Beulen Houtmarkt NV

Contactgegevens Beulen Houtmarkt NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Beulen Houtmarkt NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Beulen Houtmarkt NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Herkenrodesingel 85; 3500; Hasselt, België

Telefoon (phone): 011 25 25 00 (+32-011 25 25 00) 011 25 25 00 (+32-011 25 25 00)

Fax (fax): 011 87 12 04 (+32-011 87 12 04) 011 87 12 04 (+32-011 87 12 04)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Beulen Houtmarkt NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Beulen Houtmarkt NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Beulen Houtmarkt NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Beulen Houtmarkt NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Beulen Houtmarkt NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Beulen Houtmarkt NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Beulen Houtmarkt NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Beulen Houtmarkt NV
Products information Beulen Houtmarkt NV

BTW identificatienummer (tax): BE06984527587
Ondernemingsnummer: 7324829101
Hoofdstad (capital): 148,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 338,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Doors; Timber; Parquets; Ceilings; Carpenters; Interior decoration; Wall cupboards

Product categorie (product category): Do-it-yourself - Articles and materials

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Beulen Houtmarkt NV
(Get full report from official database of BE for Beulen Houtmarkt NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Beulen Houtmarkt NV
Addition kinds of activities for Beulen Houtmarkt NV

26720204. Gomband, doek of papierbasis: van aangekochte materialen | Gummed tape, cloth or paper base: from purchased materials
28699907. Beschermende vloeistoffen voor het genezen van vruchten, kruiden, tabak, enz. | Casing fluids for curing fruits, spices, tobacco, etc.
29110202. Benzine mengende planten | Gasoline blending plants
39999924. Magic apparatuur, benodigdheden en rekwisieten | Magic equipment, supplies, and props
50720300. Gereedschapsmiddelen en accessoires | Power tools and accessories
87110200. Industriële ingenieurs | Industrial engineers

Werken bij Beulen Houtmarkt NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Beulen Houtmarkt NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Beulen Houtmarkt NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Beulen Houtmarkt NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: t-interim Haacht

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf inBoortmeerbeek zijn wij dringend opzoek naar een gedreven, gemotiveerde enordelijke magazijnier. Je staat in voor alle facetten aangaande wisselstukkenopzoeken en bestellen alsook het beheer van het bandenhotel.

  • Monteur (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Hasselt zijn we op zoek naar een ervaren monteur. 

  • Huishoudhulp regio Begijnendijk (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Begijnendijk Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Eksaarde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EKSAARDE)

    Regio: EKSAARDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Kwaliteitsmedewerker 2 ploegen (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een flexibele job? Ben je nauwkeurig en nauwgezet? Werk je graag tot in de puntjes? Dan ben jij onze geknipte kandidaat. Voor een bedrijf actief in metaal- en assemblagesector zijn we op zoek naar verschillende kwaliteitscontroleurs. Als kwaliteitsmedewerker ben je verantwoordelijk voor het controleren van onderdelen: Visueel controleren op afwijkingen mbt kleur, grootte, samenstelling... Je staat ook in voor het registreren van alle gegevens in een file. Concreet word je uitgestuurd naar bedrijven waar jij de productie van onderdelen zal controleren en voor eventuele nabewerking zorgt. Jij bent eindverantwoordelijke om uitmuntende kwaliteit af te leveren en noteert je controles schriftelijk en zorgvuldig. Onze klant verwelkomt enthousiaste werkzoekenden die graag de handen uit de mouwen willen steken en biedt hiervoor in ruil een tewerkstelling in een stabiel bedrijf, met aantrekkelijk uurloon.

  • Barman/Barvrouw (COMINES-WARNETON)

    Regio: COMINES-WARNETON

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Komen zijn wij opzoek naar gemotiveerde FlexiJobs, Jobstudenten voor de Bar. Je staat in voor het maken van dranken, rondbrengen, afruimen,... Onze klant heeft een zomer bar. Omdat zijn vast personeel steeds verlof neemt in de zomer heeft hij mensen nodig om tijdelijk zijn zomer bar te runnen. Indien de samenwerking goed verloopt maak je kans op een Job optie vast!

  • Meestergast / ploegleider inpak (2-pl.) M/V (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: MULDER NATURAL FOODS

    Type: Vaste Job

    Na een grondige interne opleidingsperiode sta je als meestergast / ploegleider in voor het efficiënt reilen en zeilen van de volledige ploeg in de verpakkingsafdeling, met als doel een kwalitatieve output en een optimaal rendement te bekomen door een sterke machinebezetting met een goed opgeleid en gemotiveerd team. - De ploegleider stuurt, coacht en assisteert daarbij een ploeg van een 20-tal medewerkers in de hoogtechnologische productieafdeling. - Je zorgt, als (assistent) meestergast, voor verdere opleiding van je teamleden door kennisoverdracht- en captatie. - Je ziet toe op de werkzaamheden van de logistieke afdeling (aanvoer van garnituren en verpakkingsmaterialen, afvoer van afgewerkte producten) en spreekt de technische ploeg aan in geval van storingen. - Als ploegleider overleg je steeds met collega’s en leidinggevenden om duurzame oplossingen te vinden. - Je hebt geregeld contact met de productie- en personeelsplanner en rapporteert aan de manager productie. - De ploegleider / meestergast heeft een voorbeeldfunctie, draagt de Mulder waarden hoog in het vaandel en leeft de veiligheid-, kwaliteits- en milieuvoorschriften steeds strikt na.

