Bourgondisch Kruis NV

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • Bourgondisch Kruis NV
Private companiesMiscellaneous Retail • Bourgondisch Kruis NV

Contactgegevens Bourgondisch Kruis NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bourgondisch Kruis NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bourgondisch Kruis NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Darmstraat 22 8531 Bavikhove, België

Telefoon (phone): 57 (+32-57) 57 (+32-57)

Fax (fax): 57 (+32-57) 57 (+32-57)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bourgondisch Kruis NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bourgondisch Kruis NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bourgondisch Kruis NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bourgondisch Kruis NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bourgondisch Kruis NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bourgondisch Kruis NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bourgondisch Kruis NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bourgondisch Kruis NV
Products information Bourgondisch Kruis NV

BTW identificatienummer (tax): BE04454650878
Ondernemingsnummer: 5424468994
Hoofdstad (capital): 747,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 484,000 EUR
Werknemers (employees): 16 to 25
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Interior decoration

Product categorie (product category): Interior Decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bourgondisch Kruis NV
(Get full report from official database of BE for Bourgondisch Kruis NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bourgondisch Kruis NV
Addition kinds of activities for Bourgondisch Kruis NV

731100. Adverterende agentschappen | Advertising agencies
24219901. Box timmerhout | Box lumber
31610000. Bagage | Luggage
36990301. Tegenmaat simulatoren, elektrisch | Countermeasure simulators, electric
59459900. Hobby-, speelgoed- en speelwinkels, nec | Hobby, toy, and game shops, nec

Werken bij Bourgondisch Kruis NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bourgondisch Kruis NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bourgondisch Kruis NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bourgondisch Kruis NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur CE (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant regio Maasmechelen zijn wij opzoek naar een Chauffeur CE voor het vervoeren van Paarden en pluimvee mest.

 • Lasser (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  we zoeken een polyvalente metaalbewerker een lasser die heel flexibel is om ons team te versterken. Ben jij onze hardwerkende kandidaat aarzel dan niet ons te contacteren

 • Procesoperator (m/v) (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een gekende firma in de ruime regio zijn we op zoek naar een operator bulk. Je staat in voor een gevarieerd takenpakket - mengen van de grondstoffen - persen van de grondstoffen - bulkverladen Je komt in contact met onder andere vrachtwagenchauffeurs die naar de weegbrug komen Het gaat zowel om manuele arbeid als om computergestuurd werk. Het mengen en het persen gebeurt voornamelijk computergestuurd. Je volgt de productie op zowel kwantitatief als kwalitatief.

 • Hulp laser operator (M/V) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een metaalverwerkingsbedrijf in Diksmuide zijn wij op zoek naar een persoon die hulp biedt waar nodig bij de laser operator. Dit voor het onderhoud van lasers zoals bijvoorbeeld de tafellatten kuisen, poetsen lasermachine, afvalbakken ledigen, transportbanden uitdraaien,enz. Met de heftruck verplaats je de metalenplaten, zo nodig bijspringen om vrachtwagens te lossen, enz.

 • Management Assistant (m/v) regio Waregem - 1280261 (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: Secretary Plus

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een dienstverlenend bedrijf zijn wij op zoek naar een Personal Assistant. Je vormt een onmisbare schakel binnen de organisatie. Hier volgt een greep uit jouw takenpakket. Je volgt de agenda's van het management op en plant de nodige afspraken in; Je gaat rapporten opmaken en nalezen en die vervolgens ook versturen naar klanten; Je bezorgt offertes aan de klanten; Je ondersteunt de Office Manager op vlak van facturatie, beheer van het wagenpark, het klaarzetten van de meeting rooms, het voorzien van de nodige office supplies, het maken van presentaties enzovoort; Je biedt ondersteuning bij de organisatie van evenementen; Je organiseert de maandelijkse management meetings en bereidt deze ook grondig voor.

