Bonmariage S

Contactgegevens Bonmariage S: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bonmariage S: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bonmariage S

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Saint-Remy 13; 4000; Liège 1, België

Telefoon (phone): 04 223 70 21 (+32-04 223 70 21) 04 223 70 21 (+32-04 223 70 21)

Fax (fax): 04 223 70 21 (+32-04 223 70 21) 04 223 70 21 (+32-04 223 70 21)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bonmariage S: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bonmariage S"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bonmariage S"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bonmariage S, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bonmariage S. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bonmariage S, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bonmariage S. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bonmariage S
Products information Bonmariage S

BTW identificatienummer (tax): BE03549102783
Ondernemingsnummer: 3190673828
Hoofdstad (capital): 117,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 522,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Bonmariage S zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bonmariage S
(Get full report from official database of BE for Bonmariage S)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bonmariage S
Addition kinds of activities for Bonmariage S

14469902. Blast sand mining | Blast sand mining
29110101. Gas, raffinaderij | Gas, refinery
50329907. Zand, constructie | Sand, construction
50499901. Bankbenodigdheden en benodigdheden | Bank equipment and supplies
57190602. Afbeeldingen, muur | Pictures, wall
75320000. Top- en lichaamsreparatie- en verfwinkels | Top and body repair and paint shops

Werken bij Bonmariage S: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bonmariage S: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bonmariage S. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bonmariage S. Looking for open vacancies in other companies

 • Vleesbewerker M/V (ROBORST)

  Regio: ROBORST

  Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar een vleesbewerker / ontvliezer van gevogelte. Je taak bestaat uit het ontvliezen en opkuisen van kip en kalkoen Daarnaast sta je ook in voor de inpak van vleeswaren.

 • CHAUFFEUR C/CE REGIO WERVIK (WERVIK)

  Regio: WERVIK

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je beschikt over een geldig rijbewijs C/CE en bestuurderskaart. Je spreekt en begrijpt zeer goed Nederlands en kan je behelpen in het Frans. Je hebt minstens 2 jaar rij-ervaring met een vrachtwagen CE en hebt reeds distrubieritten gedaan. Je hebt ervaring met distributieritten tussen 15 en 30 klanten per dag. Je bent een vlotte communicator. Je kent de baan op je duimpje en je werkt niet enkel met GPS maar kan je ook met een wegenkaart behelpen. ADR attest is geen must maar is wel een troef. Bij voorkeur kan je rijden met een heftruck.

 • Rigger/Monteur in wording (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: A CONCEPT INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en hou je van Techniek? Dan ben jij de geschikte kandidaat die we zoeken! A concept interim is namelijk opzoek naar kandidaten die we kunnen opleiden tot rigger/monteurs! Wat is een Rigger/monteur? En wat moet hij doen? - Je bent verantwoordelijk voor het monteren, demonteren, vervangen en verplaatsen van allerlei metalen constructies. Bijvoorbeeld bij het bouwen van fabriekshallen of het installeren/verwijderen van onderdelen zoals reservoirs, pompen, pijpleidingen, enz. in industriele installaties; - Je werkdomein bestaat ook uit het (de)monteren van kranen, voornamelijk snelopbouwkranen of torenkranen of assisteren bij het monteren of demonteren van verschillende kraanonderdelen; - Bij infrastructuurwerken werk je mee aan het monteren van brugconstructies, demonteer je te vervangen elementen (constructieprofielen, constructiepanelen, buisleidingen, enz.), het monteren van elementen (kolommen, liggers, windverbanden, dakconstructies, apparaten, ketels, enz.); - Je gebruikt technische plannen, je bepaalt de afmetingen van te vervangen elementen en je kan het monteren materiaal waterpas plaatsen.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Ninove (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Huishoudhulp regio Zaventem (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: THUISHULP BRABANT

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Zaventem Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

 • Werken als huishoudhulp regio Geel? Kies voor Domestic Services! (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

 • DRINGEND GEZOCHT: Exclusieve huishoudhulp M/V te Lovendegem 16u/week (LOVENDEGEM)

  Regio: LOVENDEGEM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16u per week voor een gastgezin wonende te Lovendegem. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal instaan voor het schoonmaken en het koken. U hoeft niet te werken op woensdag bij dit gezin. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • HUISHOUDHULP VOOR SINT-MARTENS-LATEM (SINT-MARTENS-LATEM)

  Regio: SINT-MARTENS-LATEM

  Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Sint-Martens-Latem.

