Boom Marcel NV

Contactgegevens Boom Marcel NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Boom Marcel NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Boom Marcel NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lenniksebaan 1120; 1602; Sint-Pieters-Leeuw (Vlezenbeek), België

Telefoon (phone): 02 569 28 77 (+32-02 569 28 77) 02 569 28 77 (+32-02 569 28 77)

Fax (fax): +32 (53) 699-51-32 +32 (53) 699-51-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Boom Marcel NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Boom Marcel NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Boom Marcel NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Boom Marcel NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Boom Marcel NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Boom Marcel NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Boom Marcel NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Boom Marcel NV
Products information Boom Marcel NV

BTW identificatienummer (tax): BE01704498291
Ondernemingsnummer: 4479370117
Hoofdstad (capital): 790,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 509,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Boom Marcel NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Boom Marcel NV
(Get full report from official database of BE for Boom Marcel NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Boom Marcel NV
Addition kinds of activities for Boom Marcel NV

327202. Vaste bevattende eenheden, beton | Solid containing units, concrete
331206. Pijpen en buizen | Pipes and tubes
27969906. Lithografische platen, positieven of negatieven | Lithographic plates, positives or negatives
33310202. Billets (primair), koper | Billets (primary), copper
50640300. Airconditioning apparaten | Air conditioning appliances

Werken bij Boom Marcel NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Boom Marcel NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Boom Marcel NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Boom Marcel NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Verpleegkundige (deeltijds) woonzorgcentrum Mariëndal (OVERIJSE)

  Regio: OVERIJSE

  Bedrijf: Woonzorgcentrum Mariëndal

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  Als verpleegkundige sta je samen met je team in voor de uitvoering van de verplegende en verzorgende opdrachten in het woonzorgcentrum. Je behartigt het dagelijks welzijn van de bewoners en verzekert hen een aangenaam en comfortabel verblijf.

 • Tijdelijke winkelmedewerk(st)er (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant zijn wij dringend op zoek naar een tijdelijke winkelmedewerker. Opstart zo snel mogelijk, vermoedelijk tot eind oktober 2018.

 • Mechanieker Bouw/Tuinmachines (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Heist op den Berg zijn wij op zoek naar een technieker van tuin- en industriële machines. Als onderhoudstechnieker werk je in een klein team en zorg je dat de machines die we verhuren steeds in onberispelijke staat verkeren. Dankzij jou , kan de klant rekenen op perfect onderhouden en dus veilige en uitstekend functionerende machines of apparaten. Dankzij jou, kan de klant zijn klussen probleemloos aan en denkt hij de volgende keer onmiddellijk weer aan onze klant. Dit is de droomjob voor een technieker die van aanpakken weet. Wat mag je allemaal doen je hoofdtaak is het onderhouden en herstellen van alle machines en apparaten die we verhuren. je brengt kleine verbeteringen aan die het de huurder makkelijker maken je helpt mensen bij het laden en lossen van de gehuurde voorwerpen je werkt onderhoudsschema's uit voor de verschillende materialen en voert deze nauwgezet uit je bestelt en beheert gereedschappen en materialen die nodig zijn voor het uitvoeren van de onderhouds- en herstelwerkzaamheden. sporadisch geef je mensen die een machine of apparaat komen huren professioneel advies zodat ze thuis meteen aan de slag kunnen. bij het terugbrengen van de gehuurde voorwerpen, controleer je deze op gebreken/ defecten en luister je naar de ervaringen van de klant.

 • Poetshulp Linkebeek (LINKEBEEK)

  Regio: LINKEBEEK

  Bedrijf: PUUUR HALLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Weelde (POPPEL)

  Regio: POPPEL

  Bedrijf: POETSHULP & WERK

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Poetshulp & Werk verricht je bij de klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken, maar uiteraard mag jij zelf ook aangeven wat je het liefst doet. Je wordt begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kan. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en op welke dagen wel of niet. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan !

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • Allround technieker (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: IMCE NV

  Type: Vaste Job

  je staat in voor het bouwen van prototype meetopstellingen je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van de installaties en gebouwen je staat in voor het assembleren en monteren van de meetinstrumenten je steekt mee de handen uit de mouwen: je helpt goederen stockeren, je werkt met de heftruck,...

 • Project manager - Project en innovatie (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ZNA

  Type: Vaste Job

  Vacaturenummer: 5181 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen, maar je werkt overkoepelend binnen ZNA. Afdeling/ Bedrijfseenheid: Project en innovatie Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Ben jij de ervaren projectmanager die we zoeken? Jouw uitdaging: Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding, aanpak en opvolging van een project volgens de project methodologie van ZNA. Je treedt op als een drijvende kracht binnen het project. Je staat in voor het bewaken van de afgesproken regels en de consistentie van de doelstellingen en randvoorwaarden. Je maakt een verzorgde projectplanning op. Je zorgt ervoor dat de ZNA-tools in functie van centrale rapportering up to date blijven. Je staat in voor het beheren en opvolgen van het budget van de projecten en kan acties nemen indien nodig. Je kan correct de administratie van een project beheren, opvolgen en afhandelen. Nog vragen? Meer weten over de functie? Contacteer Natasha Pavlova, HR Rekrutering, op 03 217 79 90. Voel jij je aangesproken?

