Boulle

Contactgegevens Boulle: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Boulle: address, phone, fax, email, website, opening hours

Boulle

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Crayère 43; 4682; Oupeye (Heure-le-Romain), België

Telefoon (phone): 04 286 12 57; 04 286 49 00 (+32-04 286 12 57; 04 286 49 00) 04 286 12 57; 04 286 49 00 (+32-04 286 12 57; 04 286 49 00)

Fax (fax): 04 286 49 00 (+32-04 286 49 00) 04 286 49 00 (+32-04 286 49 00)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Boulle: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Boulle"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Boulle"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Boulle, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Boulle. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Boulle, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Boulle. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Boulle
Products information Boulle

BTW identificatienummer (tax): BE04858398437
Ondernemingsnummer: 8656097412
Hoofdstad (capital): 397,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 707,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Fa?ade cleaning & maintenance; Insulation works (Thermical & acoustical); Fa?ade covering

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Boulle
(Get full report from official database of BE for Boulle)

Aanvulling soorten activiteiten voor Boulle
Addition kinds of activities for Boulle

289999. Chemische preparaten, nec, nec | Chemical preparations, nec, nec
356302. Spuit- en stofuitrusting | Spraying and dusting equipment
10110102. Open pit taconite mijnbouw | Open pit taconite mining
20629906. Geraffineerde rietsuiker, uit gekochte ruwe suiker of siroop | Refined cane sugar, from purchased raw sugar or syrup
35230400. Schuur-, silo-, pluimvee-, zuivel- en veehouderijmachines | Barn, silo, poultry, dairy, and livestock machinery
37699903. Behuizingen, raketten en raketcomponenten: opslag | Casings, missiles and missile components: storage
50320300. Tegel- en kleiproducten | Tile and clay products
51620102. Harsen, synthetisch | Resins, synthetic
51691001. Anti-corrosie producten | Anti-corrosion products
73190102. Auto kaart adverteren | Car card advertising

Werken bij Boulle: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Boulle: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Boulle. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Boulle. Looking for open vacancies in other companies

 • ADMINISTRATIEF BEDIENDE (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: EXPERZA TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal dagelijks instaan voor het opmaken van de planning voor het ruitenwas-team. Je brengt de klanten op de hoogte via SMS of mail. Je verzorgt de administratie van uw team en staat je collega van de mobiele ploeg bij. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het wagenpark, het doorgeven van aankopen, afspraken maken voor herstellingswerken van machines en gereedschap, opvolgen van verkeersboetes etc.

 • Procesoperator volcontinue (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Konvert Interim Brugge

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant regio Brugge zijn we op zoek naar een procesoperator (M/V) voor de chemische sector. Functie: - Bedienen apparatuur binnen het volledige proces - Opvolgen van alarmen - Doseren diverse grondstoffen volgens voorschrift - Opvolgen van de procescondities, gebruik van grondstoffen,... via batchrapporten - Steeds overleg plegen met de collega's - Verantwoordelijk voor jouw werkpost - Gebruik ERP systeem - Afnemen van diverse staalnames + uitvoeren van analyses en testen - Lossen van bulk grondstoffen valt onder jouw supervisie

 • Monteur - Elektromechanicien : (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Monteur-Elektromechanicien sta je in voor de montage en opstart van machines en afzuigsystemen op verplaatsing bij de klant. Je hebt kennis van pneumatische systemen motoren en reductoren alsook van allerhande montagetechnieken en materialen. Ervaring met een conventionele en teach-in draaibank is een pluspunt. Je kan een constructieplan lezen interpreteren en uitvoeren en kan goed Halfautomaat lassen. Goede kennis Nederlands is vereist.

 • operator met heftruckattest (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: Synergie Deinze Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf te Wielsbeke, actief in de productie van grondstoffen, zachte vloerbekleding, harde vloerbekleding en meubelstoffen; zijn we op zoek naar een operator. Je dient in het bezit te zijn van een heftruckattest en kan in twee ploegen werken.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Vollezele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VOLLEZELE)

  Regio: VOLLEZELE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Ichtegem (ICHTEGEM)

  Regio: ICHTEGEM

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • HUISHOUDHULP (M/V) VEURNE (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS NIEUWPOORT

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Bijlesgever fysica (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor fysica aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Stagiair(e) communicatie (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: WATER-LINK

  Type: Studentenjob

  Als stagiair(e) communicatie ondersteun je de communicatieafdeling. Concreet zal je takenpakket onder meer bestaan uit volgende zaken: Copywriting Werken met Adobe pakket Beelmateriaal archiveren, organiseren en ordenen Interne campagnes uitwerken Werken in Photoshop, Illustrator en Inndesign

 • Arbeider wegsignalisatie - Chauffeur C (M/V) (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

  Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

  Bedrijf: TALENTFARM

  Type: Vaste Job

  Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het vervoeren en plaatsen van wegsignalisatie. Ter uitbreiding van hun team, zijn wij op zoek naar een arbeider wegsignalisatie mét rijbewijs C. Het takenpakket bestaat uit volgende punten: Het vervoeren van de wegsignalisatie Het plaatsen van wegsignalisatie

 • Elektromechanieker (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

  Type: Vaste Job

  Logi-Technic, afdeling Wevelgem, is op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een aantal jaren ervaring als elektromechanieker. Met meer dan 500 klantgerichte top-techniekers is Logi-technic bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building; Je zal als elektromechanieker in opdracht van Logi-technic werken op locatie. Je waakt over de kwaliteit van het machinepark en je voert preventief onderhoud uit. Daarnaast spoor je storingen op en verhelp je zowel mechanische als elektrische storingen aan technische installaties en onderdelen. We bieden steeds projecten die passen bij jouw kennis, ervaring en verwachtingen. Je zal terechtkomen in een hecht team van HR coördinatoren, Account Managers, Techniekers, Safety Managers,…Zij zullen klaar staan om jou in alles te ondersteunen.

 • Administratief logistiek bediende met coachende vaardigheden (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Konvert Office Gent

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant in de Gentse zeehaven, zoeken wij een administratief logistiek bediende. Wij zijn op zoek naar iemand met ervaring, die snel de zaken aanleert. Ervaring met administratieve afhandeling van pickdocumenten, zendnota's, magazijnbeheer en dergelijke is dus zeer belangrijk. Je houdt je dus bezig met 95 procent administratie. Door het goede beheer van de administratie moet je de verzending in goede banen kunnen leiden en moet je dus het personeel van het magazijn kunnen aansturen. Dagelijks komt eenzelfde transporteur langs voor het oppikken van de goederen. Jouw taken: • Aansturen van magazijniers. • Het doorgeven van de bestellingen en staalaanvragen via magazijnbons aan de magazijnmedewerkers of via productieorders aan de productieassistent of de verantwoordelijke voor kleine producties. • Het organiseren van binnenlands en buitenlands transport (behalve speciale bestemmingen en klanten): levering v/d orders, levering van stalen, ook retours van goederen. • Het indienen en opvolgen van transportklachten bij de transportfirma's. • Het controleren en goedkeuren van de aankoopfacturen van de transportfirma's. • Het opmaken van de verzendnota's voor bestellingen en stalen in binnen- en buitenland. • Het versturen van orderbevestigingen buitenlandse orders. • Het bepalen van de volgorde voor het klaarzetten van bestellingen en deze doorgeven aan de magazijnmedewerkers. • Informatie verstrekken aan de klanten bij vragen over de levering van hun bestelling of van stalen. • Optimalisatie stockbeheer, magazijnbeheer en algemene werking van het magazijn • Overzichtslijsten genereren. • Dagelijks de backorders doornemen en opvolgen met de planning, de besteldienst en de verzending. • Indien nodig: klaarzetten van goederen voor leveringen.

Zoek naar antwoorden van Boulle in sociale netwerken
Look for responds of Boulle in social networks

Lees alle opmerkingen voor Boulle. Laat een reactie achter voor Boulle. Boulle bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Boulle. Leave a respond for Boulle. Boulle on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Boulle op de google maps. Adres en contacten Boulle
Location of Boulle on the google maps. Address and contacts of Boulle

Andere gerelateerde bedrijven als come Boulle Boulle: MAURICE GRANDHENRY | Informatique Distribution Belge SA | VAN DUFFEL GUY | Mertens I | MUS?E MONOPOLI

Other related companies as Boulle: MAURICE GRANDHENRY | Informatique Distribution Belge SA | VAN DUFFEL GUY | Mertens I | MUS?E MONOPOLI

Boulle is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Boulle, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04858398437. Het bedrijf Boulle bevindt zich op het adres: Rue de la Crayère 43; 4682; Oupeye (Heure-le-Romain). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 397,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 707,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Interior decoration. Lijst met producten zijn Fa?ade cleaning & maintenance; Insulation works (Thermical & acoustical); Fa?ade covering.
De hoofdactiviteit van Boulle is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Boulle is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Boulle, openstaande posities, locatie van Boulle op de kaart.

Boulle is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Boulle, company assigned to the tax number BE04858398437. The company Boulle is located at the address: Rue de la Crayère 43; 4682; Oupeye (Heure-le-Romain). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 397,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 707,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Interior decoration. List of products are Fa?ade cleaning & maintenance; Insulation works (Thermical & acoustical); Fa?ade covering.
The main activity of Boulle is Justice, Public Order and Safety, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Boulle is not available. You also can look at reviews of Boulle, open positions, location of Boulle on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Boulle, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Boulle, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Boulle, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Boulle, employees, financial statistics.