Bonhomme SA

Contactgegevens Bonhomme SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bonhomme SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bonhomme SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Surfossé 49; 4621; Fléron (Retinne), België

Telefoon (phone): 04 358 20 42 (+32-04 358 20 42) 04 358 20 42 (+32-04 358 20 42)

Fax (fax): 04 358 20 43 (+32-04 358 20 43) 04 358 20 43 (+32-04 358 20 43)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bonhomme SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bonhomme SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bonhomme SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bonhomme SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bonhomme SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bonhomme SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bonhomme SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bonhomme SA
Products information Bonhomme SA

BTW identificatienummer (tax): BE08125457763
Ondernemingsnummer: 9918151855
Hoofdstad (capital): 470,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 900,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Plasticizing & varnishing of documents; Picture framers

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bonhomme SA
(Get full report from official database of BE for Bonhomme SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bonhomme SA
Addition kinds of activities for Bonhomme SA

9631. Regeling, beheer van nutsbedrijven | Regulation, administration of utilities
154200. Nonresidential bouw, nec | Nonresidential construction, nec
20340303. Groenten, gedroogd of gedehydreerd (met uitzondering van vriesdroog) | Vegetables, dried or dehydrated (except freeze-dried)
37140503. Vacuümremmen, motorvoertuig | Vacuum brakes, motor vehicle
50320102. Plaveiselmengsels | Paving mixtures
50990203. Brandhout | Firewood

Werken bij Bonhomme SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bonhomme SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bonhomme SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bonhomme SA. Looking for open vacancies in other companies

 • HUISHOUDHULP (M/V) MERELBEKE (voltijds) (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Poetshulp/Huishoudhulp - wijk Hollebeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Staden 20 u bij 1 gezin (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Enthousiaste Thuishulp regio Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: PLUS HOME services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Technisch jobstudent voor zomervakantie (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Studentenjob

  Om de verlofperiodes van onze vaste medewerkers op te vangen en de vraag van onze klanten toch te kunnen beantwoorden kijken we uit naar een jobstudent om technisch uitvoerend werk uit te voeren in de lijn van je technische opleiding. Takenpakket: meehelpen aan het mechanisch onderhoud van machines monteren/demonteren van machines lassen (indien dit tot je studierichting behoort) algemene technische werken

 • Student Callcenter (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: T-INTERIM DEINZE

  Type: Studentenjob

  Voor een gerenommeerd telecombedrijf ga je klanten contacteren, adviseren en overtuigen in het Nederlands. Je hoeft niks op te dringen maar stelt zaken voor.  Je krijgt een specifieke opleiding omtrent het project waaraan je deelneemt. Je werkt op zaterdag. 

 • Coffee Specialist Boetiek NESPRESSO - Woluwe (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: EUROPROMOTION

  Type: Studentenjob

  Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded en leergierig? Dan hebben wij de perfecte job voor jou! Europromotion NV is sinds 1989 hét toonaangevend multi-channel sales en fieldmarketing bedrijf. Met een gedreven en enthousiast team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Wij zijn op zoek naar gepassioneerde koffieliefhebbers die in de Boutiques van Nespresso het merk vertegenwoordigen. Als Coffee Specialist verwelkom je de klanten en informeer je hen over het merk en alle soorten koffie. Met jouw product- en mensenkennis bezorg je elke klant een advies op maat en zorg je voor een unieke beleving. Studenten zijn uiteraard ook welkom!

 • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

  Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

  Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

 • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

  Type: Zelfstandige activiteit

  Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

 • Interim Corporate Facility Manager (WAVRE)

  Regio: WAVRE

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1674234-inline.html?cid=Partner_VDAB This industrial leader in its sector with international activities, with corporate HQ in Walloon Brabant, is urgently looking for a self employed interim Corporate Facility Manager for a period of 3 to 6 months. The Interim Corporate Facility Manager's key responsibilities will include: Ensure that the corporate sites (3) have the most suitable working environment for its employees and their activities ; Ensure that the facilities remain in good shape to prevent issues ; Strive for reduction of OPEX of facilities and focus on budget control to deliver the highest value to the business ; Manage a team of Facility officers, receptionists, and act as a hands-on leader for his team ; Design and implement processes to deliver the required services across the 3 sites ; Design and implementation of standardised procedures and policies in line with Group/Corporate guidelines.

 • Oliver James Associates - Vulnerability Analyst / Penetration Testing (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  My client is looking for a Vulnerability Management Analyst / Penetration testing in Brussels You will be responsible for Vulnerability management process Penetration testing (IT systems, infrastructure and applications). Coordination of the red team tests Code reviews and assessments on different technologies and implementations. Vulnerability reports Other responsibilities Ensure the secure delivery of new applications, infrastructure or services. Identify gaps and propose enhancements for continuous improvement. Relevant assets FR + NL + ENG Analytical mindset - Strong Communicator - Critical Mindset CISSP SANs ISO 2700x

 • ZAALMEDEWERKER FLEXIJOB (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: PHARE DE VIE

  Type: Flexijob

  Je ontvangt de gasten en wijst hen een tafel toe. Je stelt hen de eet- en drankkaart voor en neemt de bestellingen op. Je serveert de gerechten en de dranken. Daarna reken je af en ruim je de tafels af. Je werkt 2 avonden per week (af te spreken met de werkgever) van 18 tot 23 uur.

Zoek naar antwoorden van Bonhomme SA in sociale netwerken
Look for responds of Bonhomme SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bonhomme SA. Laat een reactie achter voor Bonhomme SA. Bonhomme SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bonhomme SA. Leave a respond for Bonhomme SA. Bonhomme SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bonhomme SA op de google maps. Adres en contacten Bonhomme SA
Location of Bonhomme SA on the google maps. Address and contacts of Bonhomme SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Bonhomme SA Bonhomme SA: PHYTO-BEAUTY | EQUINOX'COMMUNICATIONS | FE. R?G?LEC | JEANNINE VAN HERPE | BERNARD FRYNS

Other related companies as Bonhomme SA: PHYTO-BEAUTY | EQUINOX'COMMUNICATIONS | FE. R?G?LEC | JEANNINE VAN HERPE | BERNARD FRYNS

Bonhomme SA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bonhomme SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08125457763. Het bedrijf Bonhomme SA bevindt zich op het adres: Rue Surfossé 49; 4621; Fléron (Retinne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 470,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 900,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Interior decoration. Lijst met producten zijn Plasticizing & varnishing of documents; Picture framers.
De hoofdactiviteit van Bonhomme SA is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bonhomme SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bonhomme SA, openstaande posities, locatie van Bonhomme SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bonhomme SA is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bonhomme SA, company assigned to the tax number BE08125457763. The company Bonhomme SA is located at the address: Rue Surfossé 49; 4621; Fléron (Retinne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 470,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 900,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Interior decoration. List of products are Plasticizing & varnishing of documents; Picture framers.
The main activity of Bonhomme SA is Petroleum Refining and Related Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Bonhomme SA is not available. You also can look at reviews of Bonhomme SA, open positions, location of Bonhomme SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bonhomme SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bonhomme SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bonhomme SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bonhomme SA, employees, financial statistics.