 • Polyvalent bediende M/V (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Telefonisch contact met klanten (doorgeven van informatie – opnemen van bestellingen – doorverwijzen naar andere diensten – opnemen en doorspelen van klachten …) Input van order gegevens in files Plannen van ritten van de chauffeurs Ondersteunend naar back office in periodes van afwezigheid - Je beschikt minstens over een A2-diploma in een administratieve richting of bent gelijkwaardig door ervaring Je kan jezelf zeer vlot uitdrukken in het Nederlands & Frans (zowel gesproken als geschreven) Je beschikt over een goede kennis van MS Office en leert snel nieuwe software aan Je bent multi-inzetbaar, klantvriendelijk, nauwkeurig en flexibel ingesteld. Jij durft out of the box te denken, bent leergierig en durft zaken in vraag te stellen. Briefwisseling registreren, sorteren, frankeren. Administratieve dossiers samenstellen Pluspunt is een kennis van het software programma AX Dynamics

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio DEINZE– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: OPERUIMD AFDELING ALKEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Om ons antennepunt in Alken op een professionele manier te ondersteunen zijn we op zoek naar bijkomende huishoudhulpen. Je staat hoofdzakelijk in voor het poetsen bij onze klanten. Eventueel kan er ook gevraagd worden om te strijken.

 • Lader-Losser vaste nachtpost van 3u-9u (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een distributiemagazijn te Lummen zijn we op zoek naar lossers/sorteerders. Je werkt van 3u 's nachts tot 9u 's ochtends. Je takenpakket bestaat uit het lossen van vrachtwagens en sorteren van pakketjes. Momenteel zijn we op zoek naar flexmedewerkers en dit wil zeggen dat je bewust op zoek bent naar een deeltijdse job of een bijverdienste. Je werkdagen kan je zelf kiezen, maar je bent 2 à 3 dagen per week beschikbaar. Er wordt gewerkt van maandag tem vrijdag, geen weekends.

 • Afwasser (30u/week) (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: TEMPO-TEAM

  Type: Studentenjob

  Voor een klant in Mol is Tempo-Team op zoek naar een medewerker voor de afwas. Dit mag zowel een student / flexijob of vaste medewerker zijn. Je gaat minimum 30 uren per week werken, dit zowel voor in het weekend, als door de week.

 • Een coördinator (v/m) voor het operatiekwartier (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: KLINIEK SINT-JAN

  Type: Vaste Job

  Werkomgeving: Multidisciplinair operatiekwartier (klassieke en ambulante heelkunde): * 11 specialismen (hartheelkunde, neurochirurgie, orthopedie, abdominale - thoracale en endocriene heelkunde, vaatheelkunde, urologie, gynaecologie, plastische en reconstructieve heelkunde, oogheelkunde, NKO, stomatologie) * 8 operatiezalen * 2 technische zalen * 1 ontwaakzaal voor volwassenen – 1 pediatrische ontwaakzaal Algemene opdracht: De coördinator houdt toezicht op de behandeling van de patiënten die geopereerd worden op basis van een veilige kwaliteitszorg in samenwerking met de verschillende heelkundige specialismen. Hij zorgt voor de toepassing van de regels bepaald in het huishoudelijke reglement van het operatiekwartier en de naleving van de werkingsmodaliteiten gevalideerd door het Beperkt comité van het operatiekwartier. Permanente opdrachten: * Organiseert de afstemming van de menselijke middelen op het electieve operatieprogramma en de opvang van spoedgevallen; * Neemt deel aan de planning van het operatieprogramma in overleg met de verschillende actoren (chirurgen, anesthesisten, verpleegkundigen, …); * Superviseert de globale activiteit van het operatiekwartier; * Coördineert de verschillende teams (chirurgen, anesthesisten, verpleegkundigen, instrumentisten, …) en beschikt over autoriteit ten aanzien van alle actoren van het operatiekwartier op het vlak van de naleving van de operatieprogramma’s, de overschrijding van de tijdsduur voorzien in het programma en het beheer van de uitzonderingen; * Werkt actief samen met de directie, de zorgcoördinator en alle verantwoordelijken die betrokken zijn bij het beheer van het operatiekwartier; * Is in staat om risicovolle situaties te herkennen en stelt traceerbaarheidsprocedures in, evalueert en controleert hun toepassing; * Voert de vereiste maatregelen in voor de veiligheid van patiënten en personeel; * Is betrokken in de strijd tegen de nosocomiale infecties; * Anticipeert het beheer van de vervangingen (in overleg met de directie patiëntenzorg); * Verzekert het beheer van de processen en technieken, het administratieve beheer van de patiënten, het beheer van de human resources en van de materiële middelen (in nauwe samenwerking met de centrale sterilisatie); * Beheert de verbruiksgoederen en het materiaal, rekening houdende met de budgettaire beperkingen; * Geeft via de meeste geschikte kanalen informatie door aan het personeel en aan de verschillende zorgverleners van het operatiekwartier; * Past de beroeps- en deontologische regels toe en waakt over hun naleving; * Beheert de opvang en behandeling van de spoedgevallen (met inbegrip van de MUG-spoedgevallen). Zie de rest van de beschrijving bij "Profiel"

