Biggie Best

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Biggie Best
Private companiesMetal Mining • Biggie Best

Contactgegevens Biggie Best: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Biggie Best: address, phone, fax, email, website, opening hours

Biggie Best

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Broelkaai 1B; 8500; Kortrijk, België

Telefoon (phone): 056 22 67 55 (+32-056 22 67 55) 056 22 67 55 (+32-056 22 67 55)

Fax (fax): 056 25 97 55 (+32-056 25 97 55) 056 25 97 55 (+32-056 25 97 55)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Biggie Best: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Biggie Best"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Biggie Best"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Biggie Best, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Biggie Best. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Biggie Best, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Biggie Best. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Biggie Best
Products information Biggie Best

BTW identificatienummer (tax): BE04895202636
Ondernemingsnummer: 3513946533
Hoofdstad (capital): 959,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 725,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Biggie Best zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Biggie Best
(Get full report from official database of BE for Biggie Best)

Aanvulling soorten activiteiten voor Biggie Best
Addition kinds of activities for Biggie Best

23210202. Sport shirts, mannen en jongens ': van aangekochte materialen | Sport shirts, men's and boys': from purchased materials
23890301. Lodge kostuums | Lodge costumes
33519902. Brass rollen en tekenen | Brass rolling and drawing
34339904. Zonneverwarmers en verzamelaars | Solar heaters and collectors
34890102. Kanonnen en houwers, meer dan 30 mm. | Cannons and howitzers, over 30 mm.
50630208. Ground fault interrupters | Ground fault interrupters
79991504. Grot operatie | Cave operation
83619901. Verwoest thuis | Destitute home
87480000. Bedrijfsadvies, nv | Business consulting, nec
97219905. Immigratiediensten, overheid | Immigration services, government

Werken bij Biggie Best: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Biggie Best: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Biggie Best. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Biggie Best. Looking for open vacancies in other companies

 • Procesoperator Farmacie (Volcontinu) bij Sanofi in Geel (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Start People Inhouse Genzyme

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je wordt als procesoperator ingeschakeld in de biotechnologische productieplant waarbij u instaat voor het voorbereiden, uitvoeren en opvolgen van de productieactiviteiten van onze biotechnologische geneesmiddelen. Je bewaakt en voert processen uit die gelinkt zijn aan het opkweken van cellen, opzuivering van cellen of het aanmaken van buffers, mediapreps, formulaties, etc. Al deze processen worden uitgevoerd volgens relevante procedures (productie records, SOPs en werkinstructies). Je volgt de planning volgens computergestuurde systemen en stuurt de processen bij in functie van staalnames, problemen, etc. Je werkt aan een nauwkeurige documentatie en verwerking in logboeken en elektronische productierecords Je ondersteunt bij kalibratie – en validatie - activiteiten Je voert deze productie activiteiten uit volgens de huidige GMP richtlijnen. Je zorgt ervoor dat er steeds veilig gewerkt wordt volgens de vooropgestelde HSE (Health, Safety & Environment) procedures

 • Spuiter/ Schrijnwerker (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: Flexpoint

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Spreekt werken in gedreven team van een 80-tal medewerkers waar ze jaarlijks meer dan 100 tribunes en 35.000 stoelen produceren jou aan? Dan is volgende vacature iets voor jou! Jouw taken zijn als volgt: - Spuiten van verschillende stoelonderdelen in hout is je hoofdtaak. - Indien er geen spuitwerk is neem je volgende taken op:            -Machinaal en manueel vervaardigen van diverse tribune- en stoelonderdelen            -Bewerken en monteren van afwerkingsprofielen            -Indien noodzakelijk ga je mee naar de werven in binnen- en buitenland

 • Onderhoudstechnieker (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma regio Brugge zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. Jouw takenpakket: - Uitvoeren van het onderhoud, technische interventies en de herstelling van installaties en machines binnen diverse technische afdelingen. Dit zodat de continuïteit van de verschillende productieafdelingen gegarandeerd kan worden. - Meehelpen bij het installeren van nieuwe apparatuur - Preventieve onderhoudstaken uitvoeren - Voorbereiden en uitvoeren van diverse werkzaamheden en herstellingen op technisch gebied aan installaties en machines, dit volgens de procedures en veiligheidsvoorschriften.

 • Installateur van databekabeling (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor één van onze klanten in de regio van Diest zijn we op zoek naar een gemotiveerde en flexibele medewerker. Je wordt ingeschakeld voor het uitvoeren van databekabelingswerken: Trekken van (glasvezel)kabels Uitvoeren van aansluitingen Je vertrekt steeds in een team van twee naar de verschillende werven, verspreid in gans België.

