Big Nose

Contactgegevens Big Nose: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Big Nose: address, phone, fax, email, website, opening hours

Big Nose

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Blaes 134; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 514 20 60 (+32-02 514 20 60) 02 514 20 60 (+32-02 514 20 60)

Fax (fax): 02 514 20 60 (+32-02 514 20 60) 02 514 20 60 (+32-02 514 20 60)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Big Nose: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Big Nose"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Big Nose"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Big Nose, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Big Nose. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Big Nose, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Big Nose. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Big Nose
Products information Big Nose

BTW identificatienummer (tax): BE03836120605
Ondernemingsnummer: 1171661376
Hoofdstad (capital): 799,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 825,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Big Nose zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Big Nose
(Get full report from official database of BE for Big Nose)

Aanvulling soorten activiteiten voor Big Nose
Addition kinds of activities for Big Nose

502101. Kantoor- en openbare bouwmeubilair | Office and public building furniture
20460108. Wortelzetmeel, eetbaar | Root starch, edible
28920211. Nitroglycerine (explosief) | Nitroglycerin (explosive)
35680202. Koppelingen, as: stijf, flexibel, universeel gewricht, enz. | Couplings, shaft: rigid, flexible, universal joint, etc.
37430204. Trackless trolleybussen | Trackless trolley buses
38240205. Lineaire tellers | Linear counters
50740207. Gasbrander | Gas burners
73891100. Muziek en omroepdiensten | Music and broadcasting services
89990202. Wenskaart schilderij met de hand | Greeting card painting by hand

Werken bij Big Nose: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Big Nose: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Big Nose. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Big Nose. Looking for open vacancies in other companies

 • Procesoperator voeding m/v (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: Actief Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in de regio van Lier zijn wij op zoek naar gemotiveerde procesoperatoren m/v: - Je staat in voor de bediening van productiemachines - Je stelt eigenhandig de machine in en controleert de werking - Je bent continu bezig met het opvolgen van de kwaliteit, hygiëne en voedselveiligheid - Je communiceert problemen tijdig met de supervisor

 • Verkoop speelgoedwinkel 29uur per week (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: Actief Aarschot

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een toffe, zeer goed draaiende speelgoedwinkel in Keerbergen zoeken we vanuit Actief Interim een winkelmedewerker. Momenteel, door de samenstelling van het team, gaat het over een deeltijdse opdracht van +/- 29uur / week

 • Ervaren magazijnier(ster) (GROOT-BIJGAARDEN)

  Regio: GROOT-BIJGAARDEN

  Bedrijf: ADECCO ASSE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij de magazijnier met verantwoordelijkheidsgevoel die wij zoeken? Dan bieden wij jou een job met afwisseling in een dynamisch familiebedrijf in Dilbeek (Groot-Bijgaarden). Je zal aan de slag gaan bij een distributeur van verpakte vleeswaren en kazen. Jij neemt de verantwoordelijkheid op jou om controle uit te oefenen aan de laadkade. Dat houdt in dat jij de juistheid en volledigheid van de bestellingen controleert. Je checkt of het juiste soort kratten gebruikt wordt, dat het aantal bakken correct is dat je efficiënt het leeggoed stapelt en de administratie ervan bijhoudt. Etiketten kijk je na op volledig en juisheid. Jij kijkt na of de bakken en paletten klaarstaan voor de juiste route. Je evalueert of het volume past in de vrachtwagen of camionette en kan verschuivingen doorvoeren indien mogelijk. Door jouw verantwoordelijkheidszin zullen problemen vermeden worden zoals verkeerde goederen bij de foute klant, verloren gaan van goederen, ... Indien nodig zal je hulp bieden aan het onthaal, hulp bij wegzetten van goederen, in het magazijn of bij retour van goederen.

 • Werken als huishoudhulp Schriek (SCHRIEK)

  Regio: SCHRIEK

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS LOCHRISTI (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: GREENHOUSE LOCHRISTI

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Lochristi zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • jobstudenten tijdens de week en/of tijdens de vakanties gezocht (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: SYNERGIE JOBS

  Type: Studentenjob

  Het Synergie kantoor in Aalter zoekt op regelmatige basis jobstudenten die zich tijdens de week en/of tijdens de vakanties kunnen vrijmaken om bij één bepaalde klant aan de slag te gaan. Je kan op verschillende afdelingen binnen de firma ingeschakeld worden. Dit kan in de productie, in het magazijn, ed. zijn. Ben je tijdens de week af en toe en dag vrij om te werken en zou je graag een centje bijverdienen? Dan is deze job zeker interessant!Daarnaast zullen we voor de komende vakantie(s) ook nog jobstudenten kunnen inschakelen. Laat ons gerust weten wanneer je tijdens de grote vakantie beschikbaar bent om te werken. We hebben momenteel nog geen concrete studentenplanning, maar vaak krijgen we van deze klant last minute nog extra nog aanvragen door.

