BLOKKELIS BVBA

Contactgegevens BLOKKELIS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BLOKKELIS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BLOKKELIS BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Meersstraat 76; 1770; Liedekerke, België

Telefoon (phone): 053 66 67 12 (+32-053 66 67 12) 053 66 67 12 (+32-053 66 67 12)

Fax (fax): 053 68 18 72 (+32-053 68 18 72) 053 68 18 72 (+32-053 68 18 72)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BLOKKELIS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BLOKKELIS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BLOKKELIS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BLOKKELIS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BLOKKELIS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BLOKKELIS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BLOKKELIS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BLOKKELIS BVBA
Products information BLOKKELIS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07338836669
Ondernemingsnummer: 1344421386
Hoofdstad (capital): 172,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 811,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Painting contractors

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BLOKKELIS BVBA
(Get full report from official database of BE for BLOKKELIS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BLOKKELIS BVBA
Addition kinds of activities for BLOKKELIS BVBA

027100. Varkensdraende dieren en konijnen | Fur-bearing animals and rabbits
20460107. Rijstzetmeel | Rice starch
23390101. Kraag- en manchettenetjes: vrouwen, misses en junioren | Collar and cuff sets: women's, misses' and juniors'
33169903. Blad, staal, koudgewalst, nv: van warmgewalst gekocht | Sheet, steel, cold-rolled, nec: from purchased hot-rolled
35890100. Commerciële kook- en voedselverwarmende apparatuur | Commercial cooking and foodwarming equipment
38240300. Voertuiginstrumenten | Vehicle instruments
61590000. Diverse zakelijke kredietinstellingen | Miscellaneous business credit institutions

Werken bij BLOKKELIS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BLOKKELIS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BLOKKELIS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BLOKKELIS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Bakkershulp Regio Zottegem (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als bakkershulp zal je instaan voor de afwerking en inpak van patisserie. Hiervoor krijg je voldoende opleiding en coaching, maar we zijn toch op zoek naar iemand met ervaring of een opleiding in de voeding. Schoolverlaters zijn ook welkom! Je werkt in de dagploeg (7u30-15u30) van maandag tot vrijdag  Bedrijfsprofiel: Voor een voedingsbedrijf, gelegen in de regio Zottegem, zijn we op zoek naar een bakkershulp. Je komt terecht in een kleine maar semi-ambachtelijke grootbakkerij, waar Kwaliteit centraal staat. Daarom gebruiken ze, voor hun breed assortiment, de beste grondstoffen. 

 • Ervaren klusjesman (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Konvert Interim Brugge

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant regio Brugge zijn we op zoek naar een ervaren klusjesman (M/V). Je zal instaan voor allerhande klussen in huizen, hotels, .... Functie: - Hulp bij afwerking gebouwen - Hulp bij plaatsen badkamers/meubilair - Schilderen - Gyproc steken - Vloer afbreken

 • Productiemedewerker Labo M/V (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Diepgevroren pulpstalen van op de proefvelden worden op verschillende parameters gemeten en geanalyseerd, dit gebeurt hoofdzakelijk machinaal. -        2 toestellen, bediend door 3 personen x 2 ploegen = 6 interimkrachten -        Voorbereiden van de stalen, oplossingen maken, aflossen bij de machines door 1 persoon x 2 ploegen = 2 interimkrachten -        Vaste test die moet gebeuren op alle stalen

 • LABORANT VERPAKKING - 2 PLOEGEN - TIJDELIJK (M/V) (STADEN)

  Regio: STADEN

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van testen volgens de voorgeschreven instructies. Je controleert zowel het uiterlijk van de verpakking (seal/code/…) als de kwaliteit van de groenten zelf bij de opstart van een verpakkingsrun. Je voert kwaliteits- en andere controles (temperatuur, smaak, …) uit. Je neemt stalen voor staalotheek, houdbaarheidstesten, microbiologie, allergenen etc.

 • Groenarbeider m/v (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Kan je vlot en veilig werken met een bosmaaier? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Voor een tuin- en landbouwbedrijf gelegen in Zele zijn wij op zoek naar groenarbeiders (M/V) om onderhoudswerken uit te voeren. Je maait de hoge grassen en onkruid met een bosmaaier rond obstakels van zijbermen en/of middenbermen. Je ruimt zwerfvuil op. Je plaatst planten. Je werkt op verschillende plaatsen in Vlaanderen.

