Bernard Pierre SPRL

Contactgegevens Bernard Pierre SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bernard Pierre SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bernard Pierre SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Haut-Vinave 70; 4350; Remicourt (Momalle), België

Telefoon (phone): 04 250 31 55; 0496 64 01 15 (+32-04 250 31 55; 0496 64 01 15) 04 250 31 55; 0496 64 01 15 (+32-04 250 31 55; 0496 64 01 15)

Fax (fax): 04 250 31 55 (+32-04 250 31 55) 04 250 31 55 (+32-04 250 31 55)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bernard Pierre SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bernard Pierre SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bernard Pierre SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bernard Pierre SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bernard Pierre SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bernard Pierre SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bernard Pierre SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bernard Pierre SPRL
Products information Bernard Pierre SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE05924346923
Ondernemingsnummer: 1777832031
Hoofdstad (capital): 656,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 461,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Painting contractors

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bernard Pierre SPRL
(Get full report from official database of BE for Bernard Pierre SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bernard Pierre SPRL
Addition kinds of activities for Bernard Pierre SPRL

075100. Veeteelt, met uitzondering van dierenarts | Livestock services, except veterinary
02719905. Racoon boerderij | Racoon farm
20340303. Groenten, gedroogd of gedehydreerd (met uitzondering van vriesdroog) | Vegetables, dried or dehydrated (except freeze-dried)
34620102. Gears, gesmeed staal | Gears, forged steel
35450104. Briefpennen (meten en meten) | Letter pins (gauging and measuring)
50640302. Ontvochtigers, draagbaar | Dehumidifiers, portable
82999902. Bartendende school | Bartending school

Werken bij Bernard Pierre SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bernard Pierre SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bernard Pierre SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bernard Pierre SPRL. Looking for open vacancies in other companies

 • Orderpickers 2-ploegen - start 25/9 (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: ASAP TESSENDERLO

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Jij bent verantwoordelijk voor het klaarmaken van de zendingen die op je lijst staan. - De eerste weken werk in de middagpost, daarna wordt er overgegaan naar twee ploegen

 • Schoonmaker (KROMBEKE)

  Regio: KROMBEKE

  Bedrijf: Werkers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  BEDRIJF: Voor een bedrijf in de regio Poperinge zijn wij op zoek naar een poetsmedewerker voor elke zaterdag. TAKEN: Je staat in voor het poetsen van het labo en de verpakkingsruimtes, bedrijfswagens en de ramen van het bedrijf.

 • Administratieve medewerker(ster) M/V Nl/Fr (SINT-AGATHA-BERCHEM)

  Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

  Bedrijf: ADECCO BRUXELLES ETTERBEEK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor ons klant actief in de preventie en de bescherming en gelegen in Sint-Agatha-Berchem zijn wij op zoek naar een administratieve medewerker(ster) M/V tweetalig Nl/Fr vtot en met eind december. Functie Je bent verantwoordelijk om klantenbehoeften te detecteren en gepaste oplossingen voor te stellen. Je onderzoekt intern de verschillende mogelijkheden en doet dit obv de vigerende wetgeving. Je organiseert de medische onderzoeken, vaccinatiecampagnes, CPBW en bedrijfsbezoeken voor de klant en dit op de meest efficiënte manier. Je staat in voor de kwalitatieve opvolging van binnenkomende vragen van klanten intern en extern. Je bent verantwoordelijk voor een up to date klantenbestand in ons softwaresysteem Health@work. Je volgt de facturatie van onze dienstverlening op en bent in staat vragen van klanten te beantwoorden. Je bewaakt een uniforme dienstverlening en overtreft de verwachtingen van je klant. Je bent het aanspreekpunt voor de interne preventie adviseur / hr bij de klant en onderhoudt een vlot face tot face contact met je klant. Je communiceert op een professionele en pro-actieve manier met de klant. Je volgt de procedures op van het kwaliteitssysteem en doet spontaan voorstel tot verbetering. Je werkt nauw samen met de collega's van planning en callcenter en draagt actief bij in teammeetings. Je rapporteert aan de Service Delivery Manager

 • Elektromechanieker voor outsourcing! (m/v) (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: Absolute@Work bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als elektromechanieker sta je in voor het elektromechanisch onderhoud bij onze klanten zowel preventief als curatief. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals motoren, sensoren, frequentieomvormers, ... Je neemt ook zelf het initiatief om de machines efficiënter te laten werken. Op mechanisch vlak sta je in voor het preventief onderhoud aan het machinepark.

