Blondeel R

Contactgegevens Blondeel R: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Blondeel R: address, phone, fax, email, website, opening hours

Blondeel R

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ondernemingenstraat 12; 8630; Veurne (Steenkerke), België

Telefoon (phone): 058 31 20 06 (+32-058 31 20 06) 058 31 20 06 (+32-058 31 20 06)

Fax (fax): 058 31 58 86 (+32-058 31 58 86) 058 31 58 86 (+32-058 31 58 86)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Blondeel R: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Blondeel R"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Blondeel R"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Blondeel R, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Blondeel R. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Blondeel R, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Blondeel R. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Blondeel R
Products information Blondeel R

BTW identificatienummer (tax): BE06592864990
Ondernemingsnummer: 3345031738
Hoofdstad (capital): 346,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 659,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in Blondeel R zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Blondeel R
(Get full report from official database of BE for Blondeel R)

Aanvulling soorten activiteiten voor Blondeel R
Addition kinds of activities for Blondeel R

226100. Afwerking planten, katoen | Finishing plants, cotton
372800. Vliegtuigonderdelen en -uitrusting, nec | Aircraft parts and equipment, nec
421299. Lokale vrachtwagens, zonder opslag, nec | Local trucking, without storage, nec
594102. Jachtuitrusting | Hunting equipment
09199909. Schildpadden, vangen van | Turtles, catching of
33399908. Germanium raffinage (primair) | Germanium refining (primary)
36699902. Visuele communicatiesystemen | Visual communication systems
50460107. Opslagapparatuur | Store equipment
51690200. Industriële gassen | Industrial gases
62890100. Beschermende commissies | Protective committees

Werken bij Blondeel R: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Blondeel R: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Blondeel R. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Blondeel R. Looking for open vacancies in other companies

 • Orderpicker 2 ploegen of vaste nacht bij Estée Lauder te Oevel m/v (OEVEL)

  Regio: OEVEL

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je verzamelt cosmeticaproducten in je pickzone die jou krijgt toegewezen. Er zijn verschillende pick-methoden mogelijk. Bij de ‘pick to light’ ben je verantwoordelijk voor één rek met één merk van producten. Bij de ‘goods to person’ ben je verantwoordelijk voor één pick-machine waarbij je producten van verschillende merken pickt. Je scant je opdracht (cartonlabel) in met een (hand)scanner. Op die manier weet je welke producten en het aantal producten dat je nodig hebt om je opdracht te kunnen verwerken. Je verzamelt de aangegeven producten in het magazijn. Je let hierbij op het correcte aantal en de staat van de producten. Indien je vuil of beschadigingen opmerkt aan de producten, dan volg je de vastgelegde procedures om deze producten uit stock te halen. Je plaatst de verzamelde goederen in een kartonnen doos. Je doet dit op logische en zorgvuldige wijze. Zo plaats je bijvoorbeeld de zwaarste producten onderaan de doos. Je voert al je handelingen uit volgens de vooropgestelde procedures, gedurende het hele proces. Dit doe je door je in te loggen op je pickzone en cartonlabel (je opdracht) te scannen. Op die manier is er steeds een accuraat en up to date zicht op de stand van zaken met betrekking tot de opdrachten en de goederen in het magazijn. Je stelt veiligheid voor jezelf en collega’s steeds voorop. Je spreekt je collega’s aan op onveilig handelen en meld onveilige situaties aan je coach.

 • Allround Magazijnmedewerker (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor het tijdig en correct orderpicken Je helpt mee met de algemene ondersteuning van de Dienst Orderverwerking Je staat in voor de administratieve verwerking en opvolging van de orders in het ERP-systeem Je helpt de klanten aan de afhaalbalie en staat hen bij met technisch basisadvies Je beantwoordt vragen ivm voorraad, leveringen en binnenkomst goederen en omzetten van backorders Je kan basis technisch advies geven aan de klanten, dit zowel telefonisch als aan de balie

 • Orderpicker met administratieve skills (late shift) (HOUTHULST)

  Regio: HOUTHULST

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een groothandel in bloemen en platnen zoeken we een orderpicker in de bloemen- en plantensector. Je takenpakket omvat:: - orderpicking (70%) - updae van de webshop, - bijstaan van klanten (telefonisch en in de winkel), - opmaken van bons, facturen, ... - bijhouden van het voorraadbeheer.

 • Transport Products Coördinator (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: ADECCO GENT EXPERTS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Interesse in automotive? Passie voor logistiek? Analytisch en creatief sterk? Dan ben jij onze nieuwe Transport Products Coördinator! Voor een internationaal bedrijf in Gent (zeehaven) zijn we op zoek naar een Transport Products Coördinator. Jouw taken: Je staat in voor het leveren van afgewerkte producten op afgesproken eindbestemming en leveringsdatum. Je moniteert de leveringen en stuurt tijdig bij om de impact op eindklant te minimaliseren of vermijden. Je staat in voor herplanning van leveringen wanneer klanten dit wensen. Je maakt tijdig gebruik van short en mid-term forecast. Jij bent de contactpersoon omtrent operationele vragen van klant en leverancier. Voor jouw area van markten ben je verantwoordelijk voor de leveringsopvolging. Jij bent de belangrijke schakel in het escalatie proces van terugkerende afwijkingen.