 • Controller - Leuven - Permanent Position (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf actief in de groene energiesector in Leuven zijn wij momenteel op zoek naar een Controller voor een permanente positie. Het bedrijf is gevestigd in Leuven en is actief in de energiesector. Als Controller rapporteer je aan de Accounting & Controlling Manager met volgende verantwoordelijkheden: Je staat in voor de controlling van investeringsuitgaven tijdens de ontwikkelings- en constructiefase van onze nieuwe projecten; Je werkt samen met je collega's aan de maandelijkse afsluiting van de boekhouding: analyses en rapporteringen voor het management; Je staat in voor de voorbereiding van financiële en operationele rapporten ter attentie van de stakeholders; Je biedt ondersteuning aan de business en het management bij het evalueren van budgetten en forecast-modellen; Je bewaakt de onderliggende financiële data (kapitaal- en interestberekeningen, working capital, etc.) en verzekert dat dit in lijn ligt met de beslissingen van de board; Je houdt de analytische structuren in het ERP-systeem up-to-date. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Hulp in huis - Voltijds of deeltijds - Bredene (BREDENE)

  Regio: BREDENE

  Bedrijf: BOD DIENSTENBEDRIJF

  Type: Dienstenchequebaan

  Als het nu gaat over poetsen, de afwas doen, kledij wassen en strijken, boodschappen doen of koken... jij doet het allemaal met een glimlach. Je werkt steeds bij eigen vaste klanten op de uren die jij samen met je consulent bent overeengekomen.

 • Huishoudhulp regio Ham/Tessenderlo (HAM)

  Regio: HAM

  Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt!

 • Poetshulp (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: DIENSTEN.NET

  Type: Dienstenchequebaan

  Je poetst en verricht huishoudelijk werk (poetsen, strijken, ...) bij klanten thuis in kader van de dienstencheques. Onze klanten zijn gesitueerd in de regio Knokke-Heist. Je kan deeltijds of voltijds bij ons aan de slag.

 • Credit Controller (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Financial Talents Brussel

  Type: Vaste Job

  Als Credit Controller krijg je volgende verantwoordelijkheden Je waakt over de inkomende betalingen van je toegewezen klantenportefeuille. Hierbij zorg je er voor dat je klanten tijdig hun facturen betalen Voor je klanten ben jij het 1e aanspreekpunt en bouwt met hen een vertrouwensrelatie uit Je zorgt voor een correcte verwerking van de bankuittreksels en het versturen van aanmaningen, indien nodig Je volgt de juridische dossiers op van je eigen klanten (incasso, falingen, curatele, advocatendossiers) Van potentiële klanten beoordeel je de kredietwaardigheid Als credit controller werk je nauw samen met andere diensten Adhv rapporten en analyses hou je het management op de hoogte van je dossiers Bedrijfsprofiel: Voor één van onze klanten gelegen in Vilvoorde zijn we actief op zoek naar een Credit Controller met ervaring in B2B. Onze klant is een zeer bekende speler binnen zijn segment en weet zijn mensen te bedanken met fun @ work en interne doorgroeimogelijkheden. 

 • Commercieel Technisch Medewerker met IT skills (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Commercieel Technisch Medewerker met IT skills Voor onze klant te Grobbendonk zijn we op zoek naar een commercieel technisch medewerker met IT skills Je bent het aanspreekpunt voor de klanten, koeltechniekers, aan de afhaalbalie om hen snel van de juiste materialen te voorzien. Je bespreekt koeltechnische problemen met klanten en zoekt samen naar een gepaste oplossing Vanuit je kennis en ervaring weet je de juiste producten aan te reiken Samen met de account managager vorm je een perfect team. Je biedt ondersteuning bij het maken van berekeningen, het opmaken en opvolgen van zowel offertes als bestellingen alsook na het verkooptraject. Tenslotte draag je de verantwoordelijkheid over de opbouw en beheer van de webshop

 • Freelance projectverpleegkundige (A) (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

Zoek naar antwoorden van BLOKKELIS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of BLOKKELIS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BLOKKELIS BVBA. Laat een reactie achter voor BLOKKELIS BVBA. BLOKKELIS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BLOKKELIS BVBA. Leave a respond for BLOKKELIS BVBA. BLOKKELIS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BLOKKELIS BVBA op de google maps. Adres en contacten BLOKKELIS BVBA
Location of BLOKKELIS BVBA on the google maps. Address and contacts of BLOKKELIS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come BLOKKELIS BVBA BLOKKELIS BVBA: De Jongh E | DE KUNSTKAMER | BERDEN ERIC & MARIJKE | PYCARELLE | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE

Other related companies as BLOKKELIS BVBA: De Jongh E | DE KUNSTKAMER | BERDEN ERIC & MARIJKE | PYCARELLE | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE

BLOKKELIS BVBA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BLOKKELIS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07338836669. Het bedrijf BLOKKELIS BVBA bevindt zich op het adres: Meersstraat 76; 1770; Liedekerke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 172,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 811,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Interior decoration. Lijst met producten zijn Painting contractors.
De hoofdactiviteit van BLOKKELIS BVBA is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BLOKKELIS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BLOKKELIS BVBA, openstaande posities, locatie van BLOKKELIS BVBA op de kaart.

BLOKKELIS BVBA is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is BLOKKELIS BVBA, company assigned to the tax number BE07338836669. The company BLOKKELIS BVBA is located at the address: Meersstraat 76; 1770; Liedekerke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 172,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 811,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Interior decoration. List of products are Painting contractors.
The main activity of BLOKKELIS BVBA is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BLOKKELIS BVBA is not available. You also can look at reviews of BLOKKELIS BVBA, open positions, location of BLOKKELIS BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BLOKKELIS BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BLOKKELIS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BLOKKELIS BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BLOKKELIS BVBA, employees, financial statistics.