 • Exclusieve huishoudhulp M/V te Aalter 8u/week (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Aalter. U komt terecht in een familie waar u veel variatie zal hebben in uw takenpakket. Dit gaat om een jong gezin die wegens tijdsgebrek hulp zoekt in hun huishouden. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Ninove (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Student winkelbediende (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: ADECCO AALTER

  Type: Studentenjob

  Dag student! Ben je nog op zoek naar een bijverdienste in het weekend of een dag in de week? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als winkelbediende in deze gekende voedingszaak in Eeklo sta je in voor het bedienen van de klanten: opnemen van bestellingen, deze versnijden, inpakken en afrekenen. Ook help je achteraan mee met het klaarzetten van bestellingen en de afwas.

 • Studenten voor horecazaak Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Xtra Interim & Select

  Type: Studentenjob

  Voor een gezellige horecazaak in Mechelen zijn wij op zoek naar studenten voor in de zaal. We zoeken voor de maanden september een 3-tal studenten en voor de maand oktober een 10-tal studenten! Ben jij student en heb je een eerste ervaring in de horeca achter de rug, meerbepaald als hulpkelner/ zaalmedewerker ? Stuur ons jouw CV dan snel even door! Heb je vrienden, vriendinnen, kennissen of familie die ook op zoek zijn naar een studentenjob? Stuur hun CV dan zeker even mee!

 • Bijlesgever wiskunde (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • KOELTECHNIEKER (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: INTEGRAL

  Type: Vaste Job

  Integral is sinds 26 jaar de winkelinrichter voor bakkers en slagers en produceert zelf de koeltoonbanken. Dankzij toenemend succes zijn wij op zoek naar een koeltechnieker die deze koeltoonbanken en airco's installeerd bij onze klanten.

 • Technieker Preventief onderhoud en herstellingen (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het uitvoeren van de werkzaamheden met betrekking tot het aanpassen, herstellen en preventief onderhouden van installaties op elektrisch en programmatisch vlak om een optimale werking van de productiemachines te waarborgen; Dit kan gepaard gaan met kleine mechanische, pneumatische of hydraulische herstellingen; Je zorgt voor de administratieve opvolging van de uitgevoerde werken.

 • Ontbijtmedewerker m/v (ITEGEM)

  Regio: ITEGEM

  Bedrijf: DRUKMAN

  Type: Flexijob

  B&B Hullebrug te Itegem is op zoek naar iemand die graag mensen in de watten legt met een heerlijk ontbijtje in de ochtend en vervolgens de kamers omtovert in een zalig gezellig nestje om in weg te dromen. Volgende taken vallen onder jouw bevoegdheid Je bent verantwoordelijk voor het hartelijke ontvangst van onze gasten tijdens de ochtendstond; Je bent iemand die graag mensen een lekker ontbijtje maakt, met een heerlijk vers geperst fruitsapje waarbij een lekker vers eitje van onze kippetjes niet mag ontbreken; Tijdens het ontbijt sta jij in voor het perfect runnen van het ontbijt en zorg je ervoor dat onze gasten niets tekort komen. Onze gasten verdienen nu éénmaal dé perfecte service; Na de ontbijturen, zorg je ervoor dat alles netjes achter blijft in de gastenkamer, en tover je de kamers om tot een magische reis naar dromenland;

Zoek naar antwoorden van Biggie Best in sociale netwerken
Look for responds of Biggie Best in social networks

Lees alle opmerkingen voor Biggie Best. Laat een reactie achter voor Biggie Best. Biggie Best bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Biggie Best. Leave a respond for Biggie Best. Biggie Best on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Biggie Best op de google maps. Adres en contacten Biggie Best
Location of Biggie Best on the google maps. Address and contacts of Biggie Best

Andere gerelateerde bedrijven als come Biggie Best Biggie Best: COIFFURE MARIE-JEANNE | De Nies | BERNARD TRONNION | MUTUALIT? LIB?RALE | MARC DE VUYST

Other related companies as Biggie Best: COIFFURE MARIE-JEANNE | De Nies | BERNARD TRONNION | MUTUALIT? LIB?RALE | MARC DE VUYST

Biggie Best is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Biggie Best, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04895202636. Het bedrijf Biggie Best bevindt zich op het adres: Broelkaai 1B; 8500; Kortrijk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 959,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 725,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Interior decoration. Producten gemaakt in Biggie Best zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Biggie Best is Metaalmijnen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Biggie Best is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Biggie Best, openstaande posities, locatie van Biggie Best op de kaart.

Biggie Best is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Biggie Best, company assigned to the tax number BE04895202636. The company Biggie Best is located at the address: Broelkaai 1B; 8500; Kortrijk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 959,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 725,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Interior decoration. Products created in Biggie Best were not found.
The main activity of Biggie Best is Metal Mining, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Biggie Best is not available. You also can look at reviews of Biggie Best, open positions, location of Biggie Best on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Biggie Best, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Biggie Best, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Biggie Best, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Biggie Best, employees, financial statistics.