 • Poetsvrouw - poetsman dienstencheques (Regio Tielt)

  Regio: Regio Tielt

  Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF NEMEGHEER

  Type: Dienstenchequebaan

  U poetst graag en wil andere mensen plezieren om te helpen in het huishouden, dan bieden wij u de ideale job aan! U bent een fantastische hulp in het huishouden van de werkende mens (jong en oud). planning van 28 uren/week - woensdag hele dag thuis en vrijdagnamiddag thuis waardoor u me-time heeft ! U kan ook de kinderen van school halen op vrijdag ! U werkt in het kader van de dienstencheques en poetst in de privewoningen. Poetsen is uw grote passie en mensen helpen ook!. klantvriendelijke mensen waar u gewaardeerd wordt voor het gedane werk ! Kom gerust bij ons firma werken, u krijgt hier zeker geen spijt van!

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Zonhoven, 12 uur per week. (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor een gastgezin wonende te Zonhoven. Een gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken en eventueel voorbereiden van maaltijden en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Verrebroek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VERREBROEK)

  Regio: VERREBROEK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp te Puurs (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: AXXI4YOU T POETSHUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Samen met 250 collega’s over heel Vlaanderen ondersteun je onze klanten met diverse taken als huishoudhulp. Zo kan je instaan voor schoonmaak, strijken,…maar ook voor het bereiden van maaltijden. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

 • Bijlesgever economie (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor economie aan leerlingen van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Zelfstandig Psychiatrisch arts - kinder- en jeugdpsychiatrie (M/V) (TILDONK)

  Regio: TILDONK

  Bedrijf: OOKJG

  Type: Zelfstandige activiteit

  We zijn op zoek naar een kinder- en jeugdpsychiater, die op zelfstandige basis ons team wil aanvullen en versterken. Wij wensen zo ons aanbod diagnostiek en testafname verder optimaliseren. Volgende zaken zullen alvast tot een onderdeel van het op te nemen takenpakket behoren Diagnostiek i.s.m. ons diagnostisch onderzoeksteam. Multidisciplinair overleg met het therapeutenteam i.k.v. lopende casussen. Het vaststellen, uitvoeren en evalueren van behandelplannen. Ons behandelteam begeleiden op inhoudelijk niveau. Zorg verlenen op academisch, topklinisch niveau.

 • Afvalbelader (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Werfreserve

  - Ophalen van huis-aan-huis containers (GFT en huisvuil) - Fysiek zwaar werk - Je kan je verplaatsen naar 2 verschillende ophaaldiensten (Brecht/Geel), om van daaruit te vertrekken met de ophaalwagen.

 • Afwasser slagerij (WOLVERTEM)

  Regio: WOLVERTEM

  Bedrijf: PEERSMAN

  Type: Flexijob

  Afwas bijhouden en op zijn plaats zetten machines afwassen

Zoek naar antwoorden van Blondeel R in sociale netwerken
Look for responds of Blondeel R in social networks

Lees alle opmerkingen voor Blondeel R. Laat een reactie achter voor Blondeel R. Blondeel R bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Blondeel R. Leave a respond for Blondeel R. Blondeel R on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Blondeel R op de google maps. Adres en contacten Blondeel R
Location of Blondeel R on the google maps. Address and contacts of Blondeel R

Andere gerelateerde bedrijven als come Blondeel R Blondeel R: Louvière Hockey Club (La) ASBL | CLUB MOSAN | Lardinois Pierre | LE SABOT DU ROI | JEAN-MANUEL MARTIN

Other related companies as Blondeel R: Louvière Hockey Club (La) ASBL | CLUB MOSAN | Lardinois Pierre | LE SABOT DU ROI | JEAN-MANUEL MARTIN

Blondeel R is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Blondeel R, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06592864990. Het bedrijf Blondeel R bevindt zich op het adres: Ondernemingenstraat 12; 8630; Veurne (Steenkerke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 346,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 659,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Interior decoration. Producten gemaakt in Blondeel R zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Blondeel R is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Blondeel R is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Blondeel R, openstaande posities, locatie van Blondeel R op de kaart.

Blondeel R is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Blondeel R, company assigned to the tax number BE06592864990. The company Blondeel R is located at the address: Ondernemingenstraat 12; 8630; Veurne (Steenkerke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 346,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 659,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Interior decoration. Products created in Blondeel R were not found.
The main activity of Blondeel R is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Blondeel R is not available. You also can look at reviews of Blondeel R, open positions, location of Blondeel R on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Blondeel R, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Blondeel R, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Blondeel R, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Blondeel R, employees, financial statistics.