Bothy Annick SPRL

Contactgegevens Bothy Annick SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bothy Annick SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bothy Annick SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue d'Andenne 75; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles), België

Telefoon (phone): 02 537 47 68 (+32-02 537 47 68) 02 537 47 68 (+32-02 537 47 68)

Fax (fax): +32 (11) 820-46-21 +32 (11) 820-46-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bothy Annick SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bothy Annick SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bothy Annick SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bothy Annick SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bothy Annick SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bothy Annick SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bothy Annick SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bothy Annick SPRL
Products information Bothy Annick SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE02151916503
Ondernemingsnummer: 2348297119
Hoofdstad (capital): 200,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 604,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in Bothy Annick SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bothy Annick SPRL
(Get full report from official database of BE for Bothy Annick SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bothy Annick SPRL
Addition kinds of activities for Bothy Annick SPRL

22410401. Kleding webbing | Apparel webbing
26210907. Gebouw papier, schede | Building paper, sheathing
30520201. Autoslang, kunststof | Automobile hose, plastic
32720711. Piling, prefab beton | Piling, prefabricated concrete
35320405. Laadmachines, ondergronds: mobiel | Loading machines, underground: mobile

Werken bij Bothy Annick SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bothy Annick SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bothy Annick SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bothy Annick SPRL. Looking for open vacancies in other companies

 • Heftruckchauffeur (m/v) (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Wetteren, een innovatief productiebedrijf, zijn wij momenteel op zoek naar een magazijnier/heftruckchauffeur (m/v). - Laden en lossen van vrachtwagens a.d.h.v. een controlelijst en een scansysteem - De afgewerkte producten met de heftruck verplaatsen naar het magazijn - De grondstoffen en verpakkingsmateriaal klaarzetten volgens de vooropgestelde productieplanning - Inventariseren van de geproduceerde artikelen op basis van de labels

 • Magazijniers automotive sector dagdienst, Tienen, fulltime (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: Synergie Leuven Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je taken bestaan uit: Laden en lossen van de vrachtwagens Klaarmaken van bestellingen Laden en lossen van vrachtwagen .... .

 • HUISHOUDHULP HERENTALS (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen regio Herentals zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Gistel - Oudenburg (GISTEL)

  Regio: GISTEL

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • 2 HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS LOKEREN (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: GREENHOUSE LOKEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Lokeren zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Lummen, 8 uur per week (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, te presteren in 1 à 2 dagen, voor een gastgezinnen wonende te Lummen. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Werkstudent Knokke (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: DAMART

  Type: Studentenjob

  Als verkoopsmedewerker vertegenwoordig je de commerciële politiek en het nieuwe imago van Damart. De noden van de klanten detecteren en hen adviseren op een professionele manier met een persoonlijke touch is jouw manier van verkopen. De klant staat dan ook altijd centraal in je verkoopproces. Orde en netheid van de winkel, verwerken van goederen en kassawerk behoren tot je takenpakket. Samen met de Shopmanager en je collega’s ga je iedere dag de uitdaging aan om de objectieven te behalen.

 • Jobstudent verkoopsmedewerker beddenwinkel (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een slaapspeciaalzaak die zich richt op slaapadvies en de verkoop van matrassen, bedden, boxspring, lattenbodems, hoofdkussens, dekbedden, bedlinnen en bedaccessoires en decoratie zijn we op zoek naar jobstudenten. Jouw takenpakket als verkoper bestaat uit: Ingeven van bestelbonnen in hun ERP pakket Opvolgen van de voorraad in het filiaal Ontvangen van voorschotten en saldo's Dienst na verkoop Prijzen van artikelen Opmaken van bedden Netjes houden van de showroom

 • Jobstudenten - licht inpakwerk tijdens academiejaar 2018-2019 (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: NEWCOM SERVICES