 • Student(e) horeca nachtpost 18+ - M/V - Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: TOPANGELS

  Type: Studentenjob

  Onze klant, een bekende zaak in het nachtleven van Hasselt, is op zoek naar studenten (18+) voor in het weekend mee te helpen. Je zal instaan voor toogwerk, opdienen, afruimen, afwassen,... Het is belangrijk dat je klantvriendelijk bent, dat je een verzorgd voorkomen hebt én dat je geen problemen hebt met nachtwerk.

 • ERVAREN DOSSIERBEHEERDER - FIDUCIARY - REGIO Aalter (Regio Aalter-Deinze)

  Regio: Regio Aalter-Deinze

  Bedrijf: BLAKE & PARTNERS

  Type: Vaste Job

  Wat is jouw takenpakket? Je bent dé vertrouwenspersoon van je klanten. Je start met de verwerking van boekhoudkundige documenten. Je neemt ook het fiscale luik voor jouw rekening. Je begeleidt je klanten zowel inzake boekhouding als fiscaliteit

 • Analist (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

  Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

  Bedrijf: Virtus Select

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor: - de communicatie tussen de business en de pragmatische IT-wereld - de vertaling van een abstract niveau naar een bruikbare roadmap voor de codegenerators - de opstart van het project samen met de verantwoordelijke programmeur (de pré-analyse) - het gieten van de pré-analyse in een standaard en werkbare vorm + doorgeven aan de development afdeling - het aanleveren van alle gegevens nodig voor de realisatie van het project - het meewerken aan het project tot aan de oplevering - het bespreken van de wijzigingen met de programmeur Je rapporteert aan de Teamleader

 • Vacature erkend loopbaanbegeleider VDAB (M, V, X) (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: DYNE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze nieuwe locatie in Merelbeke zijn we op zoek naar een gemotiveerde, loopbaanbegeleider (M,V, X) voor de doelgroep volwassenen.

Zoek naar antwoorden van Bonmariage S in sociale netwerken
Look for responds of Bonmariage S in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bonmariage S. Laat een reactie achter voor Bonmariage S. Bonmariage S bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bonmariage S. Leave a respond for Bonmariage S. Bonmariage S on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bonmariage S op de google maps. Adres en contacten Bonmariage S
Location of Bonmariage S on the google maps. Address and contacts of Bonmariage S

Andere gerelateerde bedrijven als come Bonmariage S Bonmariage S: SANDRA SPITTAEL | POSTOMAT BRUXELLES | MAISON AVANT-PROPOS | R.C.S. ST.JOSSE | KAREL VAN MIRLO

Other related companies as Bonmariage S: SANDRA SPITTAEL | POSTOMAT BRUXELLES | MAISON AVANT-PROPOS | R.C.S. ST.JOSSE | KAREL VAN MIRLO

Bonmariage S is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bonmariage S, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03549102783. Het bedrijf Bonmariage S bevindt zich op het adres: Rue Saint-Remy 13; 4000; Liège 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 117,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 522,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Interior decoration. Producten gemaakt in Bonmariage S zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bonmariage S is Depotinstellingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bonmariage S is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bonmariage S, openstaande posities, locatie van Bonmariage S op de kaart.

Bonmariage S is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bonmariage S, company assigned to the tax number BE03549102783. The company Bonmariage S is located at the address: Rue Saint-Remy 13; 4000; Liège 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 117,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 522,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Interior decoration. Products created in Bonmariage S were not found.
The main activity of Bonmariage S is Depository Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Bonmariage S is not available. You also can look at reviews of Bonmariage S, open positions, location of Bonmariage S on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bonmariage S, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bonmariage S, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bonmariage S, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bonmariage S, employees, financial statistics.