Bijloos Interieur BVBA

Contactgegevens Bijloos Interieur BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bijloos Interieur BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bijloos Interieur BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Schalienstraat 6; 2000; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 237 13 86 (+32-03 237 13 86) 03 237 13 86 (+32-03 237 13 86)

Fax (fax): 03 237 13 56 (+32-03 237 13 56) 03 237 13 56 (+32-03 237 13 56)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bijloos Interieur BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bijloos Interieur BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bijloos Interieur BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bijloos Interieur BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bijloos Interieur BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bijloos Interieur BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bijloos Interieur BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bijloos Interieur BVBA
Products information Bijloos Interieur BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09699523925
Ondernemingsnummer: 4719146728
Hoofdstad (capital): 791,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 259,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Interior designers; Curtains & curtain fixtures - Retail; Hotels - Installation & equipment

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bijloos Interieur BVBA
(Get full report from official database of BE for Bijloos Interieur BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bijloos Interieur BVBA
Addition kinds of activities for Bijloos Interieur BVBA

20139916. Snacksticks, inclusief ruwachtig: uit gekocht vlees | Snack sticks, including jerky: from purchased meat
22310000. Geweven stofmolen, wol | Broadwoven fabric mills, wool
35539912. Schuurmachines, behalve draagbare vloerschuurmachines: houtbewerking | Sanding machines, except portable floor sanders: woodworking
35770402. Verifiers, punch card | Verifiers, punch card
39491301. Basketbal apparatuur en benodigdheden, algemeen | Basketball equipment and supplies, general
59999907. Canvas producten | Canvas products
87480203. Industriële ontwikkelingsplanning | Industrial development planning

Werken bij Bijloos Interieur BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bijloos Interieur BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bijloos Interieur BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bijloos Interieur BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Werfmedewerker chemie (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: ADECCO RONSE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio RONSE zoeken wij 2 werfarbeiders Taken: Aanbrengen van zuurbestendige coatings op beton en staalconstructies Voornamelijk werken op werven in chemiebedrijven (zoals Nyrstart, BASF, Sidmar) Inspectie en herstellen van inwendige coating in tanks Uitbreken van zuurvaste stenen of tegels met elektrische breekhamer Betegelen van inkuipingen Inwendig metsen van bakken of tanks Lamineren van beton en staal Aanbrengen van epoxy / polyeruthaan chape op beton Werken op verplaatsing op werven in Belgie, Nederland, Luxemburg, Noord Frankrijk, toch voornamelijk in België.

 • Werken als huishoudhulp regio Diest? Kies voor Domestic Services! (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Deinze (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

 • Huishoudhulp regio Aalst (M/V) (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: ASSIST AT HOME

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,... Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Blanden, 8 uur per week (BLANDEN)

  Regio: BLANDEN

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Blanden. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, te strijken en te koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: t-interim Ieper

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk: Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen

 • Enthousiaste huishoudhulpen Regio Hulshout, Booischot, Heist op den Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: HET POETSPALEIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet 2018 goed in en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Westerlo, Geel, Laakdal, Olen, Oevel, Herselt, Heist op den Berg, Hulshout, Houtvenne, Wiekevorst Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel een fiets? Wij bekijken graag met jou de mogelijkheden.

 • Animator om spelactiviteiten te begeleiden tijdens schoolvakantie - Deurne (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Zin in een leuke vakantiejob als spel animator? De kinderen hebben een bepaald thema gekozen en doen minimaal 3 uur per dag het door hen gekozen thema. De verschillende activiteiten zijn leren programmeren, minecraft of fotografie. Als spelanimator zorg je voor de ontspanning tussen de thema lessen in, je doet een leuk spel of maakt iets creatief, bij voorkeur in het thema dat ze gekozen hebben. De groepen wisselen af tussen de thema activiteit en spel. We verwachten van jou dat je de kinderen begeleidt en boeiende activiteiten aanbiedt. Je doet dit zelfstandig in kleine groep (+/- 12 kinderen) of samen met een andere moni voor een grotere groep.

 • machineoperator (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: Absolute@Work bvba

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf in Wielsbeke zijn wij op zoek naar een machine operator.