 • Poetshulp Elewijt (ELEWIJT)

  Regio: ELEWIJT

  Bedrijf: PUUUR HAACHT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • Gepassioneerde jobstudent voor voedingsbedrijf! (m/v) (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een gezond en bloeiend bedrijf actief in de productie en verwerking van kaas, zijn we op zoek naar een enthousiaste, gedreven jobstudent om tijdens de zomermaanden mee ondersteuning te geven in het magazijn! Je gaat oa. paletten in- en uitrijden met een transpalet, goederen uitpakken en juist plaatsen in het magazijn. Daarnaast zorg je dat het magazijn er elke dag piekfijn en verzorgd uitziet!

 • Bijlesgever kwantitatieve beleidsmethode (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor kwantitatieve beleidsmethode aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Deeltijdse job als verpleegkundige klinische studies (bijverdienste) (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  We zoeken verpleegkundigen die interesse hebben in klinische studies. Je technische handelingen moeten vlot gaan(bloedafname, EKG, ....) en je bent administratief nauwkeurig. De patiënten die je opvolgt, komen binnen voor een dag of langer (maximum 3 weken met inslapen). Voor deze patiënten zorg je dan voor de juiste inname medicatie en de controles afgesproken binnen het protocol van de studie. Dit is een bijverdienste, per maand plannen we je in afhankelijk van je eigen beschikbaarheden. Een opleiding krijg je on the job en we zoeken verpleegkundigen die een lange termijn engagement hebben. Er zijn verschillende shiften: vroege, dag, late, nacht, weekend, feestdagen, alles is mogelijk. Om de continuïteit te bewaken werk je een 4 à 5 dagen per maand. Je dient de medicatie toe, en voert de taken uit zoals voorgeschreven in de studie. Dit is bijvoorbeeld een bloedafname, bloeddruk nemen of EKG. De resultaten noteer je nauwgezet en volgt de patiënten op. Je zorgt ook voor het algemeen welzijn van de patiënten die verblijven op de afdeling. Bij langere studies zijn er mogelijkheden tot kleine activiteiten onder jouw begeleiding (naar de bib, petanque, een film, een wandeling, ...).

 • Coördinator stadsontwikkeling en mobiliteit (WERVIK)

  Regio: WERVIK

  Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR WERVIK

  Type: Vaste Job

  Coördineert de opmaak van het gemeentelijk ruimtelijk structuurplan en van de gemeentelijke ruimtelijke uitvoeringsplannen. Verantwoordelijk voor de inhoudelijke kwaliteitszorg en de ambtelijke coordinatie van de voorbereiding en uitvoering van het gemeentelijk verkeers- en mobiliteitsbeleid.

 • CNC Draaier/frezer - Logi Technic (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

  Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

  Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

  Type: Vaste Job

  Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een CNC Draaier/Frezer voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als CNC’er word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten te Oost-Vlaanderen voor korte en lange termijn. Je staat in voor het draaien, frezen en eventueel kotteren van grote staalconstructie, stukwerk. Bij de klant ben je verantwoordelijk voor het maken van onderdelen op maat voor onder andere de machinebouw. Je vertrekt vanuit de tekening & kan de aanvraag volledig zelfstandig uitvoeren. Hierbij kies je zelf de juiste gereedschappen & werk je uiterst nauwkeurig.