  Type: Studentenjob

  Voor één van onze e-commerce klanten zorg je voor het inpakken en verzendklaar maken van goederen in verzenddozen. Je werkt hiervoor samen met een team van jobstudenten en medewerkers in een aangename sfeer. We zoeken jobstudenten om 1 dag per week (of meer) in te pakken tijdens het academiejaar 2018-2019

 • Bouwfirma Baldewijns&Co - Projectleider Afbraak/Grondverzet (KURINGEN)

  Regio: KURINGEN

  Bedrijf: Baldewijns

  Type: Vaste Job

  Wij zijn Baldewijns&Co – Klasse 6 partner voor Grond- en Afbraakwerken en INFRA Succesvolle KMO - team van +50 gedreven medewerkers Innovatief/vooruitstrevend – steeds alert voor nieuwe technologieën/technieken Ervaren en professioneel – al ruim 30 jaar Jij mag Boeiende afbraakprojecten coördineren van A tot Z Opvolgen van kwaliteit, uitvoeringstermijnen en budgetten Aansturen – bouwteam op de werf Voorbereiden – vorderingsstaten en vergaderingen Opvolgen – projectadministratie in KDP Bouwoffice Samenwerken – binnendienst/werfleiders/projectleiders Rapporteren – aan de zaakvoerder

 • Chauffeur CE (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: XWIFT

  Type: Vaste Job

  Xwift is op zoek naar nieuwe chauffeurs om ons groeiend team te versterken! Bij Xwift ben je geen nummer en wij hechten belang aan het menselijke verhaal achter iedere werknemer. Zo sta je onder begeleiding van een eigen HR-traject coach en heb je steeds een persoonlijk aanspreekpunt. Wil jij ons transportteam vervoegen als chauffeur CE? Aarzel dan niet om ons te contacteren. CHAUFFEUR bij Xwift: Vertrek vanuit de eigen woonplaats Je werkt 10 à 13 uur per dag Bereid zijn om zelf te laden en te lossen Werken met bache Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen te volgen

 • DOCENT NEDERLANDS (ELSENE)

  Regio: ELSENE

  Bedrijf: BERLITZ LANGUAGE CENTERS

  Type: Zelfstandige activiteit

  dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Nederlands te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

Zoek naar antwoorden van Bothy Annick SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Bothy Annick SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bothy Annick SPRL. Laat een reactie achter voor Bothy Annick SPRL. Bothy Annick SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bothy Annick SPRL. Leave a respond for Bothy Annick SPRL. Bothy Annick SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bothy Annick SPRL op de google maps. Adres en contacten Bothy Annick SPRL
Location of Bothy Annick SPRL on the google maps. Address and contacts of Bothy Annick SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Bothy Annick SPRL Bothy Annick SPRL: FLH. HARTZIEKENHUIS VZW | De Meester N | EDWARD JANSSENS | R Escargots | Chrome Consulting & Integration SPRL

Other related companies as Bothy Annick SPRL: FLH. HARTZIEKENHUIS VZW | De Meester N | EDWARD JANSSENS | R Escargots | Chrome Consulting & Integration SPRL

Bothy Annick SPRL is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bothy Annick SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02151916503. Het bedrijf Bothy Annick SPRL bevindt zich op het adres: Rue d'Andenne 75; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 200,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 604,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Interior decoration. Producten gemaakt in Bothy Annick SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bothy Annick SPRL is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bothy Annick SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bothy Annick SPRL, openstaande posities, locatie van Bothy Annick SPRL op de kaart.

Bothy Annick SPRL is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bothy Annick SPRL, company assigned to the tax number BE02151916503. The company Bothy Annick SPRL is located at the address: Rue d'Andenne 75; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 200,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 604,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Interior decoration. Products created in Bothy Annick SPRL were not found.
The main activity of Bothy Annick SPRL is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Bothy Annick SPRL is not available. You also can look at reviews of Bothy Annick SPRL, open positions, location of Bothy Annick SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bothy Annick SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bothy Annick SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bothy Annick SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bothy Annick SPRL, employees, financial statistics.