Beernaert Bourdeaux Creation SPRL

Particuliere bedrijvenDiverse Manufacturing Industries • Beernaert Bourdeaux Creation SPRL
Private companiesMiscellaneous Manufacturing Industries • Beernaert Bourdeaux Creation SPRL

Contactgegevens Beernaert Bourdeaux Creation SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Beernaert Bourdeaux Creation SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Beernaert Bourdeaux Creation SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Wollendriestoren 10; 1050; Bruxelles (Ixelles), België

Telefoon (phone): 02 511 63 75 (+32-02 511 63 75) 02 511 63 75 (+32-02 511 63 75)

Fax (fax): 02 511 63 75 (+32-02 511 63 75) 02 511 63 75 (+32-02 511 63 75)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Beernaert Bourdeaux Creation SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Beernaert Bourdeaux Creation SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Beernaert Bourdeaux Creation SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Beernaert Bourdeaux Creation SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Beernaert Bourdeaux Creation SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Beernaert Bourdeaux Creation SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Beernaert Bourdeaux Creation SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Beernaert Bourdeaux Creation SPRL
Products information Beernaert Bourdeaux Creation SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07896942138
Ondernemingsnummer: 9338073730
Hoofdstad (capital): 876,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 154,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in Beernaert Bourdeaux Creation SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Beernaert Bourdeaux Creation SPRL
(Get full report from official database of BE for Beernaert Bourdeaux Creation SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Beernaert Bourdeaux Creation SPRL
Addition kinds of activities for Beernaert Bourdeaux Creation SPRL

3713. Vrachtwagen- en buslichamen | Truck and bus bodies
07629902. Beheer en onderhoud van boomgaarden | Orchard management and maintenance services
41110000. Lokale en voorstedelijke doorvoer | Local and suburban transit
73899935. Persoonlijke onderzoeksdienst | Personal investigation service
79991304. Loterij operatie | Lottery operation
82999911. Persoonlijke ontwikkelingsschool | Personal development school

Werken bij Beernaert Bourdeaux Creation SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Beernaert Bourdeaux Creation SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Beernaert Bourdeaux Creation SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Beernaert Bourdeaux Creation SPRL. Looking for open vacancies in other companies

 • Meewerkende projectleider/ werkvoorbereider (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: Go4Jobs Geel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is dringend op zoek naar een meewerkende projectleider/  werkvoorbereider Je wordt de rechterhand van de operationele manager. Een team van +/- 30 personen aansturen. Uitschrijven van werkorders Techniekers opvolgen Administratief sterk zijn Werk verdelen onder de beschikbare techniekers Opvolgen van de planning LMRA Werken in DAGDIENST

 • Bediende weegbrug (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Start People

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant in Gent, een bouwbedrijf in de Gentse Kanaalzone, zijn wij dringend op zoek naar een weegbrugbediende als vervanging voor een ziekte. Als weegbrugbediende zal je instaan voor het administratief beheer voor alle inkomende en uitgaande goederen op de site. Je bent op de hoogte van alle specificaties met betrekking tot leveranciers en soorten materialen. Je taken bestaan uit onderstaande zaken: Onthaal van leveranciers en transporteurs Beheer, codering en follow-up van weegdocumenten - weegbiljetten en verzending van leveringsbonnen Beheer en opvolging van vervoersdocumenten Toepassing van geldende normen ivm radio-activiteit, vervuiling, veiligheid,...

 • Klantendienstmedewerker supermarktketen, Diegem, fulltime (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: Synergie Leuven Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als customer sercive medewerker zal je zowel telefonisch als schriftelijk vragen en bemerkingen behandelen van de klanten. Dit doe je telkens op een klantvriendelijke en professionele manier. Voor onze klant gelegen vlakbij het station in Diegem, zoeken we gemotiveerde klantendienstmedewerkers. Met vestigingen over de hele wereld (Frankrijk, Marokko, Algerije, Roemenië, Zuid-Afrika en sinds kort in België, Nederland) is dit een groeiend bedrijf met veel internationale projecten. Voor het ogenblik zoeken we een customer service agent voor een populaire supermarktketen.

 • Hef- en reachtruckbestuurder (BAVEGEM)

  Regio: BAVEGEM

  Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Een zuivelfabrikant uit regio Bavegem werft hef- en reachtruckbestuurders aan voor een opdracht voor lange termijn. Je wordt er tewerkgesteld in een tweeploegensysteem.

 • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Drongen - Nevele - Mariakerke (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

  Type: Dienstenchequebaan

  Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

 • HUISHOUDHULP VOOR ZELZATE (ZELZATE)

  Regio: ZELZATE

  Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Zelzate.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Heverlee, 24 uur per week (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 24 uren per week, voor 2 gastgezinnen wonende te Heverlee. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijk en kook. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Enthousiaste POETSHULP Tremelo deeltijds of voltijds (TREMELO)

  Regio: TREMELO

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Gemotiveerde Poetsvrouw / Poetsman regio Dessel (DESSEL)

  Regio: DESSEL

  Bedrijf: HET POETSPALEIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk ! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Mol, Dessel, Retie, Arendonk Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

 • customer service (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: SIEVERT

  Type: Vaste Job

  -Telefoon en mails beantwoorden van klanten ivm orders, levertijden , prijzen , eenvoudige technische vragen, problemen , .... -Ingeven van orders -Verzenden van mailings (per post en email) -Contact met het hoofdkantoor in Zweden voor extra informatie -Voorbereiden van dossiers voor het salesteam -U houdt uw administratie/klassement op dagelijkse basis in orde -U bent de back up voor uw 2 collega’s , zoals zij voor u back up zulen zijn bij afwezigheid .Dwz dat u soms taken uitvoert die niet perse de uwen zijn . -U bent bereid de vertegenwoordigers te assisteren op beurzen in Belgie en Nederland (maximum 3 x per jaar met een maximum van 5 dagen )

 • Online marketeer (AFSNEE)

  Regio: AFSNEE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Voor een dynamische dienstverlenend bedrijf zijn we op zoek naar een online marketeer die mee zal instaan voor de ondersteuning van de verdere groei van de organisatie.  Deze internationaal gerenomeerde marktleider zoekt een proactief iemand die continu op zoek gaat naar nieuwe online opportuniteiten om zoveel mogelijk goede leads uit de markt te halen. Ben jij op zoek naar de volgende stap in jouw online marketingcarrière? Dan bieden wij jou een uitdagende job in een snel groeiende en –veranderende markt.  Vanuit Google Analytics volg je alle online campagnes (SEA, SEO, Display, Affiliate, Social) op voor elk van de productsegmenten met als doel een zo efficiënt mogelijke leadgeneratie. Je bent continu op zoek naar nieuwe leadkanalen en bent contactpersoon voor alle online leadpartners, waarbij je op regelmatige basis de resultaten analyseert en waar nodig bijstuurt. Je bent eindverantwoordelijk voor alle websites en landingspagina’s waarbij optimale leadgeneratie voorop staat. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het continu voeden van deze sites met nieuwe relevante content, gebruik makend van ons CMS. Je stuurt het SEA- en SEO-agentschap aan en je legt je eveneens toe op de verdere optimalisatie van onze e-mail campagnes via onze e-mailtool. Je rapporteert aan de Marketing Manager. Je biedt ondersteuning in de uitvoering van het marketing- en communicatieplan en denkt proactief mee rond de ontwikkeling van online en offline campagnes. Kortom, je streeft naar een toppositionering van de verschillende online tools (website, landingspagina’s, nieuwsbrieven, …) van thyssenkrupp Home Solutions als marktleider in een zeer uitdagende markt. Iets voor jou? Stuur dan zeker je cv en een korte motivatie naar [email protected] t.a.v Céline Vereecke. 

 • Docent horeca-opleiding (overdag) (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: SYNTRA MIDDEN VLAANDEREN campus Sint-Niklaas

  Type: Werfreserve

  Lesgeven aan jongeren die 1 dag in de week les volgen in een onderwijssysteem van duaal leren. Dit op maandag of dinsdag (van 8.45u - 16.15u) Samen met de collega's bijdragen tot: de maximale ontplooiing van de leerlingen (op cognitief, affectief, emotioneel, motorisch en sociaal gebied) hun integratie in de maatschappij een verhoogde kans op tewerkstelling het realiseren van de doelstelling van het leerplan en dit op een pedagogisch-didactische wijze.

Zoek naar antwoorden van Beernaert Bourdeaux Creation SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Beernaert Bourdeaux Creation SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Beernaert Bourdeaux Creation SPRL. Laat een reactie achter voor Beernaert Bourdeaux Creation SPRL. Beernaert Bourdeaux Creation SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Beernaert Bourdeaux Creation SPRL. Leave a respond for Beernaert Bourdeaux Creation SPRL. Beernaert Bourdeaux Creation SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Beernaert Bourdeaux Creation SPRL op de google maps. Adres en contacten Beernaert Bourdeaux Creation SPRL
Location of Beernaert Bourdeaux Creation SPRL on the google maps. Address and contacts of Beernaert Bourdeaux Creation SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Beernaert Bourdeaux Creation SPRL Beernaert Bourdeaux Creation SPRL: Profil | WSC HOOP OP ZEGEN - BEVEREN | SERVAIS LAMBERT | OMCO DIVISIE BMT NV | RUDI WUYTACK

Other related companies as Beernaert Bourdeaux Creation SPRL: Profil | WSC HOOP OP ZEGEN - BEVEREN | SERVAIS LAMBERT | OMCO DIVISIE BMT NV | RUDI WUYTACK

Beernaert Bourdeaux Creation SPRL is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Beernaert Bourdeaux Creation SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07896942138. Het bedrijf Beernaert Bourdeaux Creation SPRL bevindt zich op het adres: Wollendriestoren 10; 1050; Bruxelles (Ixelles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 876,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 154,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Interior decoration. Producten gemaakt in Beernaert Bourdeaux Creation SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Beernaert Bourdeaux Creation SPRL is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Beernaert Bourdeaux Creation SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Beernaert Bourdeaux Creation SPRL, openstaande posities, locatie van Beernaert Bourdeaux Creation SPRL op de kaart.

Beernaert Bourdeaux Creation SPRL is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Beernaert Bourdeaux Creation SPRL, company assigned to the tax number BE07896942138. The company Beernaert Bourdeaux Creation SPRL is located at the address: Wollendriestoren 10; 1050; Bruxelles (Ixelles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 876,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 154,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Interior decoration. Products created in Beernaert Bourdeaux Creation SPRL were not found.
The main activity of Beernaert Bourdeaux Creation SPRL is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Beernaert Bourdeaux Creation SPRL is not available. You also can look at reviews of Beernaert Bourdeaux Creation SPRL, open positions, location of Beernaert Bourdeaux Creation SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Beernaert Bourdeaux Creation SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Beernaert Bourdeaux Creation SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Beernaert Bourdeaux Creation SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Beernaert Bourdeaux Creation SPRL, employees, financial statistics.