Beernaerts Woontoon

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • Beernaerts Woontoon
Private companiesTransportation Equipment • Beernaerts Woontoon

Contactgegevens Beernaerts Woontoon: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Beernaerts Woontoon: address, phone, fax, email, website, opening hours

Beernaerts Woontoon

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hoogstraat 157; 9250; Waasmunster, België

Telefoon (phone): 052 46 03 60 (+32-052 46 03 60) 052 46 03 60 (+32-052 46 03 60)

Fax (fax): +32 (50) 898-58-22 +32 (50) 898-58-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Beernaerts Woontoon: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Beernaerts Woontoon"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Beernaerts Woontoon"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Beernaerts Woontoon, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Beernaerts Woontoon. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Beernaerts Woontoon, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Beernaerts Woontoon. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Beernaerts Woontoon
Products information Beernaerts Woontoon

BTW identificatienummer (tax): BE02961883544
Ondernemingsnummer: 4772155761
Hoofdstad (capital): 472,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 197,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in Beernaerts Woontoon zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Beernaerts Woontoon
(Get full report from official database of BE for Beernaerts Woontoon)

Aanvulling soorten activiteiten voor Beernaerts Woontoon
Addition kinds of activities for Beernaerts Woontoon

321199. Vlak glas | Flat glass, nec
25179900. Houten televisie en radio kasten | Wood television and radio cabinets, nec
27520000. Commercieel drukwerk, lithografisch | Commercial printing, lithographic
34999901. Aërosolkleppen, metaal | Aerosol valves, metal
35310809. Grijpers: steen, hout, enz. | Grapples: rock, wood, etc.
38270100. Optische instrumenten en apparaten | Optical instruments and apparatus
38290305. Fotogrammetrische instrumenten | Photogrammetrical instruments

Werken bij Beernaerts Woontoon: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Beernaerts Woontoon: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Beernaerts Woontoon. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Beernaerts Woontoon. Looking for open vacancies in other companies

 • Directeur (m/v) (B6-B7) (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: OCMW MENEN

  Type: Vervanging brugpensioen

  Leiding opnemen en eindverantwoordelijke voor de werking van de dag‐ enwoonondersteuning.  De visie, missie en doelstellingen van de voorziening en het OCMW nastreven en in de praktijk brengen.  Rechtstreeks leiding geven aan het personeel van niveau B en 2de evaluator zijn van volgende personeelsleden: de begeleiders, administratie en onderhoud.  Coachend leiderschap.  Komt periodiek samen met het leidinggevend team bestaande uit de medewerkers op Bniveau.  Maakt actief deel uit van de zorgstaf van het IVA en treedt daar op voor de voorziening.  Proactief de werking binnen de voorziening in goede banen leiden en inspelen op noden en behoeften, innovatief ondernemen.

 • INPAKOPERATOR MET DOORGROEIMOGELIJKHEDEN (M/V/X) (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal aan de slag gaan in een druk draaiende textielfirma en je wordt ingezet aan de inpakmachine. De afgewerkte producten worden machinaal verpakt. Jij zal instaan voor het bedienen van de verpakkingsmachine en nadien handmatig de etiketten op de verpakte producten kleven. Je zal in 2ploegen aan de slag gaan. Je start in deze functie als verpakkingsoperator, maar er zijn zeker mogelijkheden om op termijn door te groeien naar een hogere functie.

 • Verkoopsmedewerker (AVELGEM)

  Regio: AVELGEM

  Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In een volledig nieuwe en moderne slagerij sta je in voor het onthaal en de bediening van de klanten. Je verkoopt allerhande verse vleeswaren, charcuterie, salades enz.. en dit alles doe je steeds met een glimlach. Je helpt ook bij het bereiden van de salades, aanvullen van de toog alsook de schoonmaak van de materialen.

 • SCHRIJNWERKER - OPTIE VAST (ZINGEM)

  Regio: ZINGEM

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zoeken wij op heden een schrijnwerker. Als schrijnwerker sta je in voor allerhande constructiewerken in hout zoals onder andere: dakconstructies, houtskeletbouw, bijgebouwen,... Deze functie is in combinatie van atelierwerk en plaatsing.

 • Mecanicien vrachtwagens (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een garage te Lier zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven mecanicien voor vrachtwagens. Idealiter heb je ervaring met het merk Man.

 • Toegewijde HUISHOUDHULP - Ranst-Broechem (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: VAN CAUTEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Overtuig ons met jouw enthousiasme én goesting om als huishoudhulp aan de slag te gaan en deze job is voor jou! Huishoudhulp Van Cauteren is een familiaal bedrijf, zeer lokaal binnen een kleine regio. Wij kénnen al onze huishoudhulpen, wat maakt dat er een vertrouwde en open sfeer is. Samen met jou bepalen wij zeer zorgvuldig een werkrooster op maat waarbij iedereen zich gelukkig voelt. Verre verplaatsingen worden vermeden zodat een vervanging vlot kan worden ingepland. Wij bieden een vaste job binnen een stabiel bedrijf waarin opleiding, persoonlijke begeleiding en oprechte waardering een vaste waarde zijn. Met een warm onthaal en een vriendelijke lach word je door onze kantoormedewerkers verwelkomd. Kleinschaligheid samen met een uitermate professionele omkadering. Zo maken wij reeds tien jaar het verschil. Goesting om ons enthousiast team te versterken? Aarzel niet en bel 03 294 37 67. Wij maken graag met je kennis.

 • Studentenjob zaalmedewerker restaurant en feestzaal (KALKEN)

  Regio: KALKEN

  Bedrijf: DC RESTO

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor de bediening van de klanten. Je verwelkomt de klanten, neemt bestellingen op, serveert en ruimt af. Je springt bij waar nodig. Bar en frigo aanvullen. Glazen wassen. Je spreekt zeer goed Nederlands. Weekendwerk en avondwerk schrikt je niet af. Je beschikt over een goede fysieke conditie. Eigen vervoer is noodzakelijk, tenzij je in de buurt woont

 • Stagiair HR-Diensten (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: StepStone

  Type: Studentenjob

  www.stepstone.be/vacatures----1522635-inline.html?cid=Partner_VDAB House of Talents groepeert 10 bedrijven : Sales Talents, Care Talents, Financial Talents, HR Talents, Executive Talents, BTS, Next-ICT,  Arcq, Chaintec en Digitalents. Onze gemeenschappelijke noemer is specialisatie, expertise, innovatie en klantgerichtheid. We bieden HR diensten aan zoals: rekrutering & selectie, projectsourcing, interim management, assessment en training. We hebben 110 interne medewerkers en stellen samen 850 mensen tewerk.  We zijn uiterst fier om in de top 10 ranking als "Great Place to Work" van Vlerick te staan en hebben kantoren in Jette, Antwerpen, Kortrijk, Leuven en Luik. Je kan dus zowel een stage lopen in een Nederlandstalige als in een Franstalige omgeving.  Een stage bij House of Talents is dat een aanrader? Luister live naar Charlotte (stagiair marketing) haar aanstekelijk enthousiasme bij Siska en oordeel zelf :-) https://youtu.be/cGEnYnsRyA8 Als stagiair word je ingezet voor een variatie aan taken: Onthaal en telefonie (NL/FR), administratieve ondersteuning: klassement, agenda beheer consultants Database beheer en update Templates communicatie (interview reports, mailings etc..) Advertenties online plaatsen Job omschrijvingen opstellen en vertalen (NL/FR) Assistentie bij rekrutering: assistentie selectie interviews en assessment centers Search en selectie kandidaten: CV search, benaderen interessante kandidaten, CV screen en telefonische screenings van sollicitanten Assistentie Senior Consultants bij klantenbeheer en vacaturebeheer

 • JOBSTUDENTEN VOOR MCDONALD'S WIJNEGEM (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: DESIREST

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken jobstudenten die ons helpen na de schooluren, in het weekend, tijdens de schoolvakanties en de zomervakantie. Aan de kassa ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de bediening van de klanten. Het bieden van een goede, snelle en vriendelijke service staat voor ons centraal. Verder staan onze kassapersonen ook in voor het goede verloop in het restaurant zelf: tafels afruimen indien nodig, vuilbakken ledigen, poetsen,... In de keuken ben je verantwoordelijk voor het bereiden van de verschillende soorten hamburgers, salades en andere kleine gerechten. Ook hier staat service centraal, samen met ordelijkheid en stiptheid. Andere taken die uitgevoerd moeten worden zijn onder andere het aanvullen van de stock, het controleren van de voorraden,...

 • Atelierverantwoordelijke/magazijnier (SCHAARBEEK)

  Regio: SCHAARBEEK

  Bedrijf: LAMBRECHT NR 1 IN BANDEN

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor vriendelijke bediening van onze klanten. Je monteert, balanceert en herstelt banden van auto's en vrachtwagens. Je doet magazijnwerk. Je zorgt voor de werkverdeling in het atelier en springt af en toe bij op het bureau.

 • BI Data Architect (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: JBC

  Type: Vaste Job

  Binnen deze senior functie ben je verantwoordelijk voor alle Management Information Systemen (MIS). Deze systemen zorgen ervoor dat de verschillende interne afdelingen de noodzakelijke data en rapporten gestructureerd aangeleverd krijgen of zelf kunnen creëren. Je werkt hierbij nauw samen met diverse business units zoals Sales & Marketing, Finance, Aankoop, Logistiek, etc. Je zorgt samen met onze BI development partner voor de optimalisatie van de MIS omgeving en de uitvoering van gerelateerde projecten. Je werkt proactief verbetervoorstellen uit, en zorgt voor een grondige documentatie van alle MIS systemen. Je ontwerpt en tekent nieuwe data processen uit en bepaalt mee de koers van de data omgeving Tot slot heb je er geen problemen mee om af & toe zelf handen uit de mouwen te steken en query’s te maken en rapporten op te stellen

 • Vertegenwoordiger/ verkoper (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: AMEEL, JOHAN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Verkopen van diensten aan particulieren, zelfstandigen,kmo bedrijven

Zoek naar antwoorden van Beernaerts Woontoon in sociale netwerken
Look for responds of Beernaerts Woontoon in social networks

Lees alle opmerkingen voor Beernaerts Woontoon. Laat een reactie achter voor Beernaerts Woontoon. Beernaerts Woontoon bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Beernaerts Woontoon. Leave a respond for Beernaerts Woontoon. Beernaerts Woontoon on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Beernaerts Woontoon op de google maps. Adres en contacten Beernaerts Woontoon
Location of Beernaerts Woontoon on the google maps. Address and contacts of Beernaerts Woontoon

Andere gerelateerde bedrijven als come Beernaerts Woontoon Beernaerts Woontoon: KAREL FAES | P. LAMY | GERRIT DE CLERCQ | FA. HEIREMANN D. & R. | Wijns G

Other related companies as Beernaerts Woontoon: KAREL FAES | P. LAMY | GERRIT DE CLERCQ | FA. HEIREMANN D. & R. | Wijns G

Beernaerts Woontoon is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Beernaerts Woontoon, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02961883544. Het bedrijf Beernaerts Woontoon bevindt zich op het adres: Hoogstraat 157; 9250; Waasmunster. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 472,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 197,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Interior decoration. Producten gemaakt in Beernaerts Woontoon zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Beernaerts Woontoon is Transportuitrusting, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Beernaerts Woontoon is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Beernaerts Woontoon, openstaande posities, locatie van Beernaerts Woontoon op de kaart.

Beernaerts Woontoon is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Beernaerts Woontoon, company assigned to the tax number BE02961883544. The company Beernaerts Woontoon is located at the address: Hoogstraat 157; 9250; Waasmunster. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 472,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 197,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Interior decoration. Products created in Beernaerts Woontoon were not found.
The main activity of Beernaerts Woontoon is Transportation Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Beernaerts Woontoon is not available. You also can look at reviews of Beernaerts Woontoon, open positions, location of Beernaerts Woontoon on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Beernaerts Woontoon, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Beernaerts Woontoon, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Beernaerts Woontoon, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Beernaerts Woontoon, employees, financial statistics.