Bossaert R

Contactgegevens Bossaert R: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bossaert R: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bossaert R

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dikkebusstraat 86; 8958; Heuvelland (Loker), België

Telefoon (phone): 057 44 87 17 (+32-057 44 87 17) 057 44 87 17 (+32-057 44 87 17)

Fax (fax): 057 44 87 17 (+32-057 44 87 17) 057 44 87 17 (+32-057 44 87 17)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bossaert R: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bossaert R"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bossaert R"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bossaert R, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bossaert R. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bossaert R, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bossaert R. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bossaert R
Products information Bossaert R

BTW identificatienummer (tax): BE04432403564
Ondernemingsnummer: 5779052734
Hoofdstad (capital): 105,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 156,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in Bossaert R zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bossaert R
(Get full report from official database of BE for Bossaert R)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bossaert R
Addition kinds of activities for Bossaert R

3952. Loodpotloden en kunstgoederen | Lead pencils and art goods
4412. Buitenlands zeevervoer van vracht | Deep sea foreign transportation of freight
09129901. Bluefish, vangen van | Bluefish, catching of
15210102. Mobiele huis reparatie, ter plaatse | Mobile home repair, on site
23210102. Koorden, mannen en jongens: gemaakt van aangekochte materialen | Collars, men's and boys': made from purchased materials
35310602. Bulldozers (bouwmachines) | Bulldozers (construction machinery)

Werken bij Bossaert R: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bossaert R: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bossaert R. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bossaert R. Looking for open vacancies in other companies

 • Industrieel elektricien / bordenbouwer m/v (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Beschik jij over een grondige kennis van industriële elektriciteit? Adecco Zeebrugge kan jou aan een interessante job helpen. Als industrieel bordenbouwer bouw je zelfstandig elektrische stuur- en regelborden (op basis van een installatieschema of bord lay-out). Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf het montageraam. Verder plaats je de onderdelen & componenten (oa draadkanalen, stroomrails, klemmen, elektrische componenten) en test je de kast.

 • Administratief Bediende (SINT-GILLIS)

  Regio: SINT-GILLIS

  Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Scannen van dossiers en aanmaken van de electronische workflow. Administratieve en operationele taken met betrekking tot databaselijsten uitvoeren. Risico acceptatie van eenvoudige medische vragenlijsten Brifwisseling (bijpremie). Administratieve afhandeling van dossiers in betrokken applicaties.

 • Chauffeur (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: t-interim Mechelen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Boom zijn wij op zoek naar een ervaren chauffeur die op afroepbasis wil werken om ziekte en verlof op te vervangen: Je staat in voor het vervoer van de goederen naar ziekenhuizen. Je regelt het transport, je verwerkt de administratie en je zorgt voor een correct vervoer en afhandeling. Je werkt aan de hand van bonnen en werkt deze gestructureerd af. Je volgt een strikt schema.

 • Elektromechanieker (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We zoeken momenteel voor snelle opstart regio Gent een electromechanieker 2 ploegen. Zelfstandig een machinepark elektrisch en mechanisch onderhouden

 • HUISHOUDHULP Wachtebeke (WACHTEBEKE)

  Regio: WACHTEBEKE

  Bedrijf: DE MANGELAAR

  Type: Dienstenchequebaan

  Je gaat poetsen bij particulieren in regio Wachtebeke.

 • Gemotiveerde Poetsvrouw / Poetsman regio Dessel (DESSEL)

  Regio: DESSEL

  Bedrijf: HET POETSPALEIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk ! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Mol, Dessel, Retie, Arendonk Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Schriek (SCHRIEK)

  Regio: SCHRIEK

  Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Heist-op-den-Berg

  Type: Dienstenchequebaan

  Is schoonmaken je passie? Dan zit je bij ons op de juiste plaats! Onze particulieren staan te popelen om hun huistaken aan je toe te vertrouwen. Deze taken bestaan uit schoonmaken van de woning, wassen en strijken, af en toe kleine boodschapjes doen, ramen wassen,...

 • Jobstudent Collection Agent Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: FLANDERIJN

  Type: Studentenjob

  Ben je op zoek naar een studentenjob voor komende zomer en/of tijdens het academiejaar in een jong en dynamisch bedrijf binnen een informele werksfeer? Contacteer ons dan snel voor één van onze beschikbare plaatsten voor jobstudenten. In deze functie bel je mensen op die hun factuur niet hebben betaald. Op een professionele en doelgerichte wijze zoek je samen met de debiteur naar een oplossing voor zijn/haar openstaande schulden rekening houdend met de wensen van de opdrachtgever en de mogelijkheden van de debiteur. Hierbij treed je zowel telefonisch als schriftelijk in contact met opdrachtgevers en debiteuren, vooral in het Nederlands en het Frans. Tweetalige studenten met een flair voor rechten hebben een plus. Maar dit is niet noodzakelijk. Verbaal sterk zijn en logisch denken zijn de voornaamste troeven.

 • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Gent! (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ACTIVATE

  Type: Studentenjob

  Ben je nog op zoek naar een toffe bijverdienste dat makkelijk te combineren is met je studies? Goed nieuws, want Activate zoekt naar enthousiaste collega’s! Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

 • Cognitieve gedragstherapeut (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor haar tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een Cognitieve Gedragstherapeut. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

 • Kinderbegeleider / Kinderbegeleidster (SCHELLE)

  Regio: SCHELLE

  Bedrijf: KINDERDAGVERBLIJF LAURO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor ons kinderdagverblijf in Schelle zijn wij nog steeds dringend op zoek naar een gemotiveerder kinderbegeleider of kinderbegeleidster.Je zal instaan voor de dagelijkse verzoriging van baby's en peuters van 0-3 jaar.

 • onepoint - Senior Testers (Functional or Automation) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Momenteel zouden we graag nog een aantal Senior Testers aanwerven om ons team te versterken.  Functies Opstellen van een testplan op basis van de documentatie van een project Je bepaalt mede ook de scope van de testautomatisatie en automatiseert de regressiescenario's Voert de (geautomatiseerde) testscenario's uit en registreert de gevonden bugs Op het einde van het testproces rapporteer je de resultaten naar de projectverantwoordelijken en geef je advies bij de Go/Nogo beslissing Verantwoordelijk voor het opstellen van een master test plan met de omschrijving van de scope, de testcriteria en de planning, en dit voor de aanvang van de testface Profiel Je bent iemand die door zijn kennis, ervaring en positieve instelling bij klanten het verschil kan en wil maken Kennis van en ervaring met projectorganisatie en de projectmatige werkaanpak, de fases van de testcyclus en testtechnieken, systeemontwikkelingsmethoden, architecturen en tools voor systeemontwikkeling ISTQB kennis, liefst certificaat Kennis van en ervaring met HP-ALM/QC, HP-Qtp Kennis van HP-Lr is een pluspunt Stressbestendig (kunnen omgaan met deadlines, sprints...) Zelfstandig kunnen werken Zin voor initiatief, proactief, NET dat ietsje meer doen of kennen of willen Bereid zijn om continue bij te leren en kennis te delen Goede kennis van het Nederlands Kennis van het Frans Gevoel voor humor hebben is ook zeker een pluspunt Wat mag je van ons verwachten? Een aangename werksfeer bij een stabiel internationaal bedrijf dat zijn KMO karakter nog niet verloren is Open en directe communicatie. (via ons gazet, twitter, facebook, nieuwsbrief, events) Persoonlijke begeleiding door middel van evaluatie gesprekken bij de klant op regelmatige basis Een uitdagende werkomgeving met afwisselende boeiende opdrachten Een attractief loon aangevuld met een pak extra legale voordelen Op regelmatige tijdstippen organiseren wij een event voor jou en je partner Eigen opleidingscentrum dus opleiding en certificaten

Zoek naar antwoorden van Bossaert R in sociale netwerken
Look for responds of Bossaert R in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bossaert R. Laat een reactie achter voor Bossaert R. Bossaert R bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bossaert R. Leave a respond for Bossaert R. Bossaert R on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bossaert R op de google maps. Adres en contacten Bossaert R
Location of Bossaert R on the google maps. Address and contacts of Bossaert R

Andere gerelateerde bedrijven als come Bossaert R Bossaert R: Van Beeumen F | WALLY DE REU | J. BRANDT | S.T.I | LA POSTE

Other related companies as Bossaert R: Van Beeumen F | WALLY DE REU | J. BRANDT | S.T.I | LA POSTE

Bossaert R is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bossaert R, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04432403564. Het bedrijf Bossaert R bevindt zich op het adres: Dikkebusstraat 86; 8958; Heuvelland (Loker). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 105,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 156,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Interior decoration. Producten gemaakt in Bossaert R zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bossaert R is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bossaert R is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bossaert R, openstaande posities, locatie van Bossaert R op de kaart.

Bossaert R is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bossaert R, company assigned to the tax number BE04432403564. The company Bossaert R is located at the address: Dikkebusstraat 86; 8958; Heuvelland (Loker). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 105,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 156,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Interior decoration. Products created in Bossaert R were not found.
The main activity of Bossaert R is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Bossaert R is not available. You also can look at reviews of Bossaert R, open positions, location of Bossaert R on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bossaert R, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bossaert R, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bossaert R, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bossaert R, employees, financial statistics.