  • Lasser inox (TIG en HA) metaalbedrijf Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Als inox lasser ziet jouw takenpakket er als volgt uit:  Samen met andere collega's sta je in de voormontage waar je verantwoordelijk bent voor het lassen en samentikken van verschillende structuren en onderdelen (inox) Je leest en interpreteert de montageplannen zodat je de juiste handelingen uitvoert  Er worden verschillende projecten toegewezen, waardoor je voldoende afwisseling hebt in de job Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamische KMO actief binnen de metaalverwerkende industrie. 

  • Chauffeur c + fysiek werk voor firma wegmarkering gevestigd te Merelbeke! (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Vaste Job

    Zij zijn op zoek naar een chauffeur c(e) voor het besturen van de borstelwagen. Belangrijk is dat je deze functie wil combineren met fysiek werk (het meehelpen van de wegmarkeerders) Het is belangrijk dat je gemotiveerd bent zorg voor je machine belangrijk vindt. We bieden je: een job met veel uren, maar met mooie verloning optie vast

  • Ploegtechnieker gevraagd (HELDERGEM)

    Regio: HELDERGEM

    Bedrijf: B & A

    Type: Vaste Job

    Voor verschillende klanten van ons zoeken we een ploegtechnieker Je bent sterk in mechanica of elektriciteit maar je bezit wel een basis van het andere. Of je bent een krak in PLC-sturingen... Je wenst te werken in een bedrijf dat volop vernieuwd, oog heeft voor zijn technieker. Je wenst in ploegen te werken én je kon gisteren al starten? Dan zoeken wij jou!

  • Teamcoach ( zelfstandig ) (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als teamcoach doe je het proces van A tot Z Je gaat opzoek naar de juiste kandidaten via verschillende netwerken Je neemt gesprekken af Je start de mensen succesvol op Je begeleid je team naar gewenste doelstellingen

  • Freelance ICT Profielen (Varia) (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: PROTEUS CONSULTING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klanten in de (voornamelijk) overheidssector zijn we dagelijks op zoek naar uiteenlopende ICT profielen, met onderstaande als meest voorkomende (maar zeker niet de enige) - Developers allerlei (.NET, Angular, JS, React, GIS, Application, Drupal, etc...) - Functionele & BI Analysten - Applicatie Analysten & Ontwikkelaars/Specialisten - UX Specialisten - Data Scientists Voel jij je geroepen onder één van bovenstaande noemers, of ben je als ICT specialist op zoek naar een geregelde stroom van opportuniteiten? Contacteer ons dan zeker voor een kennismakend gesprek.

Zoek naar antwoorden van Beulen Houtmarkt NV in sociale netwerken
Look for responds of Beulen Houtmarkt NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Beulen Houtmarkt NV. Laat een reactie achter voor Beulen Houtmarkt NV. Beulen Houtmarkt NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Beulen Houtmarkt NV. Leave a respond for Beulen Houtmarkt NV. Beulen Houtmarkt NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Beulen Houtmarkt NV op de google maps. Adres en contacten Beulen Houtmarkt NV
Location of Beulen Houtmarkt NV on the google maps. Address and contacts of Beulen Houtmarkt NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Beulen Houtmarkt NV Beulen Houtmarkt NV: FLGIKIMAT NV | Marie-Christine | DE EECKHOF | ALIMENTS GUILLAUME | WAUTERS R / CARLENS J

Other related companies as Beulen Houtmarkt NV: FLGIKIMAT NV | Marie-Christine | DE EECKHOF | ALIMENTS GUILLAUME | WAUTERS R / CARLENS J

Beulen Houtmarkt NV is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Beulen Houtmarkt NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06984527587. Het bedrijf Beulen Houtmarkt NV bevindt zich op het adres: Herkenrodesingel 85; 3500; Hasselt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 148,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 338,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Do-it-yourself - Articles and materials. Lijst met producten zijn Doors; Timber; Parquets; Ceilings; Carpenters; Interior decoration; Wall cupboards.
De hoofdactiviteit van Beulen Houtmarkt NV is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Beulen Houtmarkt NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Beulen Houtmarkt NV, openstaande posities, locatie van Beulen Houtmarkt NV op de kaart.

Beulen Houtmarkt NV is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Beulen Houtmarkt NV, company assigned to the tax number BE06984527587. The company Beulen Houtmarkt NV is located at the address: Herkenrodesingel 85; 3500; Hasselt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 148,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 338,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Do-it-yourself - Articles and materials. List of products are Doors; Timber; Parquets; Ceilings; Carpenters; Interior decoration; Wall cupboards.
The main activity of Beulen Houtmarkt NV is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Beulen Houtmarkt NV is not available. You also can look at reviews of Beulen Houtmarkt NV, open positions, location of Beulen Houtmarkt NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Beulen Houtmarkt NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Beulen Houtmarkt NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Beulen Houtmarkt NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Beulen Houtmarkt NV, employees, financial statistics.