 • STORE MANAGER in BRUSSEL (WESTLAND) (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: HR@RETAIL

  Type: Vaste Job

  JOBOMSCHRIJVING Onze klant is een wereldwijd gevestigde kledingketen die binnen Europa een marktleiderspositie bekleedt voor de senior en dit niet alleen op vlak van kledij, maar ook schoenen en accessoires. De collecties worden in de Belux aangeboden via 58 winkels. Het succes en groei danken ze vooral aan de inzet van de teams en in het bijzonder aan de permanente aandacht voor de verwachtingen en noden van de klanten op het gebied van comfort en dagelijks welzijn. Je bent vertegenwoordiger van de commerciële politiek en het nieuwe imago. Je optimaliseert de resultaten, de merchandising en de producten van je winkel en zorgt voor een kwalitatieve service aan de klanten. Je staat in voor de dagelijkse operationele leiding van de winkel op vlak van personeelsbezetting, administratie, voorraadbeheer en inrichting van de winkel. Je weet als geen ander hoe je team te stimuleren en te motiveren! Je zorgt voor een klantvriendelijk onthaal en werkt samen met jouw team aan een optimale klantentevredenheid. Je coacht een team van verkoopmedewerkers zodat zij de klanten weten te inspireren en te adviseren met hun gespecialiseerde kennis en ervaring. Je weet een verkoopbudget te behalen en zorgt ervoor dat je verkoopmedewerkers altijd een maximale klantenservice verlenen in een aantrekkelijk en verzorgde winkelomgeving. Bovendien ben je verantwoordelijk voor de begeleiding en opvolging van nieuwe medewerkers. Je rapporteert rechtstreeks aan de Area Manager.

 • Onderhoudstechnieker (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Heb je een basiskennis elektriciteit, pneumatica, verbrandingsmotoren en elektronica? Stel je dan kandidaat om als onderhoudstechnieker aan de slag te gaan bij onze klant, een vooraanstaand bedrijf uit Heusden-Zolder (maar met meerdere nationale en internationale vestigingen) dat actief is in de wegenbouw. Je zult er instaan voor het onderhoud en de herstellingen aan machines.

 • Teambuilding Sales & Marketing Hero (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

  Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

  Bedrijf: Moodmaker Events

  Type: Vaste Job

  Moodmaker groeit en daarom zoeken we een commerciële creatieveling. Moodmaker organiseert Teambuildings en Corporate Games. We doen dit graag en… het mag gezegd… ook heel goed. We streven iedere dag opnieuw naar een bijzonder hoge kwaliteit in ons werk en doen dat steeds met een Big Smile. We zoeken een gepassioneerde Teambuilding Sales & Marketing Hero. Je staat in voor prospectie en commerciële opvolging van offertes. Je stelt de best passende teambuildingactiviteit aan je klanten voor en zorgt voor een perfecte projectopvolging. Je bent een echte all-rounder in het digitale landschap. Je weet boeiende blogartikelen en newsletters te schrijven, tovert flitsende foto- en videoreportages uit je hoed en voert een eigentijdse social media strategie. Je beheert de verschillende websites van Moodmaker en kent goed je weg in WordPress.

Zoek naar antwoorden van Bijloos Interieur BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Bijloos Interieur BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bijloos Interieur BVBA. Laat een reactie achter voor Bijloos Interieur BVBA. Bijloos Interieur BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bijloos Interieur BVBA. Leave a respond for Bijloos Interieur BVBA. Bijloos Interieur BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bijloos Interieur BVBA op de google maps. Adres en contacten Bijloos Interieur BVBA
Location of Bijloos Interieur BVBA on the google maps. Address and contacts of Bijloos Interieur BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Bijloos Interieur BVBA Bijloos Interieur BVBA: COMPAGNIE GENERALE DES ASPHALTES SA | COIFFURE PHILIPPE | LEOPOLD JONKERS | INNEKE STRYNCKX | Wouters J

Other related companies as Bijloos Interieur BVBA: COMPAGNIE GENERALE DES ASPHALTES SA | COIFFURE PHILIPPE | LEOPOLD JONKERS | INNEKE STRYNCKX | Wouters J

Bijloos Interieur BVBA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bijloos Interieur BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09699523925. Het bedrijf Bijloos Interieur BVBA bevindt zich op het adres: Schalienstraat 6; 2000; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 791,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 259,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Interior decoration. Lijst met producten zijn Interior designers; Curtains & curtain fixtures - Retail; Hotels - Installation & equipment.
De hoofdactiviteit van Bijloos Interieur BVBA is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bijloos Interieur BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bijloos Interieur BVBA, openstaande posities, locatie van Bijloos Interieur BVBA op de kaart.

Bijloos Interieur BVBA is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bijloos Interieur BVBA, company assigned to the tax number BE09699523925. The company Bijloos Interieur BVBA is located at the address: Schalienstraat 6; 2000; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 791,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 259,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Interior decoration. List of products are Interior designers; Curtains & curtain fixtures - Retail; Hotels - Installation & equipment.
The main activity of Bijloos Interieur BVBA is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Bijloos Interieur BVBA is not available. You also can look at reviews of Bijloos Interieur BVBA, open positions, location of Bijloos Interieur BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bijloos Interieur BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bijloos Interieur BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bijloos Interieur BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bijloos Interieur BVBA, employees, financial statistics.