers - Je vertaalt de vraag van de klanten naar een passende procesoplossing, op basis van product en proces gegevens. - Dit doe je met eigen technische en commerciële inbreng in samenspraak met interne sales en engineering - Op basis van proces berekeningen stel je proces flow diagram, prijscalculatie en offerte op - Je contacteert leveranciers voor selectie van apparatuur

 • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Kasteel D'Aertrycke (Torhout) (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: COREX

  Type: Flexijob

  “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Kasteel D'Aertrycke wil groeien en is daarom op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van Boursie J in sociale netwerken
Look for responds of Boursie J in social networks

Lees alle opmerkingen voor Boursie J. Laat een reactie achter voor Boursie J. Boursie J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Boursie J. Leave a respond for Boursie J. Boursie J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Boursie J op de google maps. Adres en contacten Boursie J
Location of Boursie J on the google maps. Address and contacts of Boursie J

Andere gerelateerde bedrijven als come Boursie J Boursie J: Madpix | Beulen Houtmarkt NV | RENAULD L. | CHRISTIAN WEYNAND | JOHAN VANDERMAESEN

Other related companies as Boursie J: Madpix | Beulen Houtmarkt NV | RENAULD L. | CHRISTIAN WEYNAND | JOHAN VANDERMAESEN

Boursie J is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Boursie J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02209045410. Het bedrijf Boursie J bevindt zich op het adres: Teckenbusch 18; 4720; Kelmis. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 549,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 190,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Interior decoration. Lijst met producten zijn Painting contractors; Floor coverings - Retail.
De hoofdactiviteit van Boursie J is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Boursie J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Boursie J, openstaande posities, locatie van Boursie J op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Boursie J is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Boursie J, company assigned to the tax number BE02209045410. The company Boursie J is located at the address: Teckenbusch 18; 4720; Kelmis. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 549,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 190,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Interior decoration. List of products are Painting contractors; Floor coverings - Retail.
The main activity of Boursie J is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Boursie J is not available. You also can look at reviews of Boursie J, open positions, location of Boursie J on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Boursie J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Boursie J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Boursie J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Boursie J, employees, financial statistics.