BOSMANS J

Contactgegevens BOSMANS J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOSMANS J: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOSMANS J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Déportés 48; 1390; Grez-Doiceau (Bossut-Gottechain), België

Telefoon (phone): 010 84 28 24 (+32-010 84 28 24) 010 84 28 24 (+32-010 84 28 24)

Fax (fax): +32 (59) 896-51-99 +32 (59) 896-51-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOSMANS J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOSMANS J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOSMANS J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOSMANS J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOSMANS J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOSMANS J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOSMANS J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOSMANS J
Products information BOSMANS J

BTW identificatienummer (tax): BE01070587158
Ondernemingsnummer: 9360595703
Hoofdstad (capital): 298,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 376,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in BOSMANS J zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOSMANS J
(Get full report from official database of BE for BOSMANS J)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOSMANS J
Addition kinds of activities for BOSMANS J

01199900. Cash korrels, nec, nec | Cash grains, nec, nec
01619907. Tomatenboerderij | Tomato farm
36710205. Electron buizen, speciaal doel | Electron tubes, special purpose
50640304. Luchtbevochtigers, draagbaar | Humidifiers, portable
80939905. Gewichtsverlies kliniek, met medisch personeel | Weight loss clinic, with medical staff

Werken bij BOSMANS J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOSMANS J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOSMANS J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOSMANS J. Looking for open vacancies in other companies

 • Hoofdmagazijnier vaste nacht (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: ADECCO NINOVE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een zeer mooi bedrijf zijn wij op zoek naar een hoofdverantwoordelijke voor het magazijn. Je hebt een zeer ruim takenpakket en staat onder andere in voor: Het aansturen van de medewerkers en de taakverdeling en deze controleren. Controle van de ritten van de chauffeurs en deze ook opvolgen. Toezien en het strikt opvolgen van de hygiëne regels in het magazijn (verbod op eten en drinken). Veiligheid controleren van de medewerkers (bij het niet respecteren van deze regels moet men dit melden aan de preventieadviseur).

 • E-Plan Tekenaar met finesse DIRECT VAST! (m/v) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Absolute@Work bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een internationale onderneming, actief binnen de fabricatie en verdeling van halffabrikaten, kijken we uit naar een ervaren E-plan tekenaar. Hierbij zal U werken in de afdeling Engineering binnen een actieve rol als ontwerper/tekenaar.

 • Werken als huishoudhulp Wezemaal (WEZEMAAL)

  Regio: WEZEMAAL

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Meerbeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEERBEKE)

  Regio: MEERBEKE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • TECHNISCH OPERATOR METAALSECTOR - 2 PLOEGEN (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Select HR Geel

  Type: Studentenjob

  Als TECHNISCH OPERATOR bestaat je takenpakket uit: Het bedienen en instellen van verschillende machines in de productiehal; oplossen van kleine storingen aan de machines; mechanisch ombouwen van de machines; je bewaakt constant de kwaliteit van de producten. Trefwoorden: mechanisch , mechanica , operator , productie , productieoperator , productiemedewerker , productieomgeving , shiften , ploegen , vroege , late , 2 ploegen , technisch , techniek , metaal , metaalindustrie , ... Bedrijfsprofiel: SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.selecthr.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio.   Onze klant is een internationaal productiebedrijf actief in de metaalsector, gevestigd regio Geel. Voor hen zijn we nu op zoek naar een TECHNISCH OPERATOR om mee te werken in 2 ploegen.   Ben je minimum in het bezit van een technisch A2 diploma? Ben je flexibel ingesteld en bereid te werken in een 2 ploegensysteem? Dan ben jij de productieoperator die we zoeken!   Interesse? U kan ons telefonisch bereiken op het nummer 014/56 50 06 of stuur een mailtje naar [email protected]

 • Student tijdens schooljaar - regio Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: OfficeTeam

  Type: Studentenjob

  OfficeTeam is op zoek naar een Jobstudent tijdens het schooljaar (m/v). Dit is voor een bedrijf gelegen in de regio van Kortrijk. Jouw taken als vakantiejob regio Kortrijk zijn: je staat in voor de administratieve ondersteuning van verschillende diensten; je verwerkt gegevens; je bent verantwoordelijk voor het klassement; je beantwoordt de telefoon; je biedt allround administratieve ondersteuning. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • PC Engineer (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ESAS Engineering

  Type: Vaste Job

  Esas is een bedrijf gespecialiseerd in industriële automatisering. Sinds 2003 zijn we op 2 vlakken actief in de wereld van industriële automatisatie: enerzijds doen bedrijven beroep op onze consultants (voor korte en lange opdrachten), en anderzijds werken wij zelf automatisatie-projecten autonoom uit. Functie Als PC engineer sta je in voor het maken van functionele en technische analyses, het schrijven, testen en debuggen van software, de ingebruikname en de documentatie van software alsook het opleiden van gebruikers.

 • Machine arbeider in revisiebedrijf (KERMT)

  Regio: KERMT

  Bedrijf: GROSEMANS

  Type: Vaste Job

  Bedienen van metaalbewerkings machines,revisie brandstof motoren Boor en slijp machines Bewerken van cilinderkoppen

 • Verpleegkundige ouderenzorg Dilbeek (DILBEEK)

  Regio: DILBEEK

  Bedrijf: Care Talents Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Als verpleegkundige:  Sta je in voor de wondzorg, bloedname, medicatiebedeling... Rapporteer je aan je hoofdverpleegkundige Zal je nauw samenwerken met je collega verpleegkundige en zorgkundige Heb je een nauw contact met de bewoner 

 • Projectleider (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: VIABUILD

  Type: Vaste Job

  Als projectleider ontwikkel en beheer je projecten via de inzet van mensen en middelen en het bewaken van budgetten teneinde het project optimaal te realiseren binnen de gestelde termijnen. Hierbij komen volgende punten zeker aan bod: - Je zorgt voor een efficiënte en evenwichtige bezetting van mensen en middelen - Bij grote projecten volg je de uitvoeringstermijnen en werf nauw op en je stuur werfleiding bij waar nodig - Je bewaakt de processen en procedures in het kader van veiligheid/kwaliteit/milieu - Je volgt de vorderingsstaten op en je stelt je commercieel op - Je hebt goede contacten met klanten, onderaannemers, … met betrekking tot de gemaakte afspraken - Je staat in nauw contact met verschillende diensten zoals aankoop, werkvoorbereiding, calculatie,… - Je rapporteert aan het afdelingshoofd - Je werkt goed samen met werfleiders en het afdelingshoofd om het best mogelijke resultaat te behalen

 • Stage (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: ESAS Technical Services

  Type: Werfreserve

  Esas staat open voor stageplaatsen. Wanneer je nog een leuke stageplaats zoekt binnen IT, aarzel dan niet je Cv en motivatiebrief te sturen. Je vindt ons ook terug op de job- en stagebeurs op 13 maart ( van 10u tot 16u ) in de Waagnatie, Rijnkaai 29, 2000 Antwerpen.

 • Bijverdienste/FLEXI HOTELRECEPTIONIST (E) (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: HOTEL KOFFIEBOONTJE

  Type: Flexijob

  Wij zijn op zoek naar een hotelreceptionist/e die ons team kan aanvullen op een aantal uren/dagen per week. Ervaring in de hotelreceptie is een voordeel. In deze functie is het noodzakelijk om minimum 4 talen te kunnen begrijpen en zich kunnen uitdrukken. Vanuit uw persoonlijkheid gaat u graag vriendelijk om met gasten. Ook comerciële inzicht en vlotte computerkennis zijn voor deze taak vereist. Ook werk je al als receptionist/e kom je in aanmerking.

Zoek naar antwoorden van BOSMANS J in sociale netwerken
Look for responds of BOSMANS J in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOSMANS J. Laat een reactie achter voor BOSMANS J. BOSMANS J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOSMANS J. Leave a respond for BOSMANS J. BOSMANS J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOSMANS J op de google maps. Adres en contacten BOSMANS J
Location of BOSMANS J on the google maps. Address and contacts of BOSMANS J

Andere gerelateerde bedrijven als come BOSMANS J BOSMANS J: FORTIS | CULTUREEL CENTRUM | Sani Shop | PATRICK VANNIEUWKERKE | Mélon P

Other related companies as BOSMANS J: FORTIS | CULTUREEL CENTRUM | Sani Shop | PATRICK VANNIEUWKERKE | Mélon P

BOSMANS J is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOSMANS J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01070587158. Het bedrijf BOSMANS J bevindt zich op het adres: Rue des Déportés 48; 1390; Grez-Doiceau (Bossut-Gottechain). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 298,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 376,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Interior decoration. Producten gemaakt in BOSMANS J zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOSMANS J is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOSMANS J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOSMANS J, openstaande posities, locatie van BOSMANS J op de kaart.

BOSMANS J is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOSMANS J, company assigned to the tax number BE01070587158. The company BOSMANS J is located at the address: Rue des Déportés 48; 1390; Grez-Doiceau (Bossut-Gottechain). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 298,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 376,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Interior decoration. Products created in BOSMANS J were not found.
The main activity of BOSMANS J is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BOSMANS J is not available. You also can look at reviews of BOSMANS J, open positions, location of BOSMANS J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOSMANS J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOSMANS J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOSMANS J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOSMANS J, employees, financial statistics.