POSTOMAT BRUXELLES

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • POSTOMAT BRUXELLES
Private companiesDepository Institutions • POSTOMAT BRUXELLES

Contactgegevens POSTOMAT BRUXELLES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data POSTOMAT BRUXELLES: address, phone, fax, email, website, opening hours

POSTOMAT BRUXELLES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE FONSNY 1E-1F; 1060; SINT-GILLIS, België

Telefoon (phone): +32 (65) 162-37-90 +32 (65) 162-37-90

Fax (fax): +32 (60) 973-79-63 +32 (60) 973-79-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) POSTOMAT BRUXELLES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "POSTOMAT BRUXELLES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "POSTOMAT BRUXELLES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van POSTOMAT BRUXELLES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen POSTOMAT BRUXELLES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of POSTOMAT BRUXELLES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees POSTOMAT BRUXELLES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti POSTOMAT BRUXELLES
Products information POSTOMAT BRUXELLES

BTW identificatienummer (tax): BE03046752929
Ondernemingsnummer: 7086151123
Hoofdstad (capital): 821,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 794,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in POSTOMAT BRUXELLES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse kredietdiensten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor POSTOMAT BRUXELLES
(Get full report from official database of BE for POSTOMAT BRUXELLES)

Aanvulling soorten activiteiten voor POSTOMAT BRUXELLES
Addition kinds of activities for POSTOMAT BRUXELLES

071199. Bodemvoorbereidende diensten, niet inbegrepen | Soil preparation services, nec
24480201. Pallets, hout | Pallets, wood
38220201. Damper operators: pneumatisch, thermostatisch, elektrisch | Damper operators: pneumatic, thermostatic, electric
59949902. krantenkiosk | Newsstand
73899966. Document opslag service | Document storage service

Werken bij POSTOMAT BRUXELLES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in POSTOMAT BRUXELLES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor POSTOMAT BRUXELLES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for POSTOMAT BRUXELLES. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C - Bijverdienste (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde chauffeur C voor het vervoeren zowel veevoeders als zakgoedbestellingen. Zowel enkele dagen per week, als enkele voor- of namiddagen per week zijn een optie. Je vertrekt in Izegem en levert uit naar verschillende plaatsen in België. Ze verwachten van jou een zekere flexibiliteit en vooral de nodige verantwoordelijkheid en zorg voor het materiaal.

  • Onderhoudstechnieker (m/v) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Herstellen van eventuele pannes of defecten. - Algemeen en preventief onderhoud van sterk geautomatiseerd machinepark. - Planning, installatie en opvolging van nieuwe machines.

  • Chauffeur CE - sproeiwagen (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als CE-chauffeur ben je verantwoordelijk voor het sproeien van stof op de verschillende sites in de haven van Gent. Je krijgt een ruime opleiding, dus ervaring is geen vereiste. Afhankelijk van het weer worden er meer of minder uren gewerkt. Je start gemiddeld tussen 6u en 8u 's ochtends.

  • Assistant Accountant - Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een ervaren Assistant boekhouder en sta jij open voor een job mogelijkheid gedurende een periode van 1 maand? Ben je een gemotiveerde werker en ben je graag een helpende hand? Dan kan je nu bij Accountemps terecht! De klant is een Internationaal bedrijf gelegen rond Leuven. Jouw verantwoordelijkheden: Afhandelen van banken en betalingen; Facturen inboeken; In contact staan met de leveranciers en hun vragen behandelen; Ad hoc administratieve taken. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Spuiter - dagwerk - mooi loon (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als spuiter sta je in voor volgende taken: afschuren en zandstsralen van producten opspuiten, coaten of thermisch spuiten voor- en nabewerken van de rollen en sassen controles uitvoeren: visueel, alsook opmeten van maten en toleranties meedenken met het team om het werk zo optimaal mogelijk te organiseren Je wordt opgeleid door een collega spuiter. Je werkt dagelijks van 7u - 15u30, op vrijdag tot 14u30

  • Allround medewerker met technisch inzicht (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf gespecialiseerd in vlees(verwerking) zijn we op zoek naar een allround medewerker. Je zal in eerste instantie leren om machines van de afdeling "conserven", om te bouwen (instellen van de lijn op verschillende formaten) en helpt aan de(deels) geautomatiseerde inpaklijn van de conserven. Hiervoor is een interne opleiding mogelijk.... De andere uren zou je ingezet worden op de loskade!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Nijlen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Sorteerder tijdschriften (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor het machinaal en manueel sorteren van magazines zoekt onze klant in Lokeren extra studenten. Je werkt ofwel in nachtshifts of in een 2-ploegenstelsel. De shifts zijn op oproepbasis, ideaal voor een mooie bijverdienste!

