Bollaert bvba BVBA

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • Bollaert bvba BVBA
Private companiesMembership Organizations • Bollaert bvba BVBA

Contactgegevens Bollaert bvba BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bollaert bvba BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bollaert bvba BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Amedeus Stockmanslei 43; 2640; Mortsel, België

Telefoon (phone): 03 449 48 68 (+32-03 449 48 68) 03 449 48 68 (+32-03 449 48 68)

Fax (fax): +32 (61) 301-23-82 +32 (61) 301-23-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bollaert bvba BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bollaert bvba BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bollaert bvba BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bollaert bvba BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bollaert bvba BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bollaert bvba BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bollaert bvba BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bollaert bvba BVBA
Products information Bollaert bvba BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03425231933
Ondernemingsnummer: 8609405517
Hoofdstad (capital): 542,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 754,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Painting contractors

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bollaert bvba BVBA
(Get full report from official database of BE for Bollaert bvba BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bollaert bvba BVBA
Addition kinds of activities for Bollaert bvba BVBA

769917. Schoonmaakdiensten | Cleaning services
01390103. Graszaad boerderij | Grass seed farm
27890302. Boekbinding en reparatie: handel, editie, bibliotheek, enz. | Bookbinding and repairing: trade, edition, library, etc.
34440500. Metalen behuizingen, behuizingen, behuizingen en andere containers | Metal housings, enclosures, casings, and other containers
50720402. Staples | Staples
62110303. Olie en gas lease makelaars | Oil and gas lease brokers
73599906. Huurwinkel, algemeen | Rental store, general

Werken bij Bollaert bvba BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bollaert bvba BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bollaert bvba BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bollaert bvba BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Elektro-mechanieker/technieker (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: ADECCO RENEWI EVERGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij op zoek naar een tijdelijke functie als technieker? Dan is dit de ideale job voor u. Voor Renewi Belgium - actief in bouw en sloopafval zoeken wij voor onmiddellijke opstart een technieker. Je hebt ervaring in het aanpakken en structureel oplossen van technische storingen in een produktie-omgeving Je zoekt actief naar grondoorzaken en naar definitieve en/of preventieve oplossingen van technische problemen Je staat in voor de technische ondersteuning van het productieproces en maakt aanbevelingen om de werking van de productieafdeling te verbeteren Je bent mee verantwoordelijk voor de optimalisatie van de productie-installatie op het gebied van productieoutput, kwaliteit en technische betrouwbaarheid Je bent verantwoordelijk voor het nakijken en herstellen van mechanische en elektrische installaties Je analyseert elektrische en mechanische storingen aan de productiemachines en je lost het probleem zo snel mogelijk op Je staat in voor het preventief en curatief onderhoud om productiestilstanden tot een minimum te herleiden. Je doet inspectierondes en je gaat op zoek naar mechanische fouten Indien nodig ondersteun je de operatoren in hun werkzaamheden

 • Productiemedewerker (HAMONT-ACHEL)

  Regio: HAMONT-ACHEL

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Hamont-Achel, zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Takenpakket: - Bedienen van de machine - Grondstoffen toevoegen in de machine - Inpakwerk van afgewerkte producten - Kwaliteitscontrole - Ponsen, knippen, strippen maken, ...

 • Huishoudhulp (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: Daoust Jobcenter Blankenberge

  Type: Dienstenchequebaan

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Verkozen tot Entreprise de l'Année 2016, is Daoust een familiaal bedrijf van de 3de generatie, actief in de 3 regio's van het land en in de domeinen van Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. De menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit zijn belangrijk. Daoust wenst dat zijn medewerkers een weerspiegeling vormen van de moderne maatschappij in al haar rijkdom en verscheidenheid. Wij garanderen een objectieve en non-discriminerende selectieprocedure, waarbij kandidaten enkel getest en geselecteerd worden op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Heverlee, 24 uur per week (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 24 uren per week, voor 2 gastgezinnen wonende te Heverlee. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijk en kook. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Outer – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OUTER)

  Regio: OUTER

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student - handlanger bouw (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

  Type: Studentenjob

  Voor een bouwbedrijf in Zele zoeken wij een jobstudent om appartementen te poetsen. Ideaal is een team van min. 2 studenten die gezamenlijk periodiek beschikbaar zijn. (Bv wekelijks 1 dag , maakt niet uit welke dag). Vervoer kan de firma eventueel voorzien. Takenpakket: ofwel appartementen , hier of daar , te gaan kuisen ofwel ander kuiswerk ( voertuigen , machines, .. )

 • Lasingenieur met passie voor sterkteberekeningen (KONINGSHOOIKT)

  Regio: KONINGSHOOIKT

  Bedrijf: VAN HOOL Afdeling Bedienden

  Type: Vaste Job

  · Uw takenpakket zal bestaan uit : - Het uitvoeren van ontwerpberekeningen, optimalisaties en (validatie)testen op onderdelen, constructies en verbindingen. - Het ondersteunen en begeleiden van de uitwerking van de ontwerpoplossingen in ontwerptekeningen. - Het ondersteunen en begeleiden van de inbouw en implementatie van de ontwerpoplossingen tijdens de bouw van het eerste prototype. - Het aanreiken van relevante technische informatie, werkinstructies en onderhoudsvoorschriften. · U werkt grotendeels projectmatig. U rapporteert aan de hoofdingenieur.