 • Flexi medewerker horeca zondagnamiddag (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: STEGMANN DEINZE

  Type: Flexijob

  Een tearoom in het centrum van Deinze is op zoek naar een flexi medewerker om mee te helpen elke zondagmiddag van 12u tot 17u. Je bestelt de klanten in de zaal of terras en je rekent af.

Zoek naar antwoorden van Bourgondisch Kruis NV in sociale netwerken
Look for responds of Bourgondisch Kruis NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bourgondisch Kruis NV. Laat een reactie achter voor Bourgondisch Kruis NV. Bourgondisch Kruis NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bourgondisch Kruis NV. Leave a respond for Bourgondisch Kruis NV. Bourgondisch Kruis NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bourgondisch Kruis NV op de google maps. Adres en contacten Bourgondisch Kruis NV
Location of Bourgondisch Kruis NV on the google maps. Address and contacts of Bourgondisch Kruis NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Bourgondisch Kruis NV Bourgondisch Kruis NV: J.D. SERVICE | ERQUELINNES PNEUS | ETABLISSEMENTS SOCOARC SA | Airportshutlle | Bellemans Ingrid

Other related companies as Bourgondisch Kruis NV: J.D. SERVICE | ERQUELINNES PNEUS | ETABLISSEMENTS SOCOARC SA | Airportshutlle | Bellemans Ingrid

Bourgondisch Kruis NV is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bourgondisch Kruis NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04454650878. Het bedrijf Bourgondisch Kruis NV bevindt zich op het adres: Darmstraat 22 8531 Bavikhove. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 16 to 25 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 747,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 484,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Interior Decoration. Lijst met producten zijn Interior decoration.
De hoofdactiviteit van Bourgondisch Kruis NV is Diversen Detailhandel, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bourgondisch Kruis NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bourgondisch Kruis NV, openstaande posities, locatie van Bourgondisch Kruis NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bourgondisch Kruis NV is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bourgondisch Kruis NV, company assigned to the tax number BE04454650878. The company Bourgondisch Kruis NV is located at the address: Darmstraat 22 8531 Bavikhove. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 16 to 25 employees work in this company. Capital - 747,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 484,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Interior Decoration. List of products are Interior decoration.
The main activity of Bourgondisch Kruis NV is Miscellaneous Retail, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Bourgondisch Kruis NV is not available. You also can look at reviews of Bourgondisch Kruis NV, open positions, location of Bourgondisch Kruis NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bourgondisch Kruis NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bourgondisch Kruis NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bourgondisch Kruis NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bourgondisch Kruis NV, employees, financial statistics.