  • KEY ACCOUNT HUNTER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Commerciële ervaring Interieur en totaalinrichting Technisch inzicht Zin in een uitdagende en afwisselende functie als Key Account Hunter bij Phaz, een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in ramen&deuren? Contacteer Hays! PHAZ is een solide familiale onderneming met hoofdzetel in Roeselare en een 2de vestiging in Gent. Met passie voor architecturale eenheid creëren zij op een duurzame manier een gezonde en comfortabele woon-en werkomgeving. Zij commercialiseren en installeren alle producten in en rond een raamopening ( ramen & deuren, zonwering & terrasoverkappingen, raamdecoratie, rolluiken & poorten). Als account manager ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande klantenportefeuille en het voeren van actieve prospectie bij nieuwe klanten. Jouw opdracht betreft het contacteren van nieuwe potentiële partners, het verlenen van informatie en advies, het opbouwen en onderhouden van een lange termijnrelatie met de klant, de offerteopmaak en de klant overtuigen van onze concepten en producten. Bij specifieke projecten zal je zelf ter plaatste de opmeting verrichten.

  • Ontwikkelaar Sharepoint (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Vaste Job

    Als Ontwikkelaar Sharepoint ben je verantwoordelijk voor :  Het oplossen van problemen en toegangsaanvragen te verwerken met Tier 3 programma Het werken binnen een Sharepoint (office365) omgeving  Het bijstaan van de IT afdeling met het voeren van audits  Het bijstaan van de IT managment afdeling met het begeleiden en verbeteren van Sharepoint Het opvolgen van de technologische evaluaties  Het voorzien van technische trainingen voor gebruikers op Sharepoint  Het opmaken en onderhouden van documenten Het aanwezig zijn bij noodgevallen die kunnen voorkomen 

  • ClearSource - Senior Windows System Engineer (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We're actively looking for a Senior Microsoft System Engineer for a freelance mission in Zaventem. You'll join the data center team with 6 Senior System Engineers and have a focus on System Center Configuration Manager. Please find the job description here bellow. Role Follow-up of service requests for digital workplace (Office365, SCCM and AD related assignments) Responsible for the optimization and maintenance of the Microsoft and VMware data center infrastructure. Responsible for the follow-up of third-line escalations. Involved from design to completion of data center projects. Profile Minimum 3 years of relevant and recent experience Very good knowledge of Windows Server (version 2012, 2016) and Windows Client (Windows 7 and 10) Very good knowledge of Client management platform and technology, SCCM, MDM, BitLocker Good knowledge of Active Directory (IDM, GPO) Knowledge of SQL Server infrastructure Knowledge of Cluster technologies Knowledge of VMware ESXi, vCenter, VEEAM backup Knowledge of McAfee ePO Enthusiastic, communicative and a real team player Fluent in Dutch + English .

  • Wervingsreserve leerkracht JAVA (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: GO! Onderwijs

    Type: Werfreserve

    Voor ons opleidingscentrum in Lommel op campus Mercurius zoeken we geïnteresseerde en gemotiveerde leerkrachten Java. Dit is een erg specifieke module binnen ons opleidingsaanbod die niet erg frequent wordt ingericht. Om ervoor te zorgen dat de cursus kan starten zodra zich voldoende cursisten hebben aangemeld, wordt een wervingsreserve aangelegd.

Zoek naar antwoorden van POSTOMAT BRUXELLES in sociale netwerken
Look for responds of POSTOMAT BRUXELLES in social networks

Lees alle opmerkingen voor POSTOMAT BRUXELLES. Laat een reactie achter voor POSTOMAT BRUXELLES. POSTOMAT BRUXELLES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for POSTOMAT BRUXELLES. Leave a respond for POSTOMAT BRUXELLES. POSTOMAT BRUXELLES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie POSTOMAT BRUXELLES op de google maps. Adres en contacten POSTOMAT BRUXELLES
Location of POSTOMAT BRUXELLES on the google maps. Address and contacts of POSTOMAT BRUXELLES

Andere gerelateerde bedrijven als come POSTOMAT BRUXELLES POSTOMAT BRUXELLES: LAMBOT J F | Coene B | FRIENDS | LES FOYERS D'ACCUEIL | Slachthuis Dewulf NV

Other related companies as POSTOMAT BRUXELLES: LAMBOT J F | Coene B | FRIENDS | LES FOYERS D'ACCUEIL | Slachthuis Dewulf NV

POSTOMAT BRUXELLES is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is POSTOMAT BRUXELLES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03046752929. Het bedrijf POSTOMAT BRUXELLES bevindt zich op het adres: AVENUE FONSNY 1E-1F; 1060; SINT-GILLIS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 821,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 794,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Diverse kredietdiensten. Producten gemaakt in POSTOMAT BRUXELLES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van POSTOMAT BRUXELLES is Depotinstellingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van POSTOMAT BRUXELLES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van POSTOMAT BRUXELLES, openstaande posities, locatie van POSTOMAT BRUXELLES op de kaart.

POSTOMAT BRUXELLES is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is POSTOMAT BRUXELLES, company assigned to the tax number BE03046752929. The company POSTOMAT BRUXELLES is located at the address: AVENUE FONSNY 1E-1F; 1060; SINT-GILLIS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 821,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 794,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Diverse kredietdiensten. Products created in POSTOMAT BRUXELLES were not found.
The main activity of POSTOMAT BRUXELLES is Depository Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of POSTOMAT BRUXELLES is not available. You also can look at reviews of POSTOMAT BRUXELLES, open positions, location of POSTOMAT BRUXELLES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over POSTOMAT BRUXELLES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf POSTOMAT BRUXELLES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about POSTOMAT BRUXELLES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company POSTOMAT BRUXELLES, employees, financial statistics.