 • Allround technieker sprinklerinstallaties (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: AquaSecurity

  Type: Vaste Job

  Functie Als technieker op de dienst Service & Onderhoud begeef je je dagelijks bij de klant en voer je zelfstandig onderhoud, diagnoses en herstellingen uit op de sprinklerinstallaties. Afhankelijk van je kennis en interesses word je intern verder opgeleid voor het uitvoeren van meer gespecialiseerde opdrachten aan een sprinklerinstallatie zoals bijvoorbeeld onderhoud op de dieselmotoren, elektrische herstellingen, werken aan centrifugaalpompen, … Na verloop van tijd word je mee ingeschakeld in de permanentiedienst en zal je klanten buiten de normale werkuren bijstaan in geval van onverwachte storingen (± 2 weken per jaar) Je denkt samen met je collega’s op de buiten- en binnendienst mee over het verbeteren en uitbreiden van onze activiteiten aan brandbeveiligingsinstallaties

 • Financial Controller (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Financial Talents Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Als Financial Controller sta je in voor volgend takenpakket: Je staat in voor de wekelijkse en maandelijkse rapportering naar de directie Opvolging en analyse van de kostprijzen van nieuwe producten Je maakt de budgetten op  Je voert adhoc analyses uit  Je zorgt voor de nodige analyses en aanbevelingen  Bedrijfsprofiel: Voor een klant van Financial Talents, een internationale voedingsgroep met familiaal karakter zijn we op zoek naar een Financial Controller. Heb je reeds ervaring als Financial Controller ? Solliciteer dan snel ! 

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

 • Interim Zorgkundige MERELBEKE (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: Reflex Healthcare People

  Type: Werfreserve

  Voor een woonzorgcentrum in Merelbeke zijn we op regelmatige basis op zoek naar zorgkundigen die graag willen bijwerken. Je bepaalt zelf of en wanneer je werkt.

 • Sanitair installateur (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: HOEKJE

  Type: Werfreserve

  Plaatsen van sanitaire installatie's en warmtepompen hoofdzakelijk bij particulieren.

Zoek naar antwoorden van Bollaert bvba BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Bollaert bvba BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bollaert bvba BVBA. Laat een reactie achter voor Bollaert bvba BVBA. Bollaert bvba BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bollaert bvba BVBA. Leave a respond for Bollaert bvba BVBA. Bollaert bvba BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bollaert bvba BVBA op de google maps. Adres en contacten Bollaert bvba BVBA
Location of Bollaert bvba BVBA on the google maps. Address and contacts of Bollaert bvba BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Bollaert bvba BVBA Bollaert bvba BVBA: FORTIS | CULT. CENTRUM DE PLATOO | Betty | RADIATEURS L'AUTO | LUCR?CE HENRARD

Other related companies as Bollaert bvba BVBA: FORTIS | CULT. CENTRUM DE PLATOO | Betty | RADIATEURS L'AUTO | LUCR?CE HENRARD

Bollaert bvba BVBA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bollaert bvba BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03425231933. Het bedrijf Bollaert bvba BVBA bevindt zich op het adres: Amedeus Stockmanslei 43; 2640; Mortsel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 542,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 754,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Interior decoration. Lijst met producten zijn Painting contractors.
De hoofdactiviteit van Bollaert bvba BVBA is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bollaert bvba BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bollaert bvba BVBA, openstaande posities, locatie van Bollaert bvba BVBA op de kaart.

Bollaert bvba BVBA is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bollaert bvba BVBA, company assigned to the tax number BE03425231933. The company Bollaert bvba BVBA is located at the address: Amedeus Stockmanslei 43; 2640; Mortsel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 542,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 754,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Interior decoration. List of products are Painting contractors.
The main activity of Bollaert bvba BVBA is Membership Organizations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Bollaert bvba BVBA is not available. You also can look at reviews of Bollaert bvba BVBA, open positions, location of Bollaert bvba BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bollaert bvba BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bollaert bvba BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bollaert bvba BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bollaert bvba BVBA, employees, financial statistics.