 • Junior Teamleader met ambitie (productie Wilrijk) (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: COCA-COLA ENTERPRISES BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Hey, net afgestudeerde Master. Is mensen coachen jou op het lijf geschreven en spreekt het werken in een performante productieomgeving jou aan? Ben je ambitieus en zie je een carrière bij Coca-Cola European Partners wel zitten? Dan is de functie van Teamleader echt iets voor jou. We zoeken iemand die in zijn toekomst wil investeren en net dat tikkeltje verder denkt. De site in Wilrijk heeft zeer veel know-how, biedt je een opleidingstraject op maat en geeft je de kans om een breed scala aan projecten uit te werken. Taken: Projecten uitwerken rond het verbeteren van zowel technische, sociale als economische aspecten. Verantwoordelijkheid voor de prestaties van de ploeg, inclusief productie en technische dienst, schoonmaak, onderhoud en opstart- en afsluitactiviteiten Coachen en ontwikkelen van een team van een 15-tal operatoren Instaan voor de naleving van het budget Preventieve & correctieve actieplannen voor continue verbetering ontwikkelen Incidentbeheer en het beheer van veiligheids- en gezondheidsrisico’s Arbeidsplanning opstellen en ervoor zorgen dat er op korte termijn kan ingespeeld worden op de schommelingen in de vraag Een topteam rond je opbouwen van gedreven, bekwame mensen Zelf een grote dosis energie toevoegen om elke dag uitmuntende resultaten te halen en kwaliteit te leveren Trefwoorden: team leader, teamleader, meestergast, productieleider, verantwoordelijke, leidinggevende, people manager, lijnverantwoordelijke, productie, production, supply chain, project, projectleider, young potential, high potential

 • Deutsch als Fremdsprache Dozent/-in (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ACTIRIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Das Unternehmen CLL CENTRES DE LANGUES das an Rue de la Loi 23, 1040 Bruxelles angesiedelt ist, sucht ein DaF Dozent/-in*******Wir zuchen zurzeit SPRACHTRAINER/-IN FÜR DEUTSCH Für den Sprachunterricht an den Institutionen, Organen und Agenturen der Europäischen Union in Brüssel Unser Angebot Teilnahme an einem interessanten und verantwortungsvollen Projekt in einer Institution der EU und in einer internationalen Umgebung. Wir bieten ein anspruchsvolles und motivierendes Arbeitsumfeld und die Herausforderung, eine multikulturelle Lerngruppe zu unterrichten. Unterricht in Voll- oder Teilzeit. Mitarbeit im Team an einem interessanten, verantwortungsvollen Projekt. CLL bietet Ihnen eine berufliche Weiterentwicklung durch kontinuierliche Fortbildungen für Lehrer. Haben wir Ihr Interesse geweckt? Dann freuen wir uns auf Ihre Bewerbung. S

Zoek naar antwoorden van Bernard Pierre SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Bernard Pierre SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bernard Pierre SPRL. Laat een reactie achter voor Bernard Pierre SPRL. Bernard Pierre SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bernard Pierre SPRL. Leave a respond for Bernard Pierre SPRL. Bernard Pierre SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bernard Pierre SPRL op de google maps. Adres en contacten Bernard Pierre SPRL
Location of Bernard Pierre SPRL on the google maps. Address and contacts of Bernard Pierre SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Bernard Pierre SPRL Bernard Pierre SPRL: Leclercq M (Ets) | CURACOM | IMMO SALENKO | GARAGE VANDENBUSSCHE | PH. RAUTER

Other related companies as Bernard Pierre SPRL: Leclercq M (Ets) | CURACOM | IMMO SALENKO | GARAGE VANDENBUSSCHE | PH. RAUTER

Bernard Pierre SPRL is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bernard Pierre SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05924346923. Het bedrijf Bernard Pierre SPRL bevindt zich op het adres: Rue Haut-Vinave 70; 4350; Remicourt (Momalle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 656,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 461,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Interior decoration. Lijst met producten zijn Painting contractors.
De hoofdactiviteit van Bernard Pierre SPRL is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bernard Pierre SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bernard Pierre SPRL, openstaande posities, locatie van Bernard Pierre SPRL op de kaart.

Bernard Pierre SPRL is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bernard Pierre SPRL, company assigned to the tax number BE05924346923. The company Bernard Pierre SPRL is located at the address: Rue Haut-Vinave 70; 4350; Remicourt (Momalle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 656,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 461,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Interior decoration. List of products are Painting contractors.
The main activity of Bernard Pierre SPRL is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Bernard Pierre SPRL is not available. You also can look at reviews of Bernard Pierre SPRL, open positions, location of Bernard Pierre SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bernard Pierre SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bernard Pierre SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bernard Pierre SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bernard Pierre SPRL, employees, financial statistics.