Bermo Interieur

Contactgegevens Bermo Interieur: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bermo Interieur: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bermo Interieur

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Loncke 3; 9800; Deinze (Wontergem), België

Telefoon (phone): 051 63 63 94 (+32-051 63 63 94) 051 63 63 94 (+32-051 63 63 94)

Fax (fax): 051 63 63 94 (+32-051 63 63 94) 051 63 63 94 (+32-051 63 63 94)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bermo Interieur: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bermo Interieur"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bermo Interieur"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bermo Interieur, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bermo Interieur. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bermo Interieur, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bermo Interieur. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bermo Interieur
Products information Bermo Interieur

BTW identificatienummer (tax): BE09604217529
Ondernemingsnummer: 3460388183
Hoofdstad (capital): 940,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 684,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in Bermo Interieur zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bermo Interieur
(Get full report from official database of BE for Bermo Interieur)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bermo Interieur
Addition kinds of activities for Bermo Interieur

412100. Taxi's | Taxicabs
20460000. Nat maïs frezen | Wet corn milling
25119908. Unassembled of onvoltooide meubels, huishouden: hout | Unassembled or unfinished furniture, household: wood
38410410. Instrumenten, microchirurgische: behalve electromedical | Instruments, microsurgical: except electromedical
51370403. Handschoenen, vrouwen en kinderen | Gloves, women's and children's
87320109. Survey service: marketing, locatie, enz. | Survey service: marketing, location, etc.

Werken bij Bermo Interieur: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bermo Interieur: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bermo Interieur. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bermo Interieur. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier brouwerij (BELLEGEM)

  Regio: BELLEGEM

  Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een brouwerij zijn we op zoek naar een magazijnier. Smaakt deze job naar meer, lees dan snel verder: Wat behoort er tot jouw takenpakket: Het correct afnemen van volle paletten bier die uit de afvulzaal komen, je plaatst deze vervolgens op hun juiste locatie Klaarzetten van bestellingen. Laden en lossen van vrachtwagens met de heftruck Bedienen van klanten in de drive-inn Je zorgt voor orde en netheid in het magazijn

 • Mechanicien (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een textiel bedrijf in de regio van Ronse zijn wij op zoek naar een mecanicien. Functie: Je staat in voor het zelfstandig opsporen en herstellen van mechanische defecten aan productiemachines. Je zorgt voor de uitvoering van preventieve nazichten en optimaliseert de onderhoudsschema's.

 • CNC-operator (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: Konvert Interim Bree

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  • Bedienen van CNC-gestuurde draaibanken en freescentra • Kleine storingen proberen te verhelpen • De nodige onderdelen netjes en aan een vlot tempo afwerken

 • BARMAN | nieuwe zaak Geel (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Dranken klaarmaken Toog ordelijk houden Zaalpersoneel ondersteunen

 • Machinebediener Printbestukking (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: Q JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, regio Oostkamp, zijn wij op zoek naar een machinebediener printbestukking. Omschrijving: Je bent verantwoordelijk voor het instellen en bedienen van diverse productie-automaten in het prinbestukkingsproces Je werkt in een 2-ploegenstelsel Je lost ook kleine storingen zelfstandig op

 • Operator stansmachines | 2 ploegen (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een drukkerij in Sint-Niklaas zijn we op zoek naar een gemotiveerde operator voor de vouwmachines. Jouw takenpakket bestaat uit: Aanvoer van grondstoffen aan de stansmachine Instellen van de machine Controles uitvoeren tijdens de productie Basisonderhoud uitvoeren

 • Monteur verwarming water sanitair (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor deze klant in Maasmechelen is Accent Construct op zoek naar een monteur sanitair en verwarming. Jouw takenpakket binnen deze vacature bestaat uit: af- en aanvoerleidingen leggen installatie van sanitaire voorzieningen (kranen wc´s douchebakken..) radiators ophangen verwarmingselementen plaatsen Dit bij zowel particulieren als op projecten. De werven zijn meestal gelegen in Limburg.

 • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Wilrijk (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Studentenjob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

 • Student promo Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ADECCO HOSPITALITY

  Type: Studentenjob

  Voor Panama zijn we op zoek naar studenten die gedurende het hele jaar promo-opdrachten kunnen uitvoeren in Oostende. Dit is voor een uitgebreid gamma aan topmerken.

 • Bachelor verpleegkundige Operatiekwartier en Recovery (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ZNA

  Type: Vaste Job

  Vacaturenummer: 5820 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Operatiekwartier en Recovery Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je werkt als omloopverpleegkundige in de operatiezaal (dit omvat een aantal niet-steriele handelingen) en je werkt mee als instrumenterende verpleegkundige tijdens verschillende soorten heelkundige ingrepen. Na je inlooptijd wordt je ingeschakeld in de verpleegkundige wachtconsignatie. Als Recovery verpleegkundige plan je zelfstandig en in teamverband de zorg, stelt prioriteiten betreffende verpleegkundige interventies, beargumenteert de keuze van interventie en prioriteitstelling en geeft proactieve ondersteuning ten behoeve van het medische beleid aan de hand van acute en/of levensbedreigende gezondheidsproblemen. Je voert op verantwoorde en doeltreffende wijze continue bewaking uit van de vitale functies en verleent voor de patiënt minimaal belastende zorg aan de patiënt tijdens het pre- en postoperatieve proces. Je observeert en signaleert continue bij de patiënt in de pre- en postoperatieve fase. Je neemt op basis van deze signalen constant maatregelen om gezondheidsbedreigingen te voorkomen of te beperken. Je verleent individuele, totale en planmatige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. Je communiceert zorgvuldig, systematisch, klantgericht en geeft relevante informatie over de ingreep en het anesthesiologisch proces. Aansluitend draag je de zorg en de behandeling van de patiënt op een systematische wijze over aan anderen binnen deze keten van zorgverlening. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit. Je staat onder leiding van het afdelingshoofd en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij. De opvang, begeleiding en evaluatie van nieuwe collega’s en studenten is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR specialist, op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Annemie Rombaut, Verpleegkundig afdelingshoofd Operatiekwartier ZNA Stuivenberg op tel. 03 217 70 23. Heb je er zin in?

 • Java Backend Developers (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: ABANO

  Type: Vaste Job

  Als onze Java Backend-ontwikkelaar krijg je de kans om te helpen bij het ontwerpen, ontwikkelen en publiceren van de nieuwste Java backend toepassingen voor al onze klanten. Solliciteer nu om deel uit te maken van ons team en bereid je voor op enkele innoverende uitdagingen!

 • Freelance docent 'Voedingstherapie' Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

Zoek naar antwoorden van Bermo Interieur in sociale netwerken
Look for responds of Bermo Interieur in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bermo Interieur. Laat een reactie achter voor Bermo Interieur. Bermo Interieur bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bermo Interieur. Leave a respond for Bermo Interieur. Bermo Interieur on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bermo Interieur op de google maps. Adres en contacten Bermo Interieur
Location of Bermo Interieur on the google maps. Address and contacts of Bermo Interieur

Andere gerelateerde bedrijven als come Bermo Interieur Bermo Interieur: RESIDENCE "LES MOULINS" | ALAIN VAN HOOREWEDER | CAVADIAS R. | RAMS & ZONEN BVBA | Entreprendre.Wapi

Other related companies as Bermo Interieur: RESIDENCE "LES MOULINS" | ALAIN VAN HOOREWEDER | CAVADIAS R. | RAMS & ZONEN BVBA | Entreprendre.Wapi

Bermo Interieur is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bermo Interieur, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09604217529. Het bedrijf Bermo Interieur bevindt zich op het adres: Loncke 3; 9800; Deinze (Wontergem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 940,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 684,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Interior decoration. Producten gemaakt in Bermo Interieur zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bermo Interieur is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bermo Interieur is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bermo Interieur, openstaande posities, locatie van Bermo Interieur op de kaart.

Bermo Interieur is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bermo Interieur, company assigned to the tax number BE09604217529. The company Bermo Interieur is located at the address: Loncke 3; 9800; Deinze (Wontergem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 940,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 684,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Interior decoration. Products created in Bermo Interieur were not found.
The main activity of Bermo Interieur is Agricultural Production - Crops, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Bermo Interieur is not available. You also can look at reviews of Bermo Interieur, open positions, location of Bermo Interieur on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bermo Interieur, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bermo Interieur, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bermo Interieur, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bermo Interieur, employees, financial statistics.