 • Teamleader voor groeiend & vooruitstrevend kantoor - Ardooie (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Begonnen als één klein kantoor, maar uiteindelijk al uitgebreid naar vier moderne vestigingen, kan je wel zeggen dat dit kantoor erop vooruit gegaan is. Vandaag de dag zijn ze nog steeds aan het groeien en leveren ze een brede waaier aan diensten. Deze dienstverlening omvat zaken zoals de boekhouding, fiscaal-, juridisch- en sociaal advies, begeleiding van starters, hulp bij overnames, etc. De klanten die ze verzorgen zijn middelgrote KMO'S, vrije beroepen en zelfstandigen. Het uiteindelijke doel is om een kwaliteitsvolle service te leveren en dit op een persoonlijke manier. Constante opleidingen en bijscholingen zorgen ervoor dat dit jong en dynamisch team van 10 medewerkers en 2 vennoten hun klanten op de meest accurate manier kunnen bijstaan. Teamleader: opdracht Je beheert dossier van A-Z, inclusief eindbesprekingen. Je bent verantwoordelijk voor een team medewerkers: je begeleidt hen en stuurt hen aan. Je teamgenoten kunnen met al hun vragen en problemen bij jou terecht. Je staat in voor een goed verloop van de dagdagelijkse activiteiten op kantoor.

 • Servicetechnieker gezocht! (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Voor een klant van ons zoeken we een servicetechnieker die bereid is om te werken over heel de Benelux. Je zorgt primair voor het verrichten van inspecties, onderhoud en reparaties aan geleverde systemen en componenten. Tevens ook het uitvoeren van montages. Je zorgt ervoor dat de klant in staat is zijn apparatuur optimaal te bedienen en dat de apparatuur binnen de gestelde eisen en klanttevredenheid functioneert. Je draagt zorg voor: Het effectief en efficiënt verrichten van inspecties, reparaties en onderhoud aan alle apparatuur; Het geven van instructies en adviezen aan de klant; Het inventariseren, signaliseren en communiceren van problemen en het niet optimaal functioneren van apparatuur met zijn leidinggevende; Het oplossen van problemen en het doen van verbeteringsvoorstellen ter voorkoming van problemen en/of verbeteren van de werking van de apparatuur; Het adequaat uitvoeren van montages en inbedrijfnames, binnen de gestelde technische specificaties en commerciële afspraken; Het inventariseren van en het pro-actief adviseren over de benodigde reserve onderdelen aan de klant; Het pro-actief onderhouden van contacten.

 • Boekhouder: pas afgestudeerd of met eerste werkervaring gezocht (AVELGEM)

  Regio: AVELGEM

  Bedrijf: Le Grand & Associates

  Type: Vaste Job

  Ben je pas afgestudeerd of Heb je een eerste ervaring in boekhouding? Op zoek naar iets nieuws? Solliciteer dan nu! Voor een toonaangevend bedrijf in regio kortrijk zijn we op zoek naar een gemotiveerde en leergierige boekhouder. Onze klant is een gevestigde waarde in hun niche en staat bekend voor hun innoverende werkwijze en vernieuwende aanpak wereldwijd. De hoofboekhouder staat klaar om jou te begeleiden en te ondersteunen. Wil je jezelf verder ontplooien in een internationale omgeving? Reageer dan nu! Functieomschrijving: Boekhouding A-Y Inboeken van aan-en verkoopfacturen Voorbereiden van maand- en jaarafsluitingen Meehelpen met voorbereiding van fiscale aangiftes Je werkt in ondersteuning van de hoofdboekhouder

 • Huisartsenpraktijk Den Biezerd is op zoek naar een medisch pedicure/ podoloog (NIEL)

  Regio: NIEL

  Bedrijf: SOTHO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij breiden ons praktijkgebouw uit, daarom zijn we op zoek naar enthousiaste en gedreven medici met specialisatie en paramedici ( kinesitherapeuten, osteopaten, (diabetes)verpleegkundigen, diëtisten, therapeuten / coaching, logopedisten, podologen / pedicure / medische voetverzorging, … ) om onze multidisciplinaire praktijk te Niel mee uit te bouwen.

Zoek naar antwoorden van Boom Marcel NV in sociale netwerken
Look for responds of Boom Marcel NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Boom Marcel NV. Laat een reactie achter voor Boom Marcel NV. Boom Marcel NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Boom Marcel NV. Leave a respond for Boom Marcel NV. Boom Marcel NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Boom Marcel NV op de google maps. Adres en contacten Boom Marcel NV
Location of Boom Marcel NV on the google maps. Address and contacts of Boom Marcel NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Boom Marcel NV Boom Marcel NV: PEGGY MARQUEGNIES | GUSTAAF DE SUTTER | VERSCHUEREN INGRID | HENRI DYL | Jakina BVBA

Other related companies as Boom Marcel NV: PEGGY MARQUEGNIES | GUSTAAF DE SUTTER | VERSCHUEREN INGRID | HENRI DYL | Jakina BVBA

Boom Marcel NV is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Boom Marcel NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01704498291. Het bedrijf Boom Marcel NV bevindt zich op het adres: Lenniksebaan 1120; 1602; Sint-Pieters-Leeuw (Vlezenbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 790,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 509,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Interior decoration. Producten gemaakt in Boom Marcel NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Boom Marcel NV is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Boom Marcel NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Boom Marcel NV, openstaande posities, locatie van Boom Marcel NV op de kaart.

Boom Marcel NV is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Boom Marcel NV, company assigned to the tax number BE01704498291. The company Boom Marcel NV is located at the address: Lenniksebaan 1120; 1602; Sint-Pieters-Leeuw (Vlezenbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 790,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 509,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Interior decoration. Products created in Boom Marcel NV were not found.
The main activity of Boom Marcel NV is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Boom Marcel NV is not available. You also can look at reviews of Boom Marcel NV, open positions, location of Boom Marcel NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Boom Marcel NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Boom Marcel NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Boom Marcel NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Boom Marcel NV, employees, financial statistics.