 • JobStudent Sales, Marketing and coaching (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: HURRICANE MARKETING

  Type: Studentenjob

  Ben je op zoek naar een coole studentenjob binnen Sales en Marketing ? Sta je te popelen om je netwerk uit te breiden en je commerciële skills te boosten? Dan heeft Hurricane dé studentenjob die jij zoekt! Jij bent als Sales Promotor de belangrijkste schakel tussen het merk en de klant.Je spreekt consumenten proactief aan en maakt hen enthousiast* over het product dat jij die dag aan het demonstreren * bent. Je gaat zelfstandig* op pad, maar er staat altijd een ervaren team achter je om ervoor te zorgen dat jij je werk goed kan doen én er plezier in hebt! Daarnaast krijg je altijd een professionele product- en verkooptraining . Deze studentenbaan staat mooi op je CV en je kan je netwerk binnen Sales en Marketing aanzienlijk uitbreiden. :)

 • Jobstudent (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • Natuurlijk gezond consulent (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

 • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio KALMTHOUT (KALMTHOUT)

  Regio: KALMTHOUT

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

 • Psycholoog / orthopedagoog /systeemtherapeut (ZOLDER)

  Regio: ZOLDER

  Bedrijf: PSYCHOTHERAPEUTISCH CENTRUM LIGADO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ter versterking van ons team zjin we op zoek naar een systeemtherapeut die een hart heeft voor kinderen en jongeren. Er zijn mogelijkheden om, naast de kinderen en jongeren, ook met andere doelgroepen te werken (adolescenten, volwassenen, koppels, gezinnen enz).

 • Freelance Financial Controller (JETTE)

  Regio: JETTE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Opstellen en opvolgen van budgetten  Analyseren van de P&L en eventueel bijsturen  Meewerken aan bepaalde projecten binnen het bedrijf en binnen de afdeling, door het aanleveren van financiële gegevens en analyses Analyseren & controleren van financiële gegevens: Verifiëren van consistenties tussen actuals, budget en forecast Boeken van de maandelijkse afsluitingen Controleren van bepaalde domeinen van de boekhouding op consistentie Analyseren van de provisies, opmaken van kostprijsmodel voor verschillende activiteiten Profitability analyse van de segmenten, klanten en producten.

Zoek naar antwoorden van Big Nose in sociale netwerken
Look for responds of Big Nose in social networks

Lees alle opmerkingen voor Big Nose. Laat een reactie achter voor Big Nose. Big Nose bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Big Nose. Leave a respond for Big Nose. Big Nose on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Big Nose op de google maps. Adres en contacten Big Nose
Location of Big Nose on the google maps. Address and contacts of Big Nose

Andere gerelateerde bedrijven als come Big Nose Big Nose: ASSUBEL | ROVACOS | Lotus (Le) | GARAGE BROUHIER | EUROPEAN ROAD SERVICES NV

Other related companies as Big Nose: ASSUBEL | ROVACOS | Lotus (Le) | GARAGE BROUHIER | EUROPEAN ROAD SERVICES NV

Big Nose is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Big Nose, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03836120605. Het bedrijf Big Nose bevindt zich op het adres: Rue Blaes 134; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 799,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 825,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Interior decoration. Producten gemaakt in Big Nose zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Big Nose is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Big Nose is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Big Nose, openstaande posities, locatie van Big Nose op de kaart.

Big Nose is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Big Nose, company assigned to the tax number BE03836120605. The company Big Nose is located at the address: Rue Blaes 134; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 799,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 825,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Interior decoration. Products created in Big Nose were not found.
The main activity of Big Nose is Petroleum Refining and Related Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Big Nose is not available. You also can look at reviews of Big Nose, open positions, location of Big Nose on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Big Nose, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Big Nose, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Big Nose, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Big Nose, employees, financial statistics.