Blue Stone Decor

Contactgegevens Blue Stone Decor: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Blue Stone Decor: address, phone, fax, email, website, opening hours

Blue Stone Decor

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Middelbourg 38; 1170; Bruxelles (Watermael-Boitsfort), België

Telefoon (phone): 02 675 90 20 (+32-02 675 90 20) 02 675 90 20 (+32-02 675 90 20)

Fax (fax): +32 (87) 222-85-37 +32 (87) 222-85-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Blue Stone Decor: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Blue Stone Decor"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Blue Stone Decor"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Blue Stone Decor, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Blue Stone Decor. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Blue Stone Decor, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Blue Stone Decor. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Blue Stone Decor
Products information Blue Stone Decor

BTW identificatienummer (tax): BE08337493896
Ondernemingsnummer: 7427551269
Hoofdstad (capital): 188,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 395,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Gifts - Retail

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Blue Stone Decor
(Get full report from official database of BE for Blue Stone Decor)

Aanvulling soorten activiteiten voor Blue Stone Decor
Addition kinds of activities for Blue Stone Decor

027902. Vogelreservaten | Bird sanctuaries
22990206. Strijkplanken, behalve geweven | Ironing board felts, except woven
28190602. Brandstofdrivers, vast: anorganisch | Fuel propellants, solid: inorganic
28790101. Arsenaten, arsenieten (geformuleerd) | Arsenates, arsenites (formulated)
72991100. Persoonlijke verzorgings- en opslagdiensten | Personal item care and storage services

Werken bij Blue Stone Decor: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Blue Stone Decor: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Blue Stone Decor. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Blue Stone Decor. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator m/v) (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zorgt voor het optimaal functioneren van enkele productiemachines volgens de geldende instructies en voorschriften inzake veiligheid en hygiëne. Je neemt procestechnische taken waar en bent tevens verantwoordelijk voor de procescontrole. Je volgt daartoe een aantal specifieke productieprocessen en parameters op binnen de controlekamer en ook ter plaatse aan de productiemachines. Je voert de vereiste kwaliteitscontroles uit en vervolledigt de daartoe bestemde formulieren. Voorts verzorg je het algemeen onderhoud en kom je tussen bij (eenvoudige) storingen, voer je het klein onderhoud uit aan enkele productiemachines en zorg je voor een goed onderhouden, hygiënische productieomgeving.

 • Chauffeur C/CE (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Let's Work Deinze

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een mooi groeiend voedingsbedrijf is Let's Work Aalter op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde chauffeur C/CE. - Je krijgt een vaste regio toegewezen. - Je staat in voor het vervoer van goederen. - Je levert zelfstandig de filialen en zorgt voor de correcte stockage van goederen. - Je werkt van maandag tot vrijdag of van dinsdag tot zaterdag.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Merelbeke (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Tielrode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TIELRODE)

  Regio: TIELRODE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Enthousiaste Poetshulpen / Huishoudhulpen te Kampenhout (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Student Handlanger Bouw (m/v) (MORTSEL)

  Regio: MORTSEL

  Bedrijf: Actief Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in Mortsel zijn we op zoek naar een handlanger bouw. - Je helpt de werknemers op de werven - Aangeven materiaal behoort bijvoorbeeld tot de taken

 • KANTOORVERANTWOORDELIJKE kantoor MECHELEN (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: HEYLEN JOHAN

  Type: Vaste Job

  Heylen Vastgoed, met 9 vestigingen te Turnhout - Malle - Antwerpen - Herentals - Geel - Lier - Heist op den Berg - Ekeren en Mechelen, is wegens succes en groei op zoek naar een COMMERCIEEL VASTGOEDTALENT voor het kantoor te MECHELEN/LIER. Wij zijn op zoek naar collega’s die willen groeien, gemotiveerd zijn en geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Jouw belangrijkste taak bestaat uit de verdere uitbouw van onze pandenportefeuille door actief op zoek te gaan naar eigendommen. De focus ligt hierbij op prospectie en inkoop. Je bent het gezicht van Heylen Vastgoed, die de eerste contacten legt met opdrachtgevers, en de klantenrelaties onderhoudt. Je verzorgt daarnaast de administratie van uw dossiers en voert onderhandelingen. Verder stuur je jouw kantoor aan.

 • Logistiek administratief bediende (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Konvert Interim Mechelen

  Type: Vaste Job

  Voor een logistieke speler te Mechelen, zijn we dringend op zoek naar een logistiek administratief bediende 30u/week. Hierbij sta je in voor het efficiënt organiseren van de magazijnactiviteiten, het in - en uitboeken van de goederenstroom, het verzorgen van de interne & externe magazijncommunicatie en de bijhorende administratie. je taken en verantwoordelijkheden bestaan uit het volgende: -controleren van toepassen van interne reglementen en instructies, alsook van het kwaliteitsniveau van de uitgevoerde prestaties -organiseren van de werkregeling -controleren van de werkzaamheden van de magazijnarbeiders -inboeken van binnenkomende goederen in WMS-systeem -bestuderen en rapporteren van de schadegevallen en onregelmatigheden, vastgesteld door magazijniers -opvolgen van de bewegingen naar het magazijn toe -aanmaken van de pickinglijsten voor de magazijniers -uitboeken van de uitgaande goederenstroom + interne verplaatsingen van goederen boeken in het systeem -controleren van de ritten -bepalen van de plaats van goederen in het magazijn -verzorgen van interne en externe communicatie -algemeen magazijnadministratie -aanspreekpunt voor interne afdelingen en klanten m.b.t. vragen over de operationele werkzaamheden in het magazijn Bevoegdheden en rapportage: -back-up persoon van magazijnverantwoordelijke -rapportage aan magazijnverantwoordelijke -rapportage van arbeidsongevallen en andere info i.v.m. loodsmedewerkers aan HR

 • BOUWKUNDIG TEKENAAR STABILITEIT (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: TECHNISCH ADVIESBUREAU DECLERCK

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het uittekenen van technische concepten van stabiliteitsstudies voor gebouwen. Je werkt structuur- en bekistingsplannen uit. Je maakt wapeningsplannen, barderellen en meetstaten op. Je werkt onder begeleiding van de projectingenieur.

 • hulpkok (DE PANNE)

  Regio: DE PANNE

  Bedrijf: ROBRAS

  Type: Vaste Job

  hulpkok

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • Flexi Housekeeping (DE HAAN)

  Regio: DE HAAN

  Bedrijf: Sunparks De Haan

  Type: Flexijob

  Hou jij van orde en netheid en vind je dat Mister Proper nog wel wat van jou kan leren? Dan ben jij onze geschikte kandidaat om onze vakantiehuizen schoon te maken voor de wekelijkse toestroom van gasten.

Zoek naar antwoorden van Blue Stone Decor in sociale netwerken
Look for responds of Blue Stone Decor in social networks

Lees alle opmerkingen voor Blue Stone Decor. Laat een reactie achter voor Blue Stone Decor. Blue Stone Decor bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Blue Stone Decor. Leave a respond for Blue Stone Decor. Blue Stone Decor on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Blue Stone Decor op de google maps. Adres en contacten Blue Stone Decor
Location of Blue Stone Decor on the google maps. Address and contacts of Blue Stone Decor

Andere gerelateerde bedrijven als come Blue Stone Decor Blue Stone Decor: BIJ IGNACE | FRITUUR HEUVELHOF 1 | Paye S (Mme) | PETRUS VAN SEVEREN | JAN MARIE AMPE

Other related companies as Blue Stone Decor: BIJ IGNACE | FRITUUR HEUVELHOF 1 | Paye S (Mme) | PETRUS VAN SEVEREN | JAN MARIE AMPE

Blue Stone Decor is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Blue Stone Decor, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08337493896. Het bedrijf Blue Stone Decor bevindt zich op het adres: Rue Middelbourg 38; 1170; Bruxelles (Watermael-Boitsfort). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 188,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 395,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Interior decoration. Lijst met producten zijn Gifts - Retail.
De hoofdactiviteit van Blue Stone Decor is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Blue Stone Decor is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Blue Stone Decor, openstaande posities, locatie van Blue Stone Decor op de kaart.

Blue Stone Decor is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Blue Stone Decor, company assigned to the tax number BE08337493896. The company Blue Stone Decor is located at the address: Rue Middelbourg 38; 1170; Bruxelles (Watermael-Boitsfort). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 188,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 395,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Interior decoration. List of products are Gifts - Retail.
The main activity of Blue Stone Decor is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Blue Stone Decor is not available. You also can look at reviews of Blue Stone Decor, open positions, location of Blue Stone Decor on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Blue Stone Decor, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Blue Stone Decor, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Blue Stone Decor, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Blue Stone Decor, employees, financial statistics.