BORREMANS J

Contactgegevens BORREMANS J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BORREMANS J: address, phone, fax, email, website, opening hours

BORREMANS J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grand'Place 25; 7600; Péruwelz, België

Telefoon (phone): 069 77 25 18 (+32-069 77 25 18) 069 77 25 18 (+32-069 77 25 18)

Fax (fax): +32 (64) 643-18-91 +32 (64) 643-18-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BORREMANS J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BORREMANS J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BORREMANS J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BORREMANS J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BORREMANS J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BORREMANS J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BORREMANS J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BORREMANS J
Products information BORREMANS J

BTW identificatienummer (tax): BE09701171875
Ondernemingsnummer: 5026214599
Hoofdstad (capital): 238,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 224,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in BORREMANS J zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BORREMANS J
(Get full report from official database of BE for BORREMANS J)

Aanvulling soorten activiteiten voor BORREMANS J
Addition kinds of activities for BORREMANS J

207400. Katoenzaadoliefabrieken | Cottonseed oil mills
226900. Afwerkingsinstallaties, nec | Finishing plants, nec
22210102. Dekens, kunstmatige vezel | Blanketings, manmade fiber
28699922. Chemische stoffen met hoge zuiverheid, organisch | High purity grade chemicals, organic
33659901. Masten, gegoten aluminium | Masts, cast aluminum
34620500. Vuurvliegtuigen | Missile and ordnance forgings
35699908. Cremerende ovens | Cremating ovens

Werken bij BORREMANS J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BORREMANS J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BORREMANS J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BORREMANS J. Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerkers sales duurzame energie (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je krijgt binnenkomende oproepen van nieuwe klanten die zich willen inschrijven - Alsook behandel je de uitgaande oproepen om de inschrijving te bevestigen - Je geeft klanten extra informatie over producten en diensten om zo hun pakket te optimaliseren. Bij elk contact bekijk je de upsell/cross-sell opportuniteit. - Je stelt de klant centraal door te luisteren, te informeren en te adviseren. - Je registreert de nieuwe klanten en heet hen welkom. - Je volgt je gesprekken administratief op en je werkt je dossier af van A tot Z.

 • Productiemedewerker chocolade (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor een grote speler in het ontwikkelen van Belgische pralines en truffels zijn wij op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers. Je wilt graag aan de slag in de voedingsector en fysiek, monotoon werk schrikt jou niet af? Aarzel dan niet! Jouw takenpakket is afhankelijk van dag tot dag en bestaat uit: - Het inpakken van pralines en truffels - Kwaliteitscontrole - Het kuisen van de lijnen, de machines en de directe productie omgeving. - Afwassen Bedrijfsprofiel: Een chocoladefabriek te Lier die pralines en truffels vervaardigen.

 • WERKVOORBEREIDER (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Q JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider: Je staat in voor het ondersteunen van de werfleiders Aanvragen van liggingsplannen en verwerking hiervan Signalisatie aanvragen en opvolging garanderen Vergunningen aanvragen Verantwoordelijk voor het vervolledigen van de dossiers

 • Magazijnier (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: T-INTERIM LIER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een nieuwe conceptwinkel in Lier zijn we op zoek naar een magazijnier Je ontvangt, controleert, registreert de inkomende goederen Je staat in voor het stockbeheer, de verwerking van pickinglisten Je vervoert stukken tussen 2 verschillende magazijnen Je werkt punctueel, staat op orde en stiptheid

 • Assemblage medewerker (HAMONT-ACHEL)

  Regio: HAMONT-ACHEL

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in de regio van Hamont-Achel zijn we op zoek naar gemotiveerde assemblage medewerker.

 • Commercieel medewerker (BEVEREN-LEIE)

  Regio: BEVEREN-LEIE

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Samen met de directie sta je in voor de klantenontvangst- en begeleiding. - Je verzorgt de administratieve opvolging. - Je ontvangt klanten en geeft ze informatie over de woningen. - Je begeleidt hen bij een bezoek aan een modelwoning.

 • Ruwbouw handlanger (WORTEGEM)

  Regio: WORTEGEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als ruwbouwarbeider voor onze klant in regio Petegem sta je in voor volgende dagtaken: het assisteren van de kraanman de volledige opbouw van een zwembad (ruwbouw) uitvoeren het bijspringen waar nodig

 • Jobstudent elke vrijdag van 16.00u tot 24.00u - Olen (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Studentenjob

  We zijn op zoek naar een jobstudent op lange termijn die in Olen elke vrijdag kan werken van 16.00u tot 24.00u. Dit is voornamelijk voor het laden en het lossen van vrachtwagens.

 • Bijlesgever economie (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor economie aan leerlingen van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Bijlesgever wiskunde (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Student - Bakkerij Wondelgem (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij gelegen in regio Wondelgem ben ik op zoek naar vlotte studenten (m/v) voor de verkoop van voedingswaren. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud ervan. Klanten bedienen en met een kassasysteem werken zijn jouw ding! Werkuren: weekendwerk en tijdens de schoolvakanties. Je zal afwisselend op zaterdag en zondag werken.

 • Filiaal Manager M/V - HEMA Regio Ninove (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: HEMA

  Type: Vaste Job

  HEMA is een hedendaagse winkelketen, met 97 vestigingen in België en 4 in Luxemburg, waar medewerkers samenwerken aan één doel : tevredenheid van de klanten. Daarvoor worden producten met zorg ontwikkeld, is de service klantvriendelijk, verloopt de communicatie open en eerlijk, zijn de winkels aantrekkelijk ingericht en is de prijs/kwaliteit-verhouding van het aanbod optimaal. Medewerkers werken met plezier bij HEMA. Teamwerk is er een dagelijkse realiteit. Terwijl een aanstekelijk enthousiasme ook het goed gevoel bij onze klanten bevordert. Vandaag zijn we op zoek naar een Storemanager voor Regio Ninove Functie-inhoud Een HEMA filiaal leiden is topsport ! Je hebt de eindverantwoordelijkheid over een goed functionerende winkel. Je realiseert de doelstellingen op vlak van omzet, rentabiliteit en loonkost. Als coach zal je het winkelteam leiden en motiveren. Je bent zowel commercieel als administratief onderlegd. Maar ook financieel en analytisch sta je sterk. Je zorgt ervoor dat de winkel er altijd aantrekkelijk uitziet. Je plant het werk zodat je team weet wat je van ze verwacht. Daarnaast ben je voortdurend bezig met de commerciële mogelijkheden op de werkvloer op korte en langere termijn. Je bent een doener die graag zijn handen uit de mouwen steekt en het team het juiste voorbeeld geeft. Je vindt het heerlijk om je voor 70% tussen je team en je klanten te bevinden en dit combineert met 30% werkzaamheden op kantoor. Profiel Je bent een geboren verkoper en je zet jouw klant steeds op nummer 1. Je valt op door je ondernemingszin, verantwoordelijkheidsgevoel en voorbeeldgedrag. Je bent verder een uitstekende coach die zijn medewerkers motiveert en inspireert. Je zorgt voor een productieve, plezierige werksfeer. Je hebt enkele jaren ervaring in een eindverantwoordelijke functie in de retail waarin je leiding hebt gegeven. Je staat stevig in je schoenen en kan met weerstanden omgaan. Natuurlijk houdt je rekening met wat klanten willen en ben je gericht op commerciële kansen en verbeteringen. Je bent flexibel : bereid te werken op zaterdag en zondag en inzetbaar in de winkels van de regio. Je kan communicatief en planmatig werken. Wat biedt HEMA? Een boeiende professionele uitdaging in een groeiende, hedendaagse werkomgeving, waar medewerkers samenwerken aan één doel. Daarnaast bieden wij u een contract onbepaalde duur, in voltijds dienstverband (36u/wk). Uw salaris wordt aangevuld met extra legale voordelen zoals maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, personeelskorting,... Een opleidingstraject wordt voorzien. Solliciteert Nu ! Hebben we u enthousiast gemaakt? Reageer dan via onderstaande link of stuur uw sollicitatiebrief en CV naar [email protected].

Zoek naar antwoorden van BORREMANS J in sociale netwerken
Look for responds of BORREMANS J in social networks

Lees alle opmerkingen voor BORREMANS J. Laat een reactie achter voor BORREMANS J. BORREMANS J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BORREMANS J. Leave a respond for BORREMANS J. BORREMANS J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BORREMANS J op de google maps. Adres en contacten BORREMANS J
Location of BORREMANS J on the google maps. Address and contacts of BORREMANS J

Andere gerelateerde bedrijven als come BORREMANS J BORREMANS J: Joye | SEVRIN J.L. | VIVIANE CLERCKX | SOGIPHAR | GONZALEZ

Other related companies as BORREMANS J: Joye | SEVRIN J.L. | VIVIANE CLERCKX | SOGIPHAR | GONZALEZ

BORREMANS J is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BORREMANS J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09701171875. Het bedrijf BORREMANS J bevindt zich op het adres: Grand'Place 25; 7600; Péruwelz. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 238,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 224,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Interior decoration. Producten gemaakt in BORREMANS J zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BORREMANS J is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BORREMANS J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BORREMANS J, openstaande posities, locatie van BORREMANS J op de kaart.

BORREMANS J is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is BORREMANS J, company assigned to the tax number BE09701171875. The company BORREMANS J is located at the address: Grand'Place 25; 7600; Péruwelz. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 238,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 224,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Interior decoration. Products created in BORREMANS J were not found.
The main activity of BORREMANS J is Justice, Public Order and Safety, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BORREMANS J is not available. You also can look at reviews of BORREMANS J, open positions, location of BORREMANS J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BORREMANS J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BORREMANS J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BORREMANS J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BORREMANS J